Ma reggel Orbán Viktor Brüsszelből jelezte, a parlament törvényelőkészítő bizottsága benyújthatja a módosítót a városvédelmi törvényhez.

Ma reggel Orbán Viktor Brüsszelből rábólintott, így "100 százalék", hogy a palament törvényelőkészítő bizottsága ma benyújtja a testület módosító indítvànyát a városképvédelmi törvényhez.

- mondta egy fideszes vezető az ATV-nek.

A fideszes és a KDNP-s képviselők délben vélhetően megszavazzák a "feles" lex csicskát, annak ellenére, hogy több jogász szerint is alkotmányellenes a törvény.

Az Alkotmány VIII. cikkelyének 4. bekezdése szerint a pártok gazdálkodására vonatkozó szabályozáson csak kétharmaddal lehet változtatni, feles többséggel nem, akkor sem, ha ezt a városképvédelmi törvény módosításába teszik.

- nyilatkozták korábban alkotmányjogászok szintén az ATV-nek.

ATV

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Demokrácia, csüngőhasú cigány módra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Perwool
Demokrácia, csüngőhasú cigány módra!
nyanya001
Tudta ez a féreg, miért nem kell neki hazajönni a szavazásra !
Macskaszem
Nem is ők lennének, ha nem lenne valami aljas sunyiság minden egyes megnyilvánulásukban.
human
Ez is jól mutatja, hogy Orbánék mennyire leszarják a törvényeket. Világéletükben a kiskapukat keresték és abból is gazdagodtak meg.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/m%C3%B3ki-1024x865.jpg
Mert az élet már csak ilyen jól olajozott, mint Pintér Sándor titkosított üzleti ügyei. Ha igaz, ma fogja elfogadni a parlament a plakáttörvényt. Miután kétharmaddal nem ment át a Simicska Lajos és a Jobbik szimultán megszívatását célzó törvény, faragtak rajta a fiúk. Az alapvető cél most sem változott, csak úgy alakították át, hogy ne kelljen a kétharmad és így egyedül is át tudja nyomni a kormánypárt.
Béla333
"Alkotmányjogászok: Durván alkotmányellenes a Fidesz mai "feles" lex csicskája
Az Alkotmány VIII. cikkelyének 4. bekezdése szerint a pártok gazdálkodására vonatkozó szabályozáson csak kétharmaddal lehet változtatni, feles többséggel nem, akkor sem, ha ezt a városképvédelmi törvény módosításába teszik - az atv.hunak ezt mondták alkotmányjogászok arról, higy a Fidesz ma a parlament rendkívüli ülésnapján mindenképpen szeretné áterőltetni valahogy a "lex csicskát"."
www.atv.hu/belfold/20170623-alkotmanyjogaszok-durvan-alkotmanyellenes-a-fidesz-mai-feles-lex-csicskaja
Hellcat
Jön a hír a fitymasz médiából, hogy zavargások vannak az mszp ben mert Botka teljhatalmú...vádol a fidesz most meg itt a cikk, hogy a qrbán engedélye nélkül nem mehetne ez a szavazósdi...nemrég meg alázattal mondta, hogy hát nem ő a vezér a fideszben...aljadék mocskos megélhetési maffiózó patkány.
Perwool
@Béla333: Áder önmaga alkotmányellenes. Az Alkotmány szerint a köztársasági elnök pártsemleges. Áder egy Orbán se**éből kilógó Marionett-bábú.
Pártsemleges... Az...
Cefi
Szánalmas elmebeteg ánuszbúvár. Akik erre az állatra szavaztak, hatalomban tartják, tapsikolnak neki, azok még rosszabbak. Hazaáruló, akasztófára való bűnözök. Undorító bélféreg fideszállatok.
Eladott Ország
www.youtube.com/watch?v=xxU4GH5U-QE
Orbánt vajon lehetséges, hogy skizofréniával kezelik, és emiatt mutat furcsa viselkedési formákat? Ezért nyújtogatja a nyelvét? Vagy milyen betegség áll a roppant furcsa viselkedése mögött? Lehet, hogy épp a gyerekkori bántalmazások váltották ki ezt!
Pálinkafőző Rézüst
A tőkére bólintsad a fejed, aztán jöhet a bakó elvtárs...
egyvandor
Fent Henrik Hajnal "Mikor volt Orbán egyáltalán jogkövető? "
Gorbán: "Sem törvény sem alkotmány... "
Érdemes lenne megjegyezni azok nevét akik főszerepet vállalnak ennek a szociopatának a hatalomban tartásában.
egyvandor
@Hellcat: A Gorbán meg nem teljhatalmú. Gombnyomogatói hónapokig rágták Gorbán küszöbét a jelölésért és az így elért pozíciót nem fogják kockáztatni. Az ilyenek szavazatai tisztességes képviselői szavazatok. A ner-ben. NER NemzethyEgyüttRablók
a helység kalapácsa
Vérzivatar.
Ez nem mehet a végtelenségig.
Tényleg, végérvényesen, visszavonhatatlanul egy JOBBÁGY-ÚR-CSICSKA-PARASZT ország leszünk?

