Szerdán véget ér mintegy 1,2 millió általános és középiskolás diák számára a 2015/2016-os tanév és megkezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció. A diákok az idén is számos nyári tábor, programlehetőség közül válogathatnak a szünidő hasznos eltöltéséhez.

A taborfigyelo.hu-n közel száz tábor várja az érdeklődőket, közte természet-és környezetvédő, bábos, rajzfilmes, lovas, vizitábor, indiántábor, vagy idegennyelvi, divattábor.

Idén először igazán népszerűek a missziókat végrehajtó katonai táborok – olvasható az oldalon, ahol Tóth Béla, a gyermektábor összehasonlító portál vezetője azt írta: a táborpiac tíz százalékkal bővült a tavalyhoz képest.

Újdonság az idén a multitáborok megjelenése. Ezek olyan vakációs lehetőségek, amik több tábortémát ötvöznek, hogy még színesebbé tegyék a hetet. A gyerekek ezekben kézműveskednek, de lovagolnak is, ahogy angolozni is van lehetőség, vagy épp sportprogramokat is előnyben részesítenek. Rendkívül népszerűek a multisport táborok is, ahol több sportágat próbálhatnak ki a tábor hetében a gyerekek, sőt a szakemberek a tábor végeztével tanácsot is adnak, milyen sportággal érdemes foglalkozniuk. Az idei év slágertáborai a kalandtáborok, ahogy rendkívül populárisak a klasszikus sporttáborok is. A képzeletbeli dobogó harmadik helyére a készségfejlesztő táborok kerültek, őket pedig a katonai és lövésztáborok követik.

A szülők közel ötöde keresi a katonai táborokat, ami mindenképpen rekord. A táborok extrém verziói is nagyon népszerűek, ahol erdei vagy dzsungelkörülmények között végeznek el egy missziót a táborlakók. Az ilyen vakációs üdüléseken térképészeti, hadászati és lövészeti ismereteket is szeretnek a gyerekek- közölte Tóth Béla.

A táborok árait tekintve óriási szórás tapasztalható: míg egy átlagos ott alvós tábor ára egy hétre jellemzően 32 ezer-35 ezer forint, addig a Táborfigyelőn található ott alvós tábor 11 ezer forintért, de 169 ezer forintért is. A napközis táborok átlagára 18 ezer- 20 ezer forint között van, itt a legalacsonyabb táborár 16 ezer forint, míg a legmagasabb közel 80 ezer forint.

Sok diák munkát vállal a szünidő alatt. Az egyszerűbb irodai munkák mellett a nyári fesztiválokon, strandokon is szívesen dolgoznak a vakáció idején a fiatalok, akiknek szakemberek azt tanácsolják, hogy lehetőség szerint iskolaszövetkezeten keresztül vállaljanak munkát.

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az idén is meghirdeti a Nyári diákmunka programot 1,9 milliárd forintos támogatási összeggel. A program keretében a 16-25 év közötti diákok kaphatnak a területi, települési önkormányzatoknál vagy önkormányzati fenntartású intézményeknél munkalehetőséget. A programban azok a nappali tagozatos diákok vehetnek részt, akik a kezdő időpontban, július 1-jén már betöltötték a 16. életévüket, befejezésekor, augusztus 31-én pedig még nem múltak el 25 évesek. A diákok június 20-tól jelentkezhetnek a programban való részvételre. A szaktárca arra számít, hogy a programban munkát végző diákok száma várhatóan meghaladja a 20 ezret. A program a béreket támogatja, a százszázalékos támogatás legfeljebb két hónapra adható, július 1. és augusztus 31. között, maximum napi hat órás időtartamra. A támogatás a minimálbér, illetve a garantált bérminimum időarányos részének felel meg. Így a szakképzettek esetében 96 750 forint, a szakképzettséggel nem rendelkezők esetében 83 250 forint lehet személyenként és havonta a támogatás.

198 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akkor mar miert nem egyenesen tulelo taborokat szerveznek nekik? orbannak ugyis az a celja, hogy ritkuljon a magyar... Utalja a gyerekeket, a betegeket, a csokkent munkakepessegueket, az idoseket, az egyedulallo noket, az egyedulallo ferfiakat, a szulni nem-akarokat, a homoszexualisokat, a nem ra szavazokat, meg ugy altalaban az egesz emberiseget...

Akkor meg megis mi a f@sznak eloskodik az orszag nyakan?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Akkor mar miert nem egyenesen tulelo taborokat szerveznek nekik? orbannak ugyis az a celja, hogy ritkuljon a magyar... Utalja a gyerekeket, a betegeket, a csokkent munkakepessegueket, az idoseket, az egyedulallo noket, az egyedulallo ferfiakat, a szulni nem-akarokat, a homoszexualisokat, a nem ra szavazokat, meg ugy altalaban az egesz emberiseget...

Akkor meg megis mi a f@sznak eloskodik az orszag nyakan?
Január
Ugyan már, miért hülyül az ország? Megismeri a gyerek az élet több oldalát és közben játszik. Nem kell túllihegni a témát! Ez nem pályaválasztás, csak játék és kikapcsolódás.
Aztán meg majd eldöntheti a gyerek tetszik-e neki... és majd olyat választ amikor felnő, amit ismer, netán szeret..
Január
@Január: Már megint a hangzatos címválasztás. :(((
F_Viktor
@Január: Írod:
"Megismeri a gyerek az élet több oldalát és közben játszik. Nem kell túllihegni a témát!"

Addig nincs is baj ezekkel a táborokkal, míg a kormány propagandája nem sajátítja ki, s nem terjesztik a fiataloknak (gyerekeknek!) saját propagandájukat, nem tudatosítják bennük kik az ellenségek.
Nem kell azonnal orbánjugendra, vonajugendre gondolni, de...
Csizmás Kond
@karma1: a túlélésnem és a ritkulásnak mi köze egymáshoz ?...ha csak nem az hogy aki túléli az megmarad ?
micfild
@karma1: élősködni szeret... miért ne élősködne???
36
Nem kell megint a hatásvadászat. Tudok/tudunk szöveget értelmezni. A pedagógus sztrájk idején azt szajkózták, hogy kérdezzék meg a gyerekeket is. No, most akkor olyan táborba megy a gyerek, amilyenbe akar és ami érdekli.

