Kuncze Gábor Hitler 1933-as berlini beszédéhez hasonlítja Orbán ünnepi sértegetését a Facebookon.

A Kuncze által hivatkozott beszédben Hitler többek között elmondta, hogy

A küzdelmet és a gyűlöletet az emberek között, nagyon sajátosan érdekelt társaságok táplálják. Ez egy apró, gyökértelen és nemzetközi klikk, amelyik egymás ellen fordítja az embereket.

Élősködőzte Orbán az ellentüntetőket

Füttyel, skandálással, diktátorozással, váladékozással zavarták meg ellenzékiek Orbán Viktor ünnepi beszédét szerda délelőtt a Nemzeti Múzeumnál. Ekkor történt meg az, hogy kiszólt az elégedetlenkedőknek:

a '19-es hagyomány is velünk él még – bár szerencsére inkább csak pislákol –, ha néha hangoskodik is. De gazdaállat híján meg vannak számlálva a napjai.

 Vagyis az orbáni logika szerint bizonyára csak valami élősködő, parazita szerzet lehet az, aki nem simul bele az illiberális világképbe, de már nem sokáig, hiszen:

Ha nem érkezik újabb nagy szellemi és politikai infúziós segélyszállítmány külföldről, akkor a levelek és az ágak után a gyökerek is elszáradnak az internacionalizmus befogadására alkalmatlan magyar anyaföldben. S ez jól van így.

121 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Igaza van Kuncze Úrnak !!! A videót az illetékesek azonnal törölték !!
Bár a muzeum kerti pódiumon a hanghordozás ugyanaz volt,
magyar nyelven, csak a karlengetés hiányzott ...
" Eddig festünk, aztán meszelünk ! "
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Kuncze rosszul látja, a rasszisták azok a muszlimok, minket keresztényeket kiirtandónak tartanak.
Fordítva ül a lovon a többi eus- tojással.
verum
@1magyar: - csakhogy ezt nem teszi semmissé mindaz a herdálás, harácsolás, jogtalanság, barbár intézkedés, amivel az országot nyomorba döntötte, élhetetlenné tette a tisztességesen dolgozók életét.
Az illiberálisok is igencsak fordítva ülnek a lovon!
volvós
@1magyar: 11:35
És már megkaptad a beszéd alatt 800.- forintos " prémiumod "???
volvós
Igaza van Kuncze Úrnak !!! A videót az illetékesek azonnal törölték !!
Bár a muzeum kerti pódiumon a hanghordozás ugyanaz volt,
magyar nyelven, csak a karlengetés hiányzott ...
" Eddig festünk, aztán meszelünk ! "
1magyar
Normális magyar ember nem neveli ki a saját tönkretevőjét. Ti is fordítva ültök a lovon.
Én szóltam, majd a gyerekeitek meglátják mit tettetek velük ha betelepülnek.
JAJMÁR
@1magyar: 11:50 A gyerekeink jövőjét mi magunk tesszük tönkre. Kábultan fordulsz a mutatóujj felé, és rémüldözöl az álellenségtől!
Minél jobban félsz tőle, annál jobban hatalmába kerít. A félelem pusztít el.
JAJMÁR
Ha még csak ez a beszéd hasonlítana, de ijesztően sok más hasonlóság is van. (Itt említem meg, hogy már egy egész nép, nemzet is ellenségnek van kikiáltva. Már megint.)
eszegfu
@1magyar: 11:35 Lehet, hogy Kuncze rosszul itéli meg... csak kérdezem: azok a "keresztények", akik a menekülő muszlimokba a déli határunkon akár felszólitás nélkül is "beleeresztenének" egy sorozatot, akkor ők micsodák?!
picike
@JAJMÁR: JOBB FÉLNI EGÉSZSÉGESEN MINT EGYSZERRE MEGIJEDNI! MERT AKI EGYSZERRE IJED MEG AZ MEGHAL !
Pestilence
Szerintem a legriasztóbb az volt, ahogy beszélt. Teljesen megváltozott a hangja.