Mindenki üssön le egy fideszest csúnyán - MOST!.
Ismersz fideszest?
Csak szó nélkül (mert ők nem értenek a szóból) vágd pofán csúnyán - mert megérdemli!

Uszításért feljelentesz?
Szeretnék több milliárdot keresni rajtad, magyar állam,. amit aztán szétosztok a szegények között /Teréz papa/

Uszíts, ha bírsz!
vadsanca
Hogy lehet valaki ennyire kétszínű? Pár napja már azt mondogatja, hogy ez a pártok ügye és Ö ebbe nem szól bele.
Ennek a faszinak azt sem lehet elhinni amit kérdez!
Emberek ébredjetek fel és menjetek el szavazni 18-ban! Ne a wellnesen törjétek az agyatokat! Én a szavazásokkor bezáratnám az összes vendéglátóhelyet! Ha a szavazóképes lakosságnak van ideje oda elmenni, akkor ne panaszkodjanak a mindenkori helyzet ellen!
human
@vadsanca: Az a baj, hogy a baloldali szavazók kritikusak a saját pártjukkal szemben is. Míg egy fideszes akkor is a fideszre szavaz, ha az százmilliárdokat lop addig egy ellenzéki szavazó akkor is kritizálja a pártját, ha rosszul fésült az elnöke.
vadsanca
@human: OK! De akkor ne panaszkodjon senki! Mindenki dicsőítse vezéreinket. Minden nagyon szép minden nagyon jó de semmivel nem vagyok megelégedve. Mert ez van. Vagy tévedek?
Desischado
Várható volt, hogy sunyiskodni fognak. Ezek a tisztességről azt sem tudják, hogy eszeik, vagy isszák.
human
@vadsanca: jelenleg ez a kampányosdi olyan, mintha a párbajban az ellenzék kardot választana, mert az tisztességes, a fidesz meg gépfegyvert, mert bár nem tisztességes, de hatékony. Na vajon melyik nyeri a párbajt aminek még a szabályait is a fidesz írta? Hogy lehet megoldani, hogy a párbajt az ellenzék nyerje?
vadsanca
@human: Az elmúlt 27 év kormánzóit statárium alá kéne vetni. Mindegyik párt "új alapokra" helyezte terveit. Vajon miért nem sikerült a pozitív változás? Minegyik a korropció "áldozata" lett. Ugye mennyire sajnálatos?
vadsanca
Nem szeretném véleményezni ezeket az embereket, mert törölnék bejegyzésem.
Lepényleső
...aztán jött a mesebeli királyfi,s trónját felrúgta alatta,a sok ingyenélő meg a jó dolgát siratja?
human
@vadsanca: Van egy el a kriminalisztikában. A bűnözőt nem a büntetés mértéke tartja vissza, hanem a lebukás valószínűsége. A korrupciót legyen az akár kormányzati, vagy polgári csak a független és működő ügyészség, bíróság és nyomozati szervek tudják megfékezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.