Sehová nem veszik fel dolgozni – panaszolta el Gáspár Evelin, és néhány negatív élményét is megosztotta a péntek reggeli Mokkában.

Megtudtuk: Evelin szeptemberben három hete dolgozott egy marketinges cégnél, amikor egy Facebook-üzenetben közölték, hogy köszönik szépen, de nem szeretnének vele tovább együtt dolgozni.

Burkoltan le volt írva a dolog, az, hogy nincs rám szükség.

– mondta a lány, amire Serfőző Krisztina is felkapta a fejét és felhívta a figyelmét, hogy ez az indok és a származása az ég és föld.

Decemberben egy szépségszalon kereste meg, hogy legyen náluk recepciós, a próbanap után azonban közölték fele, hogy mégsem vele képzelik el a jövőt és kárpótlásul azért, hogy rájuk fecsérelte az egész napját, felajánlottak neki egy ingyen manikűrt.

Hiába van két felsőfokú nyelvvizsgám, tanultam Luxembourgban és járok most is egyetemre, ha egy cigány dolgozni akar, nem dolgozhat

– mondta.

Ezt követően kiderült, jelenleg a Magyar Afrika Társaságnál dolgozik, ahol egyébként jól érzi magát. Ez azért rácáfolt a műsor címére (Származása miatt nem kap munkát), ugyanis Evelinnek van munkája.

Arról Serfőző Krisztina szerencsére biztosította Evelint, hogy ő

egy nagyon csinos lány, nagyon szépen van felöltözve, ha ránéz az ember, semmi probléma nincs vele. Az pedig természetes, hogy valahol kellünk, valahol nem.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Arra nem is gondol, hogy nem a származása, hanem édes apja miatt nem alkalmazzák őt szívesen?! Ő nem a munka világának mezsgyéjén koptatta ki gyermekei számára az utat...Azokon a munkahelyeken, ahol a keményen dolgozó kisemberek teszik a dolgukat nap-nap után, senki nem akar "show hivatalt" csinálni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Köszönd meg a dilis apádnak, aki cigányszokás szerint csupa csilli villiben tengődik, mert a cigánynak mindig meg kell mutatnia a többieknek, hogy neki sok van!
Cicamama55
Arra nem is gondol, hogy nem a származása, hanem édes apja miatt nem alkalmazzák őt szívesen?! Ő nem a munka világának mezsgyéjén koptatta ki gyermekei számára az utat...Azokon a munkahelyeken, ahol a keményen dolgozó kisemberek teszik a dolgukat nap-nap után, senki nem akar "show hivatalt" csinálni...
Csizmás Kond
...szerintem a politikában sikerei lesznek...
papa.49
Esetleg egy gyárba a szalag mellé felvennének betanított munkára, ha nem vagy túl lusta!!!
Aki Én
Azert van a ,,Gyozikesegnek'' hatranya.
cs.n.
Ha származási alapon szelektálnának, akkor nem vették volna fel se próbanapra, se három hétre.
szép új világ
@Csizmás Kond: Mire gondoltál? Csak nem arra, hogy kell egy utód Farkas Flórinak?
jancsipapa
- " Hiába van két felsőfokú nyelvvizsgám, tanultam Luxembourgban és járok most is egyetemre, ha egy cigány dolgozni akar, nem dolgozhat " - -- Mihez ért ?
justhpeter
Ha az apja miatt nem veszik fel, az nagy baj. Meg kellene már ezt a láncolatot szakítani.
Borsodi
@jancsipapa: Ugyan mihez értene, nem elég,hogy cigány.Elmondása szerit felvették több helyre ,még rá nem jöttek,hogy nem való semmitől.akkor miről beszél,hogy a cigány dolgozni akar,nem dolgozhat.Mert kéne a pénz de büdös a munka..
papa.49
@jancsipapa: Alkalmasint semmihez ez volt a kizáró ok, meg az hogy nem igazgatónak vették fel))))))))))
Csizmás Kond
@szép új világ:Nem tudom milyen munkaerő viszont nyafogni és önsajnálkozni már nagyon tud...akár a politikusok.
picike1
ilyenkor ők maguk cigányozzák saját magukat de ha én mondom hogy ő cigány akkor rasszista vagyok hogy van ez itt ? na ez van ők reklámozzák magukat .mi meg magyarok vagyunk csak nekünk kell dolgozni mert ugye a munkát nekünk találták föl !
szép új világ
@Csizmás Kond: Inkább csak celebkedni akar. Mivel tehetsége és tudása kevés ahhoz, hogy megüsse a médiák ingerküszöbét, de valami egyedit kell produkálnia, ezért eljátssza hogy ő az egyetlen cigány, aki dolgozni akar, de nem hagyják. És hipp-hopp már reflektorfénybe került a semmivel, mint a hülye apja.
qxy
A riport elötti 30 másodperc " Kurvára tele van a tököm minden oldalon minden meg nyitásnál Kérdezném, sok pénzt jelen ennek az oldalnak? ám legyen. de szerintem nem én leszek vagy vagyok az oldalon akinek szintén tele van a "brüsztasnija a reklámokkal. " De semmi gond. van más politikai oldal is ahol tényleg lehet politizálni, kissé bosszankodni, beszélgetni, kiakadni egy két hozzá szóláson, és nem a reklámon, mert ugye nem mindegy.
További szép napot.
Tisztelettel. Márta István.
Csizmás Kond
@szép új világ: ...ilyen kezdettel soha nem is fog becsületes munkát végezni...inkább kifogásokat találgat hozzá miért büdös a munka neki.
Eladott Ország
www.youtube.com/watch?v=NhmEv_fPFsA
Győzikének zenész ismerőse is azt mondja, hogy nincs hangja.
Ha olyan tudása van , mint az apja hangjának nem csodálom, hogy nem foglalkoztatják.
nezelodo
Naiv koromban én is segíteni akartam azokon akik megállítottak az utcán pár forintért. Mindegyiknek (több száznak az évek során) címet adtam, hogy másnap reggel hol kap munkát. Ezek zöme erdélyi tesó volt, hazai cigány egy sem, de nem kellett zavarba jönnöm a túljelentkezéstől, mert egy sem jelentkezett.
Evelinke egy azért bejött a csőbe, mert segítségre volt szüksége, amiért cserébe dolgoznia kellett. Egy negyedórával a kezdés után már azt hajtogatta, hogy ő már ugye milyen sokat dolgozott, és mondjam hogy mennyire jó munkás. Egy óra múlva aztán elküldtem, menjen isten hírével, veszni hagytam az adósságot, nehogy még nekem kelljen a huszonéves gyereknek rokkant nyugdíjat fizetni élete végéig.
qxy
Na hát tulajdonosként nekem sem az lenne a célom hogy a " Gyözike lányának a buta " bárátái ide járjánák lébzsényi." Jó forgalom lenne hogy ha az lenne hogy ide kurva sok roma jár.
wagabund
..."Sehová nem veszik fel dolgozni – panaszolta el Gáspár Evelin"...

