A kaszinóberuházással és telekcserével kapcsolatos ügyben most lett ítélet másodfokon. Felmentették másodfokon a Sukoró-per két fővádlottját, értesült az Index. Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot hűtlen kezelés kísérletével vádolták, első fokon letöltendő börtönre ítélték őket, a Szegedi Ítélőtábla azonban mai döntésével felülírta az elsőfokú ítéletet, bűncselekmény hiányában hozott felmentő ítéletet. Az ügyész az első- és a másodrendű vádlott esetében fellebbezést jelentett be, így a döntés nem jogerős. Az ügyben tavaly szeptemberben hozott elsőfokú ítéletet a Szolnoki Törvényszék. Akkor négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélték Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatóját, 3 év 6 hónap börtönre ítélték Császy Zsoltot, az MNV volt értékesítési igazgatóját, V. Bálint ügyvédet pénzbüntetésre ítélték, viszont Markó Andreát, a Pénzügyminisztérium volt szakállamtitkárát és F. Zsolt értékbecslőt felmentették.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Schiffer András éveken át folytatott aljas hecckampányt az előző kormány ellen Sukoró-ügyben, tökéletes összhangban a Fidesz érdekeivel. Ma másodfokon felmentették az ügy fővádlottjait: Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot. Mikor kér Schiffer András bocsánatot a rengeteg hazugságért, gyűlöletért, a tönkretett életekért?"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
"Schiffer András éveken át folytatott aljas hecckampányt az előző kormány ellen Sukoró-ügyben, tökéletes összhangban a Fidesz érdekeivel. Ma másodfokon felmentették az ügy fővádlottjait: Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot. Mikor kér Schiffer András bocsánatot a rengeteg hazugságért, gyűlöletért, a tönkretett életekért?"
Manhattan
Ez az aljas becstelen féreg Schiffer, aki személyesen védte Orbánt a kordonbontás idején, ne bocsánatot kérjen, hanem perelje be mindenki komoly kártéritésért, mert rágalmazott, hamisan vádolt embereket, rosszindulatúan. Ezt egy bocsánatkéréssel nem lehet elintézni.
Béla333
@Manhattan: 12.59
Én nem láttam semmiféle hecckampányt Schiffer részéről!
Annyi volt mindösszesen, hogy hivatali visszaélés miatt tett feljelentést!
Az évekig tartó folyamatot nem Schiffer vezényelte, így kár ezért őt mocskolni!
Kiderült, hogy mindenki ártatlan! Csak az államot érte kár, de az senkit sem érdekel!
Béla333
@Manhattan: 13.08
Mit férgezel itt?
Hazudozol itt össze-vissza: Schiffer nem védte Orbánt a kordonbontás ügyben!
Pereld be, nagypofájú mocskos DK-s!
Az évekig tartó folyamathoz Schiffernek semmi köze nem volt, az az ügyészség és a bíróság játéka!
Mocskold inkább a Fidesszel összejátszó Gyurcsányodat, aki semmi mást nem csinál, csak az ellenzéket veri szét!
Manhattan
Ez is egy Fidesz-Jobbik csicska, mindig is az volt. A 2006-ban is a gyújtogató, aszfaltfelszedő náci csőcseléket támogatta. Sajnos ebből a szellemiségből nőtt ki az LMP is. Schiffer szégyellje magát! Egyébként a hamis vád bűncselekmény!
Béla333
@Manhattan: 13.26
Ne a pofád járjon: jelentsd fel! Mitől hamis vád az, ha valaki bűncselekmény gyanúja esetén feljelentést tesz? Semmit sem tudsz, csak mocskolni amúgy DK-s módra!
2006 ügyében sem a csőcseléket támogatta, hanem a rendőri túlkapások ellen lépettt fel!
Nagyon jól tette, ha már neked meg a Gyurcsány hívő mocskoknak jó volt minden úgy, ahogy történt!
Inkább arra válaszolj, hogy miért nem csukta le Gyurcsány a felbújtónak és elkövetőnek nevezett Fideszes vezérkart? Ez a kéz-kezet mos játékának a része?
Akkor meg mit szörnyülködsz itt 2006-os ügyben? Megtettetek mindent, hogy ez az országdúlás felelősei rács mögé kerüljenek, vagy már akkor összejátszott Gyurcsány Orbánékkal, azért nem jutott el a nyomozás a Fidesz vezérkarig?
Egy mocskos árulók vagytok, azt ellenzék szétverői, a Fidesz csicskái!
bencemacska
"Április elején Balsai is telekspekulációt említett és a Velencei-tóért aggódott.
2009. április: Gyurcsány Ferenc aláírásával kormányrendelet születik a King’s City kiemelt üggyé nyilvánításáról.
Május közepén Cser-Palkovics András az Országgyűlésben ismételte meg Balsai vádjait. Bajnai Gordon megvédte a szerinte 2000 új munkahelyet teremtő beruházást. A hónap végétől kezdve az LMP is bekapcsolódott a botrányba, a nyilvános döntéshozatal elmaradását, majd környezetvédelmi szempontokat, végül a jogsértő ingatlancserét kárhoztatva."...
"Október 6-án az LMP, hivatali visszaélés bűntettének gyanúja miatt, feljelentette Gyurcsányt."...
"Decemberben tanúvallomást tett Tátrai Miklós. A tanú állítása szerint a miniszterelnök a megbeszélésen megkérdezte, van-e jogi lehetőség az ingatlancserére, de utasítást nem adott rá.
Még ebben a hónapban interjút adott a Népszabadságban, melyben azt állítja, hogy a sukorói ügy valójában nem szól másról, mint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök levadászásáról. Szerinte a kaszinóprojekt ügyében félrevezették a politikusokat, és nem történt bűncselekmény."...
"Szeptember 12-én az Országgyűlés megszavazta Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését.
Október 3-án kihallgatják Gyurcsány Ferencet."
sukoroper.wordpress.com/kronologia/
Béla333
@bencemacska: 14.47
Miért nem ezzel kezdted a beidézett oldalt?:

"Ezt az oldalt Gyurcsány Ferenc és barátai szerkesztik."?
bencemacska
@Béla333: Nem is olvastam el a fejlécet, ha észreveszem, nem ezt idézem be! De ez volt az, ami kronológiai sorrendet követ!
Csak arra voltam kíváncsi tett-e Schiffer feljelentést!
szaboria1
@Béla333: Már évekkel ezelőtt meg mondtam halva született ötlet volt az LMP részéről. Én dolgoztam Pilisen és a cserébe adott almás telket volt pofájuk alul értékelni a fidesz részéről holott a csere egy gazos terület volt a Sukorói. Az csak duma volt, hogy az államot megkárosították.
Béla333
@szaboria1: 15.22
" Már évekkel ezelőtt meg mondtam halva született ötlet volt az LMP részéről."
Bocs, de nem értem: mi volt halva született ötlet?
Az hogy az államot megkárosították az nem a te döntéseden múlt, hanem a hivatalos értékbecslők döntöttek így!:

"A sukorói telekcsere ügyében elkészült igazságügyi szakvélemény szerint is legalább 1,2 milliárd forint kár érte a magyar államot - írja a keddi Magyar Nemzet. A Fejér Megyei Bíróság által kirendelt független igazságügyi kutatóintézet szakértői az állami tulajdonú, a Velencei-tó partján lévő ingatlanokat 1,708 milliárd forintra, a Joav Blum izraeli-magyar állampolgár tulajdonában lévő, Pest megyei területeket pedig 264 millió forintra értékelte. "
www.gondola.hu/cikkek/78228-Sukoro__1_2_milliardos_kar_erte_a_magyar_allamot.html

Az, hogy Gyurcsányékat kimosták a sz@rból a Fideszes/polt Peti féle bűnpártoló ügyészség segítségével, valamiféle hátsó megállapodás alapján, az még nem azt jelenti, hogy ne okozott volna kárt a magyar államnak (mindannyiunknak!) ez a tranzakció!
Szerintem!
szaboria1
@Béla333: Akkor miért ilyen ítéletet hoznak? A mai szakértők már politikai alapon is döntenek.
Béla333
@szaboria1: 17.29
Te még bízol a Polt féle igazságszolgáltatásban?
Abban, hogy ők a bűnt üldözik és nem úgy tesznek, ahogy a Fidesznek a megfelelő?
Úgy teszel mintha az egész nem arról szólna, hogy hogyan manipulálják a választókat?!
Csak azt nézd meg, hogy szerinted történt-e politikusaink által elkövetett korrupciós bűncselekmény az elmúlt évtizedekben és ehhez képest mennyi "elkövető" ül ezért?
Talán itt az idő, hogy kinyisd a szemed!
CsipkeRózsa
@Béla333: A nagyobb beruházásoknál gyakran előfordul az is, hogy ingyen adják a területet. Sőt az is, hogy komoly milliárdokat kap a beruházó hozzájárulásként. Tehát ne itt hivatkozz arra, hogy micsoda veszteséget okozott a telekcsere. Az ármegállapításnál a túlzott beárazást vette figyelembe a vizsgálat. Egy gazos, elhanyagolt területet túlértékeltek az ügy érdekében, hogy ebből feljelentés lehessen.
Már akkor világos volt, sokat előtt, hogy Orbán azért akadályozta meg a beruházás, mert más elképzelései voltak a kaszinó ügyben. Itt nem keletkezett volna semmi haszna.