Amit mondott, az elhanyagolható, mert mindig ugyanazt szajkózza, bár a parazitás mondása szintén kissé aggasztó. Azt nem tudom eldönteni, hogy ezt vészhelyzetre előre megirták neki vagy improvizált, de azt tudom, hogy ettől még néhány fideszes is berágott.
Vosztok
@verum: 11:39
A háború után kellett vagy harminc év, hogy utolérje magát az ország. Gyurcsány után kell legalább húsz. Még csak hat telt el belőle. A nyomort gyurcsótánynak köszönd!
Vosztok
2x2 az négy! Vannak dolgok, amik igazak akkor is, ha Hitler már mondta...
Pestilence
@Vosztok: Elmúlt8év? Gyurcsány? Még mindig? Ennyire futja?
silber13
@Vosztok: Ez a bebiflázandó szöveg, amit elsajátítandó pártfeladatként kaptatok?A 12:14-es "tetsziket kéretik elfelejteni! Nagy mellényúlás volt!
Pestilence
Azért ez "az internacionalizmus befogadására alkalmatlan magyar anyaföld" nagyon durva.
Ilyet még a Virág elvtárs sem mondott.
JAJMÁR
@picike: Egyszer mindenki meghal. Az nem mindegy, hogyan él.

Egyszer számot adsz az életedről te is. Ha mindenáron félni akarsz, erre figyelj inkább.
Vosztok
Pártfeladat? A Jobbiktól nem kaptam semmi ilyesmit. Ellenben, míg én egy megcáfolhatatlan tényt közöltem - ami te annak indiretcte most el is ismertél - te arra csak egy elcsépelt személyeskedéssel voltál képes reagálni.

Örömmel elfelejtem, és megnyugodtam. szégyelltem volna, ha egy beírásomat egy libsi oldalon megtetszikelik. :-)
eszegfu
@Vosztok: A kérdésem az volt, hogy ez esetben ki a "rasszista"...u.is erről kérdeztem @1magyar-t... igy a válaszod nem éppen stimmel ehhez...
Vosztok
@Pestilence: Igen, még mindig.
Holokauszt? Hitler? Még mindig? Ennyire futja?

Vannak dolgok, amik sokáig érvényben maradnak.
verum
@Vosztok: - ha Orbán család hirtelen visszaadná minden vagyonát és amit harácsolt a sleppjével, kifizethető lenne az államadósságunk!
Gyurcsány hozzájuk képest zöldfülü!
JAJMÁR
@Vosztok: Még a stílus, még a szavaitok is egyforma, lerí a "pártutasítás". Mióta nincs önálló gondolatod, vagy soha nem is volt?

Minden szavad könnyedén cáfolható, de hogy hülyeségekre fecséreljem az időmet, arra nehezen veszem rá magam. Ahhoz nagyon mélyen vagytok :)
Vosztok
@verum: Jár a szád, de minek? Honnan tudod, hogy melyik mennyit lopott? Hadova Janikkal nem vitázom. Te vagy a könyvelőjük?
coni
Érdekes, hogy a tapsolókról Kuncze nem beszélt. Pedig az is megérne egy misét...azaz a párhuzam megvilágítását.
Vosztok
@JAJMÁR: Duma. Semmi érv. Ha tudsz, cáfolj! De nem tudsz. Csak személyeskedni. Átléplek.
picike
@JAJMÁR: LÁTOD MILYEN IGAZ NEM MINDEGY MIBEN ÉLEK ÉS KIKKEL ÉLEK KÖZLEKEDEM !!!
Vosztok
@eszegfu: De stimmel. Csak nem érted.

