2016, Magyarország: nem tudnak melegétkezést biztosítani az esztergomi kórházban. Az intézet erről körlevélben tájékoztatta a betegeket – írja a HírTV.

A levél szerint a kórház szerződést bontott azzal a céggel, amely az élelmezésért volt felelős. Az egyik beteg rokona a híradónak arra panaszkodott, hogy a napi három étkezés gyakorlatilag három szendvicset jelent, a speciális étrendet igénylők étkeztetését pedig csak a hozzátartozók segítségével tudják megoldani.

A konyha üzemeltetője, egy cég – gondolom, amelynek ez ki volt adva vállalkozásba vagy koncesszióba – nem kapta meg a számláinak az ellenértékét, és kivonult, befejezte, leszerelte a konyhát, ezért kapnak hideg élelmet. Több osztályról kaptam olyan információt, hogy ez a hideg élelem három csomag szendvics, tehát reggel, délben, este ugyanaz

– nyilatkozta egy beteg hozzátartozója.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Bringás: ÓÓÓÓÓÓ ! hogy miért nem ragadsz már rá a "minyiszter" elnököd végbelére!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Három egész szendvicset egy napra??? nem sok az egy kicsit???Nem hizlalda a kórház!!!
qxy
Közpénzből fizetett különgéppel mennek Orbánék az olimpiára.
ez egy másik cikk címe..
Na ez nem mindegy. Ki kellene rúgdosni a Fideszt szó szerint az utcára
De ez nem megy, mert csak bosszankodik a Magyar ember. Sajnos csak erre képes.
Hellcat
lehet tapsikolni a fidesz féle fejlesztéshez az egészségügyben,
silber13
aKérdezzétek meg a velopcipédest, hogy is van ez akkor? A csúti dagadék szélhámos és qurmánya megint jobban teljesít?
Kovács Gizella
Kit érdekel ?
700 ezer Ft. / fő közpénzért utaznak a politikusaink Rióba az olipiára !
Gondolom viszik a családtagjaikat is.
Perwool
@silber13: izé, hogy is szokta?...
ballib, gyűlölködő ballib újságírók...liberális uszítók... EU, Soros, Gyurcsány, migránsok...
pbalage
A szálloda fogalma:
A szálloda olyan létesítmény, ahol az utazó fizetés ellenében lakhat, legtöbb esetben – otthontól való távolléte alatt – étkezhet.

A kórház fogalma:
A kórház komplex egészségügyi-intézmény, amely speciális tudományos berendezések felhasználására és működtetésére szakosodott, erre kiképzett személyzettel a modern orvostudomány problémáinak megoldását valósítja meg.
Bringás
Nem volt nyüssz, amikor liberálisék széfeket vettek gyógyszer helyett!
Hamarosan orvosolni fogja a problémát a Miniszterelnök Úr!
silber13
@Perwool: Ő, hát kifogyhatatlan az ő pártíróktól származó alázó, sértegető szótára. Talán jól jönne szegénynek egy tibeti imamalom! Csak egyszer kellene a vaskos szövegeit leírni, aztán bele a malmocskába és lehet pörgetni.:-))))
papa.49
@silber13: Inkább őt beletenni az imamalomba és pörgetni ezerrel))))))))))))))
silber13
@Bringás: Hát hogyne! Persze! A csúti szirti víziló már csak olyan! Orvosol! Kint momentán Rióban! Gyakorlatképp nincs főzés az esztergomi kórházban! A beteg ne zabáljon!
silber13
@papa.49: Sajna, de nem szerencsés! Egy ipari centrifuga jobban teljesítene. Igazi űrhajós kiképzésben részesülne.
papa.49
@silber13: A centrifugát utána selejtezni kéne mert a szar kimoshattalan lenne belőle)))))))
Bringás
@silber13: A KLIK adósságait is rendezték, ez sem fog elmaradni! A Fidesz megoldja a problémákat és nem generálja, mint libsiék!
