A Fidesz szerint a bevándorláspárti erők újra aktivizálják magukat, hogy bosszút álljanak Magyarországon a kényszerbetelepítésről szóló népszavazás elrendelése miatt.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében az Amnesty International (AI) közleményére reagált. Az AI azt írta, hogy az emberi jogok széles körű korlátozását lehetővé tevő terrorellenes intézkedések bevezetésére ad lehetőséget a kormány számára az alaptörvény, a rendőrségi törvény, a nemzetbiztonsági szolgálatokról, valamint a honvédelemről szóló törvények tervezett módosítása.

A Fidesz szerint a bevándorláspárti szervezetek ismét nyomást akarnak gyakorolni a kormányra, a baloldal és a brüsszeli politikusok mellett újra támadásba lendültek Magyarország ellen. Korábban a fizikai és a jogi határzár ellen léptek fel, most a népszavazást és a terrorizmus elleni akciótervet támadják, mert nemcsak támogatják, hanem segítik is az Európa felé tartó illegális bevándorlást – írták. Úgy folytatták: az AI nemzetközi kampányt folytat a bevándorlók beengedéséért és betelepítéséért. "Ezek a szervezetek is azt szeretnék, ha a magyar emberek csendben tűrnék, és szó nélkül hagynák, hogy Brüsszel döntsön helyettük a bevándorlók betelepítéséről."

Érkezzen bármilyen nyomás, "kitartunk a népszavazás megrendezése és a terrorizmus elleni akcióterv végrehajtása mellett", mert ezek a magyar emberek jogait és biztonságát szolgálják – olvasható a közleményben.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Na wazze, megint "báncsák a magyarokat" ! Holott egy mocskos, tetves, sunyi, szabadrabló hordának adnak a pofájára ! Mert megérdemli !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
viktor szopkin !!! A magyar emberek jogait és biztonságát ti basztátok el.
RonaGyuri
Rájuk külön igaz, hogy a stílusuk önmaguk! =))
Toby
Na wazze, megint "báncsák a magyarokat" ! Holott egy mocskos, tetves, sunyi, szabadrabló hordának adnak a pofájára ! Mert megérdemli !
nevemnick
Ezt érdemes elolvasni:
"Valamennyi közvetett bizonyíték és tapasztalat arra mutat, hogy ezeknek a migránsoknak az elsöprő többsége a későbbiekben baloldali szavazó lesz, amint letelepedett. Jövőbeli baloldali választókat importálnak tehát Európába."