ezen még csodálkozik? úgy érzik a munkáltatók, hogy egy ilyen világlátott celeb neve és a "dolgozni" szó nem fér össze..
wagabund
Ha szabadna a két idegen nyelvet megtudnom, valamint az egyetem nevét...
Mert nagyon nem mindegy ám...
volvós
Kispurdé ! Marad a 4-es úton a buszmegálló !!
qxy
@wagabund: A két nyelv, Beás, Lovári , az egyetem?az a Góbi erdő szélén van. Ja vagy a Góbi az egy sivatag? .- Ja mosmá me az apám kivágta.
wagabund
@qxy: megdumáltuk! mi már itt vagyunk a becsületsüllyesztőben, meg is volt az első kör...de a másodikat a művésznőre isszuk, így talán talál munkát(is)...

mindenki láthassa, rajtavagyunk a segítségen...
bakegya
Önkénteskedhetnél a somogyi-baranyai falvak végén-ott senki sem ismerne rád EVELIN,hogy cigány vagy,de a határőrizeteseknél is hasznossá tehetnéd magad.Ott még az angoloddal is kezdhtnél valamit,mert a szíriaiak jól beszélik az angolt.
bencemacska
Tudja ez a lány egyáltalán mit jelent "dolgozni"???
Szókrakész
"ha egy cigány dolgozni akar, nem dolgozhat"

Elmész te a picsába!!!

Kismillió cigányt ismerek, aki dolgozik.
Néhánnyal együtt is dolgozok.
Szorgalmasan, becsületesen végzik munkájukat.
Jó szakemberek.
Az első nap utáni lapátratételnek inkább alkalmassági, mint etnikai gyökerei vannak.

Miről hablatyolsz, idióta?!?!?!
picike1
@bencemacska: nem arra nevelik fel hanem kiváló szülő anyáknak náluk a lányokat
Szókrakész
@ittott: Szebben, Gőzekésen írjad.
A bőre illatát.
Szókrakész
Akkor irány a szocmunka, ahogy a kismillió magyart is kényszerítik.
Ne rinyálj!
Dolgozz.
Ha kell 47 ezerért áss árkot, szedj szemetet, mint amire a sok felsőfokú végzettséggel rendelkezőt is kényszeríti a qrmányod.
Mert alattuk, általuk kupálódtatok így ki.
Meg persze a sok barom néző miatt, aki apádat nézte, ahelyett, hogy a saját családjával foglalkozott volna.
Szókrakész
Mennyit kaphat ezért a xarkeverő, lázító interjúért a drága?!?!?!
Mert tuti, hogy adták neki a "saját" véleményét!!!
qxy
Na egy kis roma mellett érzés miatt már csak azért is.
Németország, spárga szezon Kurva sok Magyar jön ki mert kurva sok pénz van benne. De kurva sok Magyar is megy haza. mert nem bírja. Mert az a kurva spárga, ó nem tudja hogy holnap szombat és bulizni kellene, mert az a szemét spárga akkor is nő Na a romák ezzel is tisztába vannak. két család, 26 fő , egy brigád. El tervezték, hogy spárgáznak,és ebből a pénzből lesz a kisjánynak a lagzi.12 millát szedtek össze. Maradtak őszig. de keményen dolgoztak.Na el lehetett képzelni mit kaptak a neten mert fel jutott hogy nagy limuzin meg minden. Nem som nem romát ismerek aki ezt meg tudja tenni na meg " önzetlenűl" ezt a szót nem sok Magyar ismeri.
qxy
Ja amúgy nekem mindegy roma Magyar vagy akárki. mert itt is ott is van rendes és szemét és aljas is.
wagabund
..." tanultam Luxembourgban és járok most is egyetemre,"...

érdekes szórend...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.