A Magyar Közös Képviselők Egyesülete arra kéri a közös képviselőket, számvizsgáló bizottsági tagokat, tulajdonosokat, hogy tűzzék ki a magyar zászlót a társasházakra a labdarúgó Európa-bajnokság (Eb) ideje alatt.

A szervezet az MTI-vel csütörtökön azt közölte: ezzel a gesztussal szeretnék megköszönni a magyar sportolóknak a hihetetlen teljesítményüket.

"Az elmúlt évtizedek legfontosabb sporteseménye zajlik, amely a magyar társadalom minden rétegét megmozgatja. A magyar válogatott sikere előtt nem lehetnek közömbösek a közös képviselők sem" – írták a közleményben.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Helyes, minden reggel himnusz, este meg szózat, délben pedig - ha nincs a közelben templom - akkor a közös képviselő antik Suzukiját ütni egy doronggal, harangozás helyett, éjszaka, a későn hazatérőkkel pedig hangosan felolvastatni a társasházi szabályt, aki piásan esik haza, az megnyerte a szombat-vasárnapi lépcsőháztakarítást, minden emeleten "hajrá magyarok" teli torkos óbégatással!
Legyen rend, fegyelem és "szeressük a focit".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Helyes, minden reggel himnusz, este meg szózat, délben pedig - ha nincs a közelben templom - akkor a közös képviselő antik Suzukiját ütni egy doronggal, harangozás helyett, éjszaka, a későn hazatérőkkel pedig hangosan felolvastatni a társasházi szabályt, aki piásan esik haza, az megnyerte a szombat-vasárnapi lépcsőháztakarítást, minden emeleten "hajrá magyarok" teli torkos óbégatással!
Legyen rend, fegyelem és "szeressük a focit".
bakegya
Egy nagy büdös lófasz annak a seggébe aki miatt itt ebben az országban ekkora baromságra kötelezhetik a népet!!!
human
Ha pedig vesztünk, akkor tömeges siratás minden város főterén, mint Észak-Koreában:
cdn.theatlantic.com/static/mt/assets/international/nk%20dec22%20p.jpg
silber13
@TobyÉs a képviselőket sorba állítani, miként az orgonának sípjait és a farkukat csavargatni melynek következményeképp lakóközösségi szíveknek tetsző hangokat adnak ki, különböző magasságúakat, a farkinca tekerésétől függően,minek okán sokaknak tetszését nyerik el a nemzeti szúket megdobogtató" kancertért" .
Nil
Könyörgöm! Nem az EB-t nyerték meg! De ha meg is nyernék akkor se! Nem Rákosi idején élünk!
colibri
Már nemcsak gorbán fociőrült? Már ezek is meghülyültek? Nyugi! Ez csak egy meccs volt, lehet, hogy a folytatás nem lesz ilyen dicsőséges!
bencemacska
Megváltozott a szólás-mondás : " Egy (foci)őrült százat csinál!"
eugen4402
Ilyenkor már a megfelelési kényszer működik némely testület vezetőiben: "Majd én megmutatom, hogy nálam nagyobb focibuzi nincsen Kárpátia bércei között, és jó ha tudják, az abszolút hazafi szobrát is rólam mintázták..!" Ria-ria hisztéria!!!
Bringás
Íme, a magyarellenesség újabb példája! Már az is baj, ha a közös képviselők a magyar zászló kitűzését kérik!
És persze a háttérhatalmak aknamunkája és képviselőik személye is csak álca! :-)))))))))
Ismét lelepleződtek a magyarellenesek!!!
Jozefina
Az se normális, aki ezt kitalálta!!! Hosszú Katinka egyedül többet tett le az asztalra, mint a "hősöknek" kikiáltott focisták!!! Akkor vele mi legyen?? És még vannak sporttársai, akik ugyancsak világversenyeken eredményesek voltak.
papa.49
Tülekednek a hazugovics seggénél ki tud hamarább, és nagyobbat nyalni))))))))))))))))))
Cicamama55
Én a foci EB idejére mindenkit fizetett szabadságra küldenék! :)
eszegfu
@Cicamama55: Az nem jó, mert az a sajátjából menne el... inkább legyen fizetett ünnep!:)))
namihami
@human: Mint az összes többi. Miért vársz hirtelen szinvonal-emelkedést?
Cicamama55
@Bringás: Nagyon igaz! Mindenhová tegyük ki a magyar zászlókat, s az EB ideje alatt maradjon mindenki otthon a magyar meccsek napján, fizetett ünnep lesz! Így lehet igazán ünnepelni...Csak azt nem tudom, hogy mondjuk az úszóink, kajakozóink, vízilabdázóink, tornászaink, rengeteg EB, világbajnoki címének szerzésekor miért nem gondolt senki erre?!
simmering73
Hihetetlen teljesítmény? Egy győzelem? Miért mennek az EB-re az országok válogatottjai? Négylevelű lóherét gyűjteni a gyepen? Ha meg kikapunk kéretik a fekete zászlót kitűzni.
namihami
Na, hát ezeket se az eszükért fogják az UFO-k elvinni.