444.hu/2015/11/12/orban-vegre-elarulta-kik-kuldtek-rank-a-menekultaradatot
Bringás
Az AI mióta tekintélyes szervezet? Bűnbanda!
justhpeter
A stílus maga az ember. A fideSSben pedig nincs ember.
volvós
Nagyfijuk !!! Lesztek ti még apró kis cellatöltelékek ,
páros cellában összezárva...
Hofipisti
Azért nagyon kellemetlen percek következnek pártunk és kormányunk vezetőire. Egyszer erről a magas lóról le fog kelleni szállni, avagy ha nem, hát le lesznek taszítva. Szar lesz a porban landolni!
egyvandor
@Horizont: "... vajon miért dugdossa ki a nyelvét ..." Egy lengyel politikus megadta már rá a választ.
egyvandor
@dr. prédikátor: "A magyar emberek jogait és biztonságát ..." Azok Gorbán szemében nem a nemzet része.
lampa laz
@volvós: ...a mellékhatásokkal együtt, mert az jár nekik, mert megérdemlik...
human
Pedig Orbán igazán megköszönhetné a migránsoknak, hogy a fidesz támogatása csak kis mértékben csökkent. Migránsok nélkül Orbán nem is reménykedhetne 2018-as győzelemben.
gulyasgyula
Az baj Urak hogy ugyan az a 20-40 ember irja a Fidesz ellenes véleményét minden oldalon , de egy 5-7-8 ezres stadion építés elleni tüntetést nem tudtak össze hozni ..Nincs egy párt se aki mint Orbán ki ment kordont bontani ..Ilyenekkel akarnak választást nyerni , országot irányitani ?? Ne ezek fogják még csak az országot szétlopni ..Sok szerencsét hozzájuk ..
teuton
@Bringás: Nem te döntöd el! A vilag legnagyobb emberjoi szervezete, a központja London! Azonkivül szamtalan orszag elismeri es tamogatja, na persze nem az illib diktaturak... Ebböl is latszik, milyen komoly szervezetröl van szo, es a tagsaga (3,illio!9 többszöröse a fidesznek. CÖF-nek mekkora a tagsaga es ki tamogatja?
Bringás
@teuton: Mitől is komoly szervezet? Védi Európát az európaiaktól! Emmán döfi!
bundi
@gulyasgyula: orbánnak egy a szerencséje...hogy azok akik kimennének kordont bontani nem apuci és a haverok kőbányáin lettek gazdagok, és mivel dolgozniuk kelll a populista játszótér helyett ezért inkább mennek a munka után...sokszor el az országból mivel elmehetnek...régebben nem mehettek...ezért voltak a forradalmak is...most a könnyebb út hogy leereszti a feszültséget és mennek ...de ki fog maradni?...ki fogja fizetni a nyugdíjatokat?...a habony szíjjártó, vajna urak adőiból lesztek helyretéve?...vagy segílyesek lesztek az uniónál?...sok szerencsét hozzá...egyébként igazad van...itt csak a szája jár az embereknek...kevesen mozdulnak még mindig...
teuton
@Bringás: 3 millio tagja van, a vilag legnagyobb emberjogi szervezete, több demokratikus kormany tamogatja, a központja London. Na most ezt hasonlitsd össze a fidesszel... Bocs, elfelejtettem, hogy nalatok az ervek es adatok nem szamitanak, de a nevtelen mocskolodas az rendben van... Komcsi, ballibsi, bolsifasiszta, ennyi amit mondani tudtok...
Bringás
@teuton: Mikor is bírálta ez a marha demokratikus szervezet Szaud Arábiát az emberi jogok lábbal tiprásáért? Amíg a nyilvános lefejezések nem érik el az ingerküszöböt náluk, ez minden csak nem demokratikus és főleg nem tiszteletreméltó szervezet!
gulyasgyula
@bundi: !! Én úgy látom nincs olyan nagy gond mint ahogy az ellenzéki pártok próbálják beállítani a hatalom megszerzése érdekében //HOGY AZTÁN ŐK LOPHASSANAK , MINT F O D O R G Á B O R SZDSZ-es korában ..1994-1998 , Tocsik Ügy , párt pénzek , akkor szépen lelépett és nem számoltak el a lopott párt pénzekkel ..Ma megint ossza az észt az adófizetők pénzén ..Életében még egy percet nem dolgozott ..A ország lakossága lakossága soha nem látott mértékben velneszezik minden hosszú hétvégén , a tanárok mindig lázadoztak amit az ellenzéki pártok kihasználnak -kihasználtak ..26-éve mindig az a nóta megy ellenzékben mindenki tudja mit kellene tenni , ha hatalomra kerülnek meg csak a saját zsebüket tömik ..Új adók kitalálásában minden párt nagy mester ..Ha fiatal lennék valószínű és is elmennék de a többség 20-30 km-re se akar utazni , pedig annyit a Kádár rendszerben is utaztunk ..
gulyasgyula
@bundi: Azt még elfelejtettem hogy a beharangozott NET adó miatt milyen szépen felvonult Pest apraja, nagyja ..Ezek szerint a többi ügy nem ügy ,,Tüntetők csak az internet előtt tiltakoznak ...De ott nagyon ..
Toby
Lopni csak úgy lehet,
ha a migráns nem jöhet !
bundi
@gulyasgyula: neked legyen igazad...én az építőiparban dolgoztam és terveztünk...ha a 4,2 millió lakást csak egyszer újítják fel 100 évente akkor évente kb 40-50 ezer engedély kell ehhez...2009 környékén még ez a szám volt...amikor kimentem mert felére esett a megrendeléseink száma akkor évente 12 ezer volt az engedélyek száma ez 2013-ra 7500 ra esett vissza országosan...egy évben ez azt jelentette hogy egy lakást kb 600 évente újítanának fel...most talán 10 000 körül van ez a szám...és ezekben vastagon benne van az uniós út vasút és egyéb építés...ez azt jelenti a lakásokat kb 400 évente újítják fel...ha egy piac ennyire beborul, valamit tenni kell...ha nincs munka, akkor menni kell utána...de neked legyen igazad...az emberek wellnesszezenek rogyásig...de nem gondolod hogy a tocsik féle 5-800 millió nagyságrendileg kisebb a 2-300 milliárdos matolcsy botrányoknál?...másik 20-30 kilométer utazásról...tesóm férje közmunkát kapott volna kb 30 kilométerre vásárhelytől...minden reggel 6-tól természetesen azért az utazást nem térítették volna...és napi kb 2000-et kapott volna...tudom te rohantál volna télen ...biciklivel...mert a hülye kocsi 8-at eszik százon ezért 60 km az kb 2000 a busz meg akkor nem jár szikáncs felé...de mondom neked legyen igazad...
kkalman
Mi a hír abban, hogy pártunk és kormányunk alpári stílusban szidta az Amnesty Internationalt? Az lenne a hír, ha nem alpári stílusban nem szidja az AI-t.
pzd
Én szeretem az alpári stílust, főleg a vérgeci tolvajokkal szemben.
A Q anyád orbán. - ez elég alpári volt?
Ha nem volt elég alpári, még van lejjebb a szókincsemben.
Mindenféle rosszat tudok írni azokról, akik miatt emberek halnak meg, és gyerekek szenvednek.
Tovább is van, mondjam még?
pbalage
@pbalage: max akkor vállalnám be a fideszt ottani lakosként, ha építenek egy jó kis stadiont.
Knapp75
@Bringás: " Mikor is bírálta ez a marha demokratikus szervezet Szaud Arábiát az emberi jogok lábbal tiprásáért? "

