Állítólag iskolaidőben, étlen-szomjan kell "dolgozniuk az M1 műsorában szereplő bértapsolóknak.

A 24.hu-nak egy diák azt mesélte,

fél tíztől este hétig voltunk a Maradj Talpon! műsorban, ezért 3 ezer forintot kaptunk.

Az általános iskolás gyerek több osztálytársával vett részt a forgatáson, némi zsebpénz reményében. Azt állítja, a háromezer forintról nem kaptak számlát. Rajtuk kívül még több általános iskolás is volt a teremben, ahogy gimnazisták és nyugdíjasok is.

A bértapsolók ételt, italt nem kaptak, egy kitöltetlen, pecséttel ellátott igazolást viszont a kezükbe nyomtak, ami az erőforrás-minisztérium diákjogi ismertetője szerint nem fogadható el hiányzási okként.

A portál megkérdezte a felvételre közönséget szervező céget, akik a követezőt válaszolták:

"Az információk hiányossága miatt a leírtakat megerősíteni nem tudjuk. 18. életévét be nem töltött személy esetében szerepléshez szülői beleegyező nyilatkozatra van szükség. Amennyiben tudnak konkrét neveket mondani, úgy együttműködő partnereinktől megpróbálunk utánajárni annak, hogy a diákok valóban szerepeltek-e vagy csak diákcsínyről van szó."

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"... a háromezer forintról nem kaptak számlát." NAV???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Orbánék egyre zsugoribbak.
"Óránként 800 forintért tapsolhat Orbán Viktornak március 15-én"
civilhetes.net/orankent-800-forintert-tapsolhat-orban-viktornak-marcius-15-en
Pálinkafőző Rézüst
"... a háromezer forintról nem kaptak számlát." NAV???
lampa laz
Hova teszik azt a sok pénzt amit ellopnak tőlünk erre a xarcsatornára?
Abból már tudnának tapsgépet is beruházni, esetleg még a stáb is megtehetné. Bár, h kivel v mivel tapsoltatnak nekem mindegy mert nem nézem már vagy 20 éve ezt az adót, sőt a tőbbi emmel kezdődőt sem meg a dunákat sem. Nem akarok még elmeállapot romlást, mert ezektől azt lehet kapni.
volvós
300.-HUF...hmmmmmm Brutto, vagy Netto ???
Eladott Ország
Ilyen szarházi kormányunk van. Az erőforrás-minisztérium diákjogi ismertetője, meg húzzon el a bús p*csába.
kisrigó
Ráfér a pofájukra! Az igazolást valószínűleg nem merik elutasítani az iskolák.A minisztérium diákjogi felelősét miért tartjuk? Az lenne a korrekt eljárás, hogy hívatalból utánajárnának a hírnek. Ja, a gazda ellen nem mernek fellépni! Csillagszórós dísznek vannak a "lószerszámon"?
Donáld Tramp
Ez mindenhol így működik, tök mindegy hogy az utált 'köztévé', vagy valamelyik 'retek' sz@r a tizenegynéhány közül... ezért kár sírni.
verőce21
Már negyven éve így működnek a tévécsatornák.
levarosbukta
@Pálinkafőző Rézüst: Milyen számlát te nagyeszű??? Aki kapja a pénzt annak kell számlát kiállítania nem annak aki adja. Eszem megáll. Innentől cikk is egy nagy marhaság.
Pálinkafőző Rézüst
@levarosbukta: az áruért cserébe pénz és számla jár. Itt a jelenlét, és a taps volt az áru. Kvázi pénz és számla jár érte.
levarosbukta
@Pálinkafőző Rézüst: Gondolkodj már kicsit légy szíves! Az áruért cserébe pénz jár, a pénzért meg számla. Tehát a gyerekeknek kellett volna számlát adni a pénzért amit kaptak. Jól megtekerted saját magadat.
Pálinkafőző Rézüst
@levarosbukta: egy színész is számlát kap a színháztól. A skacok színészkednek, kvázi statisztálnak, a színházat a Tv helyettesíti ebben a helyzetben. Nem te tekerted meg magad? :)
Fradigege
Én nem nézem. Nem érdekel. Elegem van.
KisGenyo2
@Pálinkafőző Rézüst: "az áruért cserébe pénz" idáig helyes. A számla viszont a pénzért cserébe jár, kvázi igazolás a pénz átvételéről!!! ;-)
KisGenyo2
@Pálinkafőző Rézüst: Nem számlát, hanem max. bérlapot kap. Ha alkalmazott. Ha alvállalkozó, akkor ő ad számlát a színháznak!!!
Pálinkafőző Rézüst
@KisGenyo2: és adtak? Nem. Senki nem kapott semmilyen számlát. Ez itt a gond...
Borsodi
Orbánnak is vannak bér tapsolói,csak őt el is kerítik nehogy el lopják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.