A Demokratikus Koalíció (DK) szerint összeomolhat a magyar gazdaság amennyiben Brüsszel az orbáni korrupció miatt valóban felfüggeszti az európai uniós támogatásokat.

Oláh Lajos, az ellenzéki párt képviselője emlékeztetett: az EU felfüggesztheti az összes Magyarországnak szánt fejlesztési pénz kifizetését, mivel a pályáztatásért felelős szervek nem függetlenül működnek.

"Magyarán szólva az EU-nak nem tetszik, hogy az európai adófizetők pénzét nem a tisztességes magyar vállalkozások, hanem Mészáros Lőrinc és a miniszterelnök veje kapja"

- fogalmazott.

A DK politikusa szerint az "EU-val kirakatharcot mímelő Orbán Viktornak a fülét-farkát be kellene húznia azok után, hogy Brüsszelből kell szólni amiatt, hogy ne lopja el a magyarok pénzét".

Szerinte a kormányváltás után "Orbán Viktornak és tettestársainak" a független igazságszolgáltatás előtt kell majd felelniük az ország kirablásáért.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Először az ügynökaktás bilit borítanám fel...borítanám...rúgnám fel mint a szart..had fröcsögjön az össze patkányra aki teleszarta...aztán lenne ám lázongás meg elszámoltatás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"..a kormányváltás után "Orbán Viktornak és tettestársainak" a független igazságszolgáltatás előtt kell majd felelniük az ország kirablásáért."

Gyurcsányék betonozták be Poltot még 2006-ban az ügyészség élére, cserébe hogy a K@H ügy ne érjen el az MSZP-ig! Akkor most valami konkrét megoldás kellene, hogyan lehet Magyarországon független igazságszolgáltatás?!
Mert úgy általánosságban lehet szépeket és jót mondani, de mi a megoldási javaslat?
Ördögvadász
Össze a világ is, a páradús kócsmában:)
karma1
@Béla333: Remelem, nem kell megvarni oktober 2- a utan a "kormanyvaltast"??? Ugye nem? Miert nem tuntetnek az emberek orban ellen, aki most feketen-feheren , jol lathatoan beegett??? Miert nem zavarjak el vegre a retkes francba???

Mire varnak meg az ellenzekben? Bar Gyurcsanyt eleg sokra tartom, de most ra is nagyon pipa vagyok, mert szajkaratezik, ahelyett, hogy tuntetest szervezne az MSZP-vel kozosen.
Molnar hajlando kozoskodni vele, akkor most mi a franc van???

Es hol van Juhasz Peter??? Masfel-ket honapja egy sor sincs rola, tole... Igen tudom, hogy maganeleti problemai vannak, de azert o harcos is, nemcsak maganember... Jo lenne, ha elojonne...
Eriksson
Ha felállna egy független igazságszolgáltatás, akkor a mai és az elmúlt 26 év politikai garnitúrája számára el lehetne kezdeni építeni az ország legnagyobb luxus börtönkomplexumát.
vonotok
@karma1: Tudod ebben az országban nagyon sok ember meg van félemlítve. Ennek 1001 formáját dolgozta kis kis g...i és csapata.
Értelmiségiek, pedagógusok , művészek, egyszerű munkások. Olyan lett-e hon mint az 50-es évek elején. Amikor jött a fekete Volga.
Igen, igazad van abban, hogy egyszer már nagy tömegeket kéne az utcára vinni, hogy a " mocsok " beszarjon. De ki , és mikor jön már el a " Messiás?
Hellcat
Először az ügynökaktás bilit borítanám fel...borítanám...rúgnám fel mint a szart..had fröcsögjön az össze patkányra aki teleszarta...aztán lenne ám lázongás meg elszámoltatás.
Béla333
@karma1: 12.39
Én kimegyek valamelyik október 23-i ellenzéki megemlékezésre/tüntetésre.
Rajtam nem fog múlni...
karma1
@vonotok: Nincs Messias, a zsidok mar majdnem 6000 eve varnak ra...:o))) Nektek sem szabadna... Ha 6000 evig nem jott, egy ilyen kevert hitu sejthalmazert nem fogja venni a faradsagot, hogy leszalljon kozenk...:o((
Igen, abban igazad van, hogy kellene egy vezeregyeniseg, akire mindenki (vagy legalabbis a nep tulnyomo resze) odafigyelne.
En elszegyellem magam, amikor a 63 eves, egyedul elo, ket diplomas nyelvtanar osztalytarsnom , akit 4 eve mutottek mellrakkal, es azota "szerencsesen" felre is kezeltek, (koszonhetoen a csodalatosan mukodo radiologiai berendezeseknek, meg a hanyag kezelesnek, elegettek a fel tudejet), szoval, hogy ez a baratnom a mai napig elmegy a baloldali megmozdulasokra, holott sem ereje, sem egeszsege nincs hozza...

