Négyszer akkora a cigány önkormányzat tartozása, mint a szervezet költségvetése. Bár a kormány részletfizetést engedélyezett az Országos Roma Önkormányzatnak (ORÖ) arra az 1,6 milliárd forintra, amit múlt szerdáig kellett volna visszafizetnie a szervezetnek, vélhetően nem fognak tudni fizetni a romák. Az ORÖ-nek 12 hónap alatt kell visszafizetnie az összeget a botrányos Híd a munka világába program után. Azonban óvatos becslések szerint is legalább négyszer akkora a tartozás, mint a roma szervezet költségvetése. Úgy tudjuk, hogy az ORÖ kevesebb 400 millió forintból gazdálkodik évente, nem számítva az általa fenntartott intézmények költségeit. A részletfizetés alapján pedig havonta várhatóan több mint 130 millió forintot kell törlesztenie a szervezetnek.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Álnaivan felteszem a kérdést. Érti valaki, hogy mi történik itt?
1. Farkas Flóri eltapsol egy milliárdot.
2. Kiderül és kérdőre vonja néhány roma vezető
3. Farkas Flórit Orbán kimenti egy tanácsadói posztra milliós fizetéssel
4. Orbán a magára hagyott cigány önkormányzaton követeli a Farkas Által eltapsolt pénzeket
5. Kiderül, hogy Farkas Flóri továbbra is a cigányok vezetőjének tartja magát és Orbánhoz hasonlóan továbbra is vasmarokkal irányít
Tehát a felelőst Orbán rejtegeti, a pénzt pedig a többi cigányon hajtaná be. Tisztára mint a Quaestor ügy. Bedőlés, pénzkimentés, a károk kifizetése a vétlen betétesek zsebéből, a felellős meg úgy néz ki szabadon távozhat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Álnaivan felteszem a kérdést. Érti valaki, hogy mi történik itt?
1. Farkas Flóri eltapsol egy milliárdot.
2. Kiderül és kérdőre vonja néhány roma vezető
3. Farkas Flórit Orbán kimenti egy tanácsadói posztra milliós fizetéssel
4. Orbán a magára hagyott cigány önkormányzaton követeli a Farkas Által eltapsolt pénzeket
5. Kiderül, hogy Farkas Flóri továbbra is a cigányok vezetőjének tartja magát és Orbánhoz hasonlóan továbbra is vasmarokkal irányít
Tehát a felelőst Orbán rejtegeti, a pénzt pedig a többi cigányon hajtaná be. Tisztára mint a Quaestor ügy. Bedőlés, pénzkimentés, a károk kifizetése a vétlen betétesek zsebéből, a felellős meg úgy néz ki szabadon távozhat.
Cicamama55
A romáknál olcsóbb nagy számú szavazó tábor nem létezik. Őket életben kell tartani.@human:
Toby
Kinyitották számukra az aranybányát, csak azt a kutya sem ellenőrizte, hogy hoznak-e, vagy visznek !
Jozefina
A két cigánynak kell a magán vagyonából fedezni!!! orbán a fő bűnös, hogy engedte és ma is védelmezi azt a mocskos rabló alakot, a flórikát!!! Vajon miért???
eszegfu
@human: Valóban: a kormány ezzel a részletfizetési "engedélyezéssel" elismerte, hogy elverték az 1,6 milliárdot valamire és nem is a szervezet, hanem Farkas Flórián! (Az is érdekes, hogy a cigány önkormányzat évi 400 milliós költségvetését ismerve, vajon ki irhatta alá, ill. ki vállalta be a havi 130 milliós részletfizetést?!) Ez tényleg "tök jó"!! Farkas lop és az általa képviselt szervezeten hajtják be, nem "keresik" és nem büntetik a felelőst, hanem még "ölelgetik"!!
Feraj49
Majd "Győzike besegít",meg még vannak páran az "aranytrónon" ! Annak a pénznek "annyi" !
