Kósa Lajos szerdán egy agyzsibbasztó sajtótájékoztatón magyarázta kollégánknak, hogy számításai szerint „a CEU név négy egymástól elkülönült szervezetet takar”. A frakcióvezető szerint épp ez a trükk, mivel így sosem lehet tudni, hogy ki melyikről beszél. Erre a CEU most közleményben reagált, amiből kiderül, hogy Kósa Lajost valószínűleg az egyetem könyvkiadója vagy a kollégium üzemeltetését végző cég kavarhatta meg. A CEU közölte, hogy nincs négy CEU. Egyetemhez, mint más felsőoktatási intézményekhez is, kapcsolódnak külön jogi személyek. Például a szakmai könyvkiadói tevékenységet, a kollégium üzemeltetését végző, vagy az ingatlanokat üzemeltető gazdasági társaság. Kósa kedvéért külön hangsúlyozzák, hogy ezek nem egyetemként funkcionálnak, oktatási tevékenységet nem végeznek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Tekintettel arra, hogy minden M.o-n müködő céget a Cégbiróságon be kell jegyeztetni, igy egyszerüen ellenőrizhető: a 4 (?) CEU adószáma, tevékenységi köre... nincs 4 CEU, csak ezzel kezdődő. Valóban -- ahogy @Nagy Mária: irja -- "csakazértis hülyének nézlek titeket".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nagy Mária
@RonaGyuri: A szomorú az, hogy érti, de a cinizmusa, "csakazértis" hülyének nézlek titeket, erősebb motiváció neki.
RonaGyuri
@Nagy Mária: sokáig én sem akartam elhinni, hogyan lehet valaki ennyire retardált, de sajnos egyre többekről derül ki egyértelműen, hogy eleve ilyennek születtek! =))
nezelodo
Ingyen tanítgatják a Lalát, és a végén még kiengesztelik a lelkemet egy kamu diplomával, de azt sem venné észre, hogy nem valódi.
kisrigó
Tudod lala, az egyetem az a nagykapus épület, ahova melegedni jártál, mert diplomát nem szereztél! igaz, addig sem kellett dolgoznod!
karma1
@nezelodo: Errol az jut az eszembe, hogy a baratnomnek a mamaja masodszor is ferjhez ment, - mar idosebb koraban - es egy csendes, vekony kis ember lett a ferje. AMikor kerdeztek a baratnom mamajat, mit csinal a ferje, Gyurika, mert olyan komoly embernek latszik, akkor o mindig mondta, hogy Gyurika megy az egyetemre, ott dolgozik. Valoban, mindig szepen feloltozve, nyakkendoben, csinos aktataskaval indult utnak. Aztan a baratnom kideritette, hogy Gyurika nem mas, mint a futo a Marx Karolyon... Tehat megis az Egyetemre jart dolgozni...
Valoszinu, hogy lala is ilyen csokevenyes gondolkodasu, es keptelen a rektort megkulonboztetni a futotol...
Igaz, mindketto az "egyetemre" jar dolgozni...
Kulonben pedig errol az egeszrol a velemenyem: "JAAAAAAJ!"
eszegfu
Tekintettel arra, hogy minden M.o-n müködő céget a Cégbiróságon be kell jegyeztetni, igy egyszerüen ellenőrizhető: a 4 (?) CEU adószáma, tevékenységi köre... nincs 4 CEU, csak ezzel kezdődő. Valóban -- ahogy @Nagy Mária: irja -- "csakazértis hülyének nézlek titeket".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.