Nem szabadna varni, az eleteros fiataloknak kellene a sarkukra allni, es elkergetni a rak farkara azokat, akik elloptak a jovojuket, megnyirbaltak a tanulasi lehetosegeiket, pedig ok csak egyszer fiatalok, egyszer vannak abban a korban, hogy konnyen es sokat tanulhassanak.
Talan a fiatalokkal szemben kovettek el a legnagyobb arulast, ezert toluk var(na)om a megoldast, a szamonkerest...
Béla333
@Eriksson: 12.45
Egyetértek, de miért kellene hogy luxus börtön legyen, szerintem jó nekik a csótányos is!
Béla333
@vonotok: 12.50
Ismered? "Gyáva népnek nincs hazája!"
Hát így!
karma1
@Béla333: Elhiszem. Nagyon sok ilyen baratom van, mint Te, es meg itt jonehanyan... Csak vigyazzatok Magatokra... A tomeget nehezebb szetzilalni...
Béla333
@Hellcat: 12.56
Igaz! Az ügynök listákkal zsarolnak szerintem nagyon sok közszereplőt a mai napig!
Szégyen, hogy a többi volt szocialista ország már régen megoldotta így-úfy a volt állampárt besúgóinak a nyilvánosságra hozását, csak nálunk nincs semmi.
Hiába volt pl. Fidesz 2/3!
Az LMP Schiffer próbálkozott vagy ötször, de támogatás híján nem jutott semmire!
Hellcat
@Béla333: És magánemberként nem lehet beadni népszavazási kezdeményezést ezügyben szerinted? Egy kis összefogás aztán kész...senki nem mondja nekem hogy erre nem gyűlne össze azonnal a 200ezer aláírás és az 50%+1 is meglenne...
Eriksson
@Béla333: Ne mondhassa senki messze Nyújorkban, hogy Magyarország nem alkalmazza a "Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel" ősi, keresztény parancsolatát. :))
Béla333
@Eriksson: 13.18
Nézd meg hogy él az emberek többsége vidéken! A politikai "elit" sem érdemel más ellátást a kóterban!
Sem rosszabbat, sem jobbat! Olyat, amit ők intéztek el a népnek!
Béla333
@Hellcat: 13.17
Lehet! Én mindenesetre támogatnám, még aláírást is gyűjtenék, ha kell!
Béla333
@Eriksson: 14.13
Először zárjuk be akiket be kell, a többit meg majd megbeszéljük!
perfekt
Összeomlani csak létező felépítmények képesek--Fikciók-pedig meg sem születnek.
Eriksson
@Béla333: OKÉ! És milyen feladatot hagyunk a független bíróságnak? :))
Béla333
@Eriksson: 14.43
Mint utolsó lehetőség!
Vagy ők szolgáltatnak igazságot, vagy a nép!
Lehet választani!
Eriksson
@Béla333: Nem gondolod komolyan. Ma már nem ismétlődhet (?) meg Bastille ostroma.
Béla333
@Eriksson: 15.30
Leéltünk a gengszterváltást követően már 26 évet úgy, hogy egyre csak távolodunk a nyugattól az életszínvonalunkkal.
A mocskos korrupt politikusok meg közben szétlopták az országot!
A gyermekeink meg ahogy tudnak elmennek innen keresni egy élhetőbb helyet!
Mond meg milyen esély van, hogy valaha kivizsgálja ezt itt valaki?:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Talán mégiscsak jobb lenne, ha ezt egy független korrupcióellenes ügyészség vizsgálná ki (amúgy román mintára), mintsem hogy a nép kezdjen kérdezősködni! Nem?
Eriksson
@Béla333: Bizony, ne a nép kezdjen kérdezősködni, vádaskodni, mert az emlékezet szelektív. Az akták, a bizonyítékok viszont (lehet egy részük titkosítva is), de biztosan meg vannak megfelelő helyen.
Kezdve '89-től, a KISZ vagyon hollétéről.
nemfideszes
@Eriksson: (12:45)

"Sohasem élhetsz a magad kedvére, ha mindig azt lesed, hogy mások mit csinálnak. Irigykedés helyet hozd magad olyan pozícióba, hogy megengedhesd magadnak a helikoptert."