Veszélyes játékot űz egyébként a "tisztelt" sztrájkoló pedagógus csapat, mert azzal hogy a gyerekeket állandó ellentmondásra, tiszteletlenségre buzdítják, a saját sorsukat is megkeserítik. Ugyanis, ha fiatalon meg nem halnak, lesznek ők öregek is, aztán megnézhetik, hogy sz...rik rájuk a "kedves" volt diákjuk. Még az utca másik oldalára is átmegy, csak ne kelljen tisztességesen köszönni.
vonotok
A szülők közel ötöde keresi a katonai táborokat = nem normális szülök!!!
emerencia
@Horizont: Mi az általánosban rengeteget olvastunk Csillebércről és a nagyszerű úttörőtáborokról anélkül, hogy csak egyetlen egyszer elküldtek volna bennünket. Viszont elvárás volt, hogy itt az ország szélén úgy érezzük, mintha mi is részesei lennénk ezeknek a kalandoknak. :-( Még az általánosban egy helyi sportversenyen találkoztam pesti gyerekekkel, akik kórusban panaszkodtak, hogy milyen unalmas minden nyáron táborozni...Az én nyaraim a szomszéd srácokkal való kóborlást jelentették míg a szüleim dolgoztak, a felső tagozattól kezdve pedig a könyvtárat, a rengeteg olvasást és a diákmunkát. Először 16 éves koromban mehettem el egy építőtáborba, ahol étlen szomjan hagytak bennünket a tűző napon. Ez volt az életre nevelés felhólyagosodott bőrrel. Azóta sem szeretek napozni nyáron, kánikulában. Nem panaszképpen írtam le ezeket, hanem azért, hogy érzékeltessem: a pártállam sem volt mindenkinek egyforma.
emerencia
@Horizont: 1962-től jártam általánosba és minden évben reménykedtem, hiába. A kisvárdai 4-es iskolában például kb. háromszáz gyerek közül minden évben a párttitkár gyermekét küldték. Az évzárón jelentette be az igazgató, hogy jó úttörő munkájáért jutalmul H.Zs mehet Csillebércre. Hatodiktól már a szülővárosomban jártam suliba, ott már fel sem merült, hogy bárki mehetne. De ettől függetlenül soha nem éreztem, hogy nekem rossz gyerekkorom lett volna. :-)
eszegfu
@Horizont: Szerintem a kivétel, vagyis @emerencia: "élménye" erősiti a szabályt...de én is sajnálom, hogy neki csak a rossz jutott! Azzal kiegészitem, hogy ezek a táborok alig kerültek valamivel többe, mint a napközis étkezési dijak. Valószinü, hogy az "átkost" megszépiti: akkor voltunk gyerekek... Én is ugy "hajtottam" egész évben, hogy nyáron javasoljanak az uttörővasuthoz 1 heti "szolgálatra", vagy legalább a csillebérci, vagy a zánkai nemzetközi táborba... ez volt a jutalom. 1-2 gyerek kivételével mindannyian ugy néztünk a tanárainkra, mint az "istenekre" és ha a rendetlenkedőket kordában tartotta a tanár, a többieket már nem is kellett fegyelmezni. Soha sem felejtem el, amikor a napköziben az egyik legrosszabban tanuló és az órákat rendszeresen tönkretevő gyereket a tanárnő megkérte, hogy menjen el a lakására és hozzon el egy papirt (ma már ugy gondolom, nem is a papir volt a fontos!). Megbizta valami "fontossal", lakáskulcsot adott neki és egyedül ment oda-vissza... innentől teljesen megváltozott a fiu!
bakegya
HIÁNYOLOM A LÉTSZÁMARÁNYOKAT-a század eleje pl a hazai orsos gyerekek két hetes balatoni üdültetésével foglalkozhatna, kuszaszem Matolcsy családi pótlékolt alapítványainak jószolgálatábóL!!!Az al és felcsutkai MÉSZÁROS-TIBORC -ORBÁN családi NAPKÖZIS AKADÉMIA is néhány ezer nyomoruságban élő ANYUORSZÁGI GYERMEKET KALANDPARKOLTATHATNA,KISVASUTAZTATHATNA HETI VÁLTÉSBAN ,ÁLLAMPÉNZEN AKÁR ÉVEN ÁT IS...VÉGÜL IS ÁLLAM AZ ÁLLAMBAN CSALÁDTÁMOGATÓ KURMÁNYUNK VANmilyen szép is lenne FOCI FEJJEL,USZÓ USZONNYAL ,TÉRHETNÉNEK HAZA A HAZA JÖVENDŐ KATONAHŐSEI saját lábon állva,mint RASIKA ÉS A GYEREKE AKI MINDEZT MÁR KÉSZEN KAPJA A MAGYAROK NEVÉBEN A KEDVES PAPÁTÓL ÉS MAMÁTÓL!!!-csakkk úgy ábrándozni volt kedvem a negyven éve tartó kitartó munkakedvem közepette-milyen szép is lehetne annak a néhány ezer kisdiáknak 2016 nyara EU keretből két hétre kényeztetve.
bakegya
Az ÉPÍTŐ Táboroztatást az én szeretett ,de tulságosan nem tisztelt középiskolai igazgató bácsink a dédszüleim MÚLT SZÁZAD ELEJÉN LÉTEZŐ családi birtokaira szervezte-almát,körtét szedtünk EXPORTRA.
életemben először és utoljára a ma ötcsillagos HOTELKASTÉLYBAN ALUDHATTAM SZÓMAZSÁKON A NAPI NYOLCÓRA MUNKA UTÁN-azóta csakkk a munkaóráim növekedtek-az ügyeleteim pl 24 órára-na még az ágyam is kényelmesebb-ha hagynak aludni.
ISTEN ÁLDJA A MAGYAROKAT AKIK KÉPESEK EGYETLEN LÉPST IS TENNI A GYERMEKEIK, DE MÉG AZ UNOKÁIK DOLDOGABB GYERMEKÉVEI ÉRDEKÉBEN-de erre már egyre kevesebb esélyt látok.
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Vizual
Hát igen. Nem nevelik gonosznak őket, de megtanítják a tűrésre, a gondolkodás nélküli végrehajtásra, cselekvésre- Innen már csak a parancs hiányzik, mert fegyelem lesz. És ismerni fogják a fegyvereket. Talán visszanyal a fagyi. Mert oda még iskola sem kell. Igy válik a most ugráló bűnöző elemek gyermekei hivatásos gyilkosokká egy szervezett keretein belül. Mert látjuk Orbánnál, hogy a verés mit okoz egy embernél. És az nem a Makarenkói pofon. ( gyáva, alattomos és rosszindulatú emberré válik. stb. )
karma1
@Rozgonyi István: Kedves Rozgonyi Ur! Az edesapam jart leventebe - kellokeppen megutalva, de ettol fuggetlenul a II. VH-ban harcolva, majd orosz hadifogsagba esve -, aztan a haboru utan a szuleim jartak legoltalmi gyakorlatokra, voroskeresztes kikepzesre, aminek soha semmifele hasznat nem vettek, meg '56-ban sem, pedig kb. 200 m-re laktunk a Kilian laktanyatol, ahonnan az egesz forradalom elindult.
Kepzelje el, hogy ma mar egy gyerek - foleg 14 eves kora utan - van olyan erett, hogy el tudja donteni, mit szeretne csinalni, milyen tabor illene hozza a legjobban.
Ha egy gyereknek a mai vilagban mar tevedhetetlenul ki kell valasztania azt az eletpalyat, amire ENGEDI esetleg az orbani kormany oktatasugye, akkor tetelezze fel, hogy azt is el tudja donteni, hogy a nyarat nem ohajtja egy katonai taborban eltolteni, ha mar 9 es fel honapig ugyis drillezve van az iskolaban.
Voltam kisdobos, uttoro, szerettuk csinalni, mert rengeteg onkent valaszthato dolog volt ebben a fajta csoportmunkaban, de nem szeretnem latni peldaul a baratnom rendkivul okos, tehetseges 15 eves, 3 nyelven beszelo kislanyat kispuskalovesen latni, vagy terepen csizmaban szaladgalni.
karma1
@Horizont: Volt gyerekszobam, kituno tanaraim, van stilusom,... (meg ha csak magamhoz valo is), viszont ne akard tudni, hogy mit gondolok Rozgonyi "urrol", csak ugy, priviben...:o))) Fustologne a net, ha leirnam...:o)))) De nekem o egy legypotty, nem er meg sem kitiltast, sem azt, hogy magambol lejjebb adjak... Kulonben meg hihihi...:o))))))
(A fenti velemenyem a katonasdi baromsagrol mindenek felett fennall, ezen senki sem tud valtoztatni. Csillebercre, Zankara en sem jutottam el, egyszer voltam 1 hetig a tatai tonal, csudajo volt, imadtuk a rendet, adtuk ketorankent - ejszaka is az orseget - de semmi "militans" baromsag nem volt ebben az egeszben, csak a 12 eves GYEREKEKRE szabott, konnyen betarthato jatekszabalyok...A tanarak mellett onkentes szulok is johettek velunk, ami megint kulon isteni dolog volt, mint egy nagy csalad. A kommunizmus es a szocializmus epitese fenyevekre volt tolunk. Hagytak gyereknek lenni bennunket.)
Remelem, ez a sok agyament allat odafont addig forszirozza a katonai alapkikepzest a "vedjuk meg hazankat " cimmel, mig egyszer a jolszervezett csapatok jol kilovik oket a Parlamentbol, oszt jonapot. Meg eljohet ez az ido is: a jobbikosok mindegyike igazolhatoan fegyver- es harcbuzi, akarmennyire is simogatjak a kutyusokat. Nem veletlen a Magyar Garda, Betyarsereg meg mittudomen mifele szabadcsapatok szervezodese. Aztan a fegyver- es harcbuzisagban ki is merul az egybites kopasz agyuk osszes teljesitmenye.)
Desischado
@Rozgonyi István: Ki a fenének képzeled te magad, hogy így mersz beszlni?! Lehet itt arról beszlni, ki a rosszindulatú balf@sz! Szégyeld magad, amiért így gyalázol egy nálad százszor különb embert! Mosd ki a szád, te szégyentelen?!
Egyébként, ha annyira oda vagy a katonai táborokért, küldd te oda a gyerekeidet, de nem mindenki rajong az ilyen "fegyelemért"! Itt véleményt nyilvánítunk, és nehogy vége legyen már a világnak, ha valaki másképp gondolkodik, mint te!

@karma1: Egyetértek veled, nekem is ez a véleményem, még az is lehet, hogy erről van szó. A fideszből simán kinézem, hogy ez a céljuk! Csak nehogy visszanyaljon a fagyi!
Rozgonyi István
@karma1: Igy van, van stílusod, és mit tudjuk a stílus maga az ember. De milyen ember!?@Desischado: Kedves másik arctanan nevesincs senki! Nem gyalázok senkit, elmondtam a véleményemet amihez mi a f@sz közöd van? Neked írtam? Te is mit a többi arctalan senki egy gyáva sz@ar alak vagy, gondolom azért bújtál egy rajzfilmfigura mögé! Szép napod Neked is! :-D
karma1
@Rozgonyi István: Mondom, hogy sikerult kihoznom beloled a VALODI enedet, tudod, mit? te se legyel marha buszke magadra, es tudd, hogy Desischado-nak a kisujja tobbet er, mint a te egesz oldalas litaniad, neved, arckeped!