Nézd meg most, hogy mennyire áron alul értékelnek "kedves" vevőknek eladás alakalmával, és milyen magas árat használnak, amikor az állam "kedves" eladótól vásárol.

Ez utóbbit csak azért jegyeztem meg, mert annyira kibuktál mindenkire, aki elítélte ezt a
Gyurcsány elleni koncepciós próbálkozást.
Béla333
@CsipkeRózsa: 18.07
Nem én hivatkozok arra, hogy az államot (mindannyiunkat!) veszteség ért, hanem az igazságügyi szakértő véleménye szerint ért (volna) bennünket több mint 1 milliárdos veszteség.
Az, hogy most még többet lopnak a Fideszesek, az nem mentség semmire.
Egyébként csak arra buktam ki, hogy egyes DK-s belső fanatikus emberkék férgeztek itt, így minősítettek másokat, pedig talán azt is meg kellene nézni, hogy mi is a helyzet Gyurcsány és Orbán összejátszásával?!
Melyik is féreg dolog?
Ha valaki a közös vagyonunk elherdálása ellen lép fel, vagy az, ha a hátunk mögött összejátszva lopják szét az országot?!

Apropó! Te tudod, hogy megvan-e még a Gyurcsányék által Szumátrán befektetett sokmilliárdnyi adóforintunk?:

"Rafinált Ázsiai Kapcsolatok - 1.rész"
"Hungarian companies to invest $4 billion in South Sumatra."
vastagbor.blog.hu/2010/03/25/rafinalt_azsiai_kapcsolatok_1_resz

(Ilyenkor szokott mindenki pánikszerűen eliszkolni, remélem te nem teszed!)
CsipkeRózsa
@Béla333: Erről a sumátrai ügyről nem volt nagy híradás, a cikk is legendának mondja:

"Leghíresebb az indonéziai látogatásuk lett, máig keringenek róla a legendák.

Kizárt dolog, hogy ebben az ügyben, ha igaz, nem lett volna Gyurcsány ellen eljárás, hiszen mindenhol próbálkoztak ellene valamilyen ügyet előhúzni. Többnyire úgy, hogy sok embert megvádolva akartak eljutni Gyurcsányhoz, vádalku keretében.
Sukoró is ilyen eljárásnak indult.
Béla333
@CsipkeRózsa: 18.38
Szoktad nézni a HírTv-n a Szabadfogás című műsort?
A 83. adás végén hallottam először Pörzse Sándortól erről az egész Szumátrai magyar állami befektetésről!
Abban az hangzott el, hogy ezzel zsarolhatják Gyurcsányt, hogy úgy mozogjon az ellenzéki térfélen, ahogy Orbánéknak a leginkább megfelelő!
Cserébe nem terítik ki ezt az ügyet!
Mondjuk ez megmagyarázhatja, hogy miért lehetetleníti el Gyurcsány az ellenzéki fellépéseket!
Ez (ha igaz) azért elég nagy féregség, nem gondolod? Ez inkább féregség, mint az, ha valaki fellép a közös vagyonunk védelmében, ahogy Schiffer tette, amikor feljelentette Gyurcsány hivatali visszaélés miatt Sukoró ügyben!
Béla333
@CsipkeRózsa: 18.38
Még egy: azért ezt annak idején megírták, tehát nem legenda:

"Több megállapodás is született a két állam között, az egyik a MeH szerint:
"- Indonézia támogatja a magyar befektetési törekvéseket - jelentette ki az indonéz elnök a megbeszéléseket követő sajtótájékoztatón. Susilo Bambang Yudhoyono konkrét példakent megemlítette, hogy Magyarország bekapcsolódhat Dél-Szumátra tartományban induló fejlesztési programokba. Amint azt a magyar kormány képviselői elmondtak, egy 100 millió dolláros nagyságrendű projektről van szó, amelynek keretében Dél-Szumátrán magyar részvétellel folyhat szénbányászat, vasút- és kikötő-korszerűsítés, valamint hőerőmű-építés."
Ugyanez a Világgazdaságban:
"Immár bizonyos, hogy a magyar érdekeltségű Garvox társaság épít fel Dél-Szumátrán egy 300 megawattos hőerőművet, ezenfelül számos energiaipari és infrastruktúra-projektben is részt vesz az indonéziai országrészben – írja Bisnis Indonesia. A lap szerint az erőmű 300 millió euróba kerül. A Garvox beszállna a helyi biodízelgyártásba is, az üzemanyagot pálma- és ricinusolajból állítaná elő.
Az ezekről szóló szándéknyilatkozatok a dél-szumátrai tartományi kormányzó múlt heti magyarországi látogatása során születtek. Ezeket dél-szumátrai részről Syahrial Oesman kormányzó, a Garvox részéről Kern József írta alá."
vastagbor.blog.hu/2010/03/25/rafinalt_azsiai_kapcsolatok_1_resz
CsipkeRózsa
@Béla333: Megint nem fogunk egyetérteni a vitánk végén.

Pörzse Sándort ismerve, nem tudom elfogadni, amit ő mond.

Schiffer pedig Orbán sugallatára tette meg a feljelentést, hiszen nem is tudhatta, hogy mi volt a helyzet. A hivatali visszaélésről kiderült, hogy semmi alapja nem volt, nem szólt bele az eljárás menetébe, csak annyit mondott, hogy tegyék a dolgukat.
Akkor nem úgy volt, mint most, hogy egy ember dönt mindenben.
CsipkeRózsa
@Béla333: Az én szememben Gyurcsány nem követett el sem lopást, sem visszaélést, semmi olyat, ami büntethető volna.
nemkati
@Béla333: "az államot (mindannyiunkat!) veszteség ért, hanem az igazságügyi szakértő véleménye szerint ért (volna) bennünket"
A "volna", az nem azt jelenti, hogy veszteség ért. De ha ért volna, akkor mennyi veszteség ért volna, és ha nem ért, akkor mennyi nem ért? 1 milliárd veszteség nem érte az államot?
Béla333
@CsipkeRózsa: 18.55
Nem Pörzse Sándor találta ezt ki, ő csak felvetette ezt, de a beidézett Világgazdaság cikket nem ő írta!
Hogy a Fidesz által különböző ügyekkel a mai napig zsarolt Gyurcsány miért lett felmentve a Polt féle bűnpártoló ügyészség ténykedését követően a Sukorói ügyben? Talán egyszer megtudjuk!
Béla333
@CsipkeRózsa: 18.58
Ha nem, hát nem! A lényeg, hogy nyugodt legyen az álmod!
Peller Anikó
@bélaluka: fáj az igazság béluka, szar ügy amikor kiderül, hogy semmi fogást nem találtak a Ferin pedig nagyon rajta voltatok, a kedvenc siffered már az első pillanattól kezdve sukorózott és erre mit csinálsz te kis poetsch, még ennek ellenére gyurcsányozni jársz ide ezerrel. Kussolhatnál már legalább ilyenkor kis te. Tű, cérna olló.
Béla333
@nemkati: 18.59
Az, hogy nem ment végig ez a Sukoró ügy, illetve az ehhez kapcsolódó telekcsere ügy az nem Gyurcsányon múlt! Lehet, hogy hasznos lett volna ez a Sukorói beruházás, lehet hogy nem!
Veszteség azért nem érte a magyar államot (mindannyiunkat), mert nem valósult meg a telekcsere!
Egy ekkora beruházásnál lehetett volna esetleg olyan megoldás is, hogy megveszi a beruházó a telket, vagy akár az is, hogy a magyar államtól ingyen megkapja!
Csak tiszta, átlátható megoldás kellett volna, nem ilyen mutyi gyanús valami!
Szerintem!
Béla333
@Peller Anikó: 19.11
Mi van te mocskos szájú vén satrafa?! Te is idekeveredtél?
Mi van a Feri hatalmas leleplezésével? Van már bizonyíték, vagy soha nem is lesz?
Csak arra volt jó az egész, hogy ellehetetlenítsen bármelyik ellenzéki ilyen tevékenységét?
Miért dobta be ezt a Ferid?
Hogy róla szóljanak a hírek egy néhány napig?
Milyen felelősségteljes viselkedés ez?
Te kis tetű!!
nemkati
@Béla333: "Kiderült, hogy mindenki ártatlan! Csak az államot érte kár, de az senkit sem érdekel! "
Muszáj neked is hazudoznod?
nezelodo
Figyeljétek meg, mivel nem tudták bevarrni a riválisokat, pedig nagyon akarták, majd a Lenci vagy az Endy épít majd ott kaszinót, vagy marad a bozót.
Béla333
@nemkati: 19.22
Ezt te kifizeted, vagy dobjuk össze közösen?:

"Sukoró ügy: nyert a magyar állam Washingtonban
2014. október 3. 08:42
A magyar állam javára döntött a sukorói kaszinó-beruházás ügyében a Világbank mellett működő nemzetközi választottbíróság. Az államnak viszont ettől még milliárdos perköltséget kell fizetnie. "
jog.mandiner.hu/cikk/20141003_sukoro_ugy_nyert_a_magyar_allam_washingtonban

Ez nem hazugság, hanem kemény adóforint!
Béla333
@nemkati: 19.22
Ez lemaradt:

"A magyar államnak egyébként 9 millió dollár perköltséget is kell fizetnie, ami 2,16 milliárd forintnak felel meg – írja a portál."
jog.mandiner.hu/cikk/20141003_sukoro_ugy_nyert_a_magyar_allam_washingtonban
CsipkeRózsa
@Béla333: A kemény adóforint nem Gyurcsányhoz, és nem a felmentett fővádlottakhoz fűződik, azt a befektetni szándékozó által kért kártérítési per miatt, az Orbán kormány perköltsége teszi ki.
papa.49
@Béla333: A szaborinához hasonlóan jól ismerem Pilis települést hatalmas termő fákkal beűltett terület volt, amit cserébe adtak VOLNA, de nem lett csere, és miért nem lett csere mert nem akartak a fütyiszek konkurenciát a szörcsögő télapó kaszinó bizniszéhez!!!
Ez a vállalkozás biztos fizetett volna rendesen adót is, amellett, hogy vendég vonzó is lett volna a Velencei tó partján, csak ugye csípte a szemét a cserpák andrisnak, a szarospapíros lósimomnak, meg legfőképp a hazugovicsnak!!! El kellett indítani a malmot ezt tette meg az emp. takony, mert nálam a pacák csak ez lehet, de mint útközben kiderült az is hogy ha rávallanak a Gyurcsányra ,már régen véget ért volna az eljárás velük szemben, mert ezt is felajánlották a nyomozó szervek érdekes módon!!!Tudod miért a Schiffer volt a feljelentő, mert a hazugovics nem akarta a nyakára hozni a pártjának ezt a nehezéket, ezért kellett a segítsége!!!
Végezetül nagyon sokszor egyetértek veled, de ebben, itt, és most nem tudok egyetérteni!!!
Béla333
@papa.49: 19.36
Nem kötelező mindenben egyetérteni!
Én csak azt mondom, hogy nem egy ördögtől való valami, ha valaki a közös pénzünk védelmében fellép, azért még nem kell féregnek nevezni!
Cserében meg azt dícsérgessük, aki jó eséllyel Orbánékkal játszik és játszott össze, miközben szétlopták az országot és a lopott pénzt szétosztották maguk között!
papa.49
@Béla333: Nézd szerintem azok akik a perben vannak nem valószínű, hogy összejátszottak volna a hazugoviccsal!!!
A másik ezt a dolgot rövid idő alatt tisztába lehetett volna tenni, de csak folydogált az eljárás medertelenül, mi meg fizetjük az árát, és most azt ne hidd, hogy te nem fizetsz, te is meg a többi aki nincs a kormányrúd közelébe fizetjük egy habókos barom agymenését!!!(hazugovics)
bencemacska
@papa.49: Ebben az ügyben a hazugoviccsal a Schiffer játszott össze!!!
A lényeg az, hogy fehér megye - és főleg annak Velencei -tó környéki része - Orbán felségterület.
Még megérhetjük, hogy a bicskei tóhoz hasonlóan körbe lesz kerítve, TEK őrséggel megerősítve!
papa.49
@bencemacska: Ahogy mondod, bizony úgy van...
nemkati
@bencemacska: Még megérjük, hogy a mészáros megépíti vajnának a kaszinóvárost Sukorón. És a bevétel 0rbánhoz lesz bekötve.
Peller Anikó
Úgyvan bencemacska. Kirajzolódik béluka kivel is játszol te össze, a stiffered a hatalomba segítette a szálcsát, amikor a gyurcsányozás ment ezerrel akkor besegítettetek kis padkányok, de a legszemetebb te vagy béluka mert még mindig gyurcsányozol, az éltető elemed a gyurcsány. Nem az orbánc a te ellenségképed hanem a Feri, mindigis az volt, neked is köszönhetjük a cigóvajdát a nyakunkon.
Béla333
@Peller Anikó: 21.21
Őszintén megmondtam már néhányszor: Szeretném, ha az 1994 óta kormányon lévők mindegyike eltűnne a közéletből.
Együtt okozták az ország lecsúszását, ezt a helyzetet, amiben most vagyunk!
Abban meg tudtak egyezni a hátunk mögött, hogy az adóforintjainkat hogyan lopják el, azt milyen arányban osszák el, de abban nem, ami az országnak kellett volna: egy minimál programban!
Aki meg ezeket akarja újra és újra a hatalomban látni, azok csak a lopkodás fennmaradásában érdekeltek, ártalmasak az országra!
Mi kell hogy ezt belássátok, nem elég az a félmillió honfitársunk, akik ezek miatt mentek el?
Mennyi ember hagyja itt az országot hogy te is belásd: ez így nem megy tovább!!!
Peller Anikó
@béla: béluka az istenit, hát váltsd le magad a szálcsát az 1 %-os pártoddal. Képes vagy rá?

