Gyakran megfogalmazódott már több elemzőben, hogy Gy.-t ezért tartja (tartja ki?) a Fidesz -- mert van olyan ostoba és narcisztikus, hogy képtelen nem megszólalni és képtelen nem folyamatosan a saját egoista perspektívájából nézni az országot. Viszont amire ráröpül, abból biztos ellenzéki kudarc lesz. Most is megtette, most is várhatjuk, hogyan használja ki ezt a Fidesz.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

idppp
@Béla333: Örüljön neki, maga címeres ökör! Hiszen a maguk malmára hajtja a vizet, agyhalott seggnyaló! Ne féltse Gyurcsányt, több esze van neki, mint magának, faszfej, meg az egész maffia kormánynak együttvéve! Ja, meg ráadásul tisztességes is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Minél inkább halad az idő, annál súlyosabbak a tünetek.
Béla333
@Mirabilis: 20.55
Mondjuk az tény, hogy Gyurcsány mindig akkor szólal meg és azt mondja, amivel a legtöbbet tud "ennek" az oldalnak ártani és ezáltal a Fideszt segíteni!
Számos példa van erre, de nem szeretném itt egy részét sem felsorolni, mert kitörne a botrány a DK-s hívek körében.
De azért gondoljátok csak ezt végig!
idppp
@Béla333: Örüljön neki, maga címeres ökör! Hiszen a maguk malmára hajtja a vizet, agyhalott seggnyaló! Ne féltse Gyurcsányt, több esze van neki, mint magának, faszfej, meg az egész maffia kormánynak együttvéve! Ja, meg ráadásul tisztességes is...
Peller Anikó
@Mirabilis: a béluka ettől retteg a legjobban, neki csak egy ellenségképe van amit a zorbán és a stiffer belevertek a fejibe, a patás. Félsz mi béluka, hogy sikerülne valamiféle megegyezést létrehozni és ebben a Gyurcsánynak is szerepe lenne. Mert ha sikerülne neki akkor akár fel is köthetnéd magad bánatodban. Akkor hiábavaló lenne a jajve székelésed, de áskálódjál csak amíg képes vagy rá.
Manhattan
Ajánlanám azoknak a posztolóknak , akiknek mániájuk Gyurcsányt ostorozni, hogy nézzék meg a csúti törpe győri fogadtatását . Legalább 30 extázisban fetrengő nyugdijas , valamint kb . ugyanennyi TEK-es volt a helyszinen . Az testvérek között is 60 fős tömeg . Na mármost , ha egy 2/3-os pártvezérnek egy - magyar viszonylatban - nagyvárosban ennyi szimpatizánsa van , akkor az a 200 fős közönség biztosan elég lesz a 10 - 15 % -ra . Szóval lehet továbbra is mocskolni Gyurcsányt - ha van miért - de csak tények és nem személyeskedések alapján .
karma1
@Peller Anikó: @Manhattan: Es persze ez a blog nagyon meno lehet, ha valaki a "fuggony mogul" adja a nevet ehhez a cikkhez: HaFr... (Meg nem tudtam eldonteni, hogy ez csak a vezetekneve a bator biralonak, vagy a teljes neve...)
Varhato volt, - es ezt Gyurcsany is tudta, tudja - , hogy most minden mocskolodo szepen elobujik - persze a teljes nevtelenseget, arctalansagat megtartva! -, mert ennek jott el az ideje...
En pedig ugy gondolom, hogy Gyurcsany bizony tud valamit, es igencsak kivancsi leszek hetfo deltol a magyar hirekre, - beleertve persze az IGAZI hireket, nehany kulfoldi velemenyt is beleertve...
(Az origo meg a tobbi szennyblog pont annyit tud, mint a lancos kutya: futkarozni azon a tavon korbe-korbe, amekkora mozgasteret a lanca enged neki, vagyis azt minden kormanymedia tudja, hogy azzal nem tesz a Gazdaallatnak rosszat, ha most jol elkezdi ocsarolni Gyurcsanyt meg a tehetetlen baloldalt, mert ez a dolga, ezt akkor is megtehetik, amikor orban otthon van).

Nem baj, fijjug - Te, kulonosen, Belam -, az nevet igazan, aki a vegen nevet, es hat a kib@szosdihoz mindig kell legalabb 2 ember...:o))))
karma1
@Béla333: Tudod, Te mindig azt allitod, hogy nem vagy LMP - elvakult , Te mindenkit elfogadsz, Gyurcsanyt is, mindenkit, mert Te olyan megerto vagy...
Akkor miert van az, hogy nem Hadhazy ertekes tevekenysege MELLETT kardoskodo cikkeket kuldesz be, hanem kizarolag Gyurcsany - ELLENESEKET...
Szerintem azert erolkodsz, mert a helyzet az, hogy lehet, hogy a DK nem eri el az 5 %-os kuszobot, de az LMP mindig 1 %-kal hatrebb all, mint a DK... 3 %-rol pedig eleg nehez lesz onalloan bejutni a Parlamentbe, ha az LMP is csak a szarozasban latja a bejutas kulcsat...:o)))

