"Akár félmilló ember megtakarítását is hajlandó lenne elvenni azért, hogy neki még több pénze legyen" – kezdte drámai felkonfját Pachman Péter ma este a Tényekben, amelyben ezúttal Spéder Zoltánra dolgoztak rá a "rejtőzködő milliárdosok" című nagysikerű riportsorozat második részeként.

A Habony-tengelyhez tartozó, Andy Vajna kormánybiztos eximbankos hiteléből letérdeltetett TV2 híradója hosszú szünet után jelentkezett újabb epizóddal. Soros György után most egy másik újdonsült kormányellenségbe, az Index.hu- és FHB-tulajdonos nagyvállalkozóba álltak bele minden tehetségükkel.

A Fidesznél eddig jól fekvő, a Lázár-tengelyhez tartozó Spéder körül kínos mahinációi után kezdett egyre inkább elfogyni a levegő, ma még "váratlanul" Matolcsyék is lecsaptak az oligarchra bankjára.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Remélem lesz lövöldözés is, mint a Fenyőéknél, és megeszik egymást reggelire ezek a mindenféle fideszes tolvajgengszterek.

Már csak egy jó finom vajas popcorn kell, meg hogy a lábamat megfelelő magasságba feltegyem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
prime777
@Szeparepa2: Ne igyál ma már többet!!! :D
hetöndöe
Undormány fitymaszos lejáratási próbálkozás,hányni kell ezektől.
leszúrt rittberger
Remélem lesz lövöldözés is, mint a Fenyőéknél, és megeszik egymást reggelire ezek a mindenféle fideszes tolvajgengszterek.

Már csak egy jó finom vajas popcorn kell, meg hogy a lábamat megfelelő magasságba feltegyem.
Borsodi
@Szeparepa2: Az a baj akik így gondoljuk vagy részegek vagy hülyék vagyunk ,és vannak a birkák akik legalább a seggüket fel emelnék és szavazásukkal segítenének ezt meg változtatni.
prime777
@Szeparepa2: Ritka korlátozott pali vagy.
Jóindulatúan és viccből írtam azt amit.
A szüleimet meg kéretik kihagyni!
Pár emberrel vitatkoztam már itt de az anyámmal egy sem jött.
prime777
@Borsodi: " Az a baj akik így gondoljuk vagy részegek vagy hülyék vagyunk ,és vannak a birkák akik legalább a seggüket fel emelnék és szavazásukkal segítenének ezt meg változtatni."
Azt én viccnek szántam.
Ott a nevető jel.
Viszont amit leírt annak köze sincsen a valósághoz.
Sőt!
Elég bátor,hogy ilyeneket bemer írni,mivel tudjuk ma a "nagytesó" mindenkit figyel.
Szerintem egy kis stílus sem ártana,sőt másnak az édesanyját felemlegetni sem túl szép.
Igen,ha mindenki elmenne szavazni aki most bizonytalan akkor nyerhetne a demokratikus baloldal.
De nem így működik a világ.
A fidesz 2018-ban is nyer.
Ne legyen igazam de nyerni fog.
Még talán megint 2/3-al.
Ha nyer,akkor viszont egy ilyen beírásért olyat kap,hogy megemlegeti.
Utálom én is amit csinálnak,de ha eddig elolvastál ,hogy mit vívtam itt egy-egy fideszessel akkor rájöhetsz ,hogy meggyőzhetetlenek.
Még ha Orbán mondaná az arcukba,hogy loptunk éjjel nappal - még neki sem hinnék el, úgy lennének vele,hogy most ez csak egy vicc volt a minisztertől.
Tutti viccelt a Viktor.
Na mindegy.
Yoda69
@Szeparepa2: @prime777: Sajnos en is ugy latom a magyar nepnel mar semmi sem veri a ki a biztositekot, ugyhogy itt logatas nem lesz. Holott az ilyen orban matolcsi fele alakok megerdemelnek.
Ha valikek nem tettszik a rendszer, az elhuz nyugatra, keletre delre barhova. Szinte mindenhol jobb. Szavazni nem fog tudni, vagy csak nagyon nehezkessen, mert ezt a fideSS elintezte. Az otthon maradottak egyre fasultabbak, es felnek.
Ennek tetejebe ha meg valasztasra a kerul a sor, a fideSS bedob egy mezesmadzagot, az ellenzeki meg egymast tepi (Dunaujvaros). Igy a fideSS es orban orokre a nyakunkon marad, hacsak a szunnyado 30% szavazo nem aktivizalja magat a demokracia melle.
egyvandor
Ilyen az amikor olyanok kezébe kerül a hatalom akik csak a lenyúláshoz értenek. (be kell látni ahhoz viszont nagyon) A kevés fóka miatt előbb utóbb mindig találnak maguk közül valakit akiket ki kell csinálni. Úgy hogy túrjatok nertársak hátha sikerül a brancsban maradnotok
egyvandor
@leszúrt rittberger: Ha azt hiszed ezek egymás kinyírásából profitálhatsz, nagyot fogsz csalódni. Ezek sokkal rafkósabbak annál, hogy a dulakodás közben elejtsenek akár egy morzsát is, vagy annyira elgyengítsék egymást, hogy vészhelyzetbe kerüljenek.
human
Az előző részben az nagyon fiatal feleségeket fogyasztó Soros Györgyöt mutatták be. Ezért én most Andy Vajnára számítottam. Így lett volna logikus, de hát nem.
magyarbakancs
Cosa Nostra állam.
A maffia (olaszul mafia) szervezett bűnözői csoport, tagjai a maffiózók (az olasz mafioso kifejezésből). A maffia egyes tagjai szerint e bűnszövetkezet valódi neve Cosa Nostra (szó szerinti magyar fordításban „a mi ügyünk” „a mi dolgunk”).
magyarbakancs
@prime777: A gondolat megértéséhez ember is kell.
Ne bosszantsad magad.
Értetlen ember mindig volt,van,lesz.
szaboria1
@prime777: @Yoda69: Amennyiben igaz lesz az előre jelzés, hogy megint lesz egy gazdasági vállág talán akkor el lesznek söpörve.
human
Ez várható volt, ha már nem maradnak a piacon csak fideszes emberek, akkor egymást kezdik ki.
qrfly
csak nyugodtan csinálják ki egymást...