Hát képtelen vagy megérteni, hogy nem tündérmeseországban laksz hanem egy olyan országban ahol a lehetőségek száma véges, úgyszólván erőteljesen korlátozott és csak a felhozatalból tudsz válogatni, abból kell összehozni egy választási győzelmet.

Nem megy a széthúzással. Én összefogok akár veled is ha a vajdát akarod leváltani.

De ha csak gyurcsányozol az nem vezet sehova. Akarommondani 5/3 fidsz győzelemhez.
Szókrakész
Miért is nem lepődtem meg?
Hogyan is történhetne meg, hogy a Gyurcsány éra alatt izraeliek "ingyen" Magyarországhoz jutnak és ezért még el is ítéljék őket?!?!?!
Béla333
@Peller Anikó: 21.56
Én jelenleg 3 megoldás közül választhatok:
1./ Ha az LMP marad a jelenlegi elveinél akkor rá szavazok,
2./ Ha megvalósulna a Juhász féle csapat a 2010 utáni pártokból, arra tudnék szavazni,
3./ Nem megyek el szavazni.

Talán mindenkinek az a jobb, ha az 1. vagy a 2-es pontot választom!
Neked miért nem jó az, ha valaki nem a Fideszre szavaz? Mit erőlködsz ezzel a Gyurcsánnyal?
Láthatnád ha lenne hozzá eszed és szemed, hogy neki csak az Orbán kell! Dehogy akarja ő leváltani, jól elvan ő ezzel az ál ellenzéki helyzettel. Még 10 évig fenyegeti Orbánt azzal, hogy majd bemutat valami dokumentumot, te meg végig izgalommal várod majd ezt!Ő nem leplezi le Orbánt, Orbánék meg nem buktatják le Gyurcsányt! Ez így egy nagy sz@r!

Akkor inkább az 1, vagy 2. pont!
hetöndöe
Illiberátorék is felvették a szopóálarcot Schiffer Elvtárs vezényletével.Qrbánnak már valószínűleg ráng a szája széle.:-)
bencemacska
@Szókrakész: tegnap, 22:02
Szerintem a "Gyurcsány éra alatt" az "izraeliek" csak másik földterületre akarták a meglevő birtokaikat cserélni! Ha "bővülni" akarnak, nem cserélnek, hanem vásárolnak!!!
Tudod kitől kapták az elcserélendő területeket? Hogy jutottak hozzá? Én nem tudom, de kíváncsi vagyok!
Nessy
Hát, akkoriban még nem volt divat "ajándékba" adni a földet, trafikot, céget, programot,médiát. Akkor még telket "cserélte" volna. De nem lett belőle semmi, ergo a szunyogok és a brekkancsok most is jó érzik magukat az eredeti helyükön, egészen addig, amig Vajna vagy Mészáros nem akar ott építeni kaszinót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.