Itt egy jo kis osszehasonlitas:
kozvelemenykutatok.hu/
Béla333
Én örülnék annak, ha Gyurcsány vezetésével kialakulna egy választói tömb, legalább mindenki megkapja amit szeretne. Ezzel semmi gondom. A gondom azzal van, ha a hívek görcsösen, akarnok módjára minden ellenzékit be akarna terelni ebbe a Gyurcsány vezette tömbbe, mocskolják, szidják, akik erre nem hajlandóak.
Nagyon jó ötletnek tartom (remélem meg tud valósulni) hogy az egyik ellenzéki tömbbe összeállna az MSZP és a DK a másik választói tömbbe meg az LMP, az Együtt, a Párbeszéd meg akit fel lehet vállalni!
Ezzel az is talál megfelelő csapatot aki Gyurcsányért van oda, meg az is, aki elutasítja őt!
Béla333
@karma1: 00.37
Én olyat nem mondtam/írtam, hogy számomra Gyurcsány és a DK elfogadható lenne! Olyat mondtam, hogy látva a DK-sok gondolkodásra képtelen elvakult rajongását, ha az LMP beállna egy olyan választási szövetségbe, amiben Gyurcsány is részt vesz, akkor engem mint szavazót elveszítene az LMP.
Szívesen beszélnék akár veled is Hadházy és az LMP hasznos, jó, előremutató munkájáról, de erről alig jelenik meg valami hír, és arról sem tud kialakulni olyan pergő vita, mint arról, hogy Gyurcsány valahol mond valamit, ami aztán vagy igaz, vagy nem?!
Ha beidézek LMP-ről szóló cikket, az hozzászólás híján gyorsan eltűnik a süllyesztőben.
Bezzeg a Gyurcsányról szóló, azt napokig csámcsogjuk, így ezért ehhez nyilván több hozzászólás jön. Bár nem ér ennyit az egész, szerintem!
Hogy ki hány%-on van jelenleg, az engem nem érdekel, ellentétben veled!
Persze örülnék, ha többen támogatnák az LMP korrupcióellenes, az ország boldogulásáért végzett munkáját, mint akár a DK szenzációhajhász, populista nagyottmondó stílusát, de messze még a választás!
Az LMP eddig mindig saját erőből, saját jogon került be a Parlamentbe, a DK még egyszer sem, és most is meg szeretné úszni az egyéni megmérettetést a jelek szerint!
karma1
@Béla333: Belus, ez mar HAROM orban ellenes csoportosulas... Meg mindig nem erted, mert nem akarod megerteni: 2 nagy csoportosulas is megosztja a valasztok szavazatainak szamat, de harom kifejezetten segiti orban ujra a tronra.

Miert akarjon Gyurcsany megint az mszp-vel egyesulni? Egyszer mar latvanyosan elarultak, es azota folyamatosan es kiszamithatatlanul szivatjak Gyurcsanyt (Salgotarjanban is elore megegyeztek, hogy az mszp visszalep, ha a DK kerul elonybe, nem tettek - na, ezen ki nyert?)

Es mitol jobb, ha 4-5 mikro part osszefog? Szoval legyen DK-mszp = Egy, LMP, Egyutt, Momentum Parbeszed (na, ezekrol szinte a vilagon semmit nem hallani, de mar a Momentumrol sem nagyon), = KETTO, es ne felejtsd el a HARMADIK ellenzeki partot, a Jobbikot, akik akarmekkora balhekat is elnek at most, de az tuti, hogy nem lehet oket ignoralni, mert annyira ok is leteznek, mint a DK, vagy az LMP... Es meg a Parlamentben is neki-nekimennek orbannak, tehat mukodnek, dolgoznak, mint ellenzek.
Szoval? Minden maradjon megosztva?
Tudod mit? MARADJON! Es ekkor orban rohogve nyerni fog...
Tudod, miert tartanak a farmerek paratlan szamu bikat ? Mert amig ket bika eldonti, hogy melyikuk az erosebb "ferfi", addig a harmadik bika vigan vegigdugja az allomanyt. (Ez nem vicc, hanem teny: a ferjemnek azelott tejgazdasaga volt.)
Béla333
@Mirabilis: tegnap 21.55
Itt van egy néhány téma, amikor tett/lépett valamit Gyurcsány, bár nem kellett volna és nem lépett, pedig kötelessége lett volna. Ezekkel az ügyekkel megosztja az ellenzéki oldalt:

- miniszterelnöksége idején az autópálya felülszámlázási pénzek elosztása a Fidesszel,
- A Fideszes és az MSZP-s Gripen kenőpénzek elmaszatolása,
- 2006-os zavargások felelőseinek szélnek engedése,
- 2014-es választások leamortizálása (közös eredmény!)
- Paks Fidesszel közös elindítása még 2008-9-ben,, a 2014-es parlamenti végszavazás
szabotálása az egész DK-val, (semmit sem nyomtak!)
- Veszprémi választás előtt a Figyelő cikkben meglebegtette az MSZP és a Fidesz
összejátszását a pártpénztárnokokkal, mi értelme volt a választás előtt cca 1 héttel?
- Majtényi államfői jelölésének a befeketítése a választás előtti nyilatkozatával,
- A választási szövetségi tárgyalások első napján Fodorék kiutálása egyéni döntése alapján - ezzel az egész tárgyalás megrogyasztása,
- Évértékelőjében Lengyel féle kávézások műbalhéja, ezzel összeveszítve mindenkit mindenkivel az ellenzéki oldalon!

Nyilván lehetne még sorolni, de minek?
Béla333
@karma1: 07.24
Most olvasd el mégegyszer amit beírtál és utána arra az egyszerű kérdésre add meg a választ: mit akartok ti DK-sok? Ki kivel kinek a vezetésével, vegyen részt a választásokon, ha ez sem jó, az sem jó, de fogjunk össze stb?! ("Miert akarjon Gyurcsany megint az mszp-vel egyesulni? ")
Akkor mit akartok?
karma1
@Béla333: Speciel itt, Uj-Zelandon en semmit. Csak eppen figyelemmel kiserem a lehetosegekhez kepest a sajtot, es csak azt latom, hogy Botka "le Gyurcsannyal!" , LMP elzarkozik, Momentum szinten.
AMiota Molnar a partelnok, es a DK-val kozosen indulnak, azota legalabb 3-szor hagyta szarba Gyurcsanyt, mert nem tartotta be az igeretet a kozos jeloltseggel kapcsolatban.
Gyurcsany nyitott - nem a jobbik fele ! - egyenlore az osszes tobbi part nem tudja, mit akar. Talan toluk kellene megkerdezned ezt.
karma1
@Béla333: Belus, belinkeltem Neked egy oldalt, ahol nagyon jo felmeresek vannak a partok allasarol.
Ha egyszer Gyurcsanynak es a DK-nak tobb a hive, akkor megis mit varsz?
Nana, hogy tobb hsz lesz ezzel kapcsolatban.
Ezzel egyutt pl. engem ne vadolj azzal, hogy nem figyelek oda, mert igenis, mindig elolvasom a Hadhazyval kapcsolatos bekuldeseidet, Szel Berni meg kifejezetten a kedvencem, mert sok ferfi politikust kenterbe ver...
Akkor most mi van?
Béla333
@karma1: 08.06
Persze mástól is megkérdezem, de én most a DK-s szurkolók véleményére vagyok kíváncsi!
Te hogy gondolod a 2018-as felállást? Ki kivel, kinek a vezetésével, stb.
Mit tesz a DK, ha Gyurcsány igen komoly szinten a választók körében elutasított?!
Először a saját elképzeléseteket kellene megfogalmazni, különben csak vitatkozunk a nagyvilágba?!
Tehát?
Béla333
@karma1: @karma1: 08.10
A %-ok ingadoznak ide-oda, nem mérvadó különösebben.
Például nézd meg ezt a propin 2 napja megjelent közvéleménykutatási állást, ez a 3-3 % nem mutat semmiféle 500 ezer szavazóra, sem valami hatalmas népszerűségre:

"A Republikon Intézet közvélemény-kutatásából, amelyet a 24.hu közölt először, az derül ki, hogy a Fidesz a teljes népességen belül 29 százalékon áll, míg az MSZP és a Jobbik 12-12, a DK és az LMP 3-3, a Momentum, az Együtt és a Liberálisok 1 százalékon áll."
propeller.hu/itthon/3280220-nem-renditette-meg-fidesz-tamogatottsagat-ceu-balhe
Peller Anikó
@gyengeelméjű béla: figyelj balfék, mi azt akarjuk, hogy a cibán elessen.

Egy mondat, hat szó bazzeg. Ez a mi saját elképzelésünk. Egyetlen mondatot is képtelen vagy megérteni feka.

Ebben egyedül a jobbiknak nevezett rosszabbik a kívülálló. A többi jöhet, még te is.
Béla333
@Peller Anikó: 08.39
Mocskosszájú vén satrafa!
Arra az egyszerű kérdésre adj választ, hogy hogyan?
Hogyan gondoljátok? Hová menjek én? Gyere te!
Tehát fogalmazd meg, ha nem haladja meg a képességeidet, hogy mi az elképzelés a gyakorlati megvalósítására?
Sámannus
Az "elemzők" nem a munkájukat végzik.
A kujonok elemzés helyett szapulnak. Ha valaki összevetné a kritikus időszakokat egyértelmű lenne a hazaárulást ki követ el. A hatalomért folytatott ellenzéki harcban nem veszik tudomásul, hogy ha győzni akarnak, Gyurcsányt még utólagosan is meg kell védeni. Azzal együtt, amit tett, és ahogyan kormányzott.
Nem számít, kit állítanak kihívónak, Gyurcsányt sürgősen rehabilitálni kell a közvélemény előtt.
Az más kérdés kit választunk jelöltnek.
Orbán vesztét Gyurcsány okozhatja.
Béla333
@Sámannus: 08.47
Ahhoz hogy Gyurcsányt rehabilitálni lehessen, a következőket kellene tennie:
- tabula rasa-t csinálni, a miniszterelnöksége és az MSZP pártvezetősége alatt elkövetett disznóságokról és a meg nem lépésekről, amire szükség lett volna,
- Bocsánatot kérni az adófizetőktől, a választóktól,
- a környezetében és a pártjában elkövetett bűncselekményekre utólag is megtenni a szükséges feljelentéseket,
- kárenyhítés címén az ellopott közpénzek visszaszerzésében közreműködni,

Ha ezeket őszintének ítélik meg a választók, akkor lehet újra kérni a bizalmunkat az újabb "szolgai" munkára, aztán hogy a választók megbocsájtanak-e vagy sem, az majd kiderül.

Ahogy te gondolod, hogy parancsszóra mindenki rehabilitálja akár Gyurcsány, akár az MSZP, akár a Fidesz disznóságait, az nem fog menni!
Szerintem!
Peller Anikó
@béluci: te mindig félrebeszélsz. A gyakorlati megvalósítás az, hogy amint írtam az előbb mindenkivel összefogok aki erre képes és hajlandó.

Aki erre nem hajlandó azzal nem lehet összefogni. És itt ezen a fórumon ez leginkább te vagy fóbiás.
Béla333
Tegnap hallottam sokadszor azt a véleményt (ATV Egyenes beszéd, Para-Kovács szájából), hogy ha nem lesz választható alternatíva, ha az országban nem lesznek pozitív változások, akkor ezek a fiatalok, akik mostanában lelkesen tüntetnek egyszerűen itthagyják az országot Orbánostól, Botkástól, Gyurcsányostól.
Abban semmi változás nincs pl. 2014-hez képest, amit most is itt erőltetnek néhányan, hogy jajjjj! fogjunk össze, fogjunk össze.
De elképzelésük sincs arról, hogy mire, kivel, mivel lehet ezeket a változást akaró tüntető fiatalokat megszólítani, mire "vevők" ezek a fiatalok?
Összefogni, csak az összefogás miatt nem fog menni. Cél nélkül, elképzelés nélkül nem megy!
Az kevés, hogy "Orbán takarodj"!
Ebben mindenki egyetért, de ettől sokkal több kellene!
Gyere utánam, majd én megmondom hogy mi legyen? Ez nem megy, már 2014-ben sem ment!
Tehát szeretném tudni, ha van elképzelés a hogyanról!
Béla333
Az én elképzelésem:
Egy világos, cca 500 napos program, menetrendet kellene megfogalmazni a demokrácia visszaállítására, új Alkotmány összeállítására,annak népszavazás útján történő megerősítésére.
Ezt követően feloszlatná magát a Parlament és az új Alkotmánynak megfelelően választásokat írnának ki.
Ezt a menetrendet minden, ezzel egyetértő pártnak, szervezetnek alá kellene írni, azt nekünk, választóknak bemutatni, nehogy késöbb valaki máshogy emlékezzen dolgokra!
Erre a menetrendre kérni a választók felhatalmazását és mivel egyesek képtelenek a személyi ambícióikat feláldozni az ország érdekében, ezért erre a programra egy választási "pártot" összeállítani.
A görcsös akarás, toporzékolás, a másik mocskolása, a gyere utánam, fogj velem össze és majd én megmondom, hogy mi legyen, ez nem fog sehová sem vezetni!
Szerintem olyan különböző érdekek vannak az ellenzéki oldalon, hogy én más megoldást nem látok.
(Ezt mondogatom már vagy 2012 óta, de szemmel láthatóan sokmindenki inkább a mocskolódásban, a másik szapulásában látja a megoldást! Lehet jobbat mondani!)
Nessy
Ameddig a legkisebb párt is ellenállhatatlan vágyat érez a külön megmérettetésre, az az egyfordulós választás esetében halálra van ítélve. Nem ok nélkül találta ki ezt a FIDESZ. Arról nem is beszélve,
hogy a végén a győztes mindent visz, ergo a kis pártok szavazatait is.
Talán a pártok vezetőinek kellene kicsit értelmesebbnek. kompromisszum késznek lenni! De erre semmi remény, így marad " mi volt, a puszta lét.."! Erre lehet majd inni a végén.
Béla333
@Nessy: 10.21
Nem arra éreznek vágyat, hogy önállóan mérettessék meg magukat, hanem arra, hogy nem hajlandóak elfogadni a másikat, az előélete miatt. Arra éreznek vágyat, hogy nem akarják bemocskolni magukat.
Ezért kellene egy választási párt, aki egy programra állna csak össze és így a megosztó emberkék nem szerepelnének az első sorban!
relatív
Van az a mondás, hogy ' szarva közt a tökét ', mely ebben az esetben IS sok - egyébként jó eszű - emberre illik !