Szoval, el a kezekkel egy masik artatlan hozzaszolotol, ERTED?
Mézike
@Rozgonyi István: Attól hogy kukaccal írod az a betűt nem vagy te senki!
Ha már mocskot veszel a szádba tedd stílusosan. Legyen benned annyi egyéniség, mint azokban akiket ezzel a mocsokkal célzol meg. mert így a mocsok a te szádban marad, és nem a célközönséget éri.
Aranypofa! Nem vagy te senki, és nem is leszel attól hogy szarozol, mocskolódsz!
Mézike
@karma1: @Desischado: Ne alacsonyodjatok már le a szintjére! Marha szegény. menthetetlen!
karma1
@Mézike: Mindig megmosolyogtatsz, koszi...:o))))
karma1
@Desischado: Koszonom, Kedves, de azt hiszem, most az egyik keze a sziven van, a masikkal meg erosen keresi a fiokban a Nitromin tablettajat...:o))))

A velemenyemet pedig mindenkivel szemben es mindenkirol tovabbra is fenntartom...:o)))
Legyen szep napod, meg ha huvoske is van...
Desischado
@karma1: Nincs mit drágám, és neked is legyen szép napotok a férjeddel! Annak meg örülök, hogy nem vetted magadra!
bakegya
@karma1:...VÁLASZOM A SAJNOS MESSZI TÁVOLBA, azért,mert az ilyen rozgonyi féle sértett majmok feltolták a valagát annak a bizonyos CÖLÖPNEK A TETEJÉRE,AQHOVA EGYÉBKÉNT NEM VALÓ !!!
Mikor ilyen téveseszmecsere provokátor a teritóriumotok sértegeti-jó barátom,Csengey D.rövid mondóját ajánlom megfontolásra:akkor segíts rajta,ha újra kell éleszteni-addig lépd át azt aki
kiabál.
F_Viktor
@Rozgonyi István: Írod:
"A katonai tábor, legalább fegyelemre, rendszeretetre és ha kell ( Ne keljen) a Haza védelmére kepézi ki a fiatalokat! Annak idején a LEVENTE egységek igazán megállták a helyüket, bár a háborút elvesztettük! Ha már hadseregünk nincs, mert a NATO megvéd bennünket (sic) legalább a civil emberek legyenek képesek, legalább a családjukat megvédeni!"

Akiben 2016-ban Európa közepén Magyarországon ilyen gondolatok pörögnek, az aberrált elmére vall!
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
karma1
@Desischado: Mindig megnezem, kitol jon a pocskondiazas. Ha Toled jott volna, most nagyon magam alatt lennek, mert szamit a velemenyed...:o))) De tole? Gyakorlatilag ket cikkben 3 ora alatt mindenkit le-libsibolsizott, enge, gerinctelennek, szarhazinak mondott, hazatlannak, meg mittudomen minek, dehat az ilyenektol nem is var az ember mast...Bemutatkozik, mint amikor elefant beteved a porcelanboltba... (Tudod, nalunk a farmerek leveszik a saros csizmajukat a kozert elott, es zokniban jonnek be... Meg tevedesbol sem mondanam tehat ra, hogy egy neveletlen paraszt, mert az serto lenne egy farmerre nezve)...
Rozgonyi István
@F_Viktor: Igen? Én vagyok az aberrált? Ám legyen! De majd amikor az asszonyt, vagy a fiadat erőszakolják meg, mert úri kedvük úgy diktálja, mint ahogy teszik a napjainkban is, majd akkor szólj! Tényleg reménytelenek vagytok, vagy nem olvastok újságot! Nektek valót pl a Népszabadság, Élet és irodalom, vagy nem néztek TV-t pl: ATV és társai! Lassan már a németeknél is megjelenhetnek a valóságot tükröző (?) cikkek, azt is lehet olvasni!
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
karma1
@F_Viktor: Asszem a cserkeszeket kihagytad ebbol a csodalatos szorasbol...Hogyha nem lehet visszaporgetni az idot a horthysta korba, azert meg nosztalgiazni lehet rola... A leventeben meg a cserkeszeknel napirenden volt a fiukkal valo fajtalankodas, ugyanugy, mint a papi iskolakban... Errol elfeledkezett egy kicsit a nosztalgiazo hsz-elo...:o)))
F_Viktor
@Rozgonyi István: Írod:
"De majd amikor az asszonyt, vagy a fiadat erőszakolják meg, mert úri kedvük úgy diktálja, mint ahogy teszik a napjainkban is, majd akkor szólj!"

1) Feltételezve, hogy Budapesten élsz, jelenleg 39,7-szer esélyesebb vagy, hogy egy kopasz ultra tőrje be a fejedet, mint egy menekült.

2) "mint ahogy teszik a napjainkban is"
Erről bővebben? De ne ám orosz nevenincs portáloktól átvett mélymagyar hazug cikkekkel gyere...
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
F_Viktor
@karma1: Cserkészeket nem keverném a gyerek katonai kiképzőtáborokhoz, ott megvannak a hagyományok, talán a rezsim abba nem tud beletenyerelni.
Azért a feltételes mód részemről, mert belülről nem ismerem őket.
karma1
@F_Viktor: Nem a mostani cserkeszekre gondoltam, hanem ANNO...:o)))
Rozgonyi István
@F_Viktor: Kedves Viktor!
1. Budapesten élek. Azért mert Te hazudozol nem kellene másról is feltételezni ugyan ezt! Honnan ez a viszony (39,7) szám? Hála a határzárnak (kerítés) tényleg kisseb az esélye annak, hogy egy "migráncs" elvágja a torkom, persze ez így nem igaz, mert olyanok mint a cigányok, ha hárman vannak egy ellenében akkor qrva bátrak!
2. Tényleg olvass német, svéd, holland, belga, francia sajtót! Nézz mértékadó TV-t, ha már eddig nem tetted! Svédországban ezer bűncselekményből mennyit is követtek el a migránsok? Hány kisfiút erőszakoltak meg ezek az állatok? Hány nőt gyötörtek meg? Ne légy már ennyire hülye, ha kérhetem! Kösz!
karma1
@F_Viktor: Besz@rok! (Elnezest a vulgaritasert, erre nincsen mas szo!) Vajon Te mivel erdemelted ki ezt a frocsogest?
karma1
@Rozgonyi István: Okostojas! Ha visszamennenk a horthy korszakba, akkor te most nem onthatnad magadbol a tomeny hulyeseget, jarhatnal minden vasarnap a szagosmisere, ha lenne egy rozoga radiod, mar orulhetnel, hogy milyen fejlett technikad van, autod, videod, biztos orvosi ellatasod se lenne,.
De azert vagyjal oda vissza, neked az a korszak valo...

Darutollat addig is keress valahol magadnak, az arvalanyhaj melle az nagyon kell... Kakastoll az meg csak tudod kiknek volt...
Rozgonyi István
@F_Viktor: Nagy kár, hogy nem ismered Őket!
F_Viktor
@Rozgonyi István: Írod:
1) Matematika! Az elmúlt 30 napban hány menekülttel találkoztál személyesen?
2) Írod:
"Svédországban ezer bűncselekményből mennyit is követtek el a migránsok?"

No, mennyit? Ebből mennyi a nemi erőszak?
Gyakran járok Svédországba, mivel Malmö nekem 50 km, s nem tapasztalok menekültellenességet.

Írod:
"Hány kisfiút erőszakoltak meg ezek az állatok? Hány nőt gyötörtek meg?"

Ezt kérdeztem tőled, ne saját kérdésemet passzold vissza!
Rozgonyi István
@karma1: Nagyon mellé nyúltál, már megint! :-D
hu.wikipedia.org/wiki/Rozgony
Mondjuk nem teljes, mert még élünk néhányan! :-D
F_Viktor
@Rozgonyi István: Írod:
"Nagy kár, hogy nem ismered Őket!"

Tévedsz!
Éveket dolgoztam arab országokban, de még Magyarországon is volt fél arab család szomszédom (magyar anya, kuvaiti apa (aki most tartja a ramadánt) és 4 közös gyerek).

