A Demokratikus Koalíció elnöke megirigyelhette Vona Gábor cukiságkampányát.

A család egyik házikedvencét dédelgeti legfrissebb facebookos fotóján Gyurcsány Ferenc. Magyarország korábbi miniszterelnöke nem titkolja, hogy nem mindig volt ekkora állatbarát, de a két cica és a kutyus teljesen levették a lábáról.

No meg ki tudja, hány plusz szavazatot hozhat, ha emberi arcát is megmutatja néha.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na tessék; nem lehet mondani, hogy a kutya se szereti! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
na tessék; nem lehet mondani, hogy a kutya se szereti! =))
adrenalink
Óh, lehet ezt még fokozni: Gurcsány, ölében a cicát simogató Marcival... :-))
Jozefina
A helyében pitbullt tartanék és Vikinek nevezném el! Egyébként jól csinálja!!!
kripton
Vona meg vizslakölyköket ölelgetett. Egykutya!
wagabund
ma délután meglepő beszélgetést láttam egy tévében...ha nem is túl nagy hangon, de megjegyezték, ha ilyen az ellenzék, mint most példul az emeszpé, akkor bizony Gyurcsány lesz a befutó..
és ezen a mondaton elnyammogtak egy darabig...

Gyurcsány felkészül!...
Nessy
@kripton: Engem már gyermekem felhomályosított, hogy a vizsla, az VIZSLA!
Nem keverendő egy egyszerű kutyával. :-))
human
Feri! Orbán titkos számláját leinformáltad már? Lesz borítás?
bencemacska
@RonaGyuri: Nem zavar, hogy az egy macska?!-:))))
Clavigo
@human: Titikos számlák,,,,,,,és az ügynöklistát sem ártana borítani...Ha már a Cigánypáva ..""Társadalmi Kapcsolatként " kezdte a pályafutását...Érdekes,,erről mindenki mélyen kussol...Miért ??
Sámannus
Száz macsekot ezeret, inkább mint stadiont.:DDD
wagabund
@Sámannus: (Petőfi: vasúton) ott a pont!
bencemacska
@Edmond Dantes: tegnap:12:56
A választások után megmondom!-:)))
Béla333
nol.hu/archivum/archiv-415128
„Öt év alatt több mint 850 milliárd forintot költött a magyar büdzsé autópályák építésére. Egyre több jel mutat arra, hogy az elkészült és az épülőfélben lévő gyorsforgalmi utak 250-300 milliárd forinttal olcsóbban is elkészülhettek volna. Kérdés: ki a felelős a gigantikus állami pazarlásért?”

Nyilván senki! De legalább cuki a fotó Gyurcsánnyal, szerethetik a hívek!
Béla333
@Sámannus: 19.59
Veletek DK-sokkal nem lehet az ember cuki!
Ti ugyanolyanok vagytok, mint a Fideszesek! Az erkölcsi szintetek is ott van!
Na ez a ciki, nem az hogy ezt bárki is szóvá teszi!
Béla333
"S ami a legszörnyűbb, hogy az események azóta arra utalnak, hogy az Orbán-rendszer megdöntésével szemben elsőbbséget élvezett Gyurcsány taktikai elképzelése, hogy személyét és pártját a baloldal vezető erejévé tegye, riválisait maga alá kényszerítse."
"Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Ezek vagytok ti!
Sámannus
@Béla333: Idézet a cikkből:
" A tisztújítás végeredménye: a pártszavazáson 2315 párttag vett részt, közülük 1424 fő elektronikusan, 891 fő személyesen szavazott. A szavazatok megoszlása a következő: érvényes 2310, érvénytelen 5. Az érvényes szavazatok megoszlása a következő: Gyurcsány Ferencre szavazott 2303 fő, ellene 7 fő. Gratulálunk az elnök úrnak. A szavazati arány kevéssel marad el egy másik demokrata, Kim Dzsong Un eredménye mögött."
Mi ezzel a bajod? Aki azért lépett ki az MSZP-ből, hogy kövessék nem azért hogy megbuktassák. Úgy is van! Sőt a szavazóik is stabilak!
Figyu, tenéktek, az a bajotok, hogy nincs egy határozott vezetőtök, nincs kapcsolatotok a pórnéppel? Azt hiszitek, hogy egy varázsló majd bűvészkedik néktek szavazót.
Bartus olyan választékos, hogy amikor rólunk ír kesztyűvel gépeli a szöveget, mintha szarba nyúlkálna. te meg benézed amit ír.
Béla333
@Sámannus: 20.33
Hogy mi ezzel a bajom? A mocskosságotok a bajom! A szemétségetek, az, ahogy a tőletek eltérő véleményhez álltok! Ha rajtam múlna, titeket ugyanúgy eltakarítanálak a közéletből, ahogy a Fideszt kellene eltakarítani! Ahogy a ti degenerált nézetetekkel szemben álló véleményt van képetek mocskolni, az a bajom! Veletek nem lehet semmiféle közösséget vállalni, olyan aljasok vagytok, ez a bajom!
Sámannus
@Béla333: kedves kommentelő barátom én nem csak alázom az embereket, együtt élek velük, és foglalkozok is a bajukkal. Sajnálom, hogy ehhez te nem érsz fel én ezt is megértem.
Béla333
@Sámannus: 21.41
Te nem vagy a barátom! Aki képes olyan aljas módon nyilatkozni, mint ahogy tőled olvastam az utóbbi napokban, az ne cukiskodjon itt, az csak ellenségem lehet! Miféle ájtatatos duma ez, hogy te foglalkozol bárkinek is a bajával? Hazudsz, hiszen DK-s vagy!
Eljátszottad! Ez van! Mocskos DK-sok!
Sámannus
Semmilyen pártnak nem vagyok a tagja bár nem utasítom el, ha valamely oldalt védem, úgy érzem ennyit egyesek, vagy akiket képviselnek megérdemlik.Én rám nem hatott a fityeszes lejárató gyűlöletkampány, sem a jobbikos, sem most az lmp-s én a munkámmal építettem egész életemben és építek most is. A kamu politizáláson átlátok, nem kell erőlködnöd nem fogsz meggyőzni. Nem is tartok igényt rá. Útálom a machinációt amit a pártod folytat kizárólag a piac vezérel benneteket, és ehhez szeditek össze a hordátokat. Lerí rólatok, hogy csak azok után kapaszkodtok akik fent vannak, lefelé csak rugdostok mindenkit. Cseles vagy, ahogy elő adod, hogy afidesz Gyurcsányéknak kedvez a jobbikos akciójával, de már a kezdetektől a pártod a jobbik táborát igyekszik megszerezni. Amit a szemetek kíván az eszetek nem követi, hiszen a vidéki jelenlétetek a 00-val egyenlő. Ott titeket a rekettyésbe visznek és eltévedtek, max a fütyisszel paráználkodhattok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.