Az az erölködés, mely a volt miniszterelnök mindenkori félreállításában csúcsosodik ki a jelenlegi regnálókra jellemző, és csak félreértés - hatalomféltés - az, mely vélekedés támogatja ezt az erőlködést !

Most a politikai adok-kapok-tól távol álló, téves rögeszmében ragadt emberektől elvonatkoztatva a maga kiválóságában meggyőződött politikusok ilyen törekvéseit láthatjuk mindennap. Őket az vezérli - tudatosan, vagy látensen -, hogy a volt miniszterelnökkel egy körben semmi esélyük a maguk kiválóságát megjeleníteni, mert az - sajnos - nincs !

Ezért a mai regnáló sleppjéhez sorakozva csak a volt miniszterelnök kizárásában remélik a maguk kis győzelmük megvalósítását... ami . ha józan ésszel ítéljük ezt meg lehetetlen !

Talán bele kellene nyugodni, hogy vannak bizonyos munkákra alkalmasabbak, bármi legyen IS az ...

amennyiben egy olyan szélmalom harcba süllyed a magyar közélet, melyet a regnáló vezényel, elhal az ország... szélnek mennek gyermekeink, ha nem ma, majd holnap !
Béla333
Szemmel láthatóan az ide írogató DK-s hívek nem képesek azt felismerni, hogy ez az egész nem Gyurcsányról szól, hanem az országról!
Béla333
@Peller Anikó: 09.43
Akkor ne sipákolj legközelebb, hogy jujj! Mindenki fogjon össze a Ferivel, amikor még arra is képtelen vagy, hogy az ezzel kapcsolatos elképzelésedet leírd!
relatív
@Béla333: Távol áll tőlem, hogy megfeleljek annak a keretnek, melyet voltál szíves megereszteni, de a véleményem inkább egy mai regnáló döntés alapján alakul úgy ahogy ...

Véleményem pedig az motiválja, hogy amíg ilyen címmel - és főleg érzelemmel - lehet véleményt megjelentetni, addig a mai regnáló vígan azt csinál az országgal ( a néppel ), és a világgal amit akar... továbbra IS elképesztő mértékben harácsolja a magyar ( és EU ) közpénzt !!!
egyvandor
@Béla333: Milyen aktív lett uraságod :DDDD
Nessy
@Béla333: Nehéz elképzelned, hogy pártoktól függetlenűl is léteznek emberek?
Nehéz elképzelni, hogy vannak, akik az ostobaságot, a cezaromániát, a korrupciót rühellik? Jelenleg még, pechetekre, él egy generáció, akikre rá lehet sütni a komcsi, liberális és egyéb jelzőket, még ha nincs is valóság alapja. Nem árt arra is gondolni, hogy pár év múlva azok lehetnek persona non grata, akik ma másokat tartanak annak.
Egyébként nevezz meg egy olyan embert, aki a kis pártoknak is egyetemlegesen megfelelne vezetőnek!
Béla333
@Nessy: 11.41
Dehogy nehéz elképzelni! Én sem vagyok tagja semmelyik pártnak, csak szimpatizálok az LMP-vel, Juhász Péterrel, még egy kicsit a Momentummal és legújabban Gulyás Marci féle mozgalommal.
Nem tudom, egyébként engem hová szeretnél besorolni, mert a jelek szerint egy, a hazájáért aggódó, aki a gyermekeit itthon tartani szeretné, a korrupciómentes, élhető országért a saját szintjén küzdő emberek közé úgy látom nem! Pedig ez van!
Én például Széll Bernadettet el tudnám képzelni miniszterelnök jelöltnek.
(Mielőtt azért elhiszed a DK 500 ezer szavazójáról szóló Vadai/Gyurcsány féle bejelentéseket, 2 nappal ezelőtti közvéleménykutatás szerint a DK ugyanúgy 3%-on áll, mint az LMP! Akkor most a DK-t is sorolhatjuk ugye a kispártok közé, szerinted?)
egyvandor
A feladat tök egyszerű. GyF-et saját térfelén is le lehetne győzni. Sem gazdasági hatalma, sem hűbéres nertársai nincsenek, de még frakciópénzeket sem zsebel be pártja. Aki ebben a szituban mellé áll az egy sánta lóra fogad befutóra.
Politikus ellenfelei nem bírják elviselni ha leautófényezik őket (ez mondjuk nem vall profizmusra), ezért még a magukat demokratikus oldalon állóknak vallók sem érdemi vitában, hanem folyamatos lejáratásában érdekeltek.
Nekem mindegy ki az aki egyensúlyt próbál teremteni a politikusok elburjánzott hatalma és az emberek jogos elvárásai között, csak merjen legalább annyit és olyan irányba tenni mint pl. GyF (Ami valljuk be nem túl sok)
Én befogadó vagyok nekem mindegy hogy hívják, csak látnám hozzá a partnereket. De ma még a legkisebb energia ráfordítással GyF fikázásával lehet e leggyorsabban emelkedni a karrier létrán.
Nessy
@egyvandor: Gyurcsány ekézése kormányprogramnak nem sok. Igaz, ha a "folytatjuk" kétharmadot tudott hozni!
Béla333
@Nessy: 12.41
A cikk szerint is és szerintem is Gyurcsány tart be a többieknek az ellenzéki oldalon, húzasai a Fidesznek kedveznek! Ő is része a "folytatjuk" programnak! Ő is csak folytatja!
Peller Anikó
@agymosottbéla: tulajdonképpen eddig azt gondoltam, te csak egyszerűen hülye vagy, de nem. A helyzet az, hogy te egy mániás felforgató, fideszbérenc gyurcsányfóbiás toller vagy aki a Gyurcsány nyakába akarja varrni a fidesz összes bűnét.