Akkor ezzel most mi a helyzet?! Még a végén azt kell higgyem, hogy irigyled a politikusok és családtagjaik jólétét!
Eriksson
@nemfideszes: Neked úgy tűnik? Engem bizony annyira sem érdekel, hogy szóvá tegyem. Sosem érdekelt a mások vagyoni helyzete, elég volt a magamét arra a szintre hozni, hogy jusson is maradjon is.
nemfideszes
@Eriksson: Érdekesen közelíted meg a dolgokat. Ha én firtatom politikusok és nulla IQ-val rendelkező családtagjaik vagyonosodását akkor "irigykedem", de ha Te akarod őket börtönben látni lényegében ugyan ezért, akkor már szóba se jön az "irigység"?!
Kérhetnék egy kicsit több következetességet?! Hidd el én sem irigységből firtattam Ceciliácska anyagi helyzetét.
Eriksson
@nemfideszes: Elnézésedet kérem, ha nem voltam világos. @Béla333: -mal a rendszerváltás óta eltűnt vagyonokról beszélgettünk úgy általában, nem egy-egy politikus magánvagyonáról.
Vö: @Béla333: ma 16:03-mal, továbbá
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag...
Grafix69
A Magyar gazdaság már a privatizáció után közvetlen összeomlott , most már csak a haldokló gazdaság kivéreztetése zajlik és az Unió által küldött felzárkóztatási segélyek ellopása . Mivel ha ezek az összegek nem érkeznek meg akkor derül ki , hogy már csak a Magyar Nép megtakarításait és a megélhetésükhöz szükséges pénz megadóztatásából lehet meggazdagodni bizonyos embereknek ,kiknek hamarosan menekülniük kell a szaporodó problémák miatt . Az elmúlt 26 év alatt a Nemzeti jövedelem és állam adósság többszörösét lopták ki külföldi bankokban ez az összeg alsó hangon is kb 40,000 milliárd forint , a jelenlegi állam adósság duplája. Nagy valószínűséggel a tolvajok az előző rendszerben is magas beosztású politikusok voltak , akik a kényesebb kérdéseket 70-80 évre titkosították mondván azért mert ha a polgárok ezekről a dolgokról tudomást szereznek akkora lenne a közfelháborodás , hogy abba a Magyar gazdaság bele döglene . Érdekes nem?
nemfideszes
@Eriksson: Már "elnézésedet kérem", de az eltűnt vagyonok többek közt egy-egy politikus magánvagyonát gyarapították. A kettő összefügg. A független bíróságoknak nem "általában" kell (kellene) majd ítélkezniük hanem egyénenként.
nyanya001
Ami azt illeti rengeteg milliárdot tüntettek el nyomtalanul.
Egy független vizsgálódás ráférne mindazokra akik az uniós pénzeket osztogatták
és fosztogatták !
justhpeter
@Hellcat: Mindennel egyetértek, de sajnos kivitelezhetetlen.
Eriksson
@nemfideszes: Hasogasd csak a szőrt. Nem csak politikusoknál van az elprivatizált vagyon, hanem elsősorban azoknál, akik a politikusokat irányítják.
mekkelek
@Hellcat: Az mennyire feledésbe is merült... vajon miért?
nemfideszes
@Eriksson: Na mesélj, mit tudsz. Például Orbánt, mint a leggazdagabb politikust, ki irányítja?
Eriksson
@nemfideszes: Akik hatalomra segítették és hatalomban tartják, és akik kedvéért a megfelelő gazdasági intézkedéseket hozza a kormányzat.
Béla333
@nyanya001: 18.09
Meg azokra is ráférne egy kis vizsgálódás, akik az elmúlt évtizedekben az adóforintjainkból gazdálkodtak, mert azt is lopták, nemcsak az Uniós pénzeket!
világlátó