Aztán hány nem vezető embernek voltak a segítségére ? Így nem lehet megoldani a problémákat,ha a vezetőjük kilopja a segítségre szánt pénzt.
human
@eszegfu: A poén az, hogy majd a kormány fog adni annyi finanszírozást, amiből vissza fogják fizetni. A számlát természetesen ismét mi álljuk. Farkas Flóriánnak a rács mögött a helye. Hasonlóért egyszer már elítélték, de Göncz Árpád kegyelméből nem kellett börtönbe mennie.
human
@Cicamama55: Szerintem is ezek a pénzek erre mentek el. Orbán azért ragaszkodik Farkas Flóriánhoz és hozzá továbbra is hű cigány önkormányzati vezetőkhöz, mert ők működtetik a rendszert. Ha Orbán ezt feladná az szavazatok százezreibe kerülhet neki.
human
@eszegfu: És az is látványos, hogy Orbán ne keres felelőst az ügyben. Gyakorlatilag azt mondja, hogy ok, eltűnt a pénz. Nem firtatom, hogy kinél van, csak fizessétek vissza. És mondom, szerintem valami mellékfinanszírozással Orbán fogja adni ezt a pénzt is.
Cicamama55
@human: Megvan a függőségi viszony, ki van az építve. A romák Flóri kezében, az pedig Orbán zsebében...Milyen sok Fideszes képviselő kötött láthatatlan paktumot a romákkal a választások előtt, hallhattunk titkosan készített felvételeket, láthattunk videó felvételeket. Aztán, ahol nem jött be, ott lett is kalamajka!
eszegfu
@human: Ugy bizony! Majd még EU-s pályázati pénz is kerülhet a romák "felzárkóztatására"... aztán lesz miből visszafizetni! De komolyan nem értem: van valami vadonat uj, "uri" környéki székházuk, ahol -- állitólag -- a butorok is még mindig becsomagolva állnak, nem lehetne eladni?! Egyáltalán a mostani vezetőség miért nem jelenti fel Farkas Flóriánt?! Az is igaz, hogy a legfőbb ügyésznek ez is az egyik feladata lenne! Szóval az emberben több kérdés felmerül, amire egyértelmü az én/mi válaszunk: Farkas Flóriánt biróság elé kell állitani... ezzel szemben -- mint már annyiszor -- azt látjuk: a kormány számára "természetes" a lopás, a hütlen kezelés, és most már nyiltan!
human
@eszegfu: Sőt abba az irányba próbálnak minket terelni, hogy ezek nem is lopások. Azt hiszem Lázár utalt rá, hogy az EU pénzek elherdálása nem a magyarok megrövidítése, hisz az a pénz az EU-tól jön. Bezzeg a jogvédő alapítványok esetében ezzel ellentétesen vélekedtek. Vagy ott van Csepregi felszólalása a parlamentben. Ő azt mondta, hogy a túlárazás egy szükséges rossz. Vagy ott van a Századvég vezetőjének kijelentése. Szerinte amit mi korrupciónak látunk az kormányprogram. Tehát azt akarják velünk elhitetni, hogy minden lopás és korrupció értünk van.
eugen4402
@eszegfu: Nem is érdemes ezekkel a patkányokkal hergelni az agyunkat. Volt ott valami kocsibérlés háromszoros áron, meg hét db. laptop vásárlás 21 millióért... valahol azok is megvannak, vagy nem? Nem számít Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit...
eszegfu
@human: Az Általad felvázolt "kórkép" jó megállapitás!!!
eszegfu
@eugen4402: Rendben, nem "rongálom" az agyamat Farkas Flórival meg a többiekkel... de Te ujabb témát hoztál fel, amitől megint fent lesz a vérnyomásom!:)) Szakadjanak szét, mint a véreshurka!
eugen4402
@eszegfu: Ááá, el se kell olvasni. Nem ér annyit az egész, hogy a saját egészségünket kockáztassuk ilyenek miatt... Inkább gondolj valami szépre! Az előbb megütötte a fülemet a Mancini-féle Moon River-ből néhány hangfoszlány. Keresőbe beütöttem, és feltűnt Audrey Hepburn, és a srác, (akinek már nem emlékszem a nevére), és az édes dallam, ami magas vérnyomás ellen a legjobb gyógyszer...
human
@eugen4402: 3 milliós laptop? Ennyiért már titkárnő is jár hozzá?
eugen4402
@human: Még az első Kálmán Olga - Hadházy riportban hangzott el. Én is csodálkoztam, hol van ilyen 24 karátos arany laptop gyémánt berakásokkal, de lehet, hogy csak számla volt róluk, amit elszámoltak...
Dr plágium
Ez így van kitalálva. Akik eltapsolták csúsztattak belőle ide-oda... Muszáj Flórit felfelé buktatni nehogy eljárjon a szája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.