Nem arabokra, négerekre hottentottákra lőnének, hanem határsértőkre, betolakodó élősködőkre. Demokratikusan.
Vosztok
Kuncze öngólt lőtt. Nagy reklámot csinált ennek a beszédnek.
picike
@Vosztok: emlékezz a papjukra aki mekka felé imádkozik és szétküldi európába őket ha kell harcba is szólitja őket utána ha felesketik ket és ide szétteritik mint aszart ránk !aztán birjál vele !!! ha gyalog jön is azis hadüzenetnek minősülő cselekedetek
silber13
@Vosztok: Na persze! Lődözzél csak nyugodtan, " demokratikusan" Aztán majd ők is visszalőnek, és akkor tele gatyával sivalkodva fogsz a nagypofájú uszítók háta mögé bújni!
Slade
@Vosztok: "Hadd lám gyerek, meg vagy őrülve?"
eszegfu
@Vosztok: Nézd én alacsony vagyok, de azért nem hülye, hogy ne érteném! A muszlim menekültek, akik határunkon akarnak bejönni 1magyar szerint rasszisták, mert a keresztényeket kiirtandónak tartják... erre kérdeztem rá forditott esetben, vagyis a határon lévő "keresztények", ha a muszlimok életére törnek, akkor azok miért nem rasszisták?! Ezt mondja már ki valamelyikőtök! Igen, vagy nem! Nem hiszem, hogy olyan bonyolult dolgot kérdeztem volna...
Slade
@Vosztok: illibsikém a fogyatékos elmebajt csak az idióták tetszikelik. Hitlert meg a nácik.
picike
@eszegfu: fehér ember ellen jönnek ennyi ne vitatkozz te
Vosztok
@Slade: Tökéletesen egyetértek. De miért is írtad ezt nekem?
Vosztok
@eszegfu: Elhiszem, hogy alacsony vagy.
nevemnick
@Vosztok: ahogy elnézem, te hadoválsz itt. Meséld el nekünk, hogy hány migráncs tartózkodik Magyarországon? (Azokat felejtsd el akik pénzért lettek menekültek, bevándorlók,- és köztük ki tudja hány tenoristát- mert az a vona apád és a vezíred engedték be) Azokat a migráncsokat ki engedte be az országunk területére?
Kit és mit védsz?
Egy önmagára nézve akaratlanul őszinte - a magyar nép őt támogató részét viszont kifejezetten sértő- a gazdaállat híján kiveszésre ítélt élősködőkről, akkor a magyar népet általában nevezte gazdaállatnak, melyen élősködni lehet.
Ha a csúnya brüsszelita, internacionalista, liberális, bolsevista stb. "élősködők" gazdaállat híján éhenhalásra számíthatnak, akkor mások - akik, velük ellentétben rendelkeznek gazdaállattal - viszont igazán derűsen nézhetnek a jövőbe.
Ez az igazi mélymagyar nagy vezír nyílt és feltáró jellegű, őszinte beismerő vallomása.
Vosztok
@nevemnick: Lefordítanád ezt a cirkalmányt magyarra?
Slade
@Vosztok: Válaszként arra a szösszenetre amit gyurcsányról és az ország tönkretételéről írtál. Talán a fletón kívül másnak is van ehhez némi köze. No de egy diktatúra kedvelő illibsi csodabogártól elvárni, hogy reálisan gondolkodjon?!
vadnarancs
@1magyar: Azért nem teljesen úgy van, ahogyan te gondolod... Népességünk jelentős hányada betelepített, vagy betelepült "idegen" nép. Jászok, kunok, horvátok, szerbek, szlovákok, románok, svábok, stb stb. Mikor "Nagymagyarország" voltunk, akkor is max 50% volt a népességünknek magyar, a többi más nemzetiségű volt. Ez így is van rendjén, mindig is így volt, amíg a világ világ... (Nem beszélve arról, hogy mi magyarok is bevándorlók vagyunk itt...)
