A vasárnapi kvótareferendumon való részvétel és a nemmel szavazás mellett foglalt állást a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) elnöke szombaton Budapesten, a szervezet demonstrációján.

A Ficsak Séta a családok szabadságáért címmel meghirdetett rendezvényén Király Nóra elnök, aki egyben a XI. kerület alpolgármestere (Fidesz), azt mondta: a referendum napja "sorsdöntő" alkalom, és arra biztatnak mindenkit, hogy vegyen részt rajta és szavazzon nemmel, mert a családok, a gyermekek jövőjéről van szó.

A résztvevők a belvárosi Vörösmarty téren gyülekeztek, majd onnan kék léggömbökkel a kezükben végigvonultak a Váci utcán a Fővám térig.

A körülbelül százfőnyi menethez sokan gyermekeikkel együtt csatlakoztak, és plakátokat, nemzeti színű papírzászlókat, illetve a szervezet emblémájával ellátott kis lobogókat tartottak.

A plakátokra olyan üzeneteket írtak, mint Gyermekeink biztonságáért, Tiszteletet a nőknek és Békében akarunk élni.

A Fővám téren a magukkal hozott lufikra üzeneteket írtak, majd elengedték azokat; az elnök megfogalmazása szerint jelképesen így küldtek üzeneteket Brüsszelnek. A lufikon elsősorban a nem szó szerepelt.

Király Nóra a Fővám téren elmondta: nem szeretnék kockáztatni a gyermekeik jövőjét, ezért is kell nemet mondani a menekültek elosztását szabályozó kvótára, vagyis a kényszerbetelepítésre.

"Nem szeretnénk félelemben élni, erőszakban élni, nem szeretnénk egy olyan Európát, amit ma minden nap látunk a híradásokba: minden napra jut egy erőszakos cselekedet, egy nők elleni erőszak, gyermekbántalmazás" – hangsúlyozta.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
Nem értek ide a lengyelországi buszok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
@Horizont: 14.53
Ő is csak azt bizonyítja: minden Fideszes hazudik!
dr. prédikátor
Ki az a marha aki közösködik a fütyisz csürhével???
percsi
"Nem szeretnénk félelemben élni, erőszakban élni, nem szeretnénk egy olyan Európát, amit ma minden nap látunk a híradásokba: minden napra jut egy erőszakos cselekedet, egy nők elleni erőszak, gyermekbántalmazás" – hangsúlyozta.

Ha ezt mind nem szeretné, akkor miért fideszes?
Béla333
"Király Nóra a Fővám téren elmondta: nem szeretnék kockáztatni a gyermekeik jövőjét,..."