dr. prédikátor
@Bringás: ÓÓÓÓÓÓ ! hogy miért nem ragadsz már rá a "minyiszter" elnököd végbelére!!!
silber13
@Bringás: A mai napra van még ilyes elmebeteg hülyeséged a tartalékodból, vagy ellődözted mind?:-))))
Bringás
@silber13: @dr. prédikátor: Tudom, hogy fáj, de akkor is megoldották a KLIK adósságának rendezését! A kórház is rendben lesz!
silber13
@Bringás: Semmi nem lesz rendben, mert ellopják, szokásukhoz híven.
dr. prédikátor
@Bringás: Téged kéne már egyszer úgy istenigazából rendbe tenni!!!mondjuk két rétinégernek!!!
Tódor
@Bringás: Most rohadj meg a kurva anyád! Te senkiházi hazaáruló szőröstalpu dák cigány geci. Kerülj kórházba MOST! És vigyenek ki talppal előre tepsiben. Te darb szar!
Tódor
Már egyszer leírtam:
És addig hány ezren halnak meg mrsa-ban?? A tetves csuti és bandája 2013-ban anyyit tett az ügy érdekében, HOGY NEM LEHETETT RÓLA BESZÉLNI, ÉS ÍGY IS ÉVI 3500 (!!!) HALÁLESET NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLT. Tudnék róla mesélni mi van a kórházakban. Én ugyanis egy mrsa túlélő vagyok, két életmentő műtéttel, öt hónapi kórházzal a hátam mögött. S6arházi utolsó tróger csürhe kezében van az ország sorsa.

Megjegyzem, nekik a Honvéd kórházban van egy külön, civilek számára meg sem közelíthető külön részleg
silber13
@Bringás: Mit nem mondasz!:-)))) Azt ebeged: " A KLIK adósságait is rendezték, ez sem fog elmaradni! Na most akkor rendezték bvagy sem? Kéretik nem hazudozni, bár az a jellemedből fakad Szóval szerinted rendezték a tartozást, ami rendezés nem fog rlmaradni??:-)))))
A Fidesz megoldja a problémákat és nem generálja.Anarancsködös agyú népség semmit nem oldott meg, és eztán sem fogja megtenni, mert a csúti szélhámos vezérletével vérbeli hungarofób bagázs vagytok, beleértve téged is, bár a románokon nem csodálkozom.
Bringás
@Tódor: "@Bringás: Most rohadj meg a kurva anyád! Te senkiházi hazaáruló szőröstalpu dák cigány geci. Kerülj kórházba MOST! És vigyenek ki talppal előre tepsiben. Te darb szar! "

Te szidod az egészségügyet? Még a trágár, tróger agyhalottakat is megmentették!
Olyan kevés libsi van, hogy komoly erőfeszítésekbe kerül egy ilyen "komoly" szókincsű egyén életben tartása agyműködés nélkül! :-)))))))))))))
Bringás
@silber13: Bizony öreg! A KLIK is rendeződött, majd az egészségügy is fog. Az a lényeg, hogy a Fidesz legyen kormányon, mert ők a magyarság érdekeit szolgálják!
Peller Anikó
Jó, jó de kinek fáj ez? Én sem etetném a melegeket.
Tódor
@Bringás: bizony megmentették. Itt firkál bringás néven a sekimázi szarcsimbók, hogy szakadt volna az anyjába a feje. Rossz buzeráns.
Perwool
@Bringás: "A KLIK adósságait is rendezték, ez sem fog elmaradni! A Fidesz megoldja a problémákat és nem generálja, mint libsiék!"

Miből? Összedobjátok? Ti, illiberálisok? Nem az volt kiplakátolva 2014-ben. Orbán Viktor Magyarország minisztere. Érted Te négyütemű Fidesz majom, nem a Fidesz miniszterelnöke hanem az egész országé, amibe beletartoznak azok is aki másként gondolkodnak!
Nem, nem Ti fidesznyaloncok fizetitek ki a KLIKE-t meg a kórháztartozásokat meg úgy amblokk mindent...hanem az országban dolgozók adózók...liberálisok, illiberálisok semlegesek... Az más, hogy Ti Fideszesek az országot és vagyonát sajátként kezelitek, használjátok...
