Tarsoly Csaba arról beszél a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban, hogy egyik befektetéséhez Ghaith Pharaonnal tárgyalt, akit a Külügyminisztérium ajánlott a figyelmébe.

A Quaestor-ügy elsőrendű vádlottja azt nyilatkozta:

„2015 elején a Külügyminisztérium hozott is egy Ghaith Pharaon nevű szaúd-arábiai befektetőt tárgyalni. A Buddha Bárban volt egy nagy ebéd, ahol bemutattak neki és a titkárának, aztán én is meghívtam őket ebédelni. Utána megjelentek az irodámban a befektetők, és elmondták, hogy beszállnának a Duna City fejlesztésébe. Én kicsit keveselltem a felajánlott összeget, amire azt mondta a szaúdi befektető, hogy ha adok neki öt százalékot, akkor megszervezi a finanszírozást.”

Miután a Tarsoly Csabával készült interjú fenti részlete megjelent, a lap megkereste a Szijjártó Péter vezette Külgazdasági és Külügyminisztériumot (KKM), hogy igazak-e a Quaestor-vezér állításai. A Külügyminisztérium a válaszában gyakorlatilag elismerte, hogy ők ajánlották ki Tarsoly egyik projektjét Pharaonnak.

Ahogy írják, „A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) feladata, hogy magyarországi befektetési lehetőségeket ajánljon külföldi befektetőknek”. Válaszuk szerint ez a munka igen eredményesen zajlik, hiszen rengeteg tőkét hozott az országba tavaly a HIPA. Majd elismerik, hogy ők közvetítettek Pharaon és Tarsoly között. Hozzáteszik:

„A KKM-nek és a Befektetési Ügynökségnek nem volt feladata az ő további ellenőrzése, és nem volt oka arra, hogy elzárkózzon a befektetési lehetőségek kiajánlásától.”

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Várom sorban a lemondásokat a szargyártóval kezdve végül a hazugoviccsal befejezve!!! A Hortobágyon nyitunk a számukra egy rideg tartású marhaszállást, ahol meghúzhatják magukat az ég alatt!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Ha jól érterm, akkor a legnagyobb tolvaj, rabló terrorista, maffiózó, drogbáró, gyilkos is nyugodtan tárgyalhat a Szíjj Ártó Panama Pubiékkal, ha van elegendő pénze. Innetől kezdve őket már semmi sem érdekli. Persze a lovettán kívül.
papa.49
Várom sorban a lemondásokat a szargyártóval kezdve végül a hazugoviccsal befejezve!!! A Hortobágyon nyitunk a számukra egy rideg tartású marhaszállást, ahol meghúzhatják magukat az ég alatt!!!
quadrocopter
Nosza, a "fiatal demokrata(?)" Cosa Nostra és az Al-Kaidát is pénzelő nem terrorveszélyes "üzletember professzor" meghitt kapcsolata a főhivatalokkal és az Orbán femilível!
Idióta az. aki ezeket támogatja bármilyen módon!
Mobil123
Na majd csak kiderül hol a lé . Hagyni kell mesélni. (Már ha megéri a következő napot )
Zeta
Az igazmondók országa, ahol semmi sem igaz. Vagy csak az ellenkezője.
nezelodo
Valaki súgott neki, hogy jobban jár a töredelmes beismeréssel, mint a konok tagadással, ha eljön a "mázsálás" ideje, mert remélem eljön. Csak azt nem tudom, akkor hogyan volt az a nemlétező politikai kapcsolat a Tarsoly-féle műintézettel a fideszes vezetésnek? Alighanem a sánta kutya és a hazug kormány esete forog fenn újra és újra...
not me
Miért nincs demokrácia Magyarországon?
Mert egy demokráciában a Szijjártó félék már régen börtönben ülnének.

Szijjártó, te velődig romlott ősmagyar geci, azért mert eddig megúsztad, az nem jelenti azt, hogy mindig megúszod.
lusta
Ezzel kapcsolatban Lézer Jankó valami olyasmit regölt, hogy ugyi ujjlenyomata sem volt, mint neki sincs. Na erre most kiderül, hogy volt ujjlenyomatvétel Pharaontól. Akkó most Lézer Jankó a szokás szerint, hogy ki ne essen már a rutinból egy jó nagyot hazudott.
Szókrakész
Tehát a ti közvetítésetek hasznos volt a körözött Pharaon és a már bedőlt Quaestor között?!?!?!
Ez aztán a mega-giga siker!!!
kissé felnőttem
Nem akarok idézni Arany Jánostól csak probálom : Sürű setét az és dühöng a déli szél... amúgy V. László- ból : ...
Cefi
Most viszont nem ez a lényeg, hanem hogy Csaba testvér arról is önfeledten mesél, hogy a Szijjártó Péter-féle kültoporzékolásügyi minisztérium ajánlására (!) tárgyalt őártatlansága azzal a Ghaith Pharaon nevű egyénnel, akiről hónapok óta hazudozik a kormány. Aki fiatalabb korában terrorizmust finanszírozott, és mindenféle nemzetközi aljadékságban tökig benne van. Akit annyiszor tagadott le a magyar kormány, ahányszor nem szégyellte, akivel kapcsolatban annyit hazudott a magyar kormány, amennyit mások évek alatt sem képesek, aki miatt Lázár Jánosnak is coming out-olnia kellett ujjlenyomatilag.