Te honnan "ismered" ilyen jól őket? ornán? habony mesélt neked róluk?
sentinel216
Alakul a horthy éra. Ha a fidesz kénytelen lesz összebútorozni a jobbikkal, lesz itt munkaszolgálat, levente mozgalom, csendőrség, titkos rendőrség - megcsípjük Oszival és Dezsővel -, hadüzenettel a világ nagyhatalmainak.
volvós
@Horizont: 13:54

Szia, Kedves !!! Ha jobban megnézed a " valódi " fotót, ez a szörny inkább
az Anyukája képe...bár lehet, hogy Pistike is más...de a nagy pofája miatt
nekem mindegy, hogy Nö, vagy Férfi (?)...Szép napot Nektek !!
Rozgonyi István
@F_Viktor: Nem passzolok vissza semmit sem! De utálom ha valaki nem lát az orránál tovább! Tényleg olvass újságot, nézz TV-t Svédországban is, ha már arra jársz! Ne én mondjam meg innen a tutit! Merítsél tiszta forrásból! Még hogy nincs migránsellenesség? Be vannak szarva a svédek! IS!
F_Viktor
@Rozgonyi István: Írod:
"De utálom ha valaki nem lát az orránál tovább!"

Figyú! Te állítasz ilyeneket:
"De majd amikor az asszonyt, vagy a fiadat erőszakolják meg, mert úri kedvük úgy diktálja, mint ahogy teszik a napjainkban is, majd akkor szólj!"

"Svédországban ezer bűncselekményből mennyit is követtek el a migránsok? Hány kisfiút erőszakoltak meg ezek az állatok? Hány nőt gyötörtek meg?"

Tehát te feltételezed, hogy a menekültek NAPJAINKBAN IS asszonyokat, fiúkat erőszakolnak meg, Svédországban ezer bűncselekményből X-et ők követnek el!
Tehát nagyon is érdekel, hogy hol tapasztaltad ezeket, vagy tapasztalat híján, honnan veszed ezeket az infókat, hogy nyilvánosan tényként mered ezeket leírni?
sziha
@F_Viktor: Pistu pont olyan, mint a drotszamaras... Hagyni kell, hadd irja le, amit akar, nem foglalkozni vele. Nem szabad etetni a trollt. Ha meg hulye is, akkor meg plane. Oruljon annak, hogy o igy latja a vilagot es legyen vele nagyon boldog. A nezeteit megvaltoztatni nem tudod, mert viktorszkij mar kimosta az agya helyet.
F_Viktor
@sziha: Írod:
"A nezeteit megvaltoztatni nem tudod, mert viktorszkij mar kimosta az agya helyet."

Nincs is szándékomban, lehetetlenre nem vállalkozok.
Mondandóm azoknak kormány szekértolóinak szól, akik még képesek a gondolkodásra. :-)
Mézike
@volvós: Szia!
Én ezen meghaltam.:-))))
Mézike
@Rozgonyi István: Drága!
Itt mindenki tudja én kivagyok, én is tudom ők kik.
de te hiába toltad be a képed, neved egy ismeretlen senki vagy számunkra. Attól hogy avatart használunk, még tudjuk ki a másik. Ez így működik. Ne gyere nekem az álarc mögé bújással. Jó? kissé talán nézz utána a dolgoknak mielőtt fröcsögnél.
Ez egy jó csehó.
silber13
@Rozgonyi István: Azt hiszem, rövid lesz az itteni pálya- és ámokfutásod. Mellesleg ezt a hangot a kocsmai haverjaiddal használhatod, az asztal alatt bömbölve!
volvós
@silber13: 17:49
...vagy a szüleivel !!!
Mézike
@silber13: Onnan már kipofozták! Azért jön ide névvel címmel...
silber13
@Rozgonyi István: Mellesleg ezt a hangot a kocsmai haverjaiddal használhatod, az asztal alatt bömbölve!
silber13
@Rozgonyi István: Nyugi apafej, nyugi! Lazíts, hallgass egy kis zenét, hiszen állítólagszereted? Javasolnám Ákost, meg Schönberget! Az jót tesz aa lelkednek.:-))
Rozgonyi István
@volvós: Köszönj be az anyádnak, légy szíves, úgy ahogy szoktál! Az én szüleimet akkor vedd a szádra, ha sz@rnak! Azért mert nem vagyok Neked és az elvtikéidnek szimpatikus, az még nem jogosít föl arra, hogy a szüleimet a pofádra, arra mocskos pofádra vedd! Engem szabadon minősíthetsz, hiszen én kerestem magamnak ezt a mocsok helyet (tisztelet a kivételnek) csak azért, hogy megtudjam, hogy az abberáltliberáltak és a posztkomcsik hogyan vélekednek a polgári oldalról. Nos a bizonyítvány már megvan, a kultúrátokat ismerem, és remélem soha a büdös életbe a ha5talom közelébe sem juthattok. Lassan de biztosan kihaltok, mint a dinók mert 80 éven keresztül bizonyítottátok, hogy csak rombolni, lopni, tudtok, de azt nagyon!
www.youtube.com/watch?v=jfunWpHK9Xc
Ez mindent elmond rólatok! Bizony, bizony mindent! Szép estét mindenkinek!
Desischado
@Rozgonyi István: Érdekes, az kiabál a legjobban, akinek a háza ég! Te mersz másokat mocskolni, jobban tennéd, ha inkább kimosnád a mocskos szád! Most meg F Viktort, és Volvóst?! A körmük hegye is különb nálad! Egyébként semmi közöd hozzá, hogy ki van az avataromon. Az egyik kedvencem, azért választottam őt. És neked is szép napot, hogy a jókívánságodat is viszonozzam. A helyedben sürgősen kimosnám a számat, mert rendkívül mocskos!
Egyébként az illetők, akit mocskoltál, a barátaim! És nem szoktam szó nélkül hagyni, ha a szeretteimet bántják, ennyi!

@Mézike: Köszi, és igazad van, ez volt az utolsó csörtém vele!

@karma1: Pussz! Nagyon köszönöm, drága!

@volvós: Neked is pussz, cimbi!
eszegfu
@Horizont: Nem nevetlek ki, mert nekem is hasonló "vágyaim" voltak! Egy ismerősömtől idézve: Ugy kell a magyarnak a demokrácia, mint "parasztnak" a csokoládé (itt nem a földmüvesekről van szó!)... nem csomagolja ki a sztaniolból. Összegezve én sem vagyok biztos benne, hogy annyira kellett nekünk ez a demokrácia!
Rozgonyi István
@Desischado: körmük alatt a piszok, csak hogy tud! :-D Nem mocskolok senkit, mert látszik, hogy igazam van! Selejtek, abortuszmaradékok vagytok! Még együtt sem vagy tok tényezők, nem hogy egyenként!
@Mézike: csörte? egyoldalú ez nagyon, ha karddal vívnánk, már régen apró hús lenneél, bogaram! Kicsi, lapos bogaram!
@karma: elbújunk egy szoknya (?) mőgé? Ez ám a karakán jellem!
@volvós: neki Te a barátja vagy, te neked csak a cimbid Ő!? érdekes felállás!
Rozgonyi István
Bocsánat! Nem köszöntem! Adja meg Nektek az Isten azt, amit Ti kívántok nekem!
Szép napot mindenkinek!
F_Viktor
@Rozgonyi István: Két napi termésedet olvasva azt már bizonyítottad, hogy Igazi fityeszesként mihez értesz, de ha azt szeretnéd bárki is komolyan vegyen, első körben válaszolj a neked feltett kérdés(ek)re.
Rozgonyi István
@F_Viktor: Feltett kérdésekre? Melyikre nem válaszoltam, szívesen pótlom, ha így van! De erősen abban a stílusban teszem ezt, ahogy a kérdés elhangzott. Most például a "fityesz" ami megüti a szemem! Megbocsáss, de nem fogok lealacsonyodni sem az EGYÜT, sem a DK, sem a PM, sem az MSZP hazaáruló, tolvaj, senkiházi, hazudozó, alkoholista színvonalára! Nem beszélve a JOBBIK szarkeverő és hazug a társadalmat megosztó Vona féle vonulatára! Undorító, mikor egy olyan párt zsidózik, kinek a vezetője, bevallottan, zsidó aljadék! Mint ha már ezt láttuk volna Rákosi (Rót) Manó idején!
F_Viktor
@Rozgonyi István: Újra, immár harmadszor:
Figyú! Te állítasz ilyeneket:
"De majd amikor az asszonyt, vagy a fiadat erőszakolják meg, mert úri kedvük úgy diktálja, mint ahogy teszik a napjainkban is, majd akkor szólj!"

"Svédországban ezer bűncselekményből mennyit is követtek el a migránsok? Hány kisfiút erőszakoltak meg ezek az állatok? Hány nőt gyötörtek meg?"

