Több mint félmillió embernek sikerült a 2010-es kormányváltás óta kikerülnie a mélyszegénység köréből – mondta a társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Langerné Victor Katalin hangsúlyozta: a korábbiakkal szemben 2011 óta olyan programok indultak, amelyek egyszerre több területen akarnak segíteni közösségszervezéssel, egyszerre segítve a gyerekek iskolai előmenetelét, valamint azt, hogy a felnőttek tanuljanak szakmát, találjanak állást.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára azt mondta, hogy ezek a folyamatok fenntartható, maradandó javulást hoznak majd.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Kiléptek a mélyszegénységből.
Bele a feneketlen nyomorba, hurrááá!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Na ennek is az agyára ment a meleg. Ajánlok 4 megyét ahova el kellene látogatni de csak a falvak központjába. BAZ, Bács kiskun, Somogy, Szabolcs.
RonaGyuri
ad Több mint félmillió embernek sikerült a 2010-es kormányváltás óta kikerülnie a mélyszegénység köréből
Feltéve, de nem megengedve, hogy ennek az állításnak van valós alapja, felmerül a kérdés, hogy ÉS HÁNYAN KERÜLTEK BELE!
szaboria1
@szaboria1: Bocsi le marad egy szó " ne " csak a falvak központjába így helyes.
Csodálkozó
Kiléptek a mélyszegénységből.
Bele a feneketlen nyomorba, hurrááá!
nyanya001
Ez olyan, mint a Rákosi érába volt a 350 %-os teljesítés,
amikor a vas- és az acél országa voltunk ...

De ez is eszembe jutott ... www.youtube.com/watch?v=bVAKkeLg3mE
nevemnick
A felsorolásból a baranyai Ormánságot sem kellene kihagyni. Vannak több száz lélekszámú falvak, ahol 10-18 közmunkás dolgozik, az önkormányzatok meg tehetetlenek. (attól függetlenül, hogy milyen a falú etnikai összetétele)
pbalage
Ez ugye már az új fajta számítási módszer szerint jött ki?
cs.n.
"a korábbiakkal szemben"
Egy kis bújtatott elmútnyócévezést sosem lehet kihagyni.
Yoda69
Lehet, de az a felmillio magyar mar kulfoldon van.
lampa laz
Hülye agyatlan pi***csa, nem is lehet tőled mást várni hiszen csak felolvastad a kötelező dicsőitő szöveget.
solidedge
Félmillióan kiléptek? Ekkora lenne a halálozási arány?
Szókrakész
"A helyettes államtitkár szerint félmillióan kiléptek a mélyszegénységből"

Ez mind fidesz szavazó, Orbán klán tagja.
Helyettük viszont 4 millióan beléptek.
papa.49
@Yoda69: Megelőztél pont ezt akartam írni k ,,kiléptek, de az országból is,, agyatlan luvnya, csak jártatja a lepénylesőjét!!!
eugen4402
Gyanítom, hogy ennyi unokatestvére még Matolcsynak sincs, marad a kettes opció: A mélyszegénységnek összesen EGY kijárata van, aki azon kilép, az a siralomházban találja magát. Isten adjon nékik örök nyugodalmat, és az örök fényességet se kapcsolja le az áramszolgáltató...
karma1
@Yoda69: 11.53-ra: Nem, ezek azert estek ki a melyszegenysegi statisztikabol - kb. 440 ezren - , mert a kormany onkentesen levitte a letminimum osszeget, ami szerint igy siman eltuntek azok az emberek , akiknek a letminimum alatt volt eddig a jovedelmuk - vagy egyaltalan nem is volt jovedelmuk. Aljas, mocskos huzas volt, kb. 10 honappal ezelott (?) mar nem emlekszem pontosan, de egy even belul volt ez az aljas, kizarolag szamszaki, statisztikai szamitasi huzasuk...
Borsodi
Hányadik emeletről? Akkor ezt kinek köszönjük,vagy minek talán a forintosításnak mert az is egy vég ítélet lett számunkra.A hangzatos szavak után a kötelet a nyakunkra tették aztán megszorítják és megint javul a statisztika.
human
Kíváncsi lennék honnan vette ezt az adatot.
karma1
@human: Fentebb irtam Yodanak, hogy kb. 10 honapja egyszeruen lejjebb vittek a megelhetesi minimumot, es igy egy tollvonassal 440 ezer ember bekerult efole a szint fole, mert ugye ha azt mondjak, hogy most mar nem 80 ezer a havi letminimum, hanem 35 000, akkor hirtelen a jarandosagok, segelyek, nyugdijak , amik efole a szint fole esnek, mar ugy jelennek meg, mint elfogadhato letminimum. A franc a ruhes fejukbe, akiknek ez egy szint. (A szamok nem pontosak, csak peldakent emlitettem, de kozel jarnak a valosagoshoz).
Toby
Igen, kiléptek a mélycsóróságból, mint Trógán mélycsóró, lézer-piszkos mélycsóró, orbánc-femily mélycsóró group, aztán "lőrintcz-barát" mélycsóró és akik a szpletési anyakönyvijük mellé narancsos párttagkönyvet is nyertek!
Csodálkozó
Langerné Victor Katalin...

"Patak partján pipitér,
Victor szava kicsit ér!
human
@karma1: Igen erről hallottam, ahogy a létminimumot sem figyeli már a KSH.
"tavaly a KSH úgy döntött, hogy az idén nem publikálja a létminimum-adatokat, amelyek a szakszervezetek számára 25 éve fontos indikátorai voltak a társadalmi fejlődésnek."
index.hu/gazdasag/2016/04/19/a_policy_agenda_kiszamolta_a_letminimumot_a_ksh_helyett/
kkalman
Mekkora igazság?! Fél millió fidesznyalonc, akik a legjobban tudnak nyalni, kilépett a mélyszegénységből. Cserébe négy milliót belöktek.
Equilibrium
Ügyes. Óvónőből - 5 gyerek mellett - helyettes álomtitkár...
Equilibrium
@Equilibrium: Elnézést... helyettes államtitkárnő...
esdi
@szaboria1: Hát oda látogatni nagy bátorság kellene! Csak TEK-es kisérettel!
esdi
@Horizont: Teljesen igazad van, csak az a probléma, hogy mi fizetünk helyettük. Halvány derengés sem látszik azt illetően, hogy ez fordulhatna...Az ellenzék olyan, mint a tardonai szőlő: akár van, akár nincs!
Jozefina
És hova léptek??? A nincstelenségbe!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.