Ha mégis, akkor Patakyufoatti már készíti a helyet nekik is.
@eszegfu: fizetett NEMZETI ünnep, már csak, hogy stílszerűek legyünk. Végtére is minden ami Fidesz, az nemzeti.
namihami
@eszegfu: Pedig hidd el, nem igazán erre szerettem volna büszkének lenni.
eszegfu
@namihami: Elkapkodtam a javaslatot!:)) Mentségemre: szerencsére nem ennek alapján dönt majd a Parlament!:))
eszegfu
@namihami: Világos! De én olyan jó nevettem, mert "finom" volt és találó! De sajnos ez sem jut el a célig!:(((
human
@Cicamama55: Jogos észrevétel. Attól tartok, hogy a magyar zászlót pont úgy el fogják értékteleníteni fideszék, mint a NEMZETI szót. Ez is valaha nemesb jelentéssel bírt, mostanra meg még a dohányboltot felé is ezt biggyesztik.
Aki Én
Ha idő előtt kiesnénk, akkor meg a fekete zászlót.
@Bringás: szektatagtól azt is megtudtuk gyorsan, hogy aki nem izgulja végig az eb-t, az nem is igaz magyar.
Összefoglalva: Csak az magyar, aki az eb-n zászlót ragad, és aki nem kritizálja a kormányt. Tehát ebben az országban él úgy nagyjából 8 és fél millió nem magyar. Ennyi, nem több nem kevesebb.
Toby
@Bringás: Te folyamatosan ráiszol az előző napira?
namihami
@human: A kokárdát már sikerült sárba taposniuk, nemzeti jelzővel folytatták és most a zászló van soron.
A fantázia és a fenti tevékenységekhez rendelhető pénz (mienk) sajnos végtelen.
Kiváncsi leszek a következő ötletre. Mert lesz, hiszen csak a hülyeség végtelen.
magyarbakancs
Ennek az úrgének agy fosása van?
Nemzeti WC papírt nem készítenek?
Bringás
A megnyilatkozásokból és a tettekből annyira látszik, hogy kik az antimagyarok, hogy az már fájdalmas! Örülök, ha leleplezik magukat, hiszen nem kell így magyarázkodni!
human
@Bringás: Miért nem akartátok kitúzni a magyar zászlót, mikor az úszók, vizilabdázók, kézisek, hokisok, ... sorra dobogósok lettek a világversenyeken? A focin és a pálinkán kívül is van éle, ember!
Bringás
A cím értelme: Hülye aki a magyar zászló kitűzésére buzdít!
Köszönjük liberálisok! Ezért szavaztunk vissza benneteket a pöcébe!
eugen4402
Attól tartok, azért nem szaporodik a magyar nép, mert mi állandóan "kiöntjük a csecsemőt a fürdővízzel", ahelyett, hogy a koszos vizet cserélnénk tisztára...
RonaGyuri
Az elmúlt évtizedek legfontosabb sporteseménye zajlik ??? Biztos?
human
@Bringás: Miért nem akartátok kitűzni a magyar zászlót, mikor az úszók, vízilabdázók, kézisek, hokisok, ... sorra dobogósok lettek a világversenyeken? A focin és a pálinkán kívül is van éle, ember!
eszegfu
@human: Teljesen igaz! Fogalmuk sincs, hogy pl. a magyar női vizilabdások ez évben aranyérmesek lettek, mig a férfi kézilabda csapat kijutott a VB-re... akkor hol volt ez az idióta közös képviselők szövetsége?! Hát persze M.o-n csak az a sport, amit O.V. annak itél meg és ahova milliárdos nagyságrendben folyik a pénz... ugye Te "drága, egyetlen", illiberális "pöcére szavazó" igazi, hazafias, magyar-magyar @Bringás:?!
eugen4402
@Bringás: Kedves sporttárs, valamit nagyon félreértettél. Nem vagyok hithű liberális, csak egy átlagos magyar POLGÁR. (Tudod, ez a szó szerepel kedvenc együttesed bővített nevében is...) Életemet adnám a háromszínű magyar zászlóért, de kikérem magamnak, hogy a magyar zászlót és a NEMZET fogalmát egy szűk réteg kisajátítsa. Melyik szó megértése okoz gondot???
Bringás
@eugen4402: Kikérem magamnak, hogy egy szűk réteg azt kritizálja, hogyan élem meg a magyarságom!
eugen4402
@Bringás: Szíved joga. Csak halkan kérdezem, ezt a jogodat nem az egykori liberálisoknak kellene megköszönnöd..?