Tehát te feltételezed, hogy a menekültek NAPJAINKBAN IS asszonyokat, fiúkat erőszakolnak meg, Svédországban ezer bűncselekményből X-et ők követnek el!
Tehát nagyon is érdekel, hogy hol tapasztaltad ezeket, vagy tapasztalat híján, honnan veszed ezeket az infókat, hogy nyilvánosan tényként mered ezeket leírni?
silber13
@Rozgonyi István: Biztos, hogy nem a te fejedben van egy kaotikus zűrzavar? Mert hát annyi mocsokságot fröcsögtél itt két nap alatt, ami erre enged következtetni. És még valami Tanuld meg" est adulescentis maiores natu vereri" Ez rád kiváltképp vonatkozik. Gondolom, az eftársaid, mint nagytudásúak lefordítják neked a fenti szöveget.
Mézike
@Rozgonyi István: Hogy én apró hús? Drága! :-)
Nem te lennél az első akit én innen kipofázk, úgy hogy közben azt se tudod eszik, - e vagy isszák a szavaimat!
Édes! Hozzám fel kell nőnöd. nagyon apróka vagy te a nagy egóddal , mely mögött csak sötét honol. Tegyél az orrodra ködlámpát, mielőtt hozzámszólsz!
Toby
@Rozgonyi István: Ne is aljasodj le egyik párt szintjére se, neked bőven elég a az szuper-aljas, golyóérett Fityma, Európában még egy ekkora rothadás nincs, mint ez a bűnöző csürhe!
Rozgonyi István
@silber13: ki fél kitől? Jobb lenne ha a fiatal az időset tisztelné. Nem gondolod? Más! Nem én kezdtem húzogatni az oroszlán bajuszát! Persze minden verekedés úgy kezdődik, hogy valaki vissza üt. És már leírtam, de megismétlem: alkottam egy véleményt, erre kaptam egy minősíthetetlen támadást, amit viszonoztam. sem verbálisan sem fizikailag nem vagyok az a fajta ember, aki elszalad, főleg arctalan nevenincs senkiktől!
Érdekes még: ahogy egyet hejre teszek, mindjárt jön egy másik, jelen esetben Te és kioktat, vagy sérteget! De ettől függetlenül legyen szép estéd!
Rozgonyi István
@F_Viktor: Ha a svéd, holland német ismerősei hazudnak, akkor én is! De ha a fejedet homokba dugod, a dolgokat nem látod, de akkor is megtörténnek!
Bringás
@Rozgonyi István: Ugyan ezt állapítottam meg! Azonnal nekiesnek az embernek, ha nem abból a kottából játszik, amit ők kötelező érvényűnek vesznek, mert csak az "demokratikus"! A sok "demokrata" legszívesebben befogatná a szánkat!
Rozgonyi István
@vonotok: Figyelj Te kis csíra! Már megtanulhattad volna, hogy mások anyját nem emlegetjük, még akkor sem dehonesztálóan, ha elbújsz egy semmi mőgé! Vigyázz mert qrva kicsi a földgolyó és nem tudhatod mikor találkozunk és akkor ne csodálkozz ha az arcberendezésedet átrendezem! De ha gondolod, anyukáddal vonatozzál!
Rozgonyi István
@Mézike: Lehet hogy nem Te pofáztad ki, hanem rájöttek ki vagy mi vagy! Nem gondolod? Mert én egy nagyképű dagadt picsát látok benned, mert embernek nagyon kevés vagy! Már mindtam, ez az oldal azért van, hogy a szemetet, tisztelet a kivételnek, összefújhassa a szél! Ti demokraták? Mindenek vegytok csak nem demokraták! Messze vagytok ti ettől! Kedves! :-D
Legyen szép napod, kellemes estéd!
Rozgonyi István
@Toby: HM! na ez is egy színvonal, nem gondolod? Legyen a Te színvonaladon a válasz: Amúgy dugd fel magadnak, ha már a párod aids-ben megdöglött! Kis köcsög!
Így megfelel? Megértetted?
Toby
@Rozgonyi István: Szép neve van anyádnak ! " Kis Köcsög" Ez férjezett, vagy leánykori? Amúgy a 'HM' az Honvédelmi Minisztérium lenne?
Eddig hol büdösítettél a szájszagoddal - Nagy Köcsög?
Rozgonyi István
@karma1: Kiről beszélsz? Bár sejtem, de annak mi köze van a táborok szervezőihez. A gólya tábort is Ő szervezte, Te szerencsés!?!
Toby
Ez a primitív, nyálkás büdösbogár honnét esett be ide - tudja valaki?
volvós
@Rozgonyi István: ma 16:10

