Európa az európaiaké, Magyarország a magyar embereké kell, hogy maradjon – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Észak-Magyarország szerdai számában megjelent interjújában.

Kövér László az interjúban a migrációs válsággal kapcsolatban elmondta: a migrációs hullám forrásai kiapadhatatlanoknak tűnnek, és még ha viszonylag gyorsan rendeződne is a közel-keleti válság, ott van Afrika a maga óriási népességrobbanásával és a klimatikus kilátásaival.

A helyzet tartósan rosszabbodni fog, s Európa, ha azt folytatja, amit eddig tett, a katasztrófába rohan

- vélekedett a házelnök.

Hozzátette ugyanakkor, van némi esélye annak, hogy fordulat álljon be Németország és az unió migrációs politikájában, aminek egyik eredménye lehet a külső határok védelme és a migráció uniós határokon kívül történő megállításának elsődlegessége.

Kövér László az elvándorlást súlyos gondnak, nagy veszteségnek nevezte – akkor is az, ha ezzel a jelenséggel Magyarország nem áll egyedül Európában: volt szocialista országok közül még itt a legkisebb a gond, Litvániából 1990 óta 825 ezer ember vándorolt ki, ami a lakosság egyharmada. A bolgár népességből két és fél millió ember dolgozik külföldön, míg otthon ennél kevesebb munkavállaló van, kétmillió-kétszázezer – hangsúlyozta.

Ameddig ez így marad – fűzte hozzá –, addig a saját eszközökkel kell megpróbálni változtatni a folyamatokon: a családtámogatási rendszeren keresztül ösztönözni a gyermekvállalást, a versenyképesség jelentette korlátokig ösztönözni a jövedelmek növekedését, és minden eszközzel erősíteni a fiatal generációkban a haza, a nemzet és a saját szüleik iránti felelősségvállalást.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jól van Laca, téged senki sem gyanúsít azzal, hogy európai lennél te és a hozzád hasonló sötét bunkók rontják a magyarok renoméját! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A lopott pénz meg a politikai "elit"-é kell hogy maradjon, ha az ország beledöglik, akkor is!

