Újabb elhallgatott részlet derült ki Rogán Antal vasárnap lebonyolított helikopteres lakodalom-látogatásáról – írja a Népszabadság.

A portál szerint, nem csak hazafelé és nem hirtelen jött felajánlásra repültek Rogánék – erről árulkodik egy ideiglenes nyírtassi leszállóhely és a rádiózás is. A helyszínen úgy tájékoztatták a lap munkatársait, hogy nem hirtelen ötlet volt a helikopterezés, már jó előre készültek rá, hiszen előkészítették rá a leszállóhelyet. A népszabadságos kollégák megtalálták a leszállóhelyet is, amit azóta próbáltak eltüntetni, nem túl sok sikerrel.

Korábban a gépet üzemeltető cég vezetője azt nyilatkozták, hogy  „Én ajánlottam fel Cecí­liá­nak, hogy visszahozom őket Mándokról, az esküvőről, hogy ne kelljen a kisfiukkal éjszaka utazniuk."

Rogán azt nyilatkozta a lagziba utazásról, hogy autóval mentek. Ezzel szemben kiderítették, hogy ugyanaz a helikopter aznap délután elindult Kisvárda irányába és kb. az érkezés egybevág azzal az időponttal, amikor Rogánék megérkeztek a buliba.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És ugyanakkor sose volt még ennyire népszerű a fidesz. Vajon mit kell tenniük ahhoz, hogy akkorát bukjanak, mint a bal oldal a Simon Gábor 200 milliója miatt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
És ugyanakkor sose volt még ennyire népszerű a fidesz. Vajon mit kell tenniük ahhoz, hogy akkorát bukjanak, mint a bal oldal a Simon Gábor 200 milliója miatt?
justhpeter
Minek beszéltetni ezt a kis tetűt ? Hogy tovább hazudozzon ?
verőce21
Rogánnak a letelepedési kötvénybiznisz nem 2 fillért hoz...
ebből nem helikopter utazásra telne csak, hanem párat meg is vehetne belőle. :)
namihami
Nem is igaz, hogy semmi nem stimmel, sőt.
Minden passzol, csak nem úgy, nem ott, nem akkor és nem azokkal a személyekkel. Egyébiránt a dolog tökéletesen ül. (jereváni rádió)
micfild
@human: Csak annak a statisztikának higyj amit te hamisitasz,.
Persze hogy népszerű a fideSS. a talpnyalói körében. Mást meg nem kérdeztek meg.
Ha itt végeznél közvélemény- kutatást az már nem lenne ennyire fényes.
Főlökött
Már bocsika, de Rogán esetében, van valami, ami stimmel is ? Ha nem lenne, egy jószituált Polt-unk, nem lenne kérdés, ami sajnos kérdés.
Veleda
@verőce21: 11 .50 Nem érted, vagy nem akarod érteni a lényeget. Ha a rogánnak a letelepedési kötvények akkora hasznot hoznak + a parlamenti havi fizetése, akkor utazgasson a saját pénzéből.
Egyébként ki a fenét érdekli, hogy a rogán család hova utazgat, felőlem akárhova is elmehetnek, de ne közpénzből és ne csalással. A hazudozásról már nem is beszélve!
human
@micfild: Ne becsüld le a választók hiszékenységét, tájékozatlanságát. Az utcánkban élő szegény sorsú nő is a fideszre szavaz, mert az csökkentette az államadósságot. Ő ugye nincs olyannal tisztában, hogy mi a GDP arányos államadósság és, hogy mi befolyásolja azt.
Fontos, hogy nem csak a szegények, de a jobb módú emberek közt is van bőven aki tájékozatlan.
micfild
@human: Ők is talpnyalók... ill az a szegény sorsú nő is. (én is ismerek nem egy ilyet)- vagy szerelmesek vitykába.. mert olyan széééép családja van.. meg ő is szép meg karakán.
Minap olvastam- hogy azért mennek szavazni --- nemmel--- nénik-- ők nyilatkozták mert vityka megvédte őket az árvíztől.. bezony. ott volt a gáton.. és ha ő nincs tuti elviszi az árvíz győrújfalut. Na.. én őket is talpanylónak hivom... még ha messziről is nyalják- de nyalják.
human
