„Lőjj egy szar migránst”, „Gázkamrába Soros Györgyöt”, „Gázkamrába migráns Mohamedet” – ilyen és ehhez hasonló feliratok jelentek meg Budapest egyik legnépszerűbb kisgyerekes sétaútvonalán a II. kerületben.

A kisvasúttól a nagyrétig vezető úton, az összes padot és táblát kifestették – jelentette a 444 olvasója. D. fotókat is mellékelt a graffitikről. Ez egy viszonylag rövid, körülbelül 1 km-es szakasz, amelyen rengeteg család, idősek, gyerekek szoktak sétálni.

Miután értesültek a feliratokról, az MSZP aktivistái kimentek és lefestették őket:

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ide vezetett a gyűlölködés amit folyamatosan szít a tetves csutigörény 3 éve !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Gázkamrába azokat kellene behajtani akik ezt a gyűlölet kampányt kitalálták és az adófizetők pénzén ilyen jellegű plakátokat raknak ki,és konzultációt szavaztak meg,aminek semmi alapja nincsen. Gondolkodni tudó Fideszes se nincsen!
RonaGyuri
Majd jön Orbán és elmagyarázza, hogy csak őszinte vélemények, amire a magyar zembereknek joga van! =))
peterkelemen
Orbán gyűlöletkeltő, antiszemita propagandájának az egyik végterméke. Innen már csak egy ugrás lesz a gyilkolás hisz fizikai erőszak már megtörtént több esetben is.
papa.49
Ide vezetett a gyűlölködés amit folyamatosan szít a tetves csutigörény 3 éve !!!
Clavigo
"" büszke és erős ""...oszt jó napot.
quadrocopter
Ebben az országban nem a villamosipar csinálja a feszültséget, hanem az aljas Geci!
Nessy
Erre gondolt Rétváry, amikor arról beszélt, hogy a magyarok békés emberek? A verbális erőszak következő lépcsője a fizikai!
advocat
Azért megköszönhetnék S. Gy.-nek, hogy ő adta kis hazánk lassan 16 éve - miniszterelnökét. Ami neki csak néhány dollárjába került. (Egy zsidónak is lehe egy-két rossz befektetése.) Mert jövőre is győzni fog. És ezért én nem vagyok boldog. Csak tény...
anka
@quadrocopter: - de nem bánnám már, ha valaki lecsapná a biztosítékot'...
Nessy
Annak az Isten/ Orbán állatkájának aki ezt felfestette, fogalma nincs arról, amit odaírt, mit jelent! Céltalan, értelmetlen,vak gyűlölet, maga sem tudja ki vagy mi ellen! Mondanak neki egy nevet, és azt ő gyülöli!
Ha azt mondja holnap Orbán, meg a többiek, hogy jönnek a pomogácsok, akkor holnapután már ettől rettegnek, és utálják!
Nessy
@human: gyerek ne lássa, mert megáll a fejlődésben!
cs.n.
"Álljunk meg egy szóra!" napjainkban:
- Lőjj egy szar migránst, helyes ez így, tanár úr?
- Természetesen nem, hiszen a lő ige felszólító módja olyan, mint az áll igéé, elvégre ennek a műsornak sem az a címe, hogy "Álljjunk meg egy szóra!"
- Köszönjük tanár úr, tehát két j betű használata helytelen, a mondat helyesen (Csernák János felolvassa): "Lőj egy szar migránst!"
reagens
Csak elege lett valakinek a migráncssimogatásból! Amúgy ez a vélemény szabadsága, ha már Orbán felakasztására nyíltan lehet internetes portálokon felhívni!
hetöndöe
@cs.n.: Ez nem lényeges Illiberáliában,a helyesírás harmadlagos szempont.Ki mennyire tudja döngetni a mellét,na az kurva fontos.Ez itt a "kvázimagyarok" és "majdnemkeresztények" országa.
bencemacska
@Nessy: ma, 20:57
Az a félő, hogy ezekből a verbális erőszakokból fizikai erőszak lesz. A vezírnek csak rá kell mutatni a likvidálandókra.
Nagyon sokszor az jut eszembe, hogy állandóan az iszlamisták ellen uszít, miközben pont azon dolgozik, hogy hívei úgy viselkedjenek, mint az Allah követők!
Mi ment meg bennünket attól, ha véletlenül győzne az ellenzék, mennyivel csúnyább helyzet jönne 2006-nál!? Mennyivel nagyobb hatalom áll rendelkezésére! Az MNB-nek több fegyvere és lőszere van, mint a katonaságnak! Bár a katonaság is az ő parancsnoksága alatt van!
peterkelemen
Mihelyst kilép vagy kiléptetnek az Unióból (2020 után nagy az esély) lesznek itt gázkamrák is ha Orbán és bűnbandáján múlik. Senki ne tévedjen el BÁRMIRE képesek. Amennyiben 2018-ban nem lesznek elzavarva jobb ha pakol mindenki aztán dögöljenek meg Orbánék és az aljas nyuggereik is, akik rájuk merik tenni az X-et ezekután is. Szemét mocskos tetű banda! Megnézhetik magukat, mert nyugdíjuk sem lesz! Aljas, gerinctelen szarháziak Orbánékkal együtt!
szep napot
Multkor meg azt irtak, hogy buzi a Feri es az Orban egy geci. Hat beszarok; ezek a mai fiatalok bezzeg az en idomben...
szep napot
@szep napot: Ja