Vosztok
@Slade: Válaszként arra a szösszenetre amit orbánról és az ország tönkretételéről írtál. Talán a Viktoron kívül másnak is van ehhez némi köze. No de egy szolgaság kedvelő libsi csodabogártól elvárni, hogy reálisan gondolkodjon?!
eszegfu
@picike: 12:59 Neked fogalmi zavaraid vannak, esetleg nem tudsz olvasni! Én nem vitatkoztam, csupán egy igent, vagy nemet szerettem volna válaszként kapni! Amit még most sem kaptam meg a kollégától... És csak ugy megjegyzem: remélem a több idegen nyelv közül, aminek "birtokában" vagy, található legalább 1, melyet nem "fehérek" beszélnek.
eszegfu
@Vosztok: Én is "szeretlek"... de ez sem válasz, még Tőled sem!
vadnarancs
@Vosztok: Ha Gyurcsány után 20 év kell, akkor a szeretett vezíred és brigádja után 220 év kell, hogy felocsúdjunk valamennyire. Sötétebb időket élünk, mint eddig valaha is volt...
nevemnick
@Vosztok: az, kisbarátom, hogy a vezíretek, sz@rba veszi a magyarokat, (kivéve a közvetlen embereit) ugyanolyan senkiházinak, élősködőknek nézi a jobbereket és a nem vele egyetértőket, azzal a különbséggel, hogy ti nótázva dugjátok a fejeteket a hurokba. Kuncze nem sokat tévedett, de a lényeg maradt.
RonaGyuri
@volvós: ebben a gondolatban van valami; lehet rajta vitatkozni, hogy Hitlernek volt-e tehetsége a festészethez, de ennek dagat törpének semmihez sincs! =))
Slade
@Vosztok: Úgy látom, hogy csökkent értelmi képességű vagy illibsikém. Én csak azt írtam, hogy másnak is van köze az ország tönkretételéhez nem neveztem nevén a majmokat. A szolgaságról meg csak annyit, hogy én veled ellentétben nem vagyok egy politikusnak sem a seggnyaló kutyája.
picike
@eszegfu: neked vannak zavaraid de az folyamatos !!!
JAJMÁR
@picike: Igen, és vegyél egy tükröt is.
JAJMÁR
@Vosztok: Te még saját magadat se tudod átlépni.
Azért próbálkozz... további jó szórakozást :)
picike
@JAJMÁR: veszek én neked és jó nagyot mit látsz benne? álj belé !elég nagy elférsz benne
Toby
@vadnarancs: Pontosan, ahogy írod ! Ma már egy szál "fajmagyar" sincs a Földön, ahhoz eléggé nyitottak voltak a társadalmi rendszerek, hogy sikeresen keveredjünk más nációkkal, ahogy más nációk is a magyarokkal.
Tehát ha valaki bőszen magyarkodik, akkor annak oda kell nyomni, hogy nézzen körül az országban, sok, keleti vonásokat őrző arcú embert talál, akik magyarok ugyan, de valamelyik ősük nem az volt s ennek legismertebb vonása a "vágott szem" - a mandula szemnyílás, a széles arc-csont és még van pár szomatikus jellemző.
eszegfu
@picike: Igazán megnevettettél!:))) Még mindig nem érted azt a nyomorult 1 db kérdésemet! Jössz itt a "fehér emberrel ne vitatkozzak" szöveggel?! Csak tájékoztatlak: a Föld forog, de azért nem kell kapaszkodnod! Részemről "lapozok"...
Vosztok
@Slade: Te mindent rosszul látsz és rosszul tudsz libsikém. Legfőképpen az, hogy nem vagy senki seggnyaló kutyája. És még élvezed is, te kis huncut! Részemről nem is zavarlak a továbbiakban.
JAJMÁR
@picike: 13:28 Csak nem megsértődtél? Azt írtad, nem mindegy kikkel élsz... ehhez az embernek elsősorban saját magát kell elfogadnia.

