Horváth Józsefről a Propeller is írt, amikor egyik rangos díjat kapta a másik után. A cigány származású tudós a karcagi romatelepről küzdötte fel magát a magyar szürkeállomány elitjébe, a napokban viszont durva megaláztatás érte.

Mint Facebookján írja, kiderült, hogy édesanyjánál tumorgyanút állapítottak meg. József egyből rohant a kórházba, de – ki tudja, miért – ott olyan lekezelően bántak vele, hogy muszáj volt kiírnia magából fájdalmát.

József végül lezárta magában az ügyet:

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Még mielőtt valaki ebből cigány kérdést csinálna. Ezt a lekezelő magatartást szerintem bármelyik magyar megkapta volna a dokitól. Vannak bunkó orvosok és vannak segítőkészek. Rosszat fogott ki.
Kevés az orvos és sokan úgy érzik bármit megtehetnek. Ezt nemrég egy bírósági ítélet is igazolta. Bár a bíróság megállapította, hogy az orvos bűncselekményt követett el, hisz előre meghatározott tarifát kért a páciensétől, ugyanakkor nem tiltották el a praktizálástól az orvoshiányra hivatkozva. A bíró külön kiemelte, hogy meg szigorúbb büntetést érdemelne, de nem tehetik ezt meg az egészségügy állapota miatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
bocsánat, de idézem: így szeretlek Magyarorzág...

