A kormány 7,8 milliárd forintos fejlesztési forrást biztosít a Bethesda Gyermekkórháznak és a Budai Irgalmasrendi Kórháznak: a két intézmény együttműködésében egy speciális, új szülészeti-nőgyógyászati egység jön létre – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

A kórházak ezért

cserébe azt vállalták, hogy ezen az osztályon nem lesz abortusz, és hálapénzt sem fogadnak el.

Lázár János azt is közölte: Magyarország a Brexittel – Nagy-Britanniának az Európai Unióból kilépésével – párhuzamosan pályázik arra, hogy az Európai Gyógyszerügynökség és az Európai Bankhatóság – amelyeknek ma Londonban van a központjuk – Budapestre kerülhessen.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
divany.hu/poronty/2016/10/25/abortusztilalom_nem_volt_mese_szulni_kellett/
Abortusztilalom: nem volt mese, szülni kellett
Az európai demokratikus államok nagy része (és úgy a fél világ) döbbenten nézi hónapok óta, ahogy a lengyel kormány az abortusztörvény szigorításával egészen elmegy a falig: Ceauşescut és a Ratkó korszakot idéző szabályzást állítanak készenlétbe. Ezek szerint az új törvényjavaslat még az életképtelen vagy súlyos fejlődési rendellenességben szenvedő magzatok elhajtását is megtiltaná. Talán mi is a Ceauşescut és a Ratkó korszakot idéző szabályzást állítjuk készenlétbe? Ehhez már csak a falurombolás hiányzik, de gazdaságilag ez is sikerülni fog , mivel megfojtottuk, ellehetetlenítettük őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Én már akkor kiakadtam, amikor egy orvos azt kijelenthette, hogy LELKIISMERETI okokból nem végez abortuszt. Vajon amikor mi, adófizetők kifizettük a diplomáját és nyomtuk a zsebébe a paraszolvenciát, akkor is ilyen nagy volt benne az önérzet?
Abban a pillanatban vontam volna vissza a diplomáját, amikor rájött, hogy ilyen nagy magzatvédő a lelkem.
aremy
ez Qrvajó.csak az isten fizessen meg!!!és ezt elhiszitek??ugye nem.
Eladott Ország
divany.hu/poronty/2016/10/25/abortusztilalom_nem_volt_mese_szulni_kellett/
Abortusztilalom: nem volt mese, szülni kellett
Az európai demokratikus államok nagy része (és úgy a fél világ) döbbenten nézi hónapok óta, ahogy a lengyel kormány az abortusztörvény szigorításával egészen elmegy a falig: Ceauşescut és a Ratkó korszakot idéző szabályzást állítanak készenlétbe. Ezek szerint az új törvényjavaslat még az életképtelen vagy súlyos fejlődési rendellenességben szenvedő magzatok elhajtását is megtiltaná. Talán mi is a Ceauşescut és a Ratkó korszakot idéző szabályzást állítjuk készenlétbe? Ehhez már csak a falurombolás hiányzik, de gazdaságilag ez is sikerülni fog , mivel megfojtottuk, ellehetetlenítettük őket.
aremy
@Eladott Ország: megy a falu rombolás az anyagiak megvonásával jó ez nem olyan látványos mint dózerrel.
1magyar
Csak kínlódjon az a gyerek élete végéig aki véletlenül sikerült be - ugye???
namihami
""Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség!"" Kitől és mikor is hallottuk ezt?
1magyar
@namihami: Nem a Ratkó gyerekek születtek akkor, akiket most életük végéig dolgoztatnának ha bírják és meg nem halnak?
Nessy
@namihami: 50-s évek. Ratkó Anna!
Elhiszem hogy Lázár nem akar abortuszt! A férfiak csak "hozzásegítenek", az ódiumát a nők viselik! Pedig, egyszer nem ártana nekik kipróbálni!
Gondolom, a genetikai problémás magzatot is meg kell szűlni, mert szabál az szabál! Ja, kedves Lázár ur, abortuszra sok esetben nem csak magzatelvétel miatt van szükség! Talán kérdezzen meg egy hozzáértő dokit.
namihami
@Nessy: Bocs, ez rosszul esett. Feltételezted, hogy ez nem költői kérdés volt?
Egyébiránt a Janit elnézve, ő is genetikai hulladék, remélem a gyerekei jobban sikerültek.
Nessy
@namihami: Tudtam, hogy költői kérdés, de muszáj volt fitogtatni a "tudásomat". :-))
Bocsika! Kérek engedélyt meghunyászkodni. :-))
A jellemhibák nem minden esetben genetikaiak, Van, akinél menet közben alakul ki.
Cicamama55
Ezt egy rohadtul szemét dolognak tartom, hogy a vének tanácsa döntsön fiatal nők élete felett!
Cefi
Lázár nem akar abortuszt – csak így kap támogatást a kórház.