A névvel történő véleményeket is olvastam. Nekem úgy tűnik, egyikünk sem tudja felfogni igazán az ország pénzügyi helyzetét, az államadósság méretét, a költségvetés helyzetét mind a bevételi, mind pedig a kiadási oldalát. Keverednek a milliók és a milliárdok. Többen úgy gondolják, 2010 ig a szocilibsikomcsik tették tönkre az országot, adósították el Magyarországot. Mert ezt halljuk minden nap. Nem tudjuk hogy is állunk 2010 óta ezekkel a kérdésekkel. Vettünk fel újabb hiteleket? Vagy nem? Jól gazdálkodunk a bevétellel? Jól gazdálkodunk az Európai Unió koháziós pénzeivel, Jól osztottuk el a sokezer milliárdot a " népgazdasági " ágazatok között? Csak a polarizálódott ellenzékiek propagandája bírálja a kormányt a korrupcióval, csak a bukott baloldali liberális gonosztevők látják az egészségügy , az oktatás, az elvándorlás és a z elszegényedés egyre nyilvánvalóbb jeleit ? Úgy látszik igen.
Találkoztam egy orvos barátommal, aki mérhetetlenül elégedett a sorsával, el sem merte mondani, mekkora összeggel emelkedett a fizetése. Azt láttam őt egyáltalán nem érdekli az ország helyzete, ő most elégedett és teljes odaadással támogatja a kormányt. Van aki most ezért, mások meg a már meglévő kis jövedelmüket féltve látszólag lojálisak a kormányhoz. Ez még sokáig így marad. Ebben profi a kormány. Mindig lesz három és fél millió biztos támogatója éppen ezzel a módszerrel. A felét megjutalmazom, a másik felét megzsarolom.A többiek : ők nincsenek.A közgazdasági , pénzügyi adminisztráció pedig érti a dolgát, majd mint eddig is, varázslóként bánnak a számokkal.A lesajnált brüsszeli adminisztráció még egyszer nem teszi ki magát egy újabb sikertelen Tavaris vezette vizsgáló bizottság felállításával járó magyar ledorongolásnak. Az EU. támogatások megvonása nem egyszerű feladat, ezt tudják ott is, itthon is. Az összeomlást más tényezők együttállása okozhatja, de ezt még nem látjuk.Ha egy hozzáértő elemző közgazdász csoport tudna felállni és tényszerű helyzetképet adni, okosabbak lehetnénk
vonotok
@karma1: Nem lehet, hogy mind ezért mi magunk vagyunk a felelőse?. Hiszen mi általunk került ezen mérhetetlen hatalom a Bibó- kollégisták kezébe. De fogalmazhatok úgy is mi, azaz ez a generáció miért nem állította már meg a fenevadat???
mariaberta
Ez aztán az újdonság,,,, van még magyar gazdaság???
Béla333
@vonotok: 20.55
Ha nem látod, hogy a Fidesz az csak (hogy a jelképeknél maradjunk) a jobb kéz, ugyanannak a testnek van egy bal keze is! (MSZP/Gyurcsányék).
Egymást váltogatják a kormányon 1994 óta, miközben a hátunk mögött összekacsintva közösen lopják a közöst és meghatározott arányban osztják szét! (Kéz kezet mos!)
Mi akkor is csapdában vagyunk ha az egyik és akkor is ha a másik van kormányon!
Ha te is úgy gondolkodsz, hogy küldjük el a mocskos, hazug, korrupt, tolvaj Fideszt és hozzuk helyzetbe az MSZP/DK-t, mert majd ők megígérik az elszámoltatást, akkor csak cseberből-vederbe kerülsz/kerülünk.
Ebből a mókuskerékből akkor kerülhetünk ki, ha mindkettőt (Hármat) oda küldjük, ahová valók: a történelem szemétdombjára.
Aztán jöhet a megtisztulás és mindkét oldal tolvajainak az elszámoltatása!
Szerintem!
egyvandor
@Béla333: Több nem érintett politikus is próbálkozott az ügynök lista nyilvánosságra hozásával. Miért emeled ki éppen Gorbán ügyvédjét?
Szókrakész
""Magyarán szólva az EU-nak nem tetszik, hogy az európai adófizetők pénzét nem a tisztességes magyar vállalkozások, hanem Mészáros Lőrinc és a miniszterelnök veje kapja""