Akkor házon belül kellene megreklamálni az oktatás ellehetetlenítését!
Hogy olyan országot kellene teremteni, hogy ha végeznek a gyerekeink, akkor ne hagyják itt villámgyorsan az országot egy élhetőbb ország kedvéért!
A jelszavak szintjén még egyet is lehetne érteni!
lampa laz
A fidesz kdnp-nek FONTOS a családon belüli erőszak, mert ez ellen nem szokásuk sétálni, még 1x sem hallatták a hangjukat emiatt. Főfogásként kapják a pofont, mert az olyan keresztényi.
Amúgy örülök, h nem sokan voltak vevők a ficsak sétára.
pbalage
@dr. prédikátor: például a bringás, de mondjuk az ő kerekei nem teljesen kör alakúak, még a sima úton is luptikázik.
anka
@Horizont: - a hörcsögvajna biztos forgatott, nem küldött elég statisztát...:))
lampa laz
@Horizont: ezt a szemétséget többször bebizonyították ott, abban a szép nagy házban. Ez a király nevü lény csak eleg akart tenni annak a mocskos főnökének, mert máskülönben beváltotta volna rajta a fenyegetését, miszerint kirúgja azt aki nem elég aktivan kampányol. Látod ezek a parazita tetvek sem veszik észre, h csak kellékek orbán piszkos terveinek megvalósításához.
namihami
Biztos más dolguk volt, amit fontosabbnak itéltek.
Warlord
Nem értek ide a lengyelországi buszok...
Qqberci
@Clavigo: Csak álldigált a saját lábán...
Rózsika Hatházi
A hülye ficsák sétája. Bocs, a tejfogamat most cserélem a maradandóra. :))) Kedves Király Nóra! A nők elleni erőszak és gyermekbántalmazás miatt, nem a parlament felé kellene sétálni? Na, meg a nők tiszteletét se feledjük! Ülj mán be egy ülésre, oszt hallgasd meg a fityiszes képviselő elvtársaidat, ahogy az ellenzéki honanyákat alázzák! Tényleg hülye ficsa vagy!
Borsodi
Hajrá Magyarok! Gyertek az utcára mert nem vagyunk még elegen,hogy le váltassuk a kormányunkat.Ha Orbán marad mi megyünk.mert itt lassú pusztulásra vagyunk ítélve.Évekkel ezelőtt a bankok elvették a deviza hitelesek házát,már akkor tudta kormányunk,hogy a külföldieknek jó lesz.Mos jöhetnek az Afrikaiak,ki lesz nyalva a seggük szavazhatnak is megmentőjükre aki már 160000 embert befogadott.Köszönjük ,szeretünk mi lenne nélküled jó tevőnk Viktor?
kemeati
@Warlord: Most ott is áll a bál,új abortusztörvény miatt!Ovi ott is bajban van haverja miatt
Zeta
Az Orbán által kreált szabadságból a fiatal családok nem kértek
Warlord
@Horizont: 16.00. Azután hazamentek, és megetették a vak komondort.
F_Viktor
@kemeati: Irod:
"Most ott is áll a bál,új abortusztörvény miatt!Ovi ott is bajban van haverja miatt."

A mult heti lengyel kormany elleni tuntetesre gondolsz, aminek fo mondandoja volt, hogy nem akarnak egy putyini, orbani, vagy erdogan vezette orszagban elni?
F_Viktor
100 fot meg Thurmer is ossze tudna trmbitalni fel nap alatt meg ugy is, hogy nem tenne kotelezove onkormanyzatanak es kozintezmenyeinek dolgozoinak a reszvetelt.

No, ezert nincs mar bekamenet sem evek ota.
I.raptor
@Qqberci: Csak állt a saját lábunkon!
koszpeko
Eszembe jutottak a bértapsolók akik március 15-én ott voltak a múzeum kertben.
Nekik vajon milyen órabért fizettek?
karma1
Je, azok kovetelnek tiszteletet a noknek, akik a Parlamentben lecikizik, le-koverezik a noket, ??? (Mondjuk a szarosszaju kover...)
Erdekes allaspont,... Mindenesetre ez a holgy is biztos megkapta a fidesztol a szombati setikeert a tulorapenzet...:o)))
karma1
@Warlord: Az a baj, hogy az apukaja is szoptat,... Csak a magyarokat, ...:o(((
kisrigó
@Horizont: Szép idő volt, hát sétáltak egy kicsit.A gyerekeink jövőjéről csak annyt, hogy folyamatosan lopják, az átvágott, állandóan béremeléssel hitegetett tanárok megalázott helyzetbe hozásával. A gyerekeink jelene is "el van lopva"!! Gondolkodni kéne Ficsek!!
Jozefina
Ealán acsaládon belüli erőszak ellen kellene fellépni!!! Erre nem gondoltak??? Naponta hány nőt vernek meg, aláznak meg családon belül??? Többet, mint akiket magyarországon esetleg migránsok bántalmaznának!!! Hazug, gyalázatos, képmutató a Ficsak!!!
kukac50
Azok a családok akik nem mentek el látták azt,hogyan szedik ki a gyerekeket és az 1 hónapos csecsemőt a lebombázott épület alól. Ők nem az ellenségeink még ártatlan kisgyerekek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.