Pedig rajta szivesen végrehajtanám sk. hiába hímnemű.
quadrocopter
és hol vannak a lázadó nők akkor, amikor alapvetően az önrendelkezési, döntési szabadságukat csorbítja ez a luxuspatkány?
Nessy
nyugi! Két egyház által fenntartott intézményről van szó, melyből az egyik ráadásul gyermek kórház. Logikus hogy az Irgalmatlanok egyik vezetője, Kozma atya, még több pénzt akar, és ezért mindent bevállal.
A Bethesda meg az abortusz tilalmat könnyen vállalja, a paraszolvencia, meg úgy is láthatatlan.
Lepényleső
... s a többszörösen visszaeső szatír ígérte,hogy barát lesz egy klastromban,kedvére annak ki
eddig elnézte őt eme hajlamban?
kisrigó
Gondolom a két kórházban vannak olyan "doktor urak", akik magánkórházban is dolgoznak. Ott majd sutba dobják a nagy hitüket, és ott elvégzik a beavatkozást jó pénzért! Már annak, aki meg tudja fizetni! Vagy ez csak próba, hogy így kapnak közpénzt a többiek majd, így gyakorolnak nyomást az ügy érdekében
CsipkeRózsa
Nem jó ötlet, kivételt tenni kórházak ellátása körül. Különösen ilyen feltételekhez kötni. Lássák el a kórházakat ehhez hasonló milliárdokkal, feltételek nélkül.
Az egyéb megállapodásokat pedig szabályozzák egységesen minden kórházra vonatkozóan. Az abortusz eldöntését pedig bízzák a leendő anyákra.

Amennyiben Lázár saját kórházáról lenne szó, saját akaratát akarja érvényesíteni, akkor fizesse a saját zsebéből a megállapított összeget.
justhpeter
@Eladott Ország: Nézz szét mifelénk. Jelentem a falurombolást már elvégezték.
justhpeter
Lázár a maga otrombaságával ma is csak azt gyakorolja, hogy bedob valamit, amit a köz felkaphat és addig sem foglalkozik az orosz vízummal, a letelepedési pénzekkel, a népszavazással. Csak a szokásos csütörtöki program volt. Berepült a döglégy.
namihami
@Nessy: Oké, most az egyszer még, utoljára. De hamut a fejedre és meztéláb, szőrcsuhában.
not me
Lázár, te KURVÁZOL, mert azt hiszed megérdemled, szóval kussolj, paraszt.
Csak azért nem születik gyereked tucatszámra, mert a veled háló nők nálad okrossabak.
Ja, azt nem tudtad, hogy aki paraszt (viselkedésileg az egész világon - ezért csak egy paraszt trump is), az is marad?

Buta paraszt Lázár János, akarsz beszélni róla?
Desischado
lézer jankó, a hozzátartozóidnak dirigálj az abortuszról! Semmi közöd hozzá! Inkább azzal foglakoznál, hogy az embereknek biztos egzisztenciájuk legyen, majd maguktól is vállalnának gyereket, te szemét!
kukac50
Az a kórház amelyik ezt vállalja annak a vezetője egy seggnyaló!
Aki nem tudja felnevelni a gyereket,mert nincs munkahely a környékén,vagy nincs hol lakni,ne Lézer Jancsi mondja meg,hogy megtartsa vagy elvetesse a gyermeket. Mindenkinek más más a sorsa élete azt csak az érintett döntheti el.
Ilyen alapon pénzt osztani a legnagyobb ALJASSÁG A FIDESZTŐL!
Eladott Ország
@justhpeter: hirhatar.com/nyakkendosok-kaptak-a-foldeket-a-gazdak-meg-ehenhalnak/
A TSZ-eket szétverték, azt hiszik, hogy az önkormányzatok közmunka programja ezt pótolni tudja,beszarás az egész.
Nessy
Na, most világosítsa meg valaki gyarló elmémet!
Ha nem középosztálybelinél, vagy annál följebb születik több gyermek, akkor azon vannak kiakadva, hogy csak a családipótlékért szülnek, ami ugyan az egyik legstabilabban állandó évek óta.
Most akkor szüljenek a magyar anyák, vagy ne szüljenek? Vagy csak bizonyos anyák szüljenek?
Aztán pl. egy nagyon korai elhalt terhességet is általában abortusszal
kell megoldani.
Drága Lázár úr! Tudjuk, hogy hülyének néz bennünket, és az ostoba rendeletek taglalása közben a lopás változatlanul működik, mert a jó nép másra figyel. Van egy rossz hírem, az emberek zöme több dologra is tud egy időben figyelni, ha önöknél ez esetleg nem is műxik!
Eladott Ország
"Levél a zárt osztályról
Kedves János!
Innen írok, a diliházból neked levelet, mint Tatjána Anyeginnek. Igaz, én nem vagyok ószerelmes, beléd meg pláne nem, hiába van olyan szép sunyi rokavigyorod.
Hogy értsed, összeadtam. Figyeljél jól! Éntőlem levontok 34,5 százalékot, a munkáltató meg még fizet utánam 28,5 százalékot. Az összesen 63 százalék. Oszt ti azt mire költitek, szép
öcsém? A nyugdíjjárulékot is fizetem több, mint 30 éve, meg az asszony is. Most szüljön ötvenévesen, mert te meghülyültél? Mindjárt ikreket, hogy ki ne pusztuljon a fehér faj? Oszt mire, hova? Ketten keresünk 150 ezret, te majom. Abból kell hármunknak megélni a másfél szobában. Jó, ha van mit enni a hónap végén. Ráadásul a gyerek itt fog lakni még negyvenéves korában is, mert hogy lakást nem tud majd venni a fizetéséből, az hétszentség. Már, ha kap munkát itt falun. De nem kap. Akkor meg mennie kell valahová és a fizetését el is viszi a lakbér. Az mire vállaljon gyereket? Azt hiszed te, hogy mindenkinek nyolc diplomája van? Hát más országokban sincs annyi, mégis megélnek a kukások is, meg a kőművesek is. Itt miért kell azzal jönni mindig, hogy tanultál volna? És ha hülye az a gyerek a nyelvekhez? Akkor mit csináljak? Verjem agyon, oszt lesz másik, vagy mi?"
aremy
pedig de szép lett volna ha őt is így segítik a világra!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.