Bringás
@Tódor: Megmentettek pubika téged, hogy aztán itt trágárkodj az emberek között!
silber13
@Bringás: Te ennnyire üres fejű vagy, hogy mások írásait szinte szóról szóra idemásolod, azaz ellopod? Bár rajtad nem csodálkozik senki.
Tódor
@Bringás: Ha nem tetszik, menj a saját szintedre ( Dörmögő-Dömötör.hu, Bili.hu). Nyugodj meg, nem a te szarosfarkú elvtársaid mentettek meg. De a fidesz féle kórházban kaptam el! Úgyhogy húzz bőrt a fogaidra (amíg vannak) fogd a cumidatt oszt' húzzál anyád szoknyája alá. Faszkalap.
silber13
@Bringás: A kórházak soha nem lesznek rendben, amíg ez a bárgyún vigyorgó, semmire sem jó vándorköszörűs páterből csinált miniszter az EMMI vezetője, vagy legalábbis azt hiszi magáról!
namihami
@Bringás: Ne hagyd magad Bringás. Én már kezdelek megkedvelni. Ha rossz a kedvem vagy bármi baj ér, csak elolvasom a kommentjeidet és azonnal rájövök, hogy van akinek még sz@rabb. Ráadásul a beírásaid szerint állandó jelleggel. Privát kérdés: Te valóban hiszed is amit ide írkálsz vagy csak van egy kis grafomániád?
Tódor
@Bringás: ne pubikázz! Pubika pl. a külügyér haverod, mikor egymást análisan és orálisan kielégítitek.
Te kis szarjankó.
Tódor
@namihami: Igazad van! Nehagyja hogy a fejére szarjanak! Van neki szája is.
silber13
@Bringás: A magyarság érdekeit!:-HIHIHI! Veled egyetemben! Árgus szemekkel lesik a lopnivaló dolgokat!
Hellcat
Ez a bringás már megint a "Nap ütnivalója" cémre hajt ahogy nézem...fölényesen vezet is.
Bringás
@Tódor: Miért kell agyhalott parasztnak lenned és sértegetni azt, akivel nem bírsz el pubika?
Bringás
@silber13: A Fidesz nem a liberális tolvaj banda, hanem az ország megmentője!
Tódor
@Bringás: Ediig azt hittem anya szült. Tévedtem. Téged a nap keltett ki, egy szifiliszes patkány szarából.
Bár alantasnak érzem, de válaszolok: Agyhalott? Igen, mert nekem van. Te agyhalott nem lehetsz, mert nekedolyan nincs. Ezért nem lehet sosem gerincműtéted sem.
Bringás
@Tódor: Untatsz pubika! Azzal szórakozz a homokba, amivel egyidős vagy!
Trágár parasztokkal nem tárgyalok!
Tódor
Hova futsz? Nyuszi vagy mcbringás? Nyusznyusz..
silber13
@Bringás: Mégis itt szövegelsz felettébb nagy marhaságokat, ahelyett, hogy dolgoznál, nem pedig ingyenélnél,. De neked büdös a munka, miként imádott vezírednek is!
eszegfu
@Bringás: 10:41 Mióta az iskolák fenntartását a KLIK egyszerüen "átvette", vagyis állami irányitás alá került, "trösztöket" hozott létre, azóta a KLIK-nek csak tartozása van. Tehát a kormány ötletét költségvetésből kell fedezni! Most már csak arra válaszoljál, hogy miért nem adott a KLIK-nek megfelelő költségvetési keretet?! Egy államilag finanszirozott szervezetnek ki a fene adjon pénzt, ha nem a költségvetés?! Ha meg a pénz hiányában adósságot halmoznak fel, akkor bizony az államnak kell kifizetni ezt a tartozást! NINCS OKOD arra - sőt a kormányzatnak sem! --, hogy DÖNGESSÉTEK A MELLETEKET, amiért kifizette az adósságát!! U.ez vonatkozik az egészségügyi intézményekre!!! Érted?!
