Ma reggel Orbán Viktor Brüsszelből jelezte, a parlament törvényelőkészítő bizottsága benyújthatja a módosítót a városvédelmi törvényhez.

Ma reggel Orbán Viktor Brüsszelből rábólintott, így "100 százalék", hogy a palament törvényelőkészítő bizottsága ma benyújtja a testület módosító indítvànyát a városképvédelmi törvényhez.

- mondta egy fideszes vezető az ATV-nek.

A fideszes és a KDNP-s képviselők délben vélhetően megszavazzák a "feles" lex csicskát, annak ellenére, hogy több jogász szerint is alkotmányellenes a törvény.

Az Alkotmány VIII. cikkelyének 4. bekezdése szerint a pártok gazdálkodására vonatkozó szabályozáson csak kétharmaddal lehet változtatni, feles többséggel nem, akkor sem, ha ezt a városképvédelmi törvény módosításába teszik.

- nyilatkozták korábban alkotmányjogászok szintén az ATV-nek.

ATV

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Demokrácia, csüngőhasú cigány módra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Várható volt, hogy sunyiskodni fognak. Ezek a tisztességről azt sem tudják, hogy eszeik, vagy isszák.
human
@vadsanca: jelenleg ez a kampányosdi olyan, mintha a párbajban az ellenzék kardot választana, mert az tisztességes, a fidesz meg gépfegyvert, mert bár nem tisztességes, de hatékony. Na vajon melyik nyeri a párbajt aminek még a szabályait is a fidesz írta? Hogy lehet megoldani, hogy a párbajt az ellenzék nyerje?
vadsanca
@human: Az elmúlt 27 év kormánzóit statárium alá kéne vetni. Mindegyik párt "új alapokra" helyezte terveit. Vajon miért nem sikerült a pozitív változás? Minegyik a korropció "áldozata" lett. Ugye mennyire sajnálatos?
vadsanca
Nem szeretném véleményezni ezeket az embereket, mert törölnék bejegyzésem.
Lepényleső
...aztán jött a mesebeli királyfi,s trónját felrúgta alatta,a sok ingyenélő meg a jó dolgát siratja?
human
@vadsanca: Van egy el a kriminalisztikában. A bűnözőt nem a büntetés mértéke tartja vissza, hanem a lebukás valószínűsége. A korrupciót legyen az akár kormányzati, vagy polgári csak a független és működő ügyészség, bíróság és nyomozati szervek tudják megfékezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.