Nem érted, ugye? Más a kis magánéleted, ahová azt engedsz be akit személyesen megismersz és akarsz. Akiket nem is ismersz, azokról hozol kemény bírálatot! Ítélkezel, pedig ők téged nem bántottak! Nincs jogod eldönteni, melyik nép éljen és hol, ezen a földön. Nem vagy te Isten!

Ha százszor kirakod is Szűz Mária képét, te csak egy porszem maradsz.
volvós
@RonaGyuri: 13:19

én a karlenditésre irtam a hasonlatot !! :-)))
A Hitler féle Sieg Heil -re !
zöldszem
@1magyar: @Vosztok: @picike: ...

Orbán egy gátlástalan. itthon ezerrel szítja a gyűlöletet a muszlimok ellen, Kazahsztánt pedig, baráti minta államnak kiáltja ki! Kitüntetéseket ad át, megkoszorúzza egy diktátor sírját...
Kazahsztán vallások: szunnita iszlám 57%, orosz ortodox 34%, protestáns 2%, egyéb 7%
Vosztok
Jól teszi!
A kazah muszlimok Kazahsztánban muszlimok. Ez a söpredék pedig Európában és mi pénzünkön akar az lenni. Nagyon más!!!
Vosztok
@sentinel216: Nincs cáfolat. Egy szennyoldal vádaskodása van csak.
picike
@eszegfu: lapozol mert te vagy a rasszista hm lapozz hát!!!
picike
@JAJMÁR: porszem az jobb mint a por és te amit képviselsz könnyen azzá lehetsz
picike
fehér vagyok reklám , ha tetszik ha nem
eszegfu
@picike: Komolyan kérdezem: ezt Te beszélgetésnek, vagy "véleménycserének" hiszed?
Nem kapok választ a kérdésemre, tehát semmi értelme a további társalgásunknak, "lapoznék", erre én vagyok a "rasszista"?!?!
picike
@eszegfu: mégpedig hogy az vagy te a fehér embert nem birod ki
picike
@eszegfu: különben a biróságon kérdezzél ne itt tudod itt csak véleményed lehet ennyi van és nincsen tovább!
namihami
A Kuncze-féle, ráadásul igen találó leírás és meghatározás után az olimpia iránti igénye is kezd egyre világosabb lenni. Hitlernek is kellett.
Csak nehogy a Gazdi odáig juttassa magát, a csicskások hathatós imádata mellett, hogy Ő pedig a szírekkel, afgánokkal, stb., egyszóval migráncs, nem lesz hajlandó kezet fogni. (lásd mint nagy elődje)
prime777
@Vosztok: Akkor nagyon gyorsan vedd a cipődet és húzz el innen erről a
"libsioldalról".
Mondjuk egy nácista-fasiszta oldalra,ahol együtt tudjátok éltetni a fideszt!
Nem a hazát, hanem a pártodat!
A fidesz nem a haza!
Nem vagy méltó arra sem,hogy ide beírogass.
Nagy szarban leszel ha egyszer a pártodat elzavarják,mert a libsizésen meg a komcsizáson kívül másra nem futja tőletek.
Holott a fidesz is tele van komcsival.
Örülj annak,hogy ezt még oly sokan eltűrik neked,hogy csak így dobálózhatsz ezekkel a szavakkal.
Tudod miért tűrik el?Mert a liberalizmus és a demokrácia még pislákol ebben az országban, aminek egyébként te minden előnyét élvezed.
Kellene erre már egy törvény,hogy aki libsizik bolsizik meg komcsizik,számára ismeretleneket, azért kemény pénzbüntetés járjon.
Abszurd ez b@zdmeg.
Nem gondolod ,hogy mindennek van határa?
Te lennél az első aki venné a nyúlcipőjét ha Magyarországgal szemben valami komoly fenyegetettség történne.
Te kamuhazaffy.
eszegfu
@picike: Igazi "penge" vagy, csak ugy vág az eszed! Nem tudom kinek érzed Magad, hogy Te bármire eldönthesd, hogy "nincsen tovább". Egyébként Te "szólitottál" meg, nem én... ugyhogy ne szólj hozzám többé Te "nagy fehér ember"! Ez világos?!
picike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
JAJMÁR
@eszegfu: 14:52 Szomorú tapasztalni, hogy vannak ilyenek is, mint a picike, aki azt képzeli, ha ájtatos képet posztol, attól ő "megjósul" miközben az embereket bőrszínük alapján osztályozza. Persze, a "fehér" a jó, mert ő fehérnek tartja magát, de xarral is bekenné, ha hirtelen a barnák lennének többségben.
Szerencsétlen egy némber ő.
1magyar
@vadnarancs: Ha merkel és a pápa szerint haladunk akkor nemsokára 80 % muszlim és 20 egyéb keresztény lesz.
sentinel216
@volvós:ma, 13:46

