Hajmeresztő érveléssel magyarázzák a német RTL stábjának és az LMP-s Hadházynak a vegzálását. A tanúk eltűnt kamerafelvételekre hivatkoznak. Az is kiderült, a Pancho Aréna biztonsági rendszerével Orbán házát is őrzik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Eddig se sűrűen jártam Felcsút felé, de ezek után elgondolkodom, hogy még a térképről is leradírozom a falut, még mielőtt terroristának néznének mert a térképen ránéztem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A ,,pancsoló aréna, meg a viktorvár,, nem lehet a kirándulás tárgya))))))))))))))))
kkalman
Eddig se sűrűen jártam Felcsút felé, de ezek után elgondolkodom, hogy még a térképről is leradírozom a falut, még mielőtt terroristának néznének mert a térképen ránéztem.
bakegya
HADHÁZY és vendégei idegenforgalmilag nem eléggé tájékozódtak A MAGYAR MINISZTERELNÖK FELCSUTKAI DÁCSÁJÁTNAK HÁZIRENDŐRI VÉDELMÉT ILLETŐEN. - ORBÁNIA ÉRINTHETETLENJEI FELCSUTKÁN LAKNAK és jobb ha minden magyar állampolgár nagy ívben elkerüli aki lát hall -de ha mégis arra téved magára vessen,mert nemzetbizonytalansága miatt a seggébe is belenéz-parancsra -két rendőr,de még SZEMÉLYESEN MÉSZÁROS LŐRINC IS LECSAPHATJA HA SOKAT KÍVÁNCSISKODIK MIRE KÖLTI A GYŐZŐ ÉS M. BARÁTJA, A LÖLÖ-minden második megtermelt forintját... és hatványozottan az EU POLGÁRAINAK ADAKOZÁSAIT.
Al-és felcsutka felzárkózott MÁR ILLIBERÁL KÍNÁHOZ!"semmi közünk hozzá"...idézhetem TIBORCZ PITYU MAGYAROKHOZ MELEGEN INTÉZETT FELSZÓLÍTÁSÁT!!!
bakegya
@kkalman: akkor FEHÉRVÁRTÓL,Velence taváig A VÉRTES-KISALFÖLDÖN ÁT A DUNA FELSŐ VONALÁIG Diósd határáig is igen igen nagyot kell kerülnöd ,mert a NATÚRPARKOLÓIK,KALANDPARKJAIK MÁR ELTARTVA AZ ORBÁN-VITÉZY-SZEMEREY(MATOLCSY)CSÁNYI,MÉSZÁROS MILLIÁRDOKAT ARATÓ CSALÁDOKAT.A játékvonatozás beteljesedését egyébként,ha bevárod -jól teszed- mert egyetlen vonaljeggyel rendőri biztosítással NEMZETBIZTONSÁGOSAN VÉGIG SZALADHATSZ A BIRTOKAIKON-MINDEN FELCSUT KÖRNYÉKÉN FELLELHETŐ PUSZTALAKÓ ÉLETÉT SINRE TÉVE SZEMLÉLHETED HOGYAN MIT FŐZTEK KI AZ OTT ŐSLAKÓ ZSELLÉREK ASZTALÁRA,MERT VAN AKINEK A KONYHA ABLAKÁN IS BELÁTHATSZ AZ ORSOS CITY ABLAKÁN KIPILLANTVA:ha szerencséd van,e nem lesz megúszod de te se fogod-MERT A TE HÁTSÓDBA IS BELENÉZNEK,DE HOGY VÉGIGTAPOGATNAK AZ MÁR BIZTOS,MERT ITT MINDENKI "GYANÚS".
Nessy
Orbán imádja a betont, és gigantomániás, keritse körbe a birtokát öt méteres betonfallal, fedje is le, hogy drónnal se közelíthessék meg, oszt jó napot!
papa.49
@Nessy: Sokkalta kevesebből is ,,be lehet fedni a pacákot,, 1 m X 2 m betonlap, és az már örökre szól!!!
kissé felnőttem
azért majd a többit is lehet motozni 199 - ből 1 már átesett,Persze azért igy nézzük mit is keresünk az euba? vagy a vendégek nálunk ? züz van ?? vagy ür van a fejekbe de ,
valami van ( Rajkin -tól ( Ő humorista volt) Ja igaz jőtt valaki 3 + 1 repülővel Bpestre
Tanulság nem kel csutra menni, fel sem alá. no go no tapper . No comment
Clavigo
Leszarom felsõcsutkàt..meg a dagadt Nagybeteget is.