Nos, ezt az embert, akinek luxushajója tök véletlenül Mészáros Lölö jachtja mellett parkolt idén augusztus 4-én az Adrián, aki az Orbán nevű ember Cinege utcai háza mellett vett ingatlant, akivel kapcsolatban a tegnapi nappal bezárólag is hazudoztak, mielőtt a kormányszócső Magyar Idők ma sűrű másokra mutogatás közepette bevallotta, hogy ez a Pharaon mégiscsak az a Pharaon, aki miatt az egész kormány becsapta a közvéleményt.

Ezt az embert Tarsoly Csaba és Szijjártó Péter már akkor ismerte és akkor üzletelt vele a Csepel-sziget északi csúcsára megálmodott új városrész, a Duna City 300 milliárd forintos projektje kapcsán, amikor a Magyar Narancs még nem fedte fel, hogy kecót is vásárolt a zavarosban.
papa.49
@Cefi: Ennek a 1/10 ért is minimum kötél jár
Cefi
@papa.49: ...civilizált, demokratikus országokban...
not me
Elismerték?

Ez egy "Gate".

Menniük kell, a bűnözőknek.
Magyarország kormánya bűnözők gyülekezete.
Per hegyek, ami rájuk vár.

Kiraboltak egy egész országot.
Teljes vagyonelkobzás, és többszörös életfogytigtan vár rájuk, a hazaárulókra..
lusta
@Cefi: Ez nagy tévedés. Gyurcsány és az emúttnyóccév miatt volt az egész.
human
Szijjártó diplomata útlevelet adott a Quaestor vezérnek: youtu.be/r466_kyegiA
Szijjártó annak idején a fidesz ifitagozatának focistában játszott, amit a Quaestor szponzorált. mno.hu/politika/szijjarto-petert-a-quaestor-tamogatta-1321950
És végül, de nem utolsó sorban itt a riport Ibolya Tibor fővárosi főügyésszel a Quaestor ügyről: youtu.be/iSPoHnyJAX8
grincss
@lusta: Szia Lusta!
Akkor most emiatt is fog az ügyészség nyomozni Gyurcsány ellen?
A genyó Schiffer (Szakasits) feljelentette-e már? :-))
human
@grincss: Schiffer talán még sziveséget is tett Gyurcsánynak a feljelentéssel. Hisz a bíróság nem találta bűnösnek. Ezzel történet lezárva. De mi lett volna, ha nem lesz belőle lezárt ügy? Most az egész jobb oldal sukorózna reggeltől estig.
Így már Tényi István, az ország feljelentőjének képe is kicsit árnyaltabb. Ő is azzal magyarázza a sorozatos feljelentéseit, hogy tiszta vizet akar önteni a pohárba. Ha valaki korrupciót emleget, akkor annak legyen valóság tartalma a jog szerint is. Ne csak politikai kártya legyen amit mindig jó elővenni, de feljelentést soha senki nem tesz.
human
@human: 20:46 javítás: ... focicsapatában játszott ...
Yoda69
Ez boven kimeriti a hutlen kezeles sot a hazaarulas fogalmat is. A kulugyminiszter egy interpol altal korozott arab terroristakat penzelo bunozovel uzletel. Azt hiszem ezidaig ez peldatlan a magyar tortenelemben. Ez minimum eletfogytot erdemel.
Persze illuzioink ne legyenek. orban mint fo maffiavezer a vegsokig kitart stromanjai mellett, mert ha azok buknak, akkor maga a keresztapa is bukik.
Meg kell erteni vegre ha veget akarunk vetni a magyar emberek elarulasanak es kivereztetesenek akkor LE KELL VALTANI ezt a bunbandat, es minden oket tamogato alszent partocskakat el kell tavolitani a hatalom kozelebol. Csak igy tud megtisztulni a magyar kozelet.
Yoda69
Javaslom megnezni az ATV.HU-n Vadai Agnes riportjat:
www.atv.hu/videok/video-20161123-vadai-agnes
Azt hiszem o mondta ki a frankot. Pharaon szerepe az orban-klannal az volt vagy lett volna, hogy tisztara mossa orban a magyar allamtol lennyult ezer milliardjait. Remeljuk ez most meghiusult, illetve ki kell nyomozni hogy eddig mennyit tudott ilyen modon kisoporni az orszagbol.
karma1
@papa.49: Latom, Papus, gyursz az orokletre: ha ugyanis arra varsz, hogy ezek maguktol beadjak a lemondasukat, akkor arra az idok vegezeteig varhatsz...:o))) En aszondom, csak ki kene fustolni mar azt a budos rokalyukat, ahol ezek a buncselekmenyeiket talaljak ki...

Majd most megint jon a szerecsenmosdatas, meg az, hogy Tarsoly egy bunozo, nem szabad hitelt adni a szavainak...

Akkor a szijjaspetya meg miert hangsulyozta, hogy "ezt mindig igy szoktak", es igy ajanlgatjak be a korrupt magyar bankarokat, nagyvallalkozokat a kulfoldi befektetoknek?
dr. prédikátor
@papa.49: Tegnap 19.08 ra! Na arra várhatsz mig ezek a gecik önszántukból lemondanak!
papa.49
@dr. prédikátor: Ezt tudom csak már jó lenne kicsit segíteni nekik, hogy eltakarodjanak a halálnemiszervére!!!
dr. prédikátor
@papa.49: Ez csak rajtunk múlik hogy mikor kergetjük őket a halál faszára!!!
papa.49
@karma1: Benne lennék a kifüstölésben mikor kezdünk már hozzá, mert ez a bamba ellenzék még mindig a nem létező pozíciókat próbálja egymásközt elosztani, pedig előbb MEG KÉNE SZEREZNI!!!
Jozefina
Kvázi mocskos, korrupt bűnözök!!! És mit érdemelnek???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.