Cicamama55
@Bringás: Jaj nagyon tévesen tetszikeltem! Én kérek elnézést! :( Régen rossz, ha a magyarság érzete valakinek csak abból áll, hogy a zászlót lobogtatja! Maximálisan egyet értek@human: 09.43 hozzászólásával! Nagyon szeretem a focit, szívesen nézem, szívből drukkolok nekik, de azért ne ragaszkodjunk már el a realitásoktól! A nemzeti ünnepeinket értékeljük le ezzel!
Bringás
@Cicamama55: Viszont én is elvárhatom, ha valakik a magyar zászló kitűzését javasolják, egyesek ne ugassák le őket!
Cicamama55
@Bringás: A nemzeti jelképeinket éppen az irántuk érzett tiszteletünk miatt, nem kellene egybemosni a történelmünknek, a haza nagyjainak emléket állító nemzeti ünnepeinkkel! A magyar feltalálók, kutatók, tudósok, irodalmárok, művészek, sportolók szinte napi szinten szállítanak a nemzet hírnevét örökítő eredményeket. Őket gyakran még egy méltató mondattal sem említik sehol, vagy egy tőmondatban letudják. Sokan éppen az itthoni fogadtatás miatt aztán külföldön kamatoztatják tudásukat. Én nagy szurkoló voltam és vagyok, de azért mert 40 éve szomjazik nemzetünk egy pozitív foci eredményre, csak ne legyen már nemzeti ünnep! Ha veszítettek volna sem lenne nemzeti gyásznap ugye?! Amikor kifelé indult a buszuk azt írtam, jöjjenek haza egészségesen épségben, s ha még jó eredményt is elérnek nagyon fogunk neki örülni! Most is ugyanez a véleményem. Hajrá magyarok!!!
Cicamama55
@Bringás: Erre a hírre senki nem volt kíváncsi, pedig világbajnokok lettek 9 arany éremmel! "Még a múlt hónap végén rendezték meg az első Integrált Karate Világkupát, amit azért találtak ki, hogy a fogyatékkal élők is részt vehessenek egy rangos versenyen. Az Antwerpenben megrendezett bajnokságon hazánkat a Békés harcosok Dojo képviselte, nem is akárhogy: mi lettünk a legeredményesebb csapat a világversenyen"
Bringás
@Cicamama55: És amúgy komolyan, ki nézi a sánták futóversenyét?
eszegfu
@Bringás: Tényleg nem nézi senki sem és ebbe a "senki" körbe kedves @Bringás: Te vagy egyedül! Ez az igazán mocskos megjegyzésednek nincs köze semmilyen politikai nézethez, csupán az emberséghez, ha egyáltalán tisztelt @Bringás: tudod mit jelent!:(((
Yoda69
Mar elnezest, de miben er tobbet a foci siker az uszo sikertol. Akkor tessek kituzni a zaszlot amikor uszoink aranyat hoznak.,
Cicamama55
"Egy kor sötétségét az mutatja legjobban, hogy mennyire lélektelen benne az emberi tevékenység." /Müller Péter
Bringás
@eszegfu: Megint magam maradtam? Hát így jártam! :-)
eszegfu
@Bringás: Sajnálom, hogy Neked csak most tünt fel...magadra maradtál...
Bringás
@eszegfu: Ki kell ábrándítsalak! Mi vagyunk többen, csak a haverjaimnak nincs gyomra ilyen helyen járni!
eszegfu
@Bringás: Ki kell ábránditsalak: "ilyen helyen" bizony tisztelt @Bringás: nem vagytok többségben, itt egyedül vagy! Neked sem kötelező, mert árt az egészségednek, mármint a gyomrodnak!
Bringás
@eszegfu: Drága! Dehogy bánt ez engem! Hamarabb kapnak gutaütést a liberátorok, mint én. B-24 hozta Budapestre a demokráciát 1944-ben! Ma sincs ez másképp, csak most F-117-nek nevezik!
Cicamama55
Még Révész Máriusz is azt nyilatkozta, hogy az emberek többsége nem hinne Rogánnak, a Fidesz második emberének...Hol a többség??
silber13
@Bringás: 06:20 07:54-re " És amúgy komolyan, ki nézi a sánták futóversenyét?" Hát ezt írtad! Félelmetes, mekkora bunkó paraszt vagy!!
silber13
@Bringás: Figyelj csak! A B-24 Liberatorok túrót hoztak ide,nem szabadságot! A B-17.esekkel karöltve sikeresen szétbombázták a szolnoki a debreceni vasűtállomást és kornyékét! Szétverték az almásfüzitői ipari létesítményeket. Ez volt a Foggiából támadó 15. amerikai légihadsereg ténykedése. Na meg Pest is kapott rendesen.
És elnyöghetnég, hogy kerül a csizma az asztalra? Hogy kerul ide az F-117.es? Mert ugya az akkor még nem is létezett! Megint ontod a maejhaságaidat! Tényleg buta vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.