Simicskó István honvédelmi miniszter javaslatára szeptember 15-i hatállyal menesztik Dankó Istvánt, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkárát – jelent meg a szerdai Magyar Közlönyben – olvasható az Indexen.

Firicz László lesz a következő államtitkár, a kinevezését már alá is írta Áder János és Orbán Viktor.

Dankó a miniszterelnök javaslatára lett államtitkár 2013. február 1-től. Ő volt az, aki korábbi cikkünk szerint kétmilliárdos megbízást adott annak a cégnek, amelytől havi félmilliós fizetést kapott. Dankó volt a kerítésprojekt végrehajtásáért felelős kormányzati munkacsoport vezetője a Honvédelmi Minisztériumban. Ő volt a versenyeztetés nélkül tendergyőztessé váló HM EI igazgatótanácsának elnöke is. Dankó a céges másodállásáért havi 500 000 forintos díjazásban részesül.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Car helyzet.
Meg aztán ki is mondta, hogy Magyarországon nincs mutyi?
Béla333
Náluk a jelek szerint teljesen igaz Hofi mondása: "Korrupció az, amiből engem kihagynak".
Ez a jóember is naivan azt hitte, ha már mindenki lop a környezetében, az országban, akkor neki is lehet.
Most már tudja, hogy az erősebb kutya...lophat csak!
karma1
Errol mar irtak mas cimen egy cikket, az nemes egyszeruseggel csak azt irta, hogy "simicsko kirugott egy allamtitkart", vagyis ez egy akkora abszurditas, mint a duborgo magyar gazdasag...

orbanisztanban meg a bolha sem fingik a csungohasu gazdaallat tudta nelkul, nem hogy a honvedelmi miniszter csak ugy magatol kirug egy allamtitkart...
lópicigáspár
@karma1: A vitya biztos fél a féleszű "karatemesteről"!
Clavigo
Cc@r ügy...50-90 % kellett volna visszacsorgatni...( Voldemort ráta )...Nem tudtad furkókám ??
kisrigó
Mivel annyi kivételes elbánásban részesülő "mi kutyánk kölyke" elvtársról hallani, már az embernek a szeme se rebben. Csak arra tudok gondolni, hogy nem tejelt vissza eleget. Hány és hány még ennél nagyobb gazember szívja el a közpénzt pofátlanul, de ők "okosba" bonyolítják! Arról nem is beszélve, hogy mennyi esetről nem is tudunk semmit!
aremy
kirúgták de mi van az el lopott milliárd ok al.
justhpeter
Ő sem nagyobb gazember mint a Gazdaállata.
Desischado
Nem lopott elég szorgalmasan, vagy az ellopott lóvét nem csorgatta vissza? Vége van a világnak, már a haverokban sem bízhat a csuti rém?
telegdilaci
@aremy: Nem fog el veszni,az lenne a tisztességes ha vissza fizettetnék vele,azután hosszú évekre dutyiba vágni! de lehet át utaltatják egy nagyobb kutyának a számlájára!
rozmaringchat
Mindig fejétől büdösödik a hal...A NÉP-nek, az istenáldotta népnek, politikai hovatartozás nélkül fel kellene háborodnia, egyöntetűen. De a Fide$$-kurmány már annyi szennyet borított a NÉP fejére, hogy immunissá vált a ganajra. G.Orbán megvalósította a következmények nélküli illiberális országot. Jelenleg az APÁTIÁ-ba süppedt NÉP előtt már bármilyen törvénytelenséget meg mernek tenni, mivel nem kell a törvény ŐR-étől (P.P.) sem tartaniuk, mert ő a FŐSZENNYELFEDŐ. Nincs büntetés, így nincs önkontroll sem. És az a legrosszabb, hogy kilátás sincs arra, hogy egy markáns középvonalbeli politikai erő ébredjen ebben a honban. Az értelmiség, a lázadni képes fiatalok, mára már, vagy megfizetett Fide$$ emberek, vagy már elhagyták a hazát...Volna még gondolatom ezer, de mire megyek vele? Nincs egy olyan szerveződés, amely a hasonlóakat összefogná, egy szervezett pártba. Ha valaki tud egy ilyenről, kérem szóljon, mert rövid az idő a Fideßß következő választási csalásáig.
nezelodo
@rozmaringchat: Ne csodálkozz, ha egy bohózat népszavazáson, amit maga a nemzetvezető talált ki és rendelt el, nyíltan lehet fenyegetni a közszolgákat, állami alkalmazottakat, közmunkásokat, az egyház felügyelete alatt dolgozókat a segélyezetteket, és az alacsony IQ-val bíró tömegeket, hogy hogyan szavazzanak. Legközelebb már ki sem írják a választást, csak az eredményt közli, az önkontroll nélkül vezető?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.