Már nem sok hiányzik, hogy az a tenyér vízszintes állapotba kerüljön:

www.sztarklikk.hu/image/gallery/255760.jpg
namihami
@sentinel216: Na látod, hát ez van, ha az országépítő nagy szellemek találkoznak.
Abból még egy jól megépített, golyóálló fal is kialakulhat a végére.
eszegfu
@JAJMÁR: Én is ezt gondolom! Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem érti, amit mi itt irunk, engem meg főleg nem! Fogalmam sincs, honnan a rossz nyavalyából veszi, hogy "profilom szerint rasszista" vagyok?! Nehezen álltam meg, hogy ne süllyedjek le a "szinvonalára"... de tényleg az a leghelyesebb, ha elfogadom "szerencsétlen némbernek" és ráhagyom, mint a "hülyékre".
picike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
picike
a fehér a divatszin holnap a feketével kicsit angolos de jó lesz !!!
picike
@eszegfu: nem sülyednék le hozzád se ennyi
picike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
picike
@eszegfu: @JAJMÁR: @namihami: @1magyar:
picike
csak azt kérdem mi nem tetszik nektek hogy én fehér vagyok irjad és némber vagyok azt irod te meg akkor itt irom ujra rasszista vagy ha nem fogadod el a másik embert . a hazádban gondoltam
picike
@JAJMÁR: te meg a hypóba ugrasz majd ha kinban leszel
zöldszem
@picike: Ha már ekkora grafomániában szenvedsz, nem lehetne, hogy értelme is lenne?!
Wazze, ha egy óvodás, megeszik egy tányér betűtésztalevest értelmesebbet xarik!
picike
@zöldszem: én nem szenvedek a többi igen
zöldszem
Egyébként Orbán migráns ügyben amit lehet, tehet az tegye meg! Tegye a dolgát! De!!! Hagyjon fel a non-stop migránsozással. Orbánnak úgy jött ez a menekülthullám, mint az isteni áldás. Épp kezdtek fogyni az ellenségek, meg egyre több gennyes disznóság felhalmozódni. ( NAV balhé, a Questor ügy, a kitiltási botrányt, a Paks 2, az állami földek lenyúlása,...)
Alapvetően senki, egyetlen EU-s ország nem tapsolt a dologért. Ez Orbán szövege, hogy ezt Európában ilyen-olyan politikai erők direkt akarják.
eszegfu
@picike: Lencsi baba... pihenj meg... tudod: fekszik, alszik, nyugszik...
eszegfu
@zöldszem: Hát mit lehet itt tenni... ebből is csak a "szenvedés" szót érti... a mondandód lényegét sajnos nem!:(((
picike
@eszegfu: a hernyót csak ugy lehet lerázni ha megrázzod a fát
zöldszem
@eszegfu: Az agy, egy láthatatlan valami, de ha valakinek hiányzik az bizony látható!-:)))
vadnarancs
@1magyar: Akkor most keresztények vagyunk és a pápában hiszünk, vagy sem? Vagy csak addig vagyunk azok, amíg úgy dalolnak, ahogy mi fütyülünk?
Butautáló
@picike: Hogy tudsz ezzel a névvel ekkora ökör lenni?
zöldszem
@vadnarancs:Persze ők lőnétek gyerekekre, nőkre, fegyvertelen emberekre! Jönnek, mert otthon válogatás nélkül gyilkolja őket egy rakás aberrált, akiket felfegyverzett, a fejlett világ fegyverrel és bombával. Láttunk már agyonlőtt embereket, gyerekeket. A látvány, nem tett jót a lelkünknek! Üssük, verjük, lőjük agyon a családokat olyan jó keresztényi módon. Aztán ájtatos pofával menjünk a templomban, hallgassuk Krisztus igéjét, mint rendes keresztény!!! NE ÖLJ!!! Jó magam nem vagyok templomba járó, mit gondolsz van valami apró betűs rész a ne ölj alatt, hogy "kivéve"??? Na hátha a fehér keresztények felvilágosítanak!!
Szókrakész
Kuncze inkább az olajos dolgokat tárja a nagyközönség elé.
Vagy az szdsz trükköket.
Sziszifusz
@Szókrakész: 17:27
Olajos dolgok ? Ugyan már ! " Más szemében a szálkát is, sajátban a gerendát sem " veszed észre.
picike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Butautáló
@picike: A tetejébe nem is akarlak megismerni! Pont eleget tudok, hogy ne rontsam a miliőmet!
volvós
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Butautáló
@volvós: Nekem Hofi Olga nénije jutott eszembe! Csábáccság Elvtársák!
volvós
@picike: 13:28

