Dr. Sándor Zsuzsa elképesztőnek tartja a Sukoró-per vádlottai elleni harmadfokú ítéletet. Mint ismert, a Kúria jogerősen három év, illetve 2 év fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot a Sukoró-ügyben. Dr. Sándor Zsuzsa nyugalmazott bíró legfrissebb cikkében azt írja: “Tátrai és Császy végzetesnek bizonyult hibát követett el: nem vallottak Gyurcsány ellen.” Majd úgy folytatja: “Ha a bíróság valakit első fokon elítél, majd a másodfok felmenti (vagy fordítva) harmadfokú eljárásra van lehetőség. Az ügyész fellebbezése folytán így került Tátrai és Császy ügye a Kúriára. Nem fárasztanám az olvasót bonyolult jogi okfejtésekkel, csak annyival, amennyi feltétlenül szükséges annak megértéséhez, miért tartom elképesztőnek a Kúria bűnösséget kimondó ítéletét. Egy harmadfokú eljárásban nem lehet sem bizonyítást felvenni, sem a már meglévő bizonyítékokat a korábbi bíróságtól eltérően mérlegelni és végképp nem lehet olyan ítélet-részhez...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
majd gyűn a derék béluska és kioktat mindenkit, hogy: mindenki megérdemli a börtönt, aki nem gyűlöli zsigerből a Gyurcsányt!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@kokopelli: Na jó. Akkor ezt egy hónap múlva személyesen tisztázzuk! :-)))
Cefi
@kokopelli: Ok. Onnantól asszony vezet, kész élvezet.
Béla333
@Cefi: 13.01
Ne mást biztass, tedd meg!
bencemacska
Madarat tolláról, embert barátjáról:
"Bűntársaira vallott a Népszabadságot bezáró Pecina (OV barátja!megj.), így megúszta felfüggesztettel!!!"
V.s.: a cikk címe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.