Többen próbáltuk elmagyarázni és az időközik is mutatják, hogy az elempéd nem nyerhet egyedül. Ha lenne rá esély akkor megértenélek de nincs. Egy kis pártocska vagytok és egyedül nem vagytok képesek kormányra kerülni, két három tisztességesnek látszó ember erre nem elegendő.

A zorbán képes volt rá de csak harmadszori nekirugaszkodásra tanulta meg hogyan kell diktatúrát építeni, hatékonyan.

Ezt leváltani néhány ember hőzöngésével nem lehet. Sose fogod megérteni.
bencemacska
@karma1: tegnap, 00:28
Tegnap jutott eszembe: nemrég Simicska is csak úgy közölt egy nagyon kemény értesülést, miszerint, ha ő nem veszi meg neki (OV-nak!) az RTL -klubot, akkor megveszi a Roszatom.
Ez is egy elég kemény vád volt, mégsem jelentette fel, Tehát igaz.
Ugyanez történt Gy.F. esetében is, csak ő tovább ment az ultimátummal, ami felesleges volt, mert anélkül is tudhatta volna a reakciót!
Sámannus
@Béla333: Sajnos máig téves az összehasonlítás alapja.
Ugyanis míg az egyik hibázott, és félre állt, addig a másik elvetemült rombolást végez. Felperzsel mindent maga után. De nem is azt akarom ezzel, hogy ő legyen a kihívó, hanem csak azt, hogy lássuk, mi a különbség az ellenzék szándéka, és a fidesz folytonos rombolása között. Gyurcsányozás a másik fegyvere orbán hatalomban maradásának, és ellenfeleinek a megosztására is ezt használja mindenki. Ezt kell látni és megérteni a jó oldalnak. Ez a lényege az orbán ellenes harcnak. Sajnálom, hogy az enyészetnek kell erre rádöbbenteni az embereket.
bencemacska
@relatív: tegnap, 10:49
Én az általad idézett mondást úgy ismerem: "Eltaláltad, szarva közt a tőgyét.." (Pedig nem jártam gender -szakra!-:))))
Komolyra fordítva a szót: egyetértek a véleményeddel.
Főleg ha az egyik kis párt előre kijelenti, hogy ő senkivel nem indul közösen, a másikat negligáljuk, de a programját ellopjuk, miniszterelnök jelöltünk is van, de a nevét nem tudjuk helyesen leírni, stb, stb. Ma már van egy új miniszterelnök jelölt is, akit és kedvelek, de a pátjától frászt kapok!
Tombol a pitiánerség.
Elnézést, hogy pont a te beírásod alapján tört ki belőlem !
karma1
@Béla333: 09.58-ra: Belam, MEGY a dolog, ha osszefognak! Mielott osszezavarodsz: 2014-ben SENKI nem fogott ossze senkivel, hajszalpontosan ugyanez a szethuzas volt, es az, hogy GYurcsannyal aztan nem fogunk ossze.
Mondd, miert is kene Gyurcsanynak bocsanatot kernie MEG EGYSZER??? Az oszodi beszed elegge mea culpa-sra sikeredett - a sok sotet fazon nem is birja a mai napig megemeszteni a lenyeget, leragadtak ott, hogy "hazudtunki reggel , delben , este" es annal, hogy "el lehet menni az orszagbol".
Azota semmi mast nem hallok orban reszerol, csak hogy Gyurcsany milyen hazug politikus, es neki koszonhetjuk, hogy annyi fiatal elhagyta az orszagot! Ekkora verbaromsagot azota se allit senki mas, csak a vezeto part a futyisz...
Az mszp volt egy szar, gerinctelen ven hulyekbol allo bagazs, akik elarultak GYurcsanyt, es nekik kellene bocsanatot kerniuk azert, amit tettek. Na, ha erre varunk, akkor meg orban unokajat sem fogjatok kiverni az uralkodoi szekbol.
Gyurcsany akkor is felvette a kesztyut, megprobalt jobb szocialis korulmenyeket teremteni, amikor orban MINDEN egyes mszp-s, gyurcsanyos javaslatot, tervet csipobol megtamadott, felforgatott...
Ha egy tuntetes reakciojarol beszeltek otthon manapsag, akkor arrol vn szo, hogyha ezt Gyurcsanyek csinaltak volna, mar egne a varos. (Lasd 2006-os oktoberi esemenyek.) De orban mar akarmit megcsinalhat, mert az ellenzek - az OSSZES, ebbe beleertve a jobbikot is - egy rakas szart er: picit tuntizik, vonulaszik, bead 1-2 peticiot hogy "juj-juj" es a vilagon semmi sem tortenik. Mert mindenki tudja, hogy orban TEK-et, kommandosokat parlamenti gardat, atomfegyvert vetne be a tuntetok ellen, ugyhogy jobb lesz nem ujjat huzni vele
Béla333
@Mirabilis: tegnap 20.43
Először is álnaiv kérdéseid vagy azt jelzik, hogy nem is ebben az országban élsz, azért nem tudsz semmiről, vagy olyan rövid a memóriád, mint egy baby elefántnak! Talán járj nyitott szemmel és ne dugs a fejed a homok alá!