álj = állj, ha esetleg ez ujdonság az egybites agyadnak...
justhpeter
Kuncze tévedett. Orbán nem az életünket kéri, csak mindent azon kívül, amink van. Orbán csak egy primitív tolvaj, semmi egyéb.
panellproli
@Szókrakész: Az olajos trükköket a rókaképű Pintéren kellene számon kérni, ugyanis ő volt a fő olajszőkítő maffiózó
Szókrakész
@Sziszifusz: Most ezzel a totális infohiányodat igazoltad.
Továbbra is sok ilyen okos hozzászólást kívánok.
Szókrakész
@prime777: És még ti mondjátok, hogy Orbán megosztja a népet?

Pont ti gettósítjátok magatokat.
glorianna
Kár felértékelni OV-t azzal, hogy Hitlerhez hasonlítják. OV gyengécske műanyagutánzat csupán.
prime777
@Szókrakész: "És még ti mondjátok, hogy Orbán megosztja a népet?"
Nem is kell ezt mondani nekünk.
Ha van eszed és szemed is akkor ez kézenfekvő.
Menj fel egy fórumra és nézd meg mennyi a komcsizás,ibsizés,bolsizás, és máris láthatod,hogyan osztotta meg Orbán politikája mindig is az embereket.
De hagyjuk ezt!
Desischado
Már mindent leírtatok előttem, de azzal egyetértek, hogy orbánnál nagyobb parazita nem kell. Olyan mint egy rákos fekély erre az országra. Kunczét sem kedvelem, de jól fogalmazott. orbánnak mindenünk kell, a javaink, és mi magunk is, rabszolgának, jobbágynak. Ez a lény a föl és az ország terhe és szégyene, akit el kell takarítani minél előbb!
verőce21
Megelégedetten olvasom, hogy az Orbán beszéd nem egybetömöríti, hanem megosztja az ellenzéket!
Helyes, csak így tovább.
eszegfu
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
picike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Slade
@Vosztok: buta, sötét alak vagy te illibsikém és az is maradsz. Na de ilyenek vagytok ti nácik.
picike
aki nem a cimhez ir nekem ne irjon köszönöm elre is !!!
picike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.