Ezt irtad :
" ...Érdekes még: ahogy egyet hejre teszek,..."
Nos ez mindent visz !!!
Az anyázásért majd külön elszámolok veled, csak
egyeztetek a moderátorokkal...nagyon leverem azt a nöies
pofikádat !!!
Toby
@volvós: Már javasolni akartam,;hogy akit sérteget ez a szeméthalmaz, az tegyen ellene, engem csak ember tud(na) megsérteni, nem egy ilyen primkó hejesirásbalynok!
volvós
@Toby: 16:44
privátban kihivtam a mezöre...de annál sokkal gyávább, hogy
megmérközzön...De azért nagy tisztelettel megkérem a modikat,
hogy ki ez a kommentelö, aki büntetlenül igy sértegethet ezen az
oldalon mindenkit...Nöket, családanyákat, komoly felnötteket !
silber13
@Rozgonyi István: 16:19-re és 16:25-re: Fékezd magad, Másfelöl meg honnan tudod, ki hány éves, fiú avagy lány? Ez a FENTEBBI kommented meg bizony a te színvonaladra jellemző
"Amúgy dugd fel magadnak, ha már a párod aids-ben megdöglött! " Nem gondolod hogy alpáti vagy? De nagyon!
Rozgonyi István
@Toby: Na ez ám a válasz! De látom érted a lényeget. Anyámmal kapcsolatban már megírtam a miheztartást! Nem ismétlem meg, mert Neked felesleges!@Toby: Vegyél be valamit, mondjuk a bő nadrágomból bevehetsz egy darabot! Bár inkább ne, mert nem akarom elkapni a kondilomát!
Rozgonyi István
@volvós: Állok elébe! "Ölelő" karjaimmal várlak!
Rozgonyi István
@Toby: Ki kit is sérteget, te szerencsétlen makrókefál? Azt kapod ami jár! Bezonyám! :-D
Rozgonyi István
@Horizont: Nem voltam párttag, ellenben veled kedves III/III-s munkatárs! Nagyon megijesztettél! Látszik a betűkön is mennyire félek!
Toby
@Rozgonyi István: Anyádnak küld, ami jár - bezony ám - kis primkóm, valszeg régen jutott hozzá! Itt csak húzod a nyálkát! Ugye milyen jó lett volna befejezned a kisegítő iskolát - lópénisz?
Rozgonyi István
@volvós: Hol hívtál ki? Privátban? Na ne má! Nem mindenkit, csak aki engem sérteget. :-/
Toby
@Rozgonyi István: A III/III-as barátaid ott döglenek a Fitymában, kis hályogos, hányszor adták vissza a jelentésedet a hejesirási' hibáid okán?
Rozgonyi István
@Toby: Már megint anyukámat emlegeted, te szerencsés!? Nincs más? Kisegítő iskola? Hahaha! Nézd már meg a pecsétet a bizonyhitványodban Te agybajnok! :-D
Toby
@Rozgonyi István: Ne menőzzél már parasztgyerek, oda ész is kellene, nem csak hólyagfej!
Rozgonyi István
@Toby: Mi van? Te tényleg elgurult a gyógyszered!?
Toby
@Rozgonyi István: Qrwa naqy pechedre nem vagyok elmegyógyász, de ellenkező esetben sem biztos, hogy vállalnálak! Fizetett Fityma-nyalogánnyal nincs időm foglalkozni!
Rozgonyi István
@sziha: Az avatarodon az a fehér hólyag a fejed? Ezzel mindent elmondtál magadról!
sziha
@Rozgonyi István: ha ven fejjel ennyi az osszes erved, akkor csak sajnalni tudlak.
Rozgonyi István
@Toby: "De kár fiam, hogy apád paraszt volt és Te is az maradtál" De mindegy is, hiszen az avatarod mindent elmond rólad! Majd ha végeztél a használatával, utána alaposan nyalogasd, szopogasd le, tudod a billentyűzet kényes jószág!
Rozgonyi István
@Toby: Kevés! Nincs más? Még rendesen sértegetni sem tudsz Te anyád szégyene!
Rozgonyi István
@Horizont: Hahaha! Mi van? Nem ízlik a gyógyszer. Bizony mondom, az igazság fáj a legjobban, főleg egy abberáltliberálisnak! ;-)
Rozgonyi István
@sziha: Mit vártál a mocskolódásodra? Simogatást? Na az várhatod!
sziha
@Rozgonyi István: Nem szoltam en hozzad, ezutan sem fogok. Menj inkabb a 888ra, ott vevok a baromsagaidra. Ezert nyer a fideSS, mert magadfajtat siman meg lehet vezetni... So long!
Rozgonyi István
@silber13: 6-7 avatar van akinek nem tetszem, és azok nem szabják meg, hogy meddig vagyok itt! Ha az admin úgy dönt, kizár és kész. Lelke rajta! De Tőletek sem verbálisan sem fizikailag nem ilyedek meg, nem tudtok elűzni! Majd ha én úgy döntök elmegyek! Addig viszont ha valami nem tetszik, szóvá teszem, abban a stílusban ahogy azok íródnak! Szép napot!
Toby
@Rozgonyi István: ja-ja, azért válaszolgatsz, mert "nncs más" ? Kevés vagy parasztgyerek, mint vörösfenyőben a marxizmus! Itt teszed-veszed a rossz formádat, fizetett Fityma-bérenc, ám a menőzéshez is tehetség kell, majd megtanulod, fitymahuszár!
Rozgonyi István
@sziha: Nem szóltál hozzám? "sziha
@F_Viktor: Pistu pont olyan, mint a drotszamaras... Hagyni kell, hadd irja le, amit akar, nem foglalkozni vele. Nem szabad etetni a trollt. Ha meg hulye is, akkor meg plane. Oruljon annak, hogy o igy latja a vilagot es legyen vele nagyon boldog. A nezeteit megvaltoztatni nem tudod, mert viktorszkij mar kimosta az agya helyet." Akkor ez mi? Nem emlékszel? Tényleg üres a fejed! Látod mennyire stimmel az avatarod?! :-D
silber13
@Rozgonyi István: Nem igényeltem a megszülításodat, a m,ergo: Maul halten!
sziha
@Rozgonyi István: Na, most utoljara... Nem hozzad szoltam. Hogy rolad volt szo, az mas kerdes. Tehat nem hozzad szoltam. Es ne ezen a forumon probalkozzal. Tenyleg ne.
Mézike
@Rozgonyi István: Sejtettem!
Nincsenek neked szavaid hozzám, hozzánk!
ha nincs érved, nincs szavad, jön a mocsok. Én semmi bántót nem írtam!
Baxki! Nagyképű dagadt picsa...hm! Monnyuk ez az ami téged jellemez. Cirka 58 kilómmal asszem nem ütöm azt a szintet amit képzelsz magadnak rólam.
Babóca! te háromlábú kissámliról ittad a karámban a tejet?
Mézike
@silber13: Köszi! de megvédem én magam egy senkiházi engem nem tud kikészíteni! :-) Csak most kezdek belejönni!
Rozgonyi István
@sziha: Akkor ne vedd a szádra a nevem! Ha nem beszélsz rólam, nem szólok hozzád. És ha nem mocskolsz én sem foglak igazmondásra kényszeríteni!
Rozgonyi István
@Mézike: 58 kg? Érdekes súlya van a semminek! És most finoman fogalmaztam. Ami meg azt illeti a másik véglet a plázacica ropi alkat lett volna. Nem jött be. De hogy kevés vagy a marha nagy "nőiességeddel" az biztos!
Rozgonyi István
@Mézike: Én nem bántalak, ha Te sem bántasz! De egy liberálistól ezt elvárni botorság lenne a részemről! Senkiházi, nem rossz, de nem igaz!
Mézike
@Rozgonyi István: Húúúú baxki! te nem tudd mit beszélsz! Plázacica???
jaj , most hirtelen zavaromban vihogok mint egy kisleány. De komolyan.
Gyorsan lemosom orcáimról a pírt.
Na itt is vagyok!
Kilőve a tehén, ilőve a plázacica.
Mi van még kis bögyödben ami nyomja szívecskédet? uccu neki húzzál bele, mert felét nem érted mondandómnak. Na igen a betűk fura bogarak, mászkálnak össze vissza, csak oda kell figyelni, hogy a sorok közt értsd a lényeget. Én már csak ilyen vagyok. Kicsi pisze, és nagyot álmodó! Tudod az volt a baj, hogy elhagytam a sátán macskáját , mikor idejöttem. Nem láttad?
Tök mindegy az előző kérdésemre sem válaszoltál? Talán nem tudod mi a tehén, mi a háromlábú sámli, mi a szopás?
Mézike
@Csizmás Kond: Szia! Észre se vettünk emiatt a @Rozgonyi István: miatt!
Mi bajod a karmával?
Rozgonyi István
@volvós: Hazudsz kis bogaram, hazudsz? De mit is vártam egy gyáva szar alaktól? Mocskolni nem tud, akkor gyávasággal besároz! Érdekes politika, de nem jön be! Persze a hátam mögött... na ez is egy bátorság, mondhatom! Az adatlapomon ott az emailcimem, kéred a privátot is? Balfék vagy! Ráadásul elvtelen és gerinctelen!
Rozgonyi István
@Mézike: Minden bizonnyal elmagyarázod, hiszen ha valaki akkor Te igazán értesz hozzá! Akár nő akár hímneműnek jöttél a világra. Szóval lássuk a pontos definíciót és az alkalmazási leírását a szopásnak Tőled, hiszen az az egyik (?) jövedelemforrásod!
Nagyon is jól tudom mi az a tehén, gondolom Te arra gondoltál ami olyan lila! De tudom mi az a háromlábú sámli és azt is tudom mi a fejőszék. Bár az utóbbit talán el kellene magyaráznom Neked! Legyen szép estéd! Mára ennyi! De holnap jövök és tágítom az a szűk és egysíkú látókörödet! Csak Neked (?) és csak tőlem: ÉLJEN A PÁRT! van elég a baloldalon, még sok is, bár kevesen vannak a pártolói, de annál kártékonyabbak! :-D
Toby
@Rozgonyi István: Takarodjál már a qrwa felmenődbe wazzeg, szarházi koszos patkány, itt éled ki a szexkudarcaidat?
Mézike
@Rozgonyi István: na mostmát tényleg alpári vagy! Ezért én nem leszek!
Tehát akkor , te 3 lábú kisszéken ittad a karámban a tejet?
gondolkodásodat jellemzi, hogy eszedbe se jutott más erről a kérdésről, csak a mocskos alpári aljasság!
Akkor most elmondom mire gondoltam. Falusi gyerek voltál?
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rozgonyi István
@Mézike: Te kérdezted: "mi a tehén, mi a háromlábú szék, mi a szopás"! Ki is az alpári? Látod, más szemében a szálkát, a magadéban a gerendát sem látod meg! Ilyen vagy, vagytok! Ha Budaörs, mint az adatlapomon is áll, falu, akkor ott születtem és falusi vagyok. És? Aki falun születtet nem okvetetlenül paraszt ,de aki paraszt az születhet akár bíborban is! Te miben születtél laposbogaram? Neked is nyugodalmas jó éjszakát kívánok! :-D
Mézike
@Rozgonyi István: propeller.hu/itthon/3223804-hulyul-orszag-katonai-taborba-kuldik-gyerekeket-nyaron?all#c1626813
Nicsak most látom te odalenn is a mocskot osztod mindenkire. Monnyuk ez téged jellemez.
Hogy én minek születtem? Parasztnak, tanyán éltem, és háromlábú kisszéken ittam a tehén tejet, amit nagymamám fejt ki . Hoppá! Nem keress ott mocskot ahol nincs.
Pá drága!
Bringás
@volvós: Megint itt vagy gyűlölködni? Nem veszed észre, hogy rajtad kacagunk?
Mézike
@Bringás: Ne a trabist szurkáld, inkább olvass rozgonyit! Besírsz rajta!
Bringás
@Mézike: Kihűúta a paraszt nálam a gyufát!
Mézike
@Bringás: Az lehet!
Azt mondod jobboldali vagy. Feldobod unalmas életünket ezen a ballibsi portán.:-) Komoly. én örülök minden jobbosnak aki értelmes, és meghallgatja a másik felet. De ez a rozghonyi, valami borzadály! Olvasd végig az ámokfutását.
Bringás
@Mézike: Tudod, gyakran megvádolnak, hogy nem érvelek. Ellenfleleim sem. Valami firkász butaságát dobják be.
Kéne annyi tolerancia, hogy legalább egymást ne marjuk meg!
F_Viktor
@Mézike: Írod:
"...én örülök minden jobbosnak aki értelmes..."