Az autópálya pénzek elosztásáról a Fidesszel:

"Gyurcsány: Puch László és Simicska Lajos egyeztetett
Az MSZP is érintett volt a korrupcióban. Puch László és Simicska Lajos összejátszott. Ezeket Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök állította most a Figyelőnek.
Puch László nyolc éve az Indexnek adott interjújában maga is elismerte, hogy szokott Simicskával egyeztetni.
Gyurcsány ilyen példák alapján állítja, hogy Puch és Simicska között volt egyeztetés mindenféle ügyben.
A 2010-es szocialista vereség után pedig olyan pletykát hallott, hogy Puch azt hitte, minden folytatódhat tovább Simicskával, de azt a választ kapta, hogy „a kétharmadra más vonatkozik”."
index.hu/belfold/2015/04/09/gyurcsany_puch_laszlo_es_simicska_lajos_egyeztetett/
Béla333
@Mirabilis: tegnap 20.46
"Fideszes és az MSZP-s Gripen kenőpénzek elmaszatolása -ezt hogy érted? "

"45 évre titkosították az eredeti Gripen-jelentést
Negyvenöt évre titkosították a Gripen-bizottság eredeti jelentését, mindössze egy 35 oldalas változatát fogják nyilvánosságra hozni.
A testület több problémát is feltárt a vadászgép-beszerzéssel kapcsolatban, mégsem tesznek feljelentést, illetve nem kezdeményeznek eljárást a felelősök megállapítása érdekében.
Vadai Ágnes a bizottság vezetőjeként pénteken azt mondta: a kormány számára tett javaslataik titkosak,
Mindennek ellenére a szocialista politikus arra az újságírói kérdésekre, tesznek-e feljelentést, azt válaszolta: a bizottság javaslatai nem büntetőjogi javaslatok, nem is ez volt a feladatuk. Mint mondta, a testület sem korrupciót, sem politikai felelősséget nem vizsgált."
www.origo.hu/itthon/20071109-titkositottak-45-evre-a-gripenbizottsag-eredeti-jelenteset.html
Béla333
@Mirabilis: tegnap 20.56
"2006-os zavargások felelőseinek szélnek engedése,- ez most Gyurcsány ellen, vagy mellett? "

"Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédről: A Fidesz legfelső vezetése érintett a zavargásokban, erről dokumentum van
És azt is tudjuk, hogy a Fidesznek érdemi szerepe volt a beszéd kiszivárgását követő zavargások előkészítésében.

Ezt hogy érti?

GYF: Ahogy mondtam: szó szerint.

A Fidesz kapcsolatban állt olyan futball-huligán csoportokkal, vagy szélsőjobboldaliakkal, akik utcára vonultak, és például megostromolták a tévészékházat?

GYF: Erről azt tudom mondani: ma már tudom, hogy van a magyar államigazgatásban olyan államtitokká minősített papír, ami erről tényszerűen ír. És azt is tudom, hogy ennek van olyan másolata is, amit a fideszesek akkor sem fognak tudni eltüntetni, ha egyszer attól kell félniük, hogy kormányváltásra kerül sor, és az új kormány feloldja ezeknek a dossziéknak a titkosságát. Ezekből a jelentésekből pontosan kiderül, hogy a Fidesz leg-leg-legfelső vezetői érintettek voltak ebben a folyamatban."
magyarnarancs.hu/belpol/gyurcsany-ferenc-az-oszodi-beszedrol-a-fidesz-legfelso-vezetese-erintett-a-zavargasokban-errol-dokumentum-van-100832

Csak úgy kérdezem, hogy ha a 2006-os eseményeket követően még 3 és fél évig az MSZP kormányzott, akkor mi a csudát csináltak, hogy nem tudták ezt kideríteni és nekünk, a választóknak bemutatni? Miért most okos ellenzékben?
Béla333
@Mirabilis: tegnap 20.57
A 2014-es választási vereséget közösen hozták össze, oda is írtam, hogy közös az eredmény.
Gyurcsány és a DK mondjuk elég jól belejátszott, hogy a pártfinanszírozás, választási pénzek eredetének a megszellőztetésével (azzal, hogy Gy. tud ezekről) bezsarolta magát az összeborulók közé és bizony ez a lépés sokakat visszatartott attól, hogy az összeborulókra szavazzanak.
Mégha ezt DK-s körökben nem is szabad/illik kimondani!
Béla333
@Sámannus: tegnap 21.39
Nem kell összevetni a Fideszes országrablást és a 2010-előtti MSZP korrupciót, max. csak annyiban, hogy ez is disznóság volt, a másik meg még nagyobb disznóság.
De azért nem kell elviselnünk a 2010 előtti szintén sokszáz/ezer milliárdos lopkodást, mert most a Fidesz többet lop!
Gyurcsány meg nem azonos az ellenzékkel.
Hibás azt mondani, hogy aki felveti Gyurcsány korábbi ügyeit, felelősségét az ezzel az ellenzéket ássa alá, Orbán szekerét tolja, stb. Ez Gyurcsánynak a érdeke, hogy így gondolkodjanak a választók, de az igazsághoz vajmi kevés köze van!
Az igazság ezzel szemben az, hogy ha valóban le akarná a Fideszt váltani Gyurcsány, akkor figyelembe venné, hogy mekkora az elutasítottsága. Nem a DK-nak, hanem neki.
És igen, visszalépne az első sorból, hogy ne zavarja a választókat a személye! Attól még pártelnök maradhatna.
Tegnapi Publicus adat, hogy míg Botka 42 %-on van, addig Gyurcsány 21%-on!
Béla333
Ha már itt tartunk:
Valaki meg tudná mondani hogy mi volt ez az Indonéziai tőke befektetés még Gyurcsányék miniszterelnöksége idején?

"Rafinált Ázsiai Kapcsolatok - 1.rész
"Hungarian companies to invest $4 billion in South Sumatra."
vastagbor.blog.hu/2010/03/25/rafinalt_azsiai_kapcsolatok_1_resz

Valaki meg tudja mondani, hogyan hasznosulnak az adóforintjaink Sumatrán?
Megvan még egyáltalán?
Béla333
@Mirabilis: 18.19
Megint úgy teszel, mintha nem emlékeznél! Pedig ez sem volt olyan régen!
"Hol van itt a kenőpénz Gyurcsányék által? "

"Az említett októberi megbeszélésen a magyar 180 millió schillinges tétel mellett egy 1,05 milliárdos cseh és egy 250 millió schillinges osztrák tétel is szerepelt, húsz, illetve négy személy megkenésére. A magyar „fejezetben” említés történt a szocialistákról, kiegészítő províziókról és egy Disznó álnéven emlegetett, vélhetően magyar személyről, akivel a gróf állítólag három éven át tárgyalt."
nol.hu/kulfold/mensdorffot_birosag_ele_allitjak_

Vagy egy másik:

"A Times korábban CIA-jelentésekre hivatkozva azt írta: a „két legnagyobb magyar párt”, amely ez idő tájt a Fidesz és az MSZP volt, körülbelül tíz-tízmillió dollárt kapott a Gripen-szerződés elősegítése érdekében."
nol.hu/kulfold/miert_epp_a_magyar_vadaszgep-beszerzes_maradt_volna_ki_a_kenopenzekbol_
simmering73
Gyurcsány körme alatt a piszok többet ér, mint az egész fideszes maffiabanda.
Béla333
@Mirabilis: 18.20
Szerinted az MSZP/Gyurcsány a rendelkezésükre állott 3 és fél év alatt az irányításuk alatt álló titkosszolgálatok és rendőrség ne tudta volna kinyomozni hogy egy ekkora megmozdulást, a város felgyújtását ki szervezte meg, kik irányították a háttérből?
Ha megteszik, és egy nemzetközi sajtótájékoztató keretében bemutatja a megdönthetetlen bizonyítékot (hang, képfelvétel, vallomés, írásos dokumentum, stb), akkor ma nem Orbán a miniszterelnök és nagy valószínűséggel a Fidesz is eltűnik a süllyesztőben.

Akkor ez most Gyurcsány mellett szól vagy ellene?
Béla333
@Mirabilis: 17.33
" Ott is hagyta az mszp-t Gyurcsán, nem? "

Az autópálya felülszámlázásoknál százmilliárdok tűntek el. Gyurcsány mint miniszterelnök és mint az MSZP pártvezetője ezt nem látta? Ha látta tett-e feljelentést? Ha nem látta, akkor alkalmas volt arra amit csinált, ha ekkora közpénzt lenyúlhattak?
Az nem elég, hogy mint vezető otthagy csapot-papot, de a közpénz lenyúlást nem állítja le, nem szünteti meg!
Sámannus
@Béla333:" Tegnapi Publicus adat, hogy míg Botka 42 %-on van, addig Gyurcsány 21%-on!"
Ha a váltásban gondolkodunk, az értelmiségnek kell megváltoztatni az emberek látásmódját ehhez sokat tett orbánék rombolása.
Gyurcsány gyenge elfogadottsága egy brutális lejárató kampány műve volt.A fidesznek sikerült Gyurcsány szavainak érvényt szerezni, mart botrányosan kormányoztak.csak ki kell bontani az igazságot. Ez az egyetlen lehetősége a fordulatnak.
Ezt csak a valóságos viszonyokat megértve lehet megváltoztatni. Fel kell ébredni, a rombolás amnéziájából.
Orbán már csak önmagát ismétli elfogytak az érvei nincs hová hátrálni. Már elvesztette a Gyurcsány elleni partiját!
Mint már mondtam, ő csak eszköze orbán megbuktatásának, de nem a leváltója. Ha Gyurcsány elfogadottsága megváltozik orbánnak kapa.
Sámannus
@Béla333: "Nem kell összevetni a Fideszes országrablást és a 2010-előtti MSZP korrupciót, max. csak annyiban, hogy ez is disznóság volt, a másik meg még nagyobb disznóság."
A sleppek disznósagai mindig lesznek, de szociális népszavazások, és nyugdijkasszák kirablása, egészségügy...stb-stb ne soroljam má
mészáros sem érdekel, a lényeg az ország kifosztása. A piti dolgokkal aránytévesztésben vagy.
Béla333
@Sámannus: Mi az, ami piti dolog szerinted?
Pl. az autópálya felülszámlázásoknál több mint 40%-al volt felülszámlázva a fővállalkozói díj.
Összességében ez is többszáz milliárd ellopott pénzt jelent!
Ez neked piti?
Az elkövetője hivatkozzon erre a bíróság előtt!

Egyébként te esetleg nem tudsz valamit a ma reggel 7.30-kor beküldött írásomban szereplő Sumátrai magyar befektetésről, ami szintén Gyurcsányhoz köthető?
Vagy ez is piti ügy?
Béla333
@Mirabilis: 20.18
Elárulom neked: Széll Bernadett
Béla333
@Mirabilis: 20.32
Akkor másképpen mondom: Hadházy Ákos
Béla333
@Mirabilis: 20.38
Engem az érdekel, hogy az általuk képviselt, vallott dolgok, ügyek jelentős részével egyet tudok érteni!
Pár nappal ezelőtti Publicus felmérés szerint pont annyi a mai napi támogatójuk, mint a DK-nak!: 3-3%
Béla333
@Mirabilis: 20.15
Nézd meg a ma megjelent adatokat is! Ez meg a Medián áprilisi adatai:

"A felmérés április 21. és 26. között készült, tehát már érezhető rajta a CEU-elleni offenzíva hatása.
A teljes szavazókorú népességet vizsgálva a Fidesz-KDNP népszerűsége 6 százalékpontot csökkent, azaz 37-ről 31 százalékra olvadt a párt támogatóinak aránya.
A Jobbik a biztos szavazók között 14, az MSZP 9 százalékon áll, a DK és az LMP 4-4 százalékon, a Momentum 2 százalékon, az Együtt, a Kétfarkú Kutya Párt, a Moma és a Párbeszéd 1-1 százalékon, a Liberálisok jelenleg nem mérhetők."
propeller.hu/itthon/3281410-median-felmillio-szavazot-vesztett-fidesz
Béla333
@Mirabilis: 20.35
Azért élek még, mert nem veszek mérget a közvéleménykutatók felméréseire!
Szókrakész
Gyurcsány semmi más, mint Orbáni méretekben populista, mellette plagizáló, népnyúzó, komcsi(mint Orbán), fizetett csicska, báb!!!
Akkora politikai kötéltáncos, hogy Flatley megirigyelné!!!
De egyszer szakad a kötél a népnél is.
Hiába kötés-horgolás, szövőnő szakos az összes dk-s barom.
Szókrakész
@Béla333: Az elcsalt 1,2 milliárdos költségvetési csalás
Szókrakész
@Szókrakész: Csak azt is vedd hozzá.
Hirtelen fejeztem be a bányajogokért fizetett általad írt összeget.
Mert ugye qrcsányék magyar pénzből bányákat vettek.
De ezt mesélheted a dákósoknak.
Szelektív tudat, szelektív neuronok, bitek.
Úgy működnek, mint az elektronikában az egyenirányítók.
Bármi váltóáram, xar bejön ők azonnal pro qrcsány vetítik kifelé.
Szókrakész
@idppp: Most jössz le a szerről, vagy hiányod van?!?!?!
Béla333
@Szókrakész: 20.58
Mondjuk az sem OK, hogy magyar adóforintjainkat Szumátrán fektetik be, de ha már befektették, akkor megvan még az, amit vettek Gyurcsányék?
Szerepel az államkincstár nyilvántartásában, vagy a fene tudja hol tartják a magyar állam külföldi befektetéseit?!
Mi van a mai napon ezzel a magyar befektetéssel?
Szókrakész
@Béla333: Semmi.
Sima qrcsány és Tsa. privát vagyon.
Így nem volt nehéz azt mondani, hogy nem kell az 1,2 milliós ME fizetés, mikor sunyiban milliárdokat kaszálok az adófizetők pénzéből!!!