Eladott Ország
"Persze foglaltak már le drónokat is rendőri ügybuzgóság eredményeként Felcsúton, de ezúttal jó esély van arra, hogy az egy élőisten paranoiájának köszönhetően ezzel az igazoltatásos­ motozásos megmagyarázhatatlan baromsággal kerüljünk be a világsajtóba. Ugyanis ez pontosan az, aminek látszik: 2016-­ban egy közönséges rendőr német tévések zsebében kotorászik azért, mert felvételeket készít azon az alig 2000 fős településen, amelyet a magyar és európai polgárok az adójuk jelentős részével támogatnak. Anélkül, hogy megkérdezték volna róla őket: szeretnék ­e vállvetve valóra váltani a személyiségzavaros, gyerekszoba híján eszelősen frusztrálttá és gátlástalanná fejlődött Viktorka lázálmait.
A felelőtlen korrupcióból szárba szökkent felcsúti nevezetességek tövében, különös tekintettel a semmiből semmibe zötykölődő játékvonatra, közterületen nem szabad felvételeket készíteni, mert tömeges bevándorlásból adódó válság­ és vészhelyzetet hirdettek az egész országra, ami természetesen fokozott közúti ellenőrzéssel jár. Igaz, hogy a tömeges bevándorlásnak ugyan se híre, se hamva, de az arra egyébként a madár se jár jellegű Felcsúton nem lehet csak úgy, szőke német tévésnek álcázva megtéveszteni a a rend őreit."
eszegfu
Ja, "külföldiek akartak bejutni" O.V.-hoz... és ezt onnan tudták a rendőrök, hogy a homlokukra volt irva a nemzetiségük, esetleg a lakcimük?!:) Az igaz, hogy a motozás és a ruházat átvizsgálása 2 különböző eljárás... csakhogy egy "általános" igazoltatáskor elkérik az okmányokat, majd INDOKOLT esetben -- a közrend biztonsága érdekében -- megkérdezik: szuró-, vágó eszközzel rendelkezik, ha a válasz nem, akkor a rendőr végigtapogatja a külső ruházatot és ha GYANUSAT észlel, akkor kipakoltatja a zsebeit... ez a ruházat átvizsgálása. Az érintett esetben pl. nem kérdezett rá a rendőr az eszközökre és nem tapogatta le a ruházatát, hanem előbb kipakoltatta a zsebeit, utána tapogatta le... tehát nem szabály szerint jártak el...szerintem... Minthogy azt sem értem mi lehetett az az "indokolt eset", amiért is "gyanus" volt?!
papa.49
@eszegfu: Azért mert az se biztos hogy valódi rendőrök voltak, lehet hogy csak a ruha volt valódi, a pacákok, meg saját fedett emberei...Egy rendőr aki számtalanszor vizsgázik,hogyan kell végrehajtani egy ilyen eljárást, biztos nem követ el ekkora szarvas hibát...
eszegfu
@papa.49: Ezt még feltételezni sem merem, hiszem számos ügynél már magában az eljárás megkezdésébe bele lehet "bukni"... , mivel nem szabályszerü... talán ennél több eszük kellene, hogy legyen...
quadrocopter
A Rákosi-rendszerre volt utoljára jellemző a pofátlan, logikátlan, aljas hatósági hazudozás!

A rendőrségben senki ne bízzon és ne bízzon meg, de egyetlen orbánista hatóságban se!
papa.49
@eszegfu: Láthatod, nem kell több ész, NEM TUDNAK BELEBUKNI, míg a hátuk mögött ott a hazugovics!!!
namihami
""Az is kiderült, a Pancho Aréna biztonsági rendszerével Orbán házát is őrzik.""
Miért, hát nem az övé mind a kettő? Akkor miért meglepő? Mindenki félti a tulajdonát, nem?
eugen4402
Be is b...na, ha csak úgy szíre-szóra beengednénk az RTL híradós-stábját...
Köztudomású tény, hogy a piréz terroristák évek óta beépültek a csatorna személyi állományába, és már csak az hiányzik, hogy petárdát durrantsanak Nagyurunk haciendáján...
papa.49
@eugen4402: Lehet választani akkor szavazzuk meg a töménytelen seggébe dugják a gránátot, és átfesti a környéket!!!
papa.49
@namihami: Ez az igazi ,,párttitkáros,, árú kapcsolás, ez ha bukik ott fog toporzékolni, hogy ez az ő stadionja!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.