És ne gyere most az eszement "orbánimádatoddal"! Arra válaszolj csupán: ha van egy állami szervezet, amit államilag kell finanszirozni -- KLIK, egészségügy -- akkor a költségvetés miért nem tervez elegendő kiadást, miért várja meg, amig "adósságállománya" lesz és csak utána "rendezi"?!
bencemacska
@Bringás: És van M.o-n olyan kórház, ahol ma is üzemelnek ezek a széfek, és nem kell gyógyszert sem bevinni!!!
Perwool
@eszegfu: mert először:"haverok-fanta-buli"
+ nem tudná eljátszani a nyájnak a nagy megmentő szerepét...
Akit a FIDESZ irányít, az annyit lát ebből, amennyit láttatni akarnak vele.
bencemacska
@eszegfu: Egy esetben lehet megfelelő költségvetési keret esetén is adóssága az állami feladatot ellátó szervnek: Ha a egy olyan szervezetet építenek be a megrendelő és a munkát elvégző közé, aki lenyeli a pénz egy részét és magánzsebekbe "üríti" .
Eriksson
@silber13: Nem rossz ötlet ez a tibeti imamalom, de a magyar megfelelője már ki van találva. Úgy hívják, hogy propeller. Megjelenik egy cikk, a véleményáradat meg pörög-pörög, előre lehet borítékolni, hogy ki mit és hogyan fog hozzászólni. :-)))
eszegfu
@bencemacska: Igen, ez is egy "lehetőség", de én ilyen "messzire" már nem is akartam elmenni!
silber13
@eszegfu: 13:41-re: Ne várd a választ, mert ott bent a fejében setétség uralkoda!
Tódor
@Kovács Gizella: Az a baj, hogy az nem közpénz. Azt tőled, tőlem és minden becsületesen dolgozótol vonják. Igaz én nem akarom hogy stadionra költsék. Sem a csuti viziló utazásaira. Azt hagyják szépen nálam. Majd én tudom hogy mire költsem. A csutigeci szart sem fizet nekem.
Bringás
@eszegfu: KLIK. Alábecsülték a működés költségeit, most korrigálják! A sok trükköző önkormányzat nem szolgáltatott pontos adatot. Most mindent elrendeznek!
batukán
@Bringás: Sajnos Te sem kapod meg a kezeléseidet úgy látom de még az is lehet, nem is tudod hogy beteg vagy, hályog a szemen a füled tele zsírral és a Cavintont is elfelejted bevenni. Ejnyebejnye észre sem veszed hogy már a nyelvedet is húgyhólyagosra nyaltad...szóval arra gondoltam, azért nem mész vele kórházba ezekkel, mert halálra rémültél attól, hogy annyira meleg a helyzet ott és még tüdőgyuszit kapnál attól a hirtelen eléd baszott hideg élelemtől...
Bringás
@batukán: Viszont mi fogunk választást nyerni, neked meg csak a keserű szőlő marad!
Jó kisebbségben lenni?
batukán
Így van, megengedjük hogy válasszatok...mehettek Szibériába vagy az Arab világba, ott biztos szívesen látnak benneteket...szóval ezt a lehetőséget nyeritek meg Ti...matekból meg kurva gyenge vagy kisfiam...amúgy meg van egy megérzésem, elképzelhető, a propi beépített embere vagy és azért kötözködsz, hogy reagáljunk a felháborító megjegyzéshez, így pörgetve az oldalt a másik pedig egy fityiszes pucuszopó vagy és próbálod kihozni mindenkiből a véleményt, hogy aztán küldhesd a jelentést, ügynöki munkád eredmény mi lesz kis g ?
