„Nincs még itt az idő!” címmel tartott sajtótájékoztatót a Nyugati pályaudvar aluljárójában, a NOlimpia standja előtt Szanyi Tibor.

Az MSZP EP-képviselőjét azonban váratlan incidens zavarta meg – írja a HVG. Megjelent a helyszínen Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke, és Szanyi kezébe nyomott egy köteg aláírásgyűjtő ívet.

Nyilatkozatok helyett inkább konkrét segítségre, munkára lenne szükségük – mondta Szanyinak.

Az MSZP egyelőre nem segít a népszavazás kiírásához szükséges aláírások gyűjtésében

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Nagyon buták ezek a Momentumosok. Ha Szanyi kezébe előbb egy üveg vodkát nyomtak volna, azóta az már több száz aláírást szedett volna össze.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Nagyon buták ezek a Momentumosok. Ha Szanyi kezébe előbb egy üveg vodkát nyomtak volna, azóta az már több száz aláírást szedett volna össze.
Béla333
A héten szavaztak az MSZP-sek az Olimpiai pályázat visszavonása ellen (tehát a megrendezést támogatják), akkor nem gyűjthetnek most aláírást!
A DK dettó!
Eladott Ország
Szanyi Tibor szarik rátok, de örömmel költi a pénzeteket. Szanyi képviselő úr szerint cirkusz feltenni azt a kérdést, hogy mire költ a kétmilliós fizetésén felül kapott egymillió-háromszázezer forintot. Akkor, amikor ez az összeg kb. 8-szorosa az őt az Európai Parlamentbe küldő ország munkásai átlagfizetésének.
papa.49
Az alkesz beleszabadult a jóba, dehogy fog ő ellenségeskedni bárkivel is!!!
cs.n.
Ez nem megleckéztetés. A standot aláírásgyűjtéshez állították fel, nem Szanyi kapitány médiaszerepléséhez. Ha már ott van, akkor vagy írjon alá, vagy gyűjtsön aláírást, vagy menjen a francba onnan, ne tartson fel másokat. :)
Eladott Ország
Szanyi Tibor inkább Martin Schulzzal a „kis proletár”-ral együtt énekeljék el az interncionálé dalát néhány deci konyak beöntése után. Jelszavuk: Világ alkoholistái egyesüljetek.
lampa laz
Egyre kiábrándítóbb ez a két baloldali párt (DK,MSzP), h ezek semmi jó mellé nem tudnak oda állni, maguktól viszont nem tudnak kitalálni semmi olyat ami az embereket megfogná. Ahhoz viszont van eszük, h mások kezdeményezésébe belerondítsanak. Így Botka hiába ábrándozik arról az 1millió szavazóról akik hiányoznak mellőlük, mert nem lesz meg.

Én még mindig várom azt az új pártot amelyikre majd a szavazatom adhatom
lusta
Amikor a Momentum mindenkit elküld a búsba,majd elvárja a segítséget, akkor itt valami nem stimmol.
Eriksson
Vagyunk sokan, akiket a már létező pártok sem érdekelnek. Miből gondolják ezek a pihés hátsójú cukorfalatok, hogy majd ők újat fognak mutatni?
Az aláírásgyűjtés is egy fassság, kitapétázhatják vele a sufnit.
Béla333
@Mirabilis: 17.21
A Nyugatifény blog most éppen a Momentum szervezetet kezdi ekézni, nem sokkal korábban Batkát, még korábban Schiffert.
Az most már köztudomású, hogy a Nyugatifény blog a DK mocskolódó felülete Gréczi szóvivőjük és Vágó István vezetésével. Aki nem tetszik a Gyurcsánynak, annak nekimennek.
Nem mérvadó, egy mocskolódó, hazug, lejárató blog, mégis itt sokan úgy szívják az írásait magukba, mintha az lenne a megváltó!
Az egész csak arra jó, hogy a DK megpróbálja eltüntetni a nekik nem tetsző alakulatokat, hogy a DK maradjon "ezen" oldal legerősebb alakulata.
Hogy közben mérhetetlen károkat okoz az ellenzéknek, az őket nem érdekli.
Szerintem!
Eladott Ország
@Mirabilis: Az igaz, de a magyar emberek is szeretnének "európai" módon élni és nem szeretjük ha félnótások kiosztanak bennünket és megmondják a biztos tutit.
Macskaszem
Pontosan ez a baj veletek Szanyi szaki, hogy Pató Pálok vagytok, nektek még mindig nincs itt az idő, ej ráértek arra még. Pedig a cselekvést már tegnap késő lett volna elkezdeni. Persze, ha csak azért küzdötök, hogy legyen munkahelyetek, akkor ráértek még. Én mindenesetre drukkolok a Momentumnak.
Eriksson
@Eladott Ország: Milyen az az "európai" módon élés?
Béla333
Többen prüszkölnek rám, hogy miért idézem ide Bartus cikkét, de erre a helyzetre is annyira igaz amit néhány éve írt!
Gyurcsány és a pártja ilyen:

"Amikor a civilek megerősödni látszottak, azonnal előrehozott választásokat sürgetett, ami újra a pártpolitikára irányította volna a figyelmet, és elsorvasztja a civil megmozdulásokat. Inkább Orbán verje agyon negyedszer is két éven belül a demokratákat, de a civilekből ne nőjön ki Gyurcsány Ferenc reális alternatívája.
Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Ki ismer rájuk?
Béla333
Aki meg a Nyugatifény blogot ajánlgatja, mint hírforrást, annak javaslom, hogy egyszerűen mondja/írja azt, hogy Gyurcsány szerint!
Elvégre a DK média emberkéi szerkesztik a blogot, írják a cikkeket, véleményeket, így egyértelmű, hogy azt írják amit Gyurcsány mond!
quadrocopter
Igaza van Fekete-Győrinek, a nagy, hatásvadász dumák ideje lejárt, itt van hamarosan a választás!

"Az MSZP egyelőre nem segít a népszavazás kiírásához szükséges aláírások gyűjtésében"

Kivár, ha kellő számú igazi civil áll ki az olimpia ellen, akkor majd jelentkezik a vezetői szerepre!
glorianna
@Mirabilis: Ó igen. mondja ezt Szanyi Tibor, akinek pártja 52%-os (1994) támogatottságról ledolgozta magát 10% alá. Ő akarja megmondani a felívelés tuti receptjét, és szólja le az ifjú próbálkozókat? :O
(Az egy következő kérdés, hogy az ifjú próbálkozók miért "fulladnak ki" hónapok alatt...)
Cicamama55
Nekem szimpatikus volt a fiatal ember, teljesen igazat adok neki.
Nessy
Kezd tele lenni a hócipőm a sok nyilatkozattal, a senki senkivel nem óhajt összefogni, mindegyik a csodára vár. Márpedig az nem lesz!
sentinel216
@Horizont: 18:54

Nagyon hősies volt ahogy ez a szimpatikus fiatalember lepöckölte a veterán Szanyit. Talán még igaza is volt. DE! Az ilyen újonnan felbukkanó csillagok a feltűnés keltés mellett gyűjtsenek maguk mögé tartós szimpatizáns bázist! Ne az "öregeket" DK - t, MSZP - t gyalulják! Másokat letaposva csak időlegesen lehet följebb jutni. Meglovagolni egy amúgy is népszerűtlen kormány intézkedést nagyon könnyű aláírásokat gyűjteni. Hol van mögülük a tömeg? Ki ismeri őket? Legalább a korosztályuk közül állnának látványosan melléjük. Ma Magyarországon politikát csinálni nem babaruházás. Kérdezzék megy Gyurcsány Ferencet, aki mindenki ellenére mérhető pártot alapított!
Béla333
Olyan szükség van az ilyen új alakulatokra, mint amilyen ez a Momentum Mozgalom, mint egy falat kenyérre!
Az MSZP és a DK politikusai már azt sem tudják, hogy hogyan kell miértünk, a mi problémánk elhárításáért dolgozni, hogy az ő dolguk nem a saját pecsenyéjük sütögetése, hanem az ország jobb helyzetbe hozása.
Majd ezek az új arcok megjelenése rádöbbenti őket!
Szurkolok nekik!
prime777
@Béla333: "az ő dolguk nem a saját pecsenyéjük sütögetése, hanem az ország jobb helyzetbe hozása."
"olyan szükség van az ilyen új alakulatokra, mint amilyen ez a Momentum Mozgalom, mint egy falat kenyérre!"