Tehát a baj az, hogy nem a Strabag, vagy más nyugati cégek kapják az eu-s pályázatok pénzeit, így az nem folyhat vissza a saját zsebükbe!!!
Béla333
@egyvandor: 21.26
Mert rá emlékszem hogy megpróbálta, be is terjesztette a Parlament felé!
Te kire emlékszel még?
Béla333
@Szókrakész: 21.32
És neked tetszik, ha a Fidesz csókosokhoz terelik az ország felzárkóztatására szolgáló pénzeket?
Egyébként a Strabagot eléggé megtömték a korábbi években működő kormányok a felülszámlázásokkal!
Amiből vissza is osztottak pl. a "virágok és madarak" történet keretében.
Ismered?
Béla333
@Ördögvadász: 21.51
És hol nem küzdenek ellene Magyarországon kívül?
karma1
@vonotok: 20.55-re: Mert a mi generacionk mar nem talalkozott szemelyesen a II.VH borzalmaival, csak a szuleink elmondasabol, eletebol. Ne hibaztasd Magad, mert azok, akik annak idejen megvalasztottak, ill. ra szavaztak, azoknak egy totalisan masik arcat mutatta. orban sajat magahoz kepest birt 180 fokban megfordulni, a sajat onmaganak hatat forditani.
EZERT nem lehet egy egesz nemzet buntudatban.
Azert mar viszont igen, hogy UJRA van, aki meg ezek utan is bizik benne, aki ujra raszavazott...
Hogy az egyszeru embereket megvezette, csalt, hazudott , lopott...
Ugy erzem, hogy Gyurcsany segitette az oszodi beszedevel hatalomra ezt a piocat, Ha Fleto nem vallotta volna be, hogy egy politikus hazudik, akkor nem kergeti bele a nepet egy rossz valasztasba.
orbaneknak talcan jott a lehetoseg, azonnal kialakitottak a sajat politikajukat: majd mi masok leszunk, nem hazudunk, de Gyurcsanynak mennie kell...
Most ezt a hibat meg egyszer Gyurcsany NEM kovetheti el, most kellene elojonnie egy jo programmal, es azzal, hogy orban ellen tunteteseket szervezzen, mint tevoleges ellenzek.
karma1
@Ördögvadász: Es ha mashol lopnak, akkor ez mar egy engedely arra, hogy Magyarorszagon is lopjanak?
Miert nem a jot, a nep joletet szolgalo dolgokat utanozza a potrohos matador? Miert a bunt koveti?
Es ha mar korrupcio: akkor peldat vehetne Olaszorszagrol, a maffiarol.
Meg ott sem engednek uralomra egy Berlusconit, ha kell, minden nepszerusege ellenere bortonbe is csukjak, nem akarnak meg egy Ducet.
Nalunk meg a mini-Duce elhajolhat a naci ideologiak fele, senki sem rugja erte valagba...

