Néhány napja derült ki, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégis életben van a nemi erőszakért elítélt Kiss Lászlóék egyik áldozata. Takáts Zsuzsanna az RTL Klubnak megdöbbentő részleteket mesélt az esetről, most pedig nyilatkozott a ügyet vizsgáló rendőr is.

Martinkó Károly, az úszókat egykor kihallgató rendőrtiszt a Népszabadságnak azt mondta, nem lesz könnyű dolga Kissnek, ha bizonyítani akarja igazát. 

Az egykori rendőr hadnagy visszaemlékezése szerint

a védelem azt állította, hogy a rendőrségen befolyásolták a tanúkat, köztük azt a karbantartó kőművest is,

akinek vallomása perdöntő lehetett volna Kiss egyik tettestársa, Lantos László szerepének tisztázásában.

Martinkó azt állítja, semmiféle nyomást nem gyakoroltak, sőt,

kollégái figyelmét felhívta arra, hogy válogatott sportolókról van szó, különösen lelkiismeretesen kell a kihallgatást elvégezni.

A karbantartó könnyeivel küszködve mondta, "eddig sajnáltalak, Lantos, de aki ilyen valótlanságot tud mondani rólam, azt nem sajnálom." Lantos azt felelte: nincs rászorulva a tanú sajnálatára.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
László Vitéz már közölte is,hogy előbb konzultál az ügyvédjével,utána nyilatkozik az újabb fejleményekről.Az igazság kimondásához,vagy netán egy bocsánatkéréshez miért kell vajon ügyvéd?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@advocat: A másik kettőről sem hír, se hamv a neten...
Cicamama55
Beismerve tettét egy nagy bocsánatkérést elereszthetett volna maximum és utána csendben félre kellett volna állnia. A hazudozása csak hab a tortán, ami bedarálja a sikeres sportolói múltját és elveszíti a barátait, akik -talán-még így is bíztak benne, s eddig a védelmére keltek.
eugen4402
...Hát nem is tudom, kinek az érdeke naponta kilenc cikkel lekötni a közérdeklődés figyelmét egy réges-régi, ötvenöt évvel ezelőtti akármilyen mocskos bűncselekmény részleteivel..? Talán van súlyosabb gondunk is, amiről szeretnénk elterelni a figyelmet? Én nem tudom, csak kérdezem...
bencemacska
@Macskaszem: Miért nem várták meg az olimpia végét a teregetéssel?
percsi
@Levendula: A másik kettő nem lett díszpolgár, elnök, nem lett róluk elnevezve stadion stb., ezért tudnak elbújni. Lapítanak, nehogy több erőszak is kiderüljön.
Ezek nem csak az úszásból űztek sportot, hanem az erőszakból is. Még egy kicsit piszkálják az ügyet, az is ki fog derülni, hogy kevesebb úszóbajnokságon vettek rész, mint amennyi nemi erőszakos bűncselekményt követtek el.
Van mitől félniük, mert ha egy tökös apa-férj megtudja, hogy a lányával-feleségével is erőszakoskodtak, akkor bögyölőjük nélkül kell majd leélniük azt a pár évet, ami még hátra van. Remélem így lesz, és a fejszeműtét után a bögyölő helyét ecetes vízzel fogják borogatni!
Most kegyetlen állat vagyok, vagy igazságosztó jó tündér?
dr. prédikátor
Ő nem Martinkó Károly hanem Dr Martinkó Károly A Magyar Rendőr újságírója volt! ma már nyugdíjas!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.