Mérhetetlenül egyetértek Bélám most veled!
Ez nekem baromira tetszett.
Bizony,ilyen emberekre és mozgalmakra lenne szüksége ennek az országnak.
Bár csak teret kapnának ,illetve tudnának nyerni az ilyen emberek!!!
wagabund
az nagyon édi volt, amikor Szanyikapitány mellé -fontos beszédjének közepette- odapenderült egy fiatalember, és megmondta a tutit...Szanyi nagyhirtelen azt sem tudta, merre van az előre..

ezt a tekintete igencsak elárulta.
Nessy
@Béla333: Tudod, nem csak az MSZP és a DK politikusai unalmasak már! De az éppen mérhető kis pártok "önállóan" indulása is. Megint lesz egy csomó kis pártocska, aki a maga 2 - 3% val lehet, hogy pár egyéni képviselőt bejuttat a parlamentbe, de ott nem lesz tényezö, csak az ellenzék megosztottságát segíti elő. Ergo marad a 27 % = 2/3 oszt jó napot! Egyszer ebben a nyomorult életben tudna ez a pár "pártelnök" normálisan gondolkozni, és azzal foglalkozni, hogy saját magán kívűl esetleg más is van még a világon, és értelmes párbeszédet kezdeni.
Lehet itt arra hivatkozni, hogy ki mi volt anno, de mindenki volt valami, valaki, meg az ősei is, ha csak nem a Marsról érkezett tegnap!
Béla333
@Nessy: 21.29
Nem fog tetszeni, amit írok, de azokkal, akiknek köszönhetjük ezt a mai helyzetet, akik a Fidesszel közösen, a hátunk mögött összekacsintva lopták szét az országot, ezekkel a pártokkal és politikusokkal nem lehet összefogni!
Az sem fog biztos tetszeni, hogy Bartus egyik cikkét fogom ide idézni, de sajnos nagyon is aktuális:

". De az ellenzéki elit nem képes tolvajt kiáltani, mert lóg a zsebéből a saját rablott holmija. Ismerjük a szövegeket, hogy az miért nem volt lopás, de ezek senkit nem érdekelnek. Nevetséges, hogy egy kiépült fasiszta államban négy év alatt nem volt képes az ország értelmes része elkergetni saját ellenzéki vérszívóit, akik a nyakukon ülnek, és most ellenzék néven várják, hogy rájuk szavazzanak.

"Nem fognak rájuk szavazni, hanem inkább a bunkóra fognak, mert jól látják, hogy ennek a pióca rétegnek távoznia kell. A komplett felcsúti hülyét már nem lesz nehéz elzavarni, ha lesznek, akiket becsülni lehet. De amíg ezek itt vannak, addig Orbán azt csinál, amit akar. Soha nem fogják leváltani. "
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-a-felcsuti-paraszt.html

Maguktól a jelek szerint nem tűnnek el, és ha újra és újra több szavazatot kapnak "ezen" oldalon, mint a tisztességes eddig még nem korrumpálódott alakulatok, akik értünk, a mi jobb életünkért dolgoznak, addig nem is fog változni semmi.
Szerintem!
Nessy
@Béla333: Ez mind szép, de nem életszerű! Kedves képviselőink pártállástól függetlenűl remekül elvannak a parlamentbe, a nem kevés jövedelmükből, különböző járandóságukból. Néha még arra sem képesek, hogy leszavazzák a FIDESZ agymacskáit. Kiépítik a maguk kis kapcsolatait és köszönik jól vannak! Ezt az egész társaságot kellene világgá zavarni. De itt nem "van másik"!
karma1
@sentinel216: 20.29-re: Most az egyszer egy icipicit vitatkoznek Veledm, bar az alapokban teljesen egyetertunk. Igazad van, a Momentumnak mar regen elo kellett volna lepnie, merthogy 2014 ota mukodnek. DE: kerdem en, hol , mikor es HOGYAN? A "hol"-t a mediakra ertem, hiszen nincs hirdetesi feluletuk, marpedig egy politizalni akaro part nem fog szajrol szajra nepmesekent terjedni, annak (is) frappansan elo kellene magat vezetni valahol, valamilyen nemes uggyel kapcsolatban, kulonben maradnak a sufniban, vagy a garazsban hatul, egymas kozott jol elkvaterkazva.
A DK-nak, mszp-nek plane a fide$$-nek tokeletes mediai vannak, az elso kettonek meg akkor is, ha az negativ sajto, mert legalabb BESZELNEK roluk. (Tudod, mint a kabatlopasi ugyben...:o)))
A Momentum azert varta volna el az ellenzeki partok tamogatasat - akar egy parhuzamos alairasgyujtesben is, nem feltetlenul a Momentum standjainal - mert a nevuk erre kotelezne oket! Ha a fide$$-t valoban meg akarnak donteni a kirakat-ellenzekiek, akkor MAGUKTOL kellett volna mar ugyanezt kezdemenyezniuk, ha nem akarjak, hogy az orszag vegleg gazdasagi csodbe menjen...
De nem teszik, hanem polemizalnak, kritizalnak, karaktergyilkolnak, csakhogy bennmaradhassanak a Parlamentben, zsiros havi fizuert...
De persze ez csak az en velemenyem: (En a DK-naik es Gyurcsanynak drukkolok, de az olimpiaval kapcsolatos tenykedesuk marhara nem tetszik. Az mszp pillekonnyu lett, mindegy, mekkora a tamogatottsaguk)
lampa laz
@Mirabilis: 17:30, h mi a jó bennük, h fiatalok, értelmesek és felébredtek. Hogy végre tenni akarnak a jővőjükért valamit. Én drukkolok nekik, h ne szúrják el.
human
Bogdán László meg Újhelyi Istvánt és a többi politikai pártot osztotta ki Brüsszelben:
youtu.be/MTGSAe0fRVk?t=8m47s