@micfild: Az egy másik kategória. Tény, hogy Orbán tanácsadói nagyon ráéreztek, hogyan lehet 0 teljesítménnyel eladni Orbánt a választóknak. Arra építenek, hogy a magyarok ne tudjanak (csúnya szóval) analitikusan gondolkodni. Orbán pedig azon van, hogy soha ne is tudjanak.
Az 1984 egy alapmű. A filmet még nagyon régen láttam és igazából most értettem meg az egészet, most hogy gyakorlatban is látom azt az agymosást, manipulációt, ami a filmben volt. Aki meg akarja érteni, hogy mi folyik ebben az országban annak végig kell néznie. Aki meg nem akar felébredni, az marad csak egy szereplő a műből.
Számomra a legfontosabb rész az volt, mikor kínozták a főhőst és elmagyarázták neki, hogy nem elég azt mondani, amit a párt vár el tőle, mert valahol ő maga is tudja, hogy hazudnak. Az elvárás az, hogy ne tudjanak semmit a polgárok így a fentről jövő információt probléma mentesen azonnal befogadják és éltetik. Így lehet a a háromból öt vagy akármennyi, ha a párt akarja. Ezzel az a probléma is kiküszöbölhető, mikor a párt egy korábbi állításával homlokegyenest mást mond. Ez sem gond, ha az emberek tudatlanságban vannak tartva, mert akkor mindig az éppen aktuális pártvélemény létezik számukra. Se múlt, se jövő nincs, csak a jelen.
koszpeko
@Veleda: Hiába írsz a vergőcének bármit.
Direkt értetlen.
Nem fog fel semmit, amit értelmesen próbálsz elmagyarázni neki.
Szemellenző nem csak 2,hanem 4 oldalról és narancsköd.
Ennyi a gondolkodása.
egyvandor
@Veleda: Cecília cégén keresztül utazott barter megállapodás alapján. Ha ez nem jelenik meg az adóbevallásban mint természetbeni juttatás, akkor adócsalás. (Az erre vonatkozó adóbevallás határidejéig azért kár volt ilyen gyorsan elsütni ezt a riportot.)
Veleda
@koszpeko: Tudom, itt ül és azt skubizza, mikor lehet valamivel iderondítani. majd átmegy a fészbukra mindjárt és onnan küldi a poénjait
kukac50
A drága ajándék után is adózni kell Rogán ezt megteszi?
juttka
@Veleda: Saját pénze! Cecília asszony üzleti érdekeltségének a helikoptere. Az pedig már az
MNB alapítványok pénzéhez hasonlóan átlényegült magánpénzzé a fideSS szerint.
juttka
@micfild: A víz meglátta G.O.V.-t és rögtön visszavonulót fújt!
juttka
@kukac50: Rájuk ez nem vonatkozik, csak a pórnépre!
Desischado
Ez hazugság nélkül meg sem bír lenni. Remélem, eljön a nap, amikor elszámoltatják minden bűnéért!
micfild
@juttka: naja.. és a hóvihar is..
G.O.V. egy hős. minden harcot megnyer.
de ezt csak a turbomagyarok ismerik fel...
kiscsillag66
@Desischado: Biztosan eljön, de miért ilyen lassan? Borzasztó a magyar ember, a végtelenségig türelmes. Vagy inkább csak nem érdeklik ezek a dolgok. Máshol már régen megdöntötték az ilyen kormányt.
Desischado
@kiscsillag66: Sajnos az egyik része birka, a másik része közömbös. Mi meg még nem vagyunk elegen. Itt a baj.
kiscsillag66
@Desischado: Bizony nagyon nagy baj. Minden lepereg az emberekről, úgy csinálnak, mintha nem érintené az életüket, ami itt történik.
verőce21
@Veleda: (17:16) Te nem érted a lényeget, félig-meddig már arogáné aza helikopter is, a felesége cégén keresztül. "...ne közpénzből és ne csalással" Miért ne használhatná a sajátot?

A lesifotós újságírók a hibásak, amiért fölöslegesen hergelik az arra alkalmas népeket! :)
evacica
Sajnos az egyetemi diplomával a jó ízlés és az intelligencia nem jár! Antilop felkapaszkodott az uborkafára és most nem tudja, hogy hol is lakik a jó Isten!Összeharácsolt egy csomó pénzt, na meg a korrupciót sem veti meg, rázza a rongyot meglehetősen gusztustalanul, s még hazudik is hozzá! Ezek képtelenek tisztességesek lenni, mert ez a fogalom hiánycikk a fidesznél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.