Ezt az értelmes dolgot @Bringás: -ra érted? :-)
Bringás
@F_Viktor: Öreg! Nem rád értette! Még akkor sem, ha jobbos lennél! :-))))))))))))))
Mézike
@F_Viktor: Nem tudom nektek mi bajotok egymással, de be kell valljam nekem nincs vele semmi bajom.:-) @Bringás: tekeri a bicaját szép csendesen, nem úgy mint az az eszement rozgonyipityu, sőt nekem már nem egyszer igazat adott! Na!
F_Viktor
@Mézike: Mert @Bringás: komolytalan, olyan, mint akitől már háromszor visszavonták a falu bolondja címét. :-)
Bringás
@Mézike: Van, hogy így járunk!
Engem a "szar ország" és liberálagyhalott társainak kijelentése érint meg! Aki bántja a hazámat, az nem netes protokoll, hanem ellenség!
Mézike
@F_Viktor: Komolytalan?
Hááát olvastam tőle ezt azt, miből gondolod?
@Bringás: Miért bántaná itt bárki is kicsiny országunkat? Tépték m szaggatták eleget mi magyarok ezt nem tessz7ük. Aki tenné olyan mintha az anyját bántaná.
Toby
@Rozgonyi István: Becsókolhatsz a "betlehembe" szarházi féreg, mielőtt kinyitnád az ótvaros pofádat, pörgesd a Magya Helyesírás Szabályai című olvasmányt, te pondró!
Anyád elfelejtette kifizetni a múltkorit, tartoztok, te pomdró, a sarkon is én adtam rá kabátot, azzal is tartoztok.
Világos voltam - húgyagyú nulla?
kukac50
Ezek a gyerekek lesznek majd akik megvédik az országunkat Orbántól!
vitriol
ez már nem csupán a kormány felelőssége, hanem a szülőké is!
silber13
@Bringás: 20:16-ra: Látod tudsz te rendesen is beszélni, ezért elismerésem, Való igaz, nem helyénvaló dolog egymás mardosása.
karma1
@Horizont: Koszi a kiallasodat mellettem, en az elso valaszomban teljesen tisztelettel probaltam meg vele beszelni, hasonlo udvarias stilusban, de valahogy a kotozkodest eleg nehezen viselem.
Viszont Te se alacsonyitsd le Magad a o banyaszbeka segge alatti szintre, nehogy mar neki legyen igaza...

Valoszinu o mar egy golyostollal is meggyozheto volna, ahogy a szellemi szintjet bemertem...
karma1
@sziha: Nagy ivben sz@rd le, mert ha meg nem lenne avatarod, abba kotne bele...Tudod, vannak, akik a tulhajtott szexualis elet tokeletes hianyat igy elik meg...:o))))))
Holnap tutira elmegy az orvosahoz, es marekszamra fogja kerni a vernyomascsillapitot...

Hagyd a fenebe, csak kopik a klaviatura es megy az ido az ilyen hulyekkel...:o))))))
Legyen szep napod..:o)) Ja, imadom az avatarodat, so happy!...:o))))
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rozgonyi István
@Mézike: Minek ide a link ha ott ugyan az a szarrágás folyik mint itt? Gondolod ha ismétled az oldalt akkor igazad van? Sajnos úgy látom nem teljesen működik az agyberendezésed! De legyen így, te tudod mi a jó neked!
karma1
Es ime, tisztelt holgyeim es uraim, a 11.10-es hsz-ben olvashatjuk hazank egyik legiskolazottabb egyedenek nyilatkozatat - sajat bevallasa, Wikipedia, logopedia, etc. szerint - , ugyhogy mindenki menekuljon ebbol a fertobol, mert allitolag o kepviseli az uralkodo osztalyt...

Na vazze...
Rozgonyi István
@karma1: Sokat emlegeted a szexuális életemet, nem kivetítése ez a te komplexusodnak? Mi van kis barátom? Megint gyorsabbak voltak a birkák? Vagy talán a kosok? Tényleg sz@r lehet neked! :-D
Rozgonyi István
@karma1: Neked is szép napot! Köszi a dicséretet! De sajnos nem én vagyok az ügyeletes zseni, van itt épen elég rajtam kívül! :-D
karma1
@Toby: @silber13: @volvos: Jaj, fijjug, gyorsan segitsetek! Hol tudnek gyorsan beszerezni egy mufutyit? a lokott baratunk ket napja le sem szall rolam es meg mindig nem szurta ki , hogy no vagyok! Hogy tudnam megkergetni a birkainkat maskent? (Arrol mar nem is beszelek, hogy allitolag en egy szoknya moge bujok... Jol is neznek ki , ha MOGE bujnek, ... puszta fenekkel eleg ciki szaladgalni meg errefele is...:o)))))))