mire eljön a rendelt idő : jóval kevesebb emberrel kell - EREDMÉNYESEN - elbeszélgetni az élet rejtelmeiről :(((
Hellcat
Az ország nagyja átlát a szitán...az ország nagyja tudja mi folyik itt...az ország nagyja mégsem csinál semmit...az ország nagyja megérdemli...
Fradigege
Megy ez gyerekek. Előbb utóbb elfogynak.
bakegya
A féle Weiss ügylet lesz itt ebből a palival is -csakkk remélni tudom,túléli.Vicctor barát akibe beleáll az nem köszöni meg.
bencemacska
@human: Sok az eszkimó, kevés a fóka. Ha elfogyott a közös vagyon jön a gyengébb - erősebb párbaj!!!
Azaz jön a seggnyalási verseny!!!
human
@bencemacska: Tanár ismerőseimtől azt hallottam, hogy a helyi tankerületekben is egyik fideszes ölte a másikat, hogy pozícióhoz jussanak.
bencemacska
@human: Kísértetiesen hasonlít a helyzet az MDP kezdeti éveihez!!!
justhpeter
Ameddig csak egymást nyírják és csak gazdaságilag addig nem lesz változás, addig Orbán marad hatalmon. Ez idő alatt a normális munkára képes népesség kivándorol, nem lesz érdemleges adófizető, nem lesz valamire való oktatás, egészségügy, nem lesz megélhető nyugdíj és ez fogja Orbánt elsöpörni. Arról nem vagyok meggyőződve, hogy ágyban fog meghalni.
bakegya
@bencemacska: igen, bocs ,de elírtam a nevet-koszi ,figyelmes vagy...a panamai panama se kutya és nagyon sokmindenkit érintett a politikusi körökben...azért kellett ezt a fiút kinyírni.
Sintér sanya sokat tudna mesélni,de nem fog!Van itt mit takargatni...
jav
Tények a Tövökettön?
Ne má !
Ott egy Tény van a Hun-Hazába visszaszakadt de már nem szakadt Magyarosított nevű Siker
ember.
Ki megmutatta ,hogy lehet egy Országban,sikeres lenni.
Minden percében,tízezerért.

Én meg majd megmutatom neki,az Andrássyn,hogy milyen egy Sikeres Nemzeti Ünnep.

Meghívva Dísz-Vendégnek.

Miniszterelnökével ,együtt.

Mindkettejük jelenléte nagymértékben emeli majd az Ünnep Fényét.

Tövöje meg majd Tényszerűen ,tájékoztat.

Akkor,egyszer,Biztos.

Ha csak nem akarnak Ők is az Ünnepen Díszvendégek lenni.

Mert Ünnepelni jó dolog.

Azt mondta a Fidesz-KDNP kormány is.

Hát én nem vagyok egy ellenzéki !

Csak szeretem Ünnepeket.

Gondolom az nem baj?

Vagy lehet baj?

Már az is?

Affene se érti !
nezelodo
Veszélyes üzem Orbán haverjának lenni, mert különlegesen büszke, érzékeny fajta, és a legkisebb vélt vagy valós sérelemért bosszút áll. Kérdezzék csak a volt postabank vezért vagy a Simlicskát és másokat, hogyan lett belőlük létrás ember?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.