De én nem értem, hogy miért harcolsz agyhalottakkal!!!
Ezek ugyanonnan folytatnák az országkifosztást, ahol qrcsány abbahagyta.-
Ezek annyira agymosott, agyhalott barmok, hogy semmit nem tudsz nekik bizonyítani!!!

Egyfajta Hive Mind uralkodik.
Qrcsány az anyaméh!
Ők meg gondolkodás nélkül alávetik magukat a kaptár, qrtcsány szellemének.
Megvezetett birkák!
Egy bizonyos kolomp hangra, frekvenciára üzemelnek.
Béla333
@Szókrakész: 21.17
Ha a Szumátrán befektetett sokmilliárdnyi magyar adóforint valóban eltűnt és már nem magyar befektetésként van nyilvántartva, akkor itt is felmerül a kérdés: Budai annakidején miért is nem kérdezte ezt meg Gyurcsánytól?
Hol van a lé?
Egy héttel ezelőtt a HírTV Szabadfogás műsorában hallottam Pörzse szájából egy érdekes felvetést: 2010-ben felajánlották Gyurcsánynak, hogy nem feszegetik ezt az Indonéz ügyet, cserében csak annyi a dolga, hogy a teljes ellenzéki oldalt amortizálja le ahogy tudja!
Jól dolgozik!
Szókrakész
@Béla333: Mondom hogy:
"egy tányérból esznek, mindig összevesznek"

Kéz kezet mos.
Egy tábor.
Ők(fidesz, Qrcsány mszp, szdsz, ...) vs. magyar adófizetők
Szókrakész
@Béla333: És a baj az, hogy annyira sötétek, idióták, lebutított barmok, hogy még ez se bizsergeti az ingerküszöbjüket.
Béla333
@Szókrakész: 21.35
Éppen most festik le Gyurcsány valódi portréját a Hír TV Szabadfogásban!
idppp
@BALKÁN KOBRA: Ez a fő baja, maga hatökör? Én nem vagyok angolkisasszony, mindenkivel úgy beszélek, ahogy megérdemli! Nehogy tiszteljem már azt a barom Szókratészt, aki olyan hülye, mint 6 pár rendőrcsizma, vagy a gumiszobabeli társát, azt az idióta, Gyurcsány fóbiás szarkupacot, 333Bélát - egy is sok belőle - a falu bolondját! Már a csapból is ő folyik, nincs ennek a bránrenek semmi dolga? Nem fideszes politikus véletlenül? Azok ilyen degeneráltak...
Szókrakész
@Béla333: Mikorv az idióta pro Gyurcsány ellenzék fel se fogja, hogy mit mondott qrcsány azzal, hogy:
eltörölné a családi adókedvezményt és növelné a családi pótlékot.
Akinek erre nem esik, le, hogy ki az a qrcsány, az menthetetlen.
Többet vesz el, mint amit visszaad.
De a sötétek ezt fel se fogják!!!
Béla333
@idppp: 21.49
Csillapodjál már!
Bár elég nagy bunkó paraszt vagy, mégsem állok neki hogy szapuljalak!
Így annyit el lehet várni még egy oly nagyon szókimondó valakitől is, amilyennek magadat állítod be, hogy a cikkel foglalkozz, ne a másik anyázásával!
Ha nem tetszik amit írok, akkor van egy egyszerű megoldás: ne olvasd el!
idppp
@Béla333: Nem tűnt még fel, hogy nem arról van szó, hogy ne olvassuk el, ami nem tetszik, mert előre nem tudom, hogy tetszik-vagy sem, nem lehet ennyire nehéz felfogású, ha szellemileg csökött is kissé! Inkább gyakorolna önkritikát, mert inkább magánál vannak komoly problémák! Összeszámolta már hány lájkot kapott, ami azt jelent, hány ember ért egyet a hozzászólásaival, ha nem tudná! Az irdatlan mennyiségű kommentje egy hét alatt nem éri el egy átlagos véleményt nyilvánító egyetlen beírásának tetszését, a színvonalról nem is beszélve! Állandó szófosása van, de nincs értékelhető mondanivalója! Képes felfogni amit leírtam, mert a demencia jelei már erősen mutatkoznak magán!
BALKÁN KOBRA
@idppp: Akkor is letegezlek, vazze! S ha nem tetszik a csendőrpertu, mehetsz innen a p*csába!
silber13
@Béla333: Csak egy " apróság ." A Gripen kenőpénzeket szíveskedj a Fidesz bugyellárisában keresni, de leginkább a csúti szélhámos pénztárcájában!
Béla333
@silber13: 06.51
Azokat a pénzeket, amelyekből mindkét oldal kapott (és ilyen a Gripen kenőpénzek története is!) természetesen mindkét csapattól követelni kell!
Azt hiszem feljebb beidéztem cikkeket, amelyekből kiderül, hogy mind a Fidesz, mind az MSZP kapott kenőpénzt! Ezért nem is feszegették az ügyet egyik oldalon sem!
Béla333
@idppp: 22.46
További jó szuttyogást kívánok neked!
Amit ezentúl írok, azt nem neked írom.
Egyébként meg nyugodtan megtehetnéd, hogy a beírásaimat egyáltalán nem olvasod el.
Ha meglátod egy beírásnál, hogy Béla333, akkor máris lapozzál!
Ugye milyen egyszerű!
További szép napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.