Valoszinu a szarkazmus szot sem ismeri, vagy azt hiszi rola, hogy az egy uj WC papir marka...:o))))) Nem baj, de feldobta a napomat...!
Toby
@karma1: Szarházi nulla pondrókkal ne foglalkozz, szerves trágyának még elmegy ez a kusza sejthalmaz, másra nem alkalmas.
A Fityma mindig megtalálja az alkalmatlan matháit!
Toby
@Rozgonyi István: Parasztgyerek! Nem igazán szedted össze magad, gomndban vagy, mert az sem tudod, hogyan kéne visszavágni, persze, ehhez is némi értelem kéne, azonban lemaradtál valahol.
Örök vesztes vagy, az is maradsz!
krumpli
Ha rendet és fegyelmet tanulnak, miért ne ?! És ha ebből otthonra is 'megtartanak' valamit.. (Y)
Gondolom nem az AK szétszedését, és a betárazást tanítják.
karma1
@Toby: Igazad van, latom, hogy teljes munkaidoben, trollkent csinalja. Altalaban reggel 9.30 korul kezd, es este 8.30 korul hagyja abba. Az en utolso beirasomra se valaszolt, majd holnap reggel, amikor beul a gep ele - biztosan fide$$-cso"csrol megy az is, mert asszem, ennek a szarhazinak meg egy ocska laptopot se sikerult osszekaparnia. Biztos tanithak oket, hogy hogy tudnak szettrollkodni egy oldalt. Azt hiszem, mellenyult az urge. Valoszinu a Modi is ezert nem piszkalja - ennek az ezredreszeert mar mas reg kivul talalta volna magat a Naprendszeren is , nemcsak a Propin... Na dehat, nem vagyunk egyformak... Latom, ma megjott a helyettes erosites, lunchtimetol o veszi at az ugyeletes baromsagok sugarzasat az eterbe...:o)))
Toby
@karma1: Ráküldték a dologtalan, unatkozó idiótákat a Propellerre, ami egyben elismerés is, hisz a tetves rezsimre veszélyes kommentek úszkálnak a neten!
karma1
@Toby: Sajna, nem veszelyes... Kulonben mar reg megszuntettek volna... Szerintem csak a csuti torpevizilo nickname-jeit gyujtik csokorba... Lassan egy Csendes Donra es egy 1001 ejszaka meseire hajazo kis okirat gyulik ossze valahol egy lehallgatoszobaban...
Tudod, Potrien a szellozon keresztul akarja lehallgatni a 3 "testort" a bortonben, azok meg jol megszivatjak a derek ormestert, es kb. 4 oran keresztul egy szot sem beszelgetnek egymassal... Potrien meg nem hozathat be egy pohar vizet sem, mert a legional ez eloiras...:o)))) Rejto Jeno elore latta a toketlen titkosrendorseg mukodeset, nevezzek azt a jovoben barminek is... (TEK, Parlamenti Garda, Nemzetor Garda, Anyamtyukja Csapata)...
Rozgonyi István
@Toby: Toby, Toby! Meséld már el milyen hülyének lenni? Ha ez olyan tetves rezsim lenne, Te már régen Recsken követ fejtenél! Mi a veszélyes? Néhány senkiházi agyatlan acsarkodó féregnek jár a pofája? Mi abban a veszélyes!
Rozgonyi István
@Toby: Neked vissza vágni? És én paraszt? Na ha én nem szarok, Te nem eszel, okostolyat!
Én nem visszavágok, megmondom ki, mi vagy! Egy gerinctelen férek! Még a fakopáncs is fanyalogva enne meg!
Rozgonyi István
@karma1: Most megint hülye vagy, de megvigasztallak, az is maradsz!
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
karma1
@Toby: Ne' ma', letelt a valyunal az ebedido...:o)))))) (Frankon, nezd meg az utolso korabbi beirast, hahaha...:o)))))
karma1
@Toby: Nem vo't a desszertre ideje, de most gyorsan kifrocsogi magabol a szart... Igy van ez, ha valakinek a hulyeseg a gyomrara megy...:o))))
Rozgonyi István
@karma1: Mi van? Te nagyon hülye! Mit szívtál már megint? Melyik beírásra gondoltál, te senkiházi lekvárnyalogató?! Vagytok itt nyolcan tízen, akik azt hiszi kitalálták a spanyolviaszt, pedig nem, mert azt a spanyolok szarták a pofátokra! Jellemtelen senkik vagytok!
És végül: JÓ ÉTVÁGYAT AZ EBÉDHEZ! :-D
karma1
@Toby: Nagy sz@rba lennek, ha most kene ebedelnem...:o))))
Toby
@karma1: Nyugi, a büdös paraszt produkálja magát - ennyit tud! Bemásolni egy német nyelvű oldalból!
Primitív jószág, nyalogány béren.
Toby
Amelyik tapló benyalja, hogy az OLAF szarra-fingra-befutóra rendel el vizsgálatokat, az meg is érdemli! A hülyék ideát vannak!
karma1
@Toby: Na most ha en valaszolnek egy lyo gojostollal irva erre a - lyellemzoen futyisz-parti szennyoldalra - akkor lehet hogy ez a natytudassu sekkfely talan eszrevenne, hoty tellyessen feleslegess itten a lyelenlettye???
Valaszollyak neggki???
Lyally, lyally, mar mekint elromlot az alami leptoppom, nemtom szellyelzillalni eszt a sok bunko bal?olldalli lippsi-pollsit...10telettel: a Torrok Szultan...:o)))))))
karma1
@Toby: Lya, es asztat a okostolyast meg kise irtam itten En se...Lya, mostan gyutem ety katonai? kikepszo taporbol...Es Nekem a Polcseszetty Etyetemen van viszgam, mer a decany a zunokkateschom isch, - lathatod, ,mijjen okosch vatyok En (Ich bin ) mer tanaltam ety oldalt, pemasolni idde a Trollterre, ... nem : Protelier...Nem... MEGFAN! Ite a LEGCSAFARRA!
Toby
@karma1: A tolyást énis szeressem, miközbe óvasgatom a Madjar Hejesírás Szabájai című horrort!
Nagy pofájú bégetőt is erre kéne rávenni, több haszna lenne, mint a birkaoldalak olvasgatásának, melyek kimondottan agyamputált idióta bégetőknek szólnak!
sziha
@karma1: en ugyan hozza nem szolok megegyszer... ha ram hallgat, azt csinal, amit akar, csak ne varja el, hogy itt mindenki rajongassal fogadja... Mert erre annyi az eselye, mint haromlabu sunnek a hatsavos autopalyan...
Veleda
A témánál maradva: a nyári táborozás mindenképpen hasznára válik a gyereknek, és jó a szülőnek is. persze, az elsődleges szempont, hogy biztonságba tudja a gyerekét, és megfelelő személyzet gondoskodjon róla. Az sem utolsó, ha valami hasznosat elsajátít, legyen az térképolvasás, angol nyelv, számítógépes ismeretek. De egy nem mindegy! Kik azok, akikre rábízzuk a gyerekeket. Ez nagy felelősség. Legyen sok érdekes ismeretanyag, de ne pénzért vállalkozó kóklerek. Elég drágák ezek a nyári táborok. 40-től 100 ezer forint nem kispénz. Így joggal várja el a szülő, hogy a gyerek élményekkel gazdagon térjen haza. Tanuljon önállóságot, tartsa rendben a ruháit, megfelelően táplálkozzon, legyen közösségben. A nyár elsősorban a feltöltődés ideje, az élmények szerzése a cél. Aki gyerekeket táboroztat, ezt tartsa szem előtt.
Csizmás Kond
@Mézike: Szia !
...semmi bajom, csak feltettem a egy kérdést ...:)
Te hogy vagy ?
silber13
@karma1: Ez a Primitivus Giganticus megint előkerült, ismét itt eszi a fene?:-)))
silber13
@Rozgonyi István: Szenny embernek szenny irodalom az olvasmánya.
Mézike
@Csizmás Kond: Kösz jól vagyok! :-)
de ez a rozgonyipityu valami borzalom! na ha valakitől tőle hányingerem van.
Mézike
@Rozgonyi István: Na igen a link. Mikor feltettem egy másik oldalon ekézed ugyanúgy a kommentelőket mint itt. Nem sok szókincsed van, mert azokat az ocsmányságokat, zagyvaságokat hangoztatod mint itt. Asszem az origó volt, de lehet azóta már kipicsázák a szövegedet, és ezért jön helyette a propi linkje. Érted?
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mézike
@Rozgonyi István: Már pofával de ezzel a névvel hozzászóltál máshol ehhez a cikkhez!
Úgy látszik te ettől élvezel.
Fujj de undorító!
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Rozgonyi István: Na figyelj! Aki olyan szövegeket ír, mint te a 16:25-ös és 16:29-es kommentedben, arról az a véleményem, hogy alpári bunkó!,. És nem fogsz változni, mert más oldalon is ugyanezt a tahó szöveget eregeted.
Rozgonyi István
@silber13: Igazad van, az, alpári! De azt nem nézted meg kinek és mire válaszoltam?! Mert amilyen az agyjon isten olyan a fogagyisten. Bizony ám! Ami meg a máshol megjelent szövegemet illeti lehetne " Melyik cikkhez? Ez már kezd olyan lenni mint egy kabátlopás! Na viríts! :.-D
Meg nem ártana a képes feledet feltennéd. Legyen már egyenlő esély" hogy erre Te is válaszolnál?
Mert hiába mondjátok többen ugyan azt ha nem bizonyítjátok, akkor bizony az hazugság! És ahogy elnézem mások "karaktergyilkosságához nagyon értetek, csak kevesen vagytok, hiába 8-10 állandó mocskolódó. Aki engem mocskol azt kapja vissza és hogy ne érezze magát egyedül többszörösen! Ez egy ilyen játék! Legyen szépnapod! :-D
silber13
@Rozgonyi István: Örülök, hogy elismered alpári mivoltodat. Mellesleg, " hejjesírásból" elégtelen, de nem csodálkozom mert látom a végeredményt,az"agyon és fogagyistent" Ami a képes felemet illeti, mint mindenkinek, nekem is ott van az avatarom, az itt éppen elég.Egyebekben senki nincs itt meggyőződve róla, hogy az az általad felrakott " potyográfia" az a tiéd. A szövegeid pedig egy félművelt, önmagát vállalkozónak hazudott, annak beállított elhízott tahót mutatnak, olyan tipikus " egy könyvet olvasó emberszerűséget", akiktől a jobb érzésűek óvakodnak.Hja, a "potyográfia" szó Gárdonyitól ered. Kapsz ennyi segítséget!:-))))
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Rozgonyi István: :-))))) és még :-))))
silber13
@Rozgonyi István: Mellesleg Nem volt szándékomban megsérteni, ha annak vetted az igazságot, az a te bajod.
Mézike
@silber13: Kösz! :-)
Ő a második akitől itt kiver a víz az undortól. Az első annamari volt. Ez őket jellemzi.
Mézike
@Rozgonyi István: Már mondtam. Itt ismerjük egymást. Engem nagyjából mindenki!
de te senki vagy ahhoz hogy megmondjam neked ki vagyok. Vagy lásd az arcomat.
Mégvalami. Az hogy te ide dugod a képes feled, meg írsz egy nevet semmit sem bizonyít. Bárki bármilyen képet , nevet feltehet.
sziha
@Mézike: Nem, nem eri meg... hidd el...
sziha
@Mézike: nem vagyok merges... csak szelmalomharc ezekkel leallni akar par szo erejeeig is. Sajnos, en is elkovettem ezt a hibat...
Mézike
@sziha: Ugyan már! Az a legmurisabb ha a szél visszafelé fúj, de te haladsz tovább!
Azta! Bennem költő veszett el, vagy meg:-)
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Mézike: Ennek az izének fixa ideája, hoy ugyanazt a szöveget ismétle?:-))) Mert ugye pl.: nálad:
@Mézike: Melyik cikkhez? Ez már kezd olyan lenni mint egy kabátlopás! Na viríts! :.-D
Meg nem ártana a képes feledet feltennéd. Legyen már egyenlő esély!
thumb_up replyVálasz error access_timetegnap, 22:35
Majd nálam:@silber13: ... Melyik cikkhez? Ez már kezd olyan lenni mint egy kabátlopás! Na viríts! :.-D
Mézike
@silber13: Jellemző a fajtájára. Szókincs nuku, érvek nuku, mert ehhez ész kell, jön a fröcskölődő mocsok, mert ehhez tahónak kell lenni! :-)
Mézike
@Rozgonyi István: Jajj! Elérzékenyültem! Csókoltatod a kezem?
Drága. Várj egy cseppet előbb kiszórom a trágyát a malacok alól...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.