Az Index szerint Mészáros Lőrinc

olyan tempóval szippantja be a határon túli bizniszeket, hogy azt követni is nehéz,

tekintve, hogy már számolatlanul állnak a felcsúti polgármester rendelkezésére a cégei.

A lap most a gázszerelőből lett milliárdos cége, az Opimus muraui hotelje mellett pár száz méterrel talált egy nem kommunikált másik, Mészároshoz köthető osztrák síhotelt.

A booking.com oldalán találunk róla képet is:

Mészáros Lőrinc osztrák hotelt evett reggelire

A Kreischberg lábánál fekvő Hotel Ferien honlapján ugyanannak az osztrák cégnek (RELAX Gastro & Hotel GmbH) az elérhetősége van megadva, mint a már ismert helyi hotel honlapján, és aminek a tulajdonosa 100 százalékban a magyar Hunguest Hotels Zrt. ügyvezetője, a Mészáros-féle hazai hotelüzletekből ismert Schmidl Péter.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Pénztáros lőri csak báb...a viktátor vagyona gyarapszik éppen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Pénztáros lőri csak báb...a viktátor vagyona gyarapszik éppen.
Aki Én
András József Fazekas · Budapest!

Gondolom az nem jutott el a beszűkült tudatodig, hogy Magyarországon rablókapitalizmus van. Merthogy a ,,bolsevisták" elvesztették az egy dolog. De Mészáros hol és hogyan találta??? Ha majd képes leszel felfogni, miből is telik ezekre, talán nem írsz ekkora butaságokat.
Egysíkú írásaidat tekintve, erre persze semmi esély.
yazo64
Remélem az a kúp alakú tető egyben jön ki belőle...
coni
Mészáros 2 méteres listával rohangál, hogy tudja milye is van. Meg egy térkép melléklettel, mert Murauban még biztosan nem szerelt gázt.
Desischado
mészáros egy stróman. Erre az egyik bizonyíték, hogy mostanában a hoteleket nagyon preferálja, vajon miért is? Csak véletlenül nem azért, mert rühelke rá akarja tenni a turizmusra a saját lábát?
nezelodo
@Desischado: Jaj, hogy gondolod? Szobaasszony lesz, ötvenet keresnek, nagy a szálloda. Neki száz lába van éppen kijön belőle az ötven szobaasszony. Csak ki ne nyissa a vendég előtt a száját, és főleg ne írja le a mondandóját, mert még a S. Paja bá' is elsírná magát szégyenében a helyesírásától.!
bakegya
ORBÁN rühellke hatalmas valaga alá gyűjtöget a lőrinc A NEMZET VŐJE meg is erősítette-"...senkinek semmi köze hozzá"!!!-a magyarok közt van néhány ezer patkány akik ezeket a lopásokat LEGALIZÁLJÁK...ÉS GYÁVÁK AHHOZ ,HOGY ORBÁN ORSOS VICCTORT ELSZÁMOLTATÁSRA KÉNYSZERÍTSÉK.
kukac50
A Gazdáknak ki nem fizetett támogatásból vette?
SystemError
Na megjött az esze..:) Ha majd kirángatja a nép, amikor megbukott rezsim és visszaveszik, amit ezek elloptak, azért marad majd kimentett vagyon is...
solidedge
Mészáros nyilatkozott, hogy régi álma egy hotelt venni a kenguruk földjén, ezért esett a választása Ausztriára.
evacica
@bakegya: Na azért a többi gyerekről is kell gondoskodni, Sára, Gáspár, Róza és Flóra részére is jár egy kis vagyon a nép pénzéből!
bakegya
@evacica: azok se szenvednek hiányt semmiben-SÁRA-BRÜSSZEL PATINÁS KÖVEIT koptatja egy brüsszeli orsos bürokrata oldalbordájaként-és szívja magába a ROGYADOZÓ "BÜDÖS LIPSI" KAPITALISTÁK TUDOMÁNYÁT...
GÁSPÁR-felházi-köröszténykIkiképző központos- tudHATJA MAGÁT -újföldesúri módban mint tudomásunkra jutott Nárcisz KUTYUSKÁT ŐRZI JÓZSEF NÁDOR BIRTOKAIN A HÓVIRÁGOS ARBORÉTUM ALJÁN.(OSZTATLAN KÖZÖSBEN A MÉSZÁROS LÖLŐ FÖLDI PARADICSOMÁBAN)PÁSSZIÓ,IDŐNKÉNT FELLENDÜL AFŐVÁROSI KOMFORTOS KECÓBA
A KÉT KISKORÚ CICUS MÉG ANYUVAL A KATASZTRÓFA VÉDELEM SZÁRNYA ALATT A CINEGÉBEN KÉSZÜL A SAJÁT KORINTOSZI LÁBAKON ÁLLÁSRA.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.