Amúgy érdemes végighallgatni 4:50-től mit mond Bogdán László.
Eladott Ország
@Eriksson: A 4 millió koldus országa és a 2 millió lassan éhen haló nyugdíjas országa biztos a nem európai módon élés. Elég csak a volt szocialista országok életszinvonalát utolérni (cseh,szlovén,szlovák) de szívesen cserélnénk a csődben lévő görögökkel is.
Eladott Ország
@Mirabilis: kolozsvaros.com/2016/10/04/kivetel-nelkul-mindenki-szembe-jon-velunk-az-autopalyan-csak-kovacs-zoltan-a-helikopter/
Olyanok mint Nemsikerült Zoltán demokrata szóvivő, Soros­ ösztöndíjas, Lázár Jánost a
kormányinfókon jobbról megtámasztó biodíszletet.
lampa laz
@human: nagyon jó fejnek tartom Bogdánt, csak kevés van belőle sajnos. A cigányságot pedig farkasflóriánok alapján ítéljük meg, mert a roma vezetők közt is talán kevés kivételtől eltekintve csak lopni képesek. Bizonyíték rá az a sok milliárd amit eltüntettek.
Eriksson
@Eladott Ország: Túl szigorú megállapítás. Attól, hogy 6 millió ember nyavalyog (ami nem is igaz), attól még nem cserélnék a görögökkel.
karma1
@Eladott Ország: Na, Te is joval kezdesz: mondasz egy jo hasonlatot, es megsem ertenek meg,...:o)) Hagyd a fenebe... Magyarorszagon mindenki jol el, a nyugdijasok mindennap libamajat esznek, a kozmunkasok meg limuzinon jarnak, tehat az a 6 millio nyomorgo nincs is. Kulonben is olvasgass KSH, Szazadveg, Median meg mittudomenmilyen baromsagokat, es maris nevetessel (de inkabb rohogessel) kezdheted a napodat... :o)
Eladott Ország
@Eriksson: Lehet hogy te nem cserélnél mert te is NER tag vagy? Egyébként nem hat millió ember nyavalyog, hanem 8 milló , de ha hat millió volna az is "csak" 60 %.
www.debreceninap.hu/gazdasag/2016/12/13/a-magyar-eletszinvonal-az-eu-sereghajtoi-kozott/
www.kftkreator.hu/news/tag/gorog-nyugdij/