Szoval, miert is a rosszat kell kovetnunk? Mar megint? (Ha emlekszel ra, ket totalis vilagegesben sikerult a vesztes oldalra allnunk, hasonloan idiota vezetok miatt.)
Just look my avatar
@karma1: "orban sajat magahoz kepest birt 180 fokban megfordulni, a sajat onmaganak hatat forditani. "

Orbán olyan mint a galambok a téren.
Azok is először az emberek kezéből esznek, utána meg szarnak a fejükre!
agnes200
Hát legalább orbán idejében fog összeomlani a gazdaság, és nem utána a szerencsétlen következő kormány idejében. Szerintem ez a kevésbé rossz jövőkép az országunk jelenlegi siralmas helyzetében.
emerencia
@világlátó: "Mindig lesz három és fél millió biztos támogatója éppen ezzel a módszerrel. A felét megjutalmazom, a másik felét megzsarolom.A többiek : ők nincsenek." Ez a lényeg, ezt kellene valahogy megtörni ugyanis már az ellehetetlenülés határára sodort embertömegek között is ez a helyzet. Pl: az igazságtalan nyugdíjszabályok miatt idősen, betegen nehéz munkára kényszerítettekkel tartatják el a gyakorta könnyebb életet leélő és keveset tanult kiváltságosokat. Sokan tudnának közvetlen környezetükből ilyen esetekről beszámolni, ha kicsit szétnéznének bármely korosztály élet és munkafeltételei között. Orbánék megsértődnek, ha a nácinak titulálják őket, pedig lényegében azt csinálják a néppel mint ők anno: az egyik megy az üdülőbe, a másik pedig a halálba. Utóbbinak nincs menekvés.
emerencia
@Béla333: tegnap 21:20-ra. Szerintem az elszámoltatást lehetne az ügynökakták nyilvánosságra hozásával kezdeni. A továbbiakban pedig az egyéni felelősségre helyezni a hangsúlyt a pártok helyett. Aki lop a közösből és másvalakinek tudatosan kárt okoz,ne számíthasson arra, hogy majd jobb, bal ill. lehetmás barátai kihúzzák a slamasztikából.
Béla333
@emerencia: 06.31
Ügynöklisták: igazad van, csak éppen már 20-25 évet késünk ezzel!
Egyéni felelősség mellett azt is meg kell nézni, hogy a pártpénztárba honnan vándorolnak a fekete pénzek és így a pártokat is el kell számoltatni. Ezzel párhuzamosan meg jöhet az egyéni felelősség is!
Egyébként azért állnak ki a tolvaj politikusok mellett a pártjaik, mert csak akkor engedélyezik neki a lopást, ha a pártpénztárba is befizeti amit elvárnak tőle.
Ezért írtam, hogy egy maffia képződmények a pártok is és a tagjaik is!
papa.49
,,Kiürülne a parlament,, ez az egyetlen mondat volt igaz az első ME. szájából!!!
'90 óta nem folyik más csak a ,,vezető csapat,, szabad rablása!!!
karma1
@agnes200: Sajnos, Kedves, ezt a disznoolat nem orbannak kell majd kitakaritania, mert remelem, hogy addigra bortonben lesz. Egy komplett igazsagszolgaltatoi (ugyeszi, biroi, belso biztonsagi es titkosszolgalati ) rendszert kell majd csak orban es a seggnyaloi altal elkovetett bunoknek a kivizsgalasara felallitani...Es meg evekig tarthat majd az alapos nyomozas, az egymasba fonodo korrupcios erdekeltsegek , offshore-ozasoknak a szovevenyet kinyomozni, mert direkt annyira osszekevertek mindent, hogy ne lehessen egyszeruen kibogozni dolgokat.
Pechjukre nem szamoltak azzal, hogy az internet bizony nem felejt, es hiaba csinaltak meg a Hosszu Bajtok Ejszakajat, azert maradt meg a gengsztervaltas idejebol eppen eleg terhelo adat rajuk...:o((((
Béla333
@karma1: 08.52
Rosszabb a helyzet, ugyanis nemcsak Orbánék követtek el égbekiáltó disznóságokat, hanem (lehet, hogy valamivel kisebb mértékben, de azért...) a többi, a gengszterváltás óta kormányon lévő alakulat is. Gondolj csak pl. az autópálya felülszámlázások során ellopott pénzekre és azok kormánypárt-ellenzék közötti 70-30%-os elosztására.
Tehát akik itt az elmúlt évtizedekben kormányon voltak, azokra sem lehet számítani egy elszámoltatásnál, sőt őket is el kell számoltatni!
Szerintem!
karma1
@emerencia: Tudod, en csak a mentelmi jogot nem ertem: egy normalis demokratikus orszagban, ha a kormanyfo olyan szar ember, mint orban Ma.o.-n, akkor siman elviszik a bortonbe, aztan onnan az ugyvedein keresztul kimoshatja magat (lasd Berlusconi, Sarkozy)...
Ezek meg annyit lopnak, csalnak, hazaarulnak, amennyit birnak, es egyszeruen erinthetetlenek...Rohadt tetves banda...
dr. prédikátor
Gondoljátok hogy ezt a velejéig korrupt csótány fütyisz bandát érdekli hogy az EU elzárja a pénzcsapot???Ezek már ezer évre összelopták a pénzünket!!!Nagyon is törődnek avval hogy mi lesz az országgal??? Ezek lelépnek valamelyik arab országba,Vagy Azerbajdzsánba.!!!Az ellopott milliárdok már ott pihennek valamelyik ázsiai ,afrikai bankban!!!
agnes200
@dr. prédikátor: És még onnan is a Gyurcsányt fogják szidni...
kukac50
Valamelyik Fideszes Barom azt mondta,hogy a túlszámlázás az nem korrupció.
Azért számláznak túl,hogy legyen mit ellopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.