Olvastad a Szaúd-Arábiáról szóló jelentésüket vagy csak érdekből csúsztatsz? ;)
www.amnesty.org/en/countries/middle-east-and-north-africa/saudi-arabia/report-saudi-arabia/
Bringás
@Knapp75: Nagy kaland egy jelentés! Az viszont, hogy bennünket aláznak állandóan, szinte rutinszerű!
bundi
@gulyasgyula: nincs nagy gond?...
444.hu/2016/05/13/nagyon-lelassult-a-gdp-novekedesi-uteme
gondolkozz el azon, hogy az építőipar minden évben kb 20-30 százalékot zuhan 2010 őta...
eugen4402
@pbalage: Azért törhetnéd a fejed, ha postafordultával kapnál egy válaszlevelet Illetékes Elvtárstól, miszerint: Tisztelt Balázs úr, örömmel értesítjük, hogy a költözéssel egyidőben a stadiont átveheti, de kérjük, kisvasútról ne is álmodjon...
pbalage
@eugen4402: Papír széttép, megtapos. Toporzékol.
Stadion nélkül nem ér semmit a telek.
eugen4402
@pbalage: Ha kérhetnélek, szeretném, ha toporzékolás közben emelt hangon, durva szavakkal illetnéd a levél feladóját. Már csak a dramaturgiai összhatás okából kifolyólag... :-)))
Bringás
Tekintélyes? :)))))))))))) Bűnbanda!
pbalage
@eugen4402: ... remélem így megfelelő...
Toby
@Bringás: Amennyiben összemosod magad velük, szaros leszel !

Nem "bennünket" hanem egy szarházi, mocskos rezsimet ! Nagy különbség !
Bringás
@Toby: Nekem semmi közöm az AI-hez. A szarháziakat nem tám ogatom Csak a Fideszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.