hát ez van emberek...
human
Még mielőtt valaki ebből cigány kérdést csinálna. Ezt a lekezelő magatartást szerintem bármelyik magyar megkapta volna a dokitól. Vannak bunkó orvosok és vannak segítőkészek. Rosszat fogott ki.
Kevés az orvos és sokan úgy érzik bármit megtehetnek. Ezt nemrég egy bírósági ítélet is igazolta. Bár a bíróság megállapította, hogy az orvos bűncselekményt követett el, hisz előre meghatározott tarifát kért a páciensétől, ugyanakkor nem tiltották el a praktizálástól az orvoshiányra hivatkozva. A bíró külön kiemelte, hogy meg szigorúbb büntetést érdemelne, de nem tehetik ezt meg az egészségügy állapota miatt.
dr. prédikátor
Nem tudom az ilyen doktornak titulált teleszart térdzokni mégis mit képzel magáról???
ila51
Nem Horváth József fújta fel ennyire a témát.
Jó , Ő büszke rá , hogy idáig vitte , és még írástudó is.
Az hogy le van terhelve a rendszer biztosan elismeri , hisz mondta Ő is segít , még ha fáradt is...
Pergető
Valószínűleg ő írta a Rák a béledbe című tanulmányt, amelyet felterjesztettek TASZ és Helsinki Bizottság díjra! Átadás Soros György hátsó kertjében!
Zeta
Ez ma általános, Magyarországon. Akinek nincs pénze, összeköttetése-az annyit is ér! Semmit.
Ez ellen semmit nem tud tenni , aki nem tud " tenni", bőven. Nem számít, hogy magyar vagy, cigány vagy, pénzed legyen.
human
@Pergető: Te már sajnos soha nem lehetsz olyan tanult és okos mint ez a cigány ember. De ha hiszel a reinkarnációban akkor újra dobhatsz :)
human
Egy ismerősöm mesélte, hogy időpontot akart kérni kivizsgálásra. Elég sokára kapott. Elment az orvosához aki jó ismerőse volt és most az orvos kérdezte, hogy mikorra lenne időpont. És láss csodát jóval korábbi időpontot is tudtak adni. És itt figyelt be az emberség. A doki szembesítette a vonal túlsó végén lévő adminisztrátort a helyzettel és rendesen lecseszte a kivételezés miatt.
nezelodo
@Pergető: "ő írta a Rák a béledbe című tanulmányt, ". Miért égeted magad tovább, ezzel nem kompenzálod az előéletedben történteket.
bencemacska
@human: ma14:39
Mondok neked jobbat:
Nekem a főorvosnő mondta - amikor csak betegkísérőként voltam jelen - hogy menjek el hozzá, mert nagyon nem tetszik az állapotom! Két hét múlva van szabad hely a rendelésén, mert most mondták vissza. Viszont mire végeztünk, már adminisztrátor sehol egy szál sem! Másnap pedig közölték velem, hogy ha a doktornő tudja, hogy van szabad hely, akkor vele beszélje meg. Vártam két napot, és kértem ismét időpontot: 4 hónap múlva kaptam.
Magyarországon ma nem szabad megbetegedni!
Kórházba menni még inkább nem! A pénz sem segít!!!
Cicamama55
@Pergető:Nem csodálnám, hogy az olyan emberek miatt mint Ön, találták volna ki az abortuszt! Ehhez a fiatalemberhez viszonyítva Ön sehol sincs!
Pergető
@Rózsika Hatházi: Örülök, hogy bemutatkoztál. Engem meg ismersz Idióta! :-)))))))))
nyanya001
Szégyellhetik magukat az érintettek.
Nem azért, mert nem ismerték fel a rákkutatót, hanem azért,
mert nem volt etikus ahogy viselkedtek vele szemben mint emberrel !
justhpeter
@human: Bár csak "cigánykérdést" tudnánk ebből csinálni. De ez nem az. Ez súlyosabb. Ennek az orvosnak, aki emberileg nyilvánvalóan alkalmatlan a hozzátartozókkal való tárgyalásra miért nem találnak valamilyen olyan helyen orvosi feladatot, ahol nem kell emberekkel semmiféle kapcsolatba kerülni. Szerintem nem kivételezett a rákkutatóval, mindenkivel ilyen lehet.
Borsodi
Számtalanszor kerültem már ilyen helyzetbe és nem vagyok cigány,ezt tudomásul kell venni ebben az országban legtöbb ember anyagi gondokkal küzd,az embere elfásultak a reménytelen jövő miatt idegesek vagyunk egymással,nincs már türelmünk bele fáradtunk az állandó hazugságokba,ezt köszönhetjük kormányunknak mert ott rúgnak belénk ahol tudnak,Ennyi erővel mi is mondhatnánk ezt ,Orbán azért teszi mert mi Magyar származásúak vagyunk Unalmas,hogy bármi történik. a származásukkal jönnek,holott sokunk leszarja,cigány vagy Magyar, egy a lényeg becsületes jó ember ,vagy tolvaj gyilkos !
JAJMÁR
Nos, ha valakit nem engednek át egy parkon, csak úgy..., ha durván és alázóan intézik állami kórházakban, intézményekben az ügyét, ha nem adják meg részére a kellő információt, vagy kezelést, forduljon a nyilvánossághoz.
Talán használ, és javul a közellátás színvonala.
(Első lépés, hogy nemre, színre való tekintet nélkül várjuk ezt el)
JAJMÁR
Egyébként a részemről nem tapasztaltam hasonlót. Igaz, szerencsére, keveset járok orvoshoz.
Másoktól viszont hallok fura történeteket.
fekete
Sajnalatos,itt N,Americaban fekete ,sarga, hindu szaz ezrevel vannak meg a kormanyba is.
nem erdekel.de hogy ha mar orvos az illeto,Kerem szepen ne legyen ki tetovalva mint egy
majom.Szinte hanyingere van az embernek tole! A sok sportolo,stb,stb,mint ha tintaba ultettek volna oket.Pedig nagyon ok@d ha akarjak tudni.A nok kulonosen! Hanyadekok a kobon!
Desischado
Ez a fiatalember százszor különb, mint az az orvosnak titulált senki. Egyébként is, így viselkedni egy hozzátartozóval, aki amúgy is ideges, meg fél a rokona miatt, a humanizmus teljes hiányáról tanúskodik. Én elvenném a diplomáját, de rögtön. Az orvosok szégyene az ilyen!
kukac50
Jól látható az egészségügy állapota az orvosok hozzáállása.
A gyűlölet kampány is megtette a hatását.
Rózsika Hatházi
@Pergető: Tegnap 18:09-re. Helyesbítek. Idióta vagy! Na, így már magadra ismersz?
dr. prédikátor
@Pergető: Tegnap 12.53 ra!!!Te barompofájú! napról napra hülyébb vagy!!menjél a fönöködhöz szopni te aljadék!!!
evacica
Hát igen a diplomával nem jár az intelligencia! Ennek az embernek pedig nem lett volna szabad orvosnak menni, mert ilyen emberi tulajdonságokkal alkalmatlan erre a hivatásra!Nem tudom, hogy a kórház vezetője milyen lépést tett ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.