"Laci, a DK nem eladó" - írta a DK alelnöke. Kemény hangvételű levelet írt a DK alelnöke Botka Lászlónak, az MSZP miniszterelnökének, amiben az összefogást sürgeti . "Egy generációhoz tartozunk, hittük, hogy a mi korosztályunk fogja megváltoztatni az MSZP-t. Én egy idő után ezt reménytelennek láttam és részt vettem egy új párt, a Demokratikus Koalíció létrehozásában, Te maradtál. Miniszterelnök-jelöltje lettél az MSZP-nek. És mindannyiunk miniszterelnöke szeretnél lenni. Ehhez azonban tisztelned kell a választóinkat, a pártunkat és bennünket is" – írja Vadai. Vadai megemlíti, hogy hiába ígérte Botka a nagy ellenzéki demokratikus csapat építését, ebből nem lett semmi, az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyszer sem kereste a DK-t.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vadnai egy eleg tokos csaj, es nagyszeruen osszefoglalta a jelen helyzetet, es azt is, hogy mit kene csinalni.
Nem fenyezi magukat, hisz az emberek meg egy parton belul sem egyformak, vitak mindenhol lehetnek.
Ha botka tovabbra is makacskodik, ezzel tokeletesen besegiti orbant a jovo evi valasztason is...
Persze, lehet, hogy eppen ez a cel...
Ki tudja, mennyiert tartja meg a sajat poziciojat Szegeden (ha veszit), mit igerhetett neki orban...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Vadnai egy eleg tokos csaj, es nagyszeruen osszefoglalta a jelen helyzetet, es azt is, hogy mit kene csinalni.
Nem fenyezi magukat, hisz az emberek meg egy parton belul sem egyformak, vitak mindenhol lehetnek.
Ha botka tovabbra is makacskodik, ezzel tokeletesen besegiti orbant a jovo evi valasztason is...
Persze, lehet, hogy eppen ez a cel...
Ki tudja, mennyiert tartja meg a sajat poziciojat Szegeden (ha veszit), mit igerhetett neki orban...
Peller Anikó
@karma1: 42 féle milliárdos projektet, megírta a Délmagyar (akkor). Szeged MOST felvirágozik ígérte a gekkó, persze soha máskor. Mondjuk a lézert nagynehezen kiizzadták, ezt az egyet nem volt képes kicsinálni a hőn szeretett főminimiszter. Lesz itt híd, stadiom majd (ha fagy), viszont most már van ígéret egy teli kosárral.

Mindezért (mármint az igéretekért) semmit nem kellett tenni csak egy kicsit Gyurcsányozni.

A gekkó csak egy, egyetlenegy dologtól fél, Tőle.
karma1
@Peller Anikó: Jot rohogtem a jelzoidtol...:o)))
Viszont a csuti varacskos soha nem vo't olyan csoro, hogy igerni ne tudott volna...:o))) A franc essen abba a skizo fejibe...:o(((((
Nessy
Botka meg van róla győződve, hogy ha ő is kreál egy ellenségképet Gyurcsány személyében, akkor a többi párt pajzsra emeli, és vörös szőnyegen, fehér ruhás szüzek virágesője közepett sétál be a parlamentbe! Mit is mond a sünmalac?
Sámannus
Jól elbeszélnek egymás mellett. az összefogás akkor is most is értelmetlen. a számok nem összegződnek, inkább a választók maradnak majd el.
A helyi potentátok indítása lehetőséget adhat a győzelemre, egy összefércelt egység helyett.
Tanuljunk már meg úgy politizálni, hogy ne a szövetségest üssük.
Ebből a szempontból megmaradt független média is inkább a fellazítás, lejáratás technikáját folytatja. Minden műsor valamelyik ellenzéki párt agyabugyálásával indul.
Jó esély van rá hogy kevesebb lesz a szavazó, mint korábban, mert szarrá verik egymást.
JAJMÁR
@Sámannus: Pontosan! Ez a Vadai is bölcsebb lett volna, ha csöndben maradt volna. Azorbánkormány megbuktatása érdekli őket a legkevésbé!
bencemacska
@Sámannus: ma, 09:13
Botka indult országgyűlési képviselőségért egyéniben Szegeden és győzött vele szemben egy ismeretlen Fideszes.
Botka indult az MSZP választmányi elnökségéért, és győzött vele szemben Hiller. (Akinek én a programját sem értem, mert ő nem beszél, hanem motyog!)
Akkor most mitől táltosodott meg? Mitől lesz jó ME?
Sámannus
@bencemacska: A szegedi győzelem nem az ismertségen múlott, hanem a pártok támogatottságán. Helyi viszonylatban, ez lehet az ellenzék kapaszkodója.
Hiller kommunikációja nem a közönségnek szólt ezért győzhetett.
Botka a kommunikációjával meg tudja védeni magát, és a terveit is. Rátermettebb pártársainál ebben is. Ha a politológusok sokáig szapulják elérhetik, hogy akár a Párbeszéd legyen a "legnépszerűbb", mint négy éve, és haladni fogunk tovább egy elmeszesedett agyú vezető után.
bencemacska
@Sámannus: ma, 09:49
Tudod , én továbbra is maradok a szakértői kormány és egy PÁRTOKON FELÜLI, mindenki által tisztelt és becsült ME megválasztásánál.
Nem bízom már az osztódással szaporodó pártokban, mind a saját pecsenyéjét sütögeti!
Ha M.o-n nem akad egy olyan ME jelölt, akit 4 millió szavazópolgár becsül, tisztel és megfelelőnek tart arra, hogy az országot kivezesse ebből a mocsárból, amiben vagyunk, akkor megérdemeljük azt, amit kapunk!!!
Sámannus
@bencemacska: A szakértői kormány jól hangzik, a fejlődést sürgetőknek, de a vereség programozható mellé. A populista kommunikációval hatalomra kerülve annak csapdájába jut a győztes, mert azt fel fogja használni a vesztes ellene.
Tehát értelmetlen a vita, melyik utat választja egy jelölt, és épp ezt értelmetlen kritizálni, hiszen egyik program sem lesz végrehajtható teljesen. Vagyis az eltérést a lehetőségek szabályozzák a kommunikációt így kell beállítani. A példa a napokban is elhangzott a kerítéssel kapcsolatban. Ez megtehető más területen is.
Egy lebutított közvéleményt választó közösséget nehéz a fejlődés mellé állítani, ahol az olcsó egészségüggyel lehetett kampányolni, oktatással.
bencemacska
@Sámannus: ma: 10:28
Amit leírtál, az az általam elmondottakat támasztja alá!
Mivel a parlamentben csak pártok lehetnek meghatározó szerepben, meg kell egyezniük a minimum programban, a kiválasztandó szakemberekben és MEGEGYEZNI a végrehajtásban!
A szakértői kormány csak akkor tud működni, ha a háttér biztosítja hozzá a törvényjavaslatok jogerőre emelését. Egyébként nincs semmi értelme!
Ezt meg tudta volna szervezni 2014-ben Bajnai, de hátba szúrták. Elsősorban az MSZP.
Az én véleményem szerint bármelyik párt, bármilyen jó szakembert jelölne miniszterelnöknek, mindig lenne, aki - a saját önző érdekében - a legfontosabb döntéseknél kihátrálna!
Ha OV nem saját maga válogatta volna ki a képviselőket, ő sem tudná kézben tartani!
verőce21
Barátunk és üzlettársunk BL., csak teszi a dolgát.
Eladott Ország
A csüngőhasú csúti cigány és bandája ellen, még az ördöggel is össze kell fogni, mert egyébként
nem váltható le.
Eladott Ország
A másfél millió fidesz szavazó nem többség. Csak ott többség, ahol hárommilliónál kevesebben vannak. Nálunk azért többség, mert a Fidesz úgy írta át a választási törvényt, hogy neki jó legyen. A saját fanatikusaira szabta és most erre hivatkozva óbégatnak. Ez hazugság. Aki kisebbségben van, az nincs többségben. Akkor sem, ha nagyon hangosan ordít.
Pláne, ha hülyeségeket ordít, mert azért lássuk be: egyedül az anyagi tőkét sikerült Orbánnak
összelapátolnia a felcsúti stadion tövében. Sem erkölcsi, sem szellemi tőkét nem halmozott fel.
Ez pedig egyre jobban kiütközik a nemzeti lóláb árnyékában
Nessy
@Eladott Ország: Plusz még van egy millió levelezőtagozatosa. Ezzel együtt is csak a "korrekt" választási törvény biztosítja számunkra a relatív többséget. Meg az egynapos pártok.
bencemacska
@verőce21: ma, 11:22
Te tudod, vagy csak gondolod?
Én csak tippelgetek!
Aki Én
Ez a sok kretén mind a nemzeti beteggel van?
Mindent elkövetnek, hogy agyonbasszanak egy esetleges összefogást, ami reményt jelentene a gecik leváltására. Az meg már igen sürgető, és utolsó órás.
JAJMÁR
@Sámannus: Üdv.! Már kezdtem magam "egyedül " érezni :) Tökéletesen egyetértek !
Eladott Ország
@Nessy: Bizony milliárdokat költöttek, a szomszédos országokban sportlétesítményekre, ( még a gazdagabb Szlovákiába is ) iskolákra, óvodákra, templomokra és egyéb létesítményekre, de jutott belőle olasz templomfelújításra is. Mert tudják, hogy a jelen helyzet ismeretében, 2018-ban baromira kelleni fognak azok a szavazatok.
sokanvagyunk
"Laci te,
Hallod-e?
Jer ide,
Jer, ha mondom,
Rontom-bontom,
Ülj meg itten az ölemben,
De ne moccanj, mert különben
Meg talállak csípni,
Igy ni!
Ugye fáj?
Hát ne kiabálj.
Szájadat betedd,
S nyisd ki füledet,
Nyisd ki ezt a kis kaput;
Majd meglátod, hogy mi fut
Rajta át fejedbe..."
karma1
Arany Lacihoz... De tunderi vers...:o)))
Csizmás Kond
..ha párt akkor hatalmat akar...saját hatalmat...a többit meg nem érdemes ragozni.
Equus
Botka elvtárssal elszaladt a ló... fogja meg valaki!
Béla333
@Equus: 21.35
De sebaj! Majd Vadai elvtársnő/Feri elvtárs rendbe teszi itt az eltévelyedők gondolkodását, igaz?
mackoka46
Borzasztó mérges vagyok az ellenzéki erők marakodásán. Orbánc meg röhög a markában !
Equus
@mackoka46: itt is láthatod, h a kraktergyilkolászás mire vezetett. Béla333 nem állhatja ugyan Orbánt, de viszolyog Gyurcsánytól. Hogy miért, azt talán maga sem tudja, de neki nem kell. Ha minden így halad, orbán és a maffia maradni fog.
Végtére is minden nemzet azt kapja, ami jár neki - vezetőkből legalábbis. Ha nyer a fidesz, akkor újabb félmillió vagy több kivándorló. A nemzeti súlyponteltolódás folytatódik a kisebbségek javára. Végén nem lesz, aki eltartsa a tisztviselői siserehadat meg fizesse a segíjeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.