A Habonyékhoz tartozó Lokálnak is adott interjút Orbán Viktor így a népszavazásai kampány hajrájában.

Ahogy illik, unokája születésével indítottak és kiderült, hogy a miniszterelnök a családban található nőuralom miatt nem fér a pelenkázóasztalhoz, így az még kimaradt a nagypapaszerepből. Még hosszú mondatokon át beszélgetnek a családról, aztán az újságíró nekiszegezi a Barnanyelv-díjas kérdést, amivel át lehet ugrani a migránsokra:

– Alíz érkezése óta változott a hozzáállása a migrációs válsággal kapcsolatban?

- Nem. Eddig is volt öt gyermekünk, épp elég felelősség az is, kijelöli az ember helyét és dolgát a világban. Nekem is a családom a legfontosabb, az ő nyugalmuk, biztonságuk, egészségük, boldogulásuk. Magyarország az egyetlen hely, ahol otthon lehetünk, ők is, én is, ezt kell megvédeni, itt kell biztonságossá, derűssé, barátságossá tenni az életet.

Az is kiderül az interjúból, hogy Orbán tudta, hogy így lesz, mármint, hogy Európába beköltözik a terror. Beszélt arról, hogy nem tudnak beilleszkedni a migránsok, akik ráadásul nem tisztelik a nőket és ott elfogadott a poligámia.

Aztán jön a tuti érv a népszavazás mellett:

Látjuk a trianoni utódállamokban élő magyar közösségek esetében, mi történik, ha egy kisebbség egyszer csak többséggé válik. Egy emberöltő alatt kihúzhatják a lábunk alól a talajt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
" Nekem is a családom a legfontosabb, az ő nyugalmuk, biztonságuk, egészségük, boldogulásuk. Magyarország az egyetlen hely, ahol otthon lehetünk, ők is, én is, ezt kell megvédeni, itt kell biztonságossá, derűssé, barátságossá tenni az életet."
Ezt tudjuk! Csak a nép az isten adta nép...
Mi van azokkal aki elmentek és menni készülnek, mert külföldön kényszerülnek otthont keresni, nyugodtan élni, boldogulni??!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Perwool
" Nekem is a családom a legfontosabb, az ő nyugalmuk, biztonságuk, egészségük, boldogulásuk. Magyarország az egyetlen hely, ahol otthon lehetünk, ők is, én is, ezt kell megvédeni, itt kell biztonságossá, derűssé, barátságossá tenni az életet."
Ezt tudjuk! Csak a nép az isten adta nép...
Mi van azokkal aki elmentek és menni készülnek, mert külföldön kényszerülnek otthont keresni, nyugodtan élni, boldogulni??!!
namihami
kiderült, hogy a miniszterelnök a családban található nőuralom miatt nem fér a pelenkázóasztalhoz,
Pedig a sz@rkenéshez profi módon ért. Viszont a tisztába tevés (országos szintet is beleértve) még nem megy neki.
Hellcat
@Perwool: Csak a családjára gondolt...a nép éhendögölhet!
Trianont emlegetni...istenem...ha ide jönne az országba 20 ezer migráns...MI lenne? Felborulna a segíjezés úgy, hogy még az EU is ad rájuk pénzt? Akkor bizony kurva nagy szarban van a gazdaság! Veszélyes a kultúránkra? 20 ezer ember veszéllyel lehet 9 millió ember kultúrájára? Na akkor bizony megint csak bennünk van a hiba. 2011 es népszámláláskor is már itt volt vagy 6000 iszlámista...Érezte valaki? Nem...
Zeta
@Perwool: Azoknak,ott az új haza, mert nem biztos, hogy vissza akarnak jönni ebbe a " szép új világba"! Nem számít a szavazataikra, de mint ember sem kellenek ,mert rosszul szavaznak.
Perwool
@Zeta: " Azoknak,ott az új haza"
Tudom, saját tapasztalat!
Perwool
@Hellcat: Trianon: Orbán eladta az oroszoknak az országot(Paks2)
Amit Trianon meghagyott Orbán eladott!
Bringás
Nagyon valós! Trianon is úgy lett, hogy beengedtük a sok nemzetiséget, ők meg szétszaggatták az országunkat a senkiházi Antant segítségével bosszúból, mert befogadtuk őket!
Eriksson
@Perwool: Ezt jól megmondtad, hogy Orbán eladta az országot az oroszoknak Paksll.-vel. De azt elfelejtetted hozzátenni, hogy az előzetes tárgyalásokat Gy. intézte Putyinnal, még Me. korában.
Perwool
@Eriksson: Verte is Orbán a tamtamot, hogy hazaárulás...
Akkor az volt, ma nemzeti érdek!
Zeta
@Perwool: Eladta ,és a példaképe is Putyin által épített világ! Amit ellenzékben kritizált,azt most pártolja és tökélyre viszi. Építi maga körül a mitoszt, mint a haza megmentője, Trianon elvitte Nándorfehérvárt, Orbán az emberek közötti ellenszenv keltésével,a megmaradt részt.
Bringás
Putyin a kevesek egyike, aki még kiáll a nemzeti érdekek mellett a Soros féle rombolással és a karvaly tőke rabszolga sorba taszításával szemben. Ellenségem ellensége a barátom!
Orbán van akkora államférfi, hogy felismeri az ellenséget és a barátot!
Eriksson
@Perwool: Na látod! Egyik se különb a Deákné vásznánál, lehet őket hasonlítgatni napestig. Nem mindegy, hogy a kerítés melyik oldalán állnak, mert a másik oldalról mindig más a kilátás.
silber13
@Eriksson: Az előzetes tárgyalások nem kötelezték az akkori kormányt semmire, de ez a félnótás csúti sunyin alá is írta, mindenféle hozzájárulás nélkül!
Aki Én
@Perwool: Érdekes ezeket a nagy szavakat, demagóg szövegeket hallani egy olyan vezető politikustól, akinek a politikája sok százezer embert űzött külföldre.
Eriksson
@silber13: Már magunk se tudjuk mikor milyen tárgyalások, egyezségek voltak ez ügyben, mert lehet, hogy egyet-egyet elfelejtettünk elolvasni, s mire pótolnánk, addigra már régen nem igaz.
Ha éber vagyok, akkor csak azt veszem észre, hogy jéééé, tegnapelőtt nem ezt mondták. Tegnap? hát tegnap megint mást. Ma meg? Már a saját ép eszemben kételkedek, hogy nem tudom követni ezt a szélkakas migránspolitikát.
Minden esetre egy a lényeg, hogy ezt elkerüljük:
1.bp.blogspot.com/-shck2FJpNag/V-t9-hcaXAI/AAAAAAADrhM/WH6fzBdGv_oIty7NajC33DayEGzvY9nagCLcB/s640/migransok.jpg
szép új világ
Valaki nem tudna ajánlani egy jó orvost ennek a Bringásnak?
Perwool
@Aki Én: Orbán ráérzett, hogy a magyarnak kell bűnbak, mindegy ki az - Brüsszel-zsidók-cigányok-melegek-Soros-migránsok-Trianon - csak legyen valaki, akire haragudhatnak.
Isten, haza, család.
Ezeket a kifejezéseket a Fidesz(Orbán) szimpla politikai PR szlogenné silányította, hogy eladja bóvli politikai termékét.
silber13
@Bringás: Történelemből nulla vagy!Trianon azért lett mert belevágtunk egy háborúba és elbuktuk.és a vae victis" alapján következett Trianon.
eugen4402
Trianon sem egy leányálom, de attól tartok, a Fidesz-korszakról majd a Don-kanyarra asszociál az utókor... :-(
Kopácsi
Próbáljon csak valaki bemenni a merkel kurvához bemenni! lelövik mint a veszett kutyát!!Vagy próbáljon vaslaki bemenni a fehér házba!! Mi történik vele?? Lelövik azt is mint a veszett kutyát!! csak mi kisemberek tűrjük el a szarházi Brüsszeliek páváskodását ahelyett hogy mennénk és felakasztanánk Őket!!
Béla333
@Kopácsi: 18.52
Ma már ne igyál többet,, majd holnap olvasd vissza az írásodat, javítsd ki a helyesírási hibákat, lecsillapodsz és akkor majd folytatjuk!
kukac50
Orbán Viktor kaparja le a migránsos feliratokat az utak széléről táblákról elég volt a lelki terrorból egy életre,de migránsok elleni gyűlöletből is! ' hónapos csecsemőt szedtek ki robbantás után a romok alól Ő nem lehet ellenség, de az a kisfiú sem akit szintén háborús övezetből a romba döntött ház alól szedtek ki az sem lehet ellenség!
Gondolkozzon el mindenki azon,hogy kell e segíteni azoknak akiknek semmijük sem maradt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.