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626
RonaGyuri
Jól van Laca, téged senki sem gyanúsít azzal, hogy európai lennél te és a hozzád hasonló sötét bunkók rontják a magyarok renoméját! =))
aremy
@mariaberta: de az is lehet hogy a kósa súgott neki.
nevemnick
Lehet, hogy ő úgy érzi, hogy nem európai,(ami a megnyilvánulásaiban is érezhető) de én magyar nemzetiségű európai vagyok.
Az, hogy ,,magyarkodik" csak annyit jelent, hogy korlátolt, és nem kicsit.
(amúgy nem hiszem, hogy van európai, nemzetiség nélkül)
Clavigo
Így van Kövér levtárs...""Magyarország a magyaroké "...és nem a felcsuti Gazdaállaté,,meg a nemzethhyy Parazitáié...Oszt jó napot.
Eladott Ország
“Ha Európa megadja magát a szellemi erőszaknak, akkor előbb vagy utóbb, fizikai erőszak
áldozatává válik.”
Ezt nem én mondom, hanem Kövér László házelnök, bajusz tulajdonos és a magyarok
szaporodásáért, valamint a fehér rassz apokaliptikus kipusztulásáért aggódó reménybeli
nagypapa és politikus mondta az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetemen rendezett magyar­ bajor fórumon. Kivételesen igazat adok neki, mindössze egy apró korrekciót tennék a mondatban, hogy valóban igaz is legyen.
Ha Magyarország megadja magát a szellemi erőszaknak, akkor előbb vagy utóbb, fizikai
erőszak áldozatává válik. Így már stimmel. A magyar lakosságot naponta igyekeznek szellemi erőszakkal befolyásolni. Szellemi erőszak a tények elhallgatása, elferdítése, erőszak a hazugságok terjesztés, a rémhírkeltés, az indulatok szítása, a gyűlöletkeltés. Naponta, óránként jelennek meg cikkek például arról, hogy mindjárt jönnek a migránsok és az asszonyainkat, lányainkat fogják hajkurászni az utcán, megerőszakolnak mindenkit, akit utolérnek. Aztán arról, hogy az elégedetlenkedő pedagógusok a gyermekeinket használják fel saját céljaik elérésére. Arról, hogy csak több pénzt akarnak, pedig hihetetlen béremelést kaptak és több pénzt már csak akkor tud nekik biztosítani a kormány, ha azt másoktól veszi el. Erőszak az, amikor sérült, valóban rokkant, beteg emberektől megvonják a megélhetéshez szükséges minimális ellátást, azt állítva, hogy munkaképesek és hogy élősködni akarnak a társadalmon. Erőszak azt hazudni, hogy minden rendben van és jól teljesít az ország, miközben az Unióhoz velünk együtt csatlakozott országok mindegyike előttünk van minden létező mutatóval, az ország fele az Unió legszegényebb részéhez tartozik, nincs saját iparunk, nincsenek beruházások uniós források nélkül és a termelékenységi mutatóink a felét sem érik el a fejlettebb országokénak. Szellemi erőszak azt állítani, hogy fejlődik az ország, miközben milliók élnek a létminimum alatt és ezek jókora része munka mellett nyomorog...
Eladott Ország
Folytatás: ma, 11:36
...a fizetéséből. Szellemi és már fizikai erőszak is önhatalmúlag kiosztani a közös vagyont, az ország földjeit fizetőeszközként juttatni a hűséges szolgáknak, a hatalom megtartása érdekében. Erőszak elvenni családok ezreinek a megélhetését, hogy néhány kegyelt megkaparinthassa a dohánypiacot, a nyelvoktatás piacát, a tankönyvkiadást és még ezer más területet. Erőszak fizetőssé tenni a közpénzből épült autóutakat.
Erőszak politikailag elkötelezett híveknek adni a kultúra, művészetek támogatására szánt pénzt. Erőszak egy ember kezébe adni a kaszinók többségét, a magyar filmgyártás költségvetését. Erőszak saját emberekkel feltölteni minden minisztériumot, minden állami szervet, saját embereket tenni az összes oktatási intézmény élére a tankerületi igazgatóktól kezdve az egyetemek irányításáig, a sportkluboktól az önkormányzatok felügyeletéig.
Erőszak saját emberekből összeállítani az alkotmánybíróságot. Erőszak máról holnapra jogszabályokat, törvényeket módosítani, a közvagyon elköltését titkosítani, a köz pénzét átláthatatlan módon szétcsatornázni. Erőszak a hatalom csúcsán lévőknek, rokonaiknak vagyonosodását röhögve eltitkolni. Szellemi erőszak a máshogy gondolkodókat gyalázni, a más vallásúakat megvetni, a politikai ellenfeleket mocskolni. Erőszak a köz pénzéből propagandagépezetet működtetni, a köz pénzéből eltartani, hízlalni. A pártutasításra működő médiát közpénzből reklámbevételekkel tömni. Erőszak a közbeszerzéseket, uniós pályázatokat irányítottan leosztani. Erőszak stadionokat építeni egy olyan országban, ahol nincs megfelelő infrastruktúra, ipar, nem működik a gazdaság, az oktatás, az egészségügy, ahol nincs szociális biztonság, ahol emberek, gyermekek és idősek éheznek.
Naponta erőszakolják meg ezt az országot. Évek óta. Újra és újra, pofátlanul, pökhendi vigyorral, aljasul. Olykor előfordul az is, hogy a szellemi erőszaktevő ellen fordul a bántalmazott és megtorolja az elszenvedett gyötrelmeket. Bizony, Kövér úr.
1magyar
@Eladott Ország: Okostojás! Bizony a fehér rassz kihalóban van és mérkell és zenekara felgyorsítja ezt a folyamatot.
Zeta
Ez mind szép és jó, köteles elvtárs , a z a baj , hogy saját nemzetükhöz úgy állnak, mint a rabszolgatartók. Ez pedig előbb utóbb ledönti a falakat , akkor mindenki jöhet szabadon.
A letelepedési kötvények sem a nemzetállamot vizionálják , vannak , nem kevesen akik ezt a formáját is elvetik a betelepítésnek..
Egy erőszakkal felépített rendszer , ritkán ússza meg erőszak nélkül.
human
Kövér elvtárs! Letelepedési kötvény biznisz megy még?
Szókrakész
"Kövér László: Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké kell maradjon"

Akkor miért nem magyarok ülnek a parlamentben?!?!?!
Eladott Ország
@1magyar: a merkelli zenekart már nem sokáig engedik játszani, már csak nyivákol.
Nessy
Mondja drága Kövér et. arra 3,3 millió szavazóra gondol, mint magyarra?
Meg a határon túli levélszavazóikra? Mert mi többiek hazaárulónak lettünk minősítve nem is oly régen!
Jozefina
Akkor most Kövér szerint Magyarorszáh nem Európa??? Ez igen hülye egy ember!!??? Igaz ez nem újdonság!! Bocs!!
human
@Szókrakész: Azt hogy érted, hogy nem magyarok ülnek ott?
sziha
@Jozefina: erre gondoltam en is, kapasbol.
mariaberta
Magyarország Európa része, ha ezt Kövér eddig nem tudta,,, menjen vissza az általános alsó osztály egyikébe,,, talán okosodna,,,, ha tudna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.