Görögországban a nyugdíj az átlagfizetés akár 80 százalékát is elérheti, ami 1100 Eurót jelent. Németországban ez az arány 48 százalék körül van. Németország nyugati részén ez netto 1287 Eurót jelent, a keleti részen pedig 1187 Eurót.
Lepényleső
El is múlt,amire azt hiszi még itt sincs?
Eriksson
@Eladott Ország: Először is a fejekben kellene rendet tenni. Ha mindenki a maga dolgával foglalkozna s nem azt lesné, hogy másnak mi van, egyszerűbb lenne a sorsa.
Én egyetlen kormány alatt sem szidtam veztőinket, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki saját sikerének a kovácsa és nem egy adott kormány népjóléti intézkedésének függvénye. Mert a Kádár korszak, a gondoskodó, soha nem jön vissza már. Azzal még nem oldódott meg senki problémája (legfeljebb a füves Juhászé), hogy ordítozva, füttyögve cirkuszol az utcákon, hogy Gyurcsány takarodj, vagy Orbán takarodj.
Az egyéni jólétet magunknak kell elsősorban megteremtenünk. Hogy is mondta annak idején Marosán? Nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy!
Eladott Ország
@Eriksson: Te kedves NER tag! Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
Eriksson
@Eladott Ország: Majd szólj, ha lejárt a menetidőd.
bencemacska
Minden tiszteletem az aláírásgyűjtőké, főleg ebben az időben!!!
Nem értem azonban a támogató pártokat. Az MSZP és a DK tevékenysége szerintem 0!
A szavazatgyűjtő kis pártok tevékenysége számomra ambivalens. Le a kalappal előttük, de miért állnak a gyűjtő asztalukkal a Momentán asztala mögé/mellé 2-3 méterrel!?
Én a múlt szombaton (21-én) a Bosnyák téri piac előtt (q..va hidegben) az LMP pultjánál írtam alá. Később a piac hátsó részénél láttam a Momentán gyűjtőhelyét.
Most szombaton (28-án) a piac előtt (a korábbi helyén!) gyűjtött az LMP, tőle 2 méterre az Együtt, a szabadtéri rész végén pedig a PM.
Ismétlem ebben a q..va hidegben! Az eladók az árujukkal együtt megfagytak, a pár vevő meg futott, vagy otthon maradt! Nem kellett volna egy kicsit jobban elosztani az erőket, esetleg megbeszélni előre, ki hova megy?!
Vannak olyan helyek, ahol közelben, távolban nincs gyűjtőhely.
Eladott Ország
@Eriksson: Szarok a pofádra , a NER haverjaidnak tartsál szemináriunot ne nekem. Úgy is mentek a levesbe szarjankó.
Eriksson
@Eladott Ország: Stílusod erősen hajadzik egy elmeroggyant fajankóéra, aki a saját elképzelt álomvilágában él. Mellé még ez az ordenáré szókincs! Szóval nem vagy emberek közé való, mégis te akarod megmondani a frankót. Ott a csatorna partján, ott oszd az észt ahová való vagy, kedves barátom.
Eladott Ország
@Eriksson: Tudsz követni szarjankó .Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
A hülye fideszes haverjaid oktast te faszkalap.
Cefi
@Mirabilis: Én nem alázom Szanyit. Alázza ő saját magát. Ezek tények.
Cefi
@Mirabilis: Ezzel nem. A piával alázza magát. Az a tény.
Béla333
@Mirabilis: 21.06
Lehet hogy kérték a pártok segítségét a Momentumosok az aláírások gyűjtéséhez, de az MSZP és a DK részéről merev elutasítást kaptak!
Sőt! A DK azon dolgozott, hogy ne jöjjön össze a szükséges aláírás!
Az elmúlt 27 évben meg nem sok védenivaló van, ha csak arra gondolunk például, hogy a 2010-es államadósság két és félszeresét szivattyúzták ki az országból offshore cégeken keresztül, a mindenkori kormányok és politikusok asszisztálásával!
Ezt egy normális ember csak elutasítani tudja szerintem!
lampa laz
@Mirabilis: majd meglátjuk, h a "helikopter" meddig marad fenn, az esélyt meg kell adni nekik.
Béla333
@Mirabilis: 21.09
Mondjuk a Nyugatifény blog féle DK-s szőcső is egyféle véleményt közöl: Gyurcsány véleményét, hiszen Gréczi és Vágó István szerkesztik!
Olyan véleményt, amelyik szembeköpve az emberek azon szándékát, hogy elmondják egy népszavazáson a véleményüket az Olimpia megrendezésének a szükségességéről, annak meghiúsításáért munkálkodott.
Képviselői közül meg a Fővárosi Közgyűlésen volt olyan, amelyik az Olimpiai pályázat visszavonása ELLEN szavazott!
Miért kellene hasraesni a Momentumosoknak egy ilyen párt előtt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.