Bringás
@batukán: Mi többen vagyunk, így agyő! Ne írj, nem válaszolunk!
batukán
@Bringás: Aha...szóval súlyosabb az ügy, mint gondoltam...a skizofrének mindig több embernek képzelik magukat és most már azt is értem miért Orbán a főnök nálad...egy csapatba tartoztok...én kénytelen vagyok egyedül írni sajnos , bent nincs senki más az agyamban...Te meg nem válaszoltok...ez jó, ez marha jó, ezen még én is tudok göcögve nevetni...kösz a vidám perceket!
batukán
@Csodálkozó: Mit csodálkozol, nekik sem fenékig tejföl az élet... :-)
Desischado
@Tódor: Köszi szépen, ájultra nevettem magam a kommentjeiden!Egyébként jól vagy most már? Nagyon jó egészséget kívánok neked, és ne törődj bringással, menthetetlen.
Ami meg a kórházat illeti, hol itt a baj? orbánék 700 000-ért utaznak fejenként Rióba, nemez a lényeg? A beteg meg enni akar? Hozzon otthonról ennivalót! Hát az már nem járja, hogy a kórházban tömje magát! Gondolhatják a rablók. Szégyen gyalázat, ami ebben az abszurdisztánban folyik! De úgy kell nekünk, mert tűrjük!
Tódor
@Desischado: Hát tudnék mesélni... köszönöm, jól. Az mrsa a gerincemet támadta meg.(tehát alapból nem lehetek fideszes) Jó étvággyal megevett két csigolyámat. Most két 10 cm platinarúd 8db 5 cm csavar, és a hiányzó részek helyére egy kosár van beépítve. Nem vígjáték. De elmondhatom, hogy zenei képzettség nélkül is platinalemezes vagyok. Egy igazi Terminátor - élő szövet a fém vázon...
silber13
@Eriksson: Az szerintem nagy tévedés, hogy a Propellerre kennél mindent. Sokkal inkább érvényes a fityiszre. Ott a csúti szélhámos írja a malomba kerülő papír tekercset, a tartalma az ő úri kedvétől függ, abba kuss a beleszólás a hívők serege meg forgatja.
esemenyhorizont.uw.hu/2010/matek/imamalom.html
eszegfu
@Bringás: 15:06 Ha Te, vagy én "alábecsültem" volna, az még csak rendjén lenne! De létrehoznak egy szervezetet, aminek nem tudják a költségeit még megbecsülni sem! 2014. óta "görgetik" a tartozást... jó hamar "felébredtek"!? Azt meg végképpen ne akard nekem megmagyarázni, hogy az önkormányzatok "trükköztek"?! Az önkormányzatok nem müködtettek soha KLIK-et, mert ilyen nem is volt!!! Gyakorlatilag 2348 embernek "csináltak" helyet a KLIK létrehozásával, ami teljesen felesleges... 5348 oldalon (ez nem vicc!!) keresztül taglalják a szervezeti felépitést, a müködést, stb. ...Ennyire "szabályozott" a dolog, mégsem müködik normálisan!
papa.49
@eszegfu: Amibe a fiúk belekezdtek MIT TUDTAK PONTOSAN ,,MEGBECSÜLNI,, AZT NEM ÍROM, HOGY TERVEZNI, MERT A SZÓ ÉRTELMÉT SE TUDJÁK, SEMMIT AZ ÉGVILÁGON, ILYENRŐL NEM TUDNI!!!
Mindig csak a molyolás, a mellébeszélés megy!!!
eszegfu
@papa.49: Egy család már rég tönkremenne, ha nem lenne képes megbecsülni annak az árát, amit éppen szándékozik felujitani, vagy esetleg "beruházni"! Ez esetben viszont egy egész országról van szó... tehát nem is értem, hogyan lehet bármit is ilyen pofátlanul hanyagul kezelni?!
Eriksson
@silber13: Lám, legalább most az egyszer igazam is lett. Előre mertem volna borítékolni egy silber13 nicknevű állandó hozzászóló reakcióját. Lehet szó akár tibeti imamalomról, vagy akár a a propellerről is, az illetőnek mindig mindenről a fidesz jut az eszébe. :-)))
silber13
@Eriksson: Nem kommentálom a ti észjárásotokat. Benned még becsülöm, hogy nem a libsizés,a sehonnaizás , meg más ilyen a fixa ideád, mint itt a velocipédesnek.
papa.49
@eszegfu: Mink rossz oldalról közelítünk a dolgokhoz, ez a fütyiszben nem úgy működik mint egy normális országban, hiszen normális nincs is köztük!!!
A működési mechanizmus a következő,
1. van x mennyiségű suska amit le lehet nyúlni.
2. ki akarja, ki akarhatja lenyúlni.
3. ha jó elvti az illető megteheti.
4. kitalálnak valamilyen mesét, hogy mire is költenék a pénzt.
5. de nem arra költik a nagy részét, hanem az eltűnik különféle zsebekben.
6. kiderül hogy kevés volt a suska, nosza még kérnek hozzá.
7. ha nem adnak akkor ,,sátoros,, megoldások lesznek alkalmazva.
8. igaz hogy így az a valami nem jó, nem használható, de a suska az megérkezett a rendeltetési helyére.
9. ha nyilvánvaló, hogy használhatatlan valamire költötték, akkor csak egyszer, kétszer adja át a hazugovics.
10. ha véletlenül valami olyan sikeredett ami értelmes, akkor havonta adja át.
Az biztos ilyen alapon a családi költségvetés SEHOL NEM MŰKÖDIK, EZ A HAZUGOVICS, ÉS A SZARTOLCSY MAGASRÖPTŰ ÚJ GAZDASÁGPOLITIKÁJA!!!
Eriksson
@silber13: Köszi a jóindulatodat, de nem tudom, milyen (ti) (mi) észjárásra gondolsz velem kapcsolatban. Én az egyszerű logika mentén próbálok hozzászólni a témákhoz, lehetőleg nem belekeverve pártszervezeteket, pártembereket, vagy minősíteni élőket és holtakat. :-)))
Csak beszélgetni szeretnék fröcskölődés mentesen.
Eriksson
@silber13: Köszi a linket, nagyon érdekes leírás az imamalmok lényegéről. Tetszett.
silber13
@Eriksson: Haggyad mán! Nekem. amikor először olvastam, felakadtak a szemeim! Valahogy abban a hitben tévelyegtem, hogy pl.: leírok egy Miatyánkot egy papírfecnire, belegyömöszölöm ebbe a kis forgattyúba és minden egyes forgpördületkoratáskor olyan, mintha én mondanám!! Aztán rájöttem, hogy nem az. Sokkal több!
Eriksson
@silber13: Ugyanígy voltam ezzel én is.
Ugye, ahogy olvasom Leslie L. Lawrence könyveit, úgy jelenik meg előttem a kép, hogy ott kin a Himalája tövében sorakoznak az imamalmok, s amelyik bonc éppen arra jár, tekerint rajtuk néhányat "Oh mani, padme hum"! felkiáltással. Oszt le van rendezve a penitencia.
varrólány
@Eriksson: 14:15 Ez 5 *-os! :-)) Ezért kell hasznos tevékenység , meg hobbi és voilá mindenki jól jár. Igen, borítékolhatóak a "szakszavak" meg a "szakértők!"
Desischado
@Tódor: Könnyes szemmel nevettem a komidon. Mindegy ha "platina lemezes", meg "terminátor" vagy, a lényeg: Hogy rendbejöttél! És valóban döntő bizonyíték arra hogy nem vagy fideszes, hogy van gerinced! Egy fideszesnél az hiánycikk. Vigyázz magadra és egészséget kívánok!
Tódor
@Desischado: Köszönöm. Viszont kívánom.
TASzSz
@Bringás: MEGELŐZÉS! Ennek nem szabad megtörténnie! Tudod mekkora botrány lenne ha ugyanez börtönben történt volna meg?! Vagy befogadó állomáson?! Brüsszel a nyakunkra lépne a fogvatartottak illetve menekültek jogai érdekében!!!
kukac50
Ennek az az oka,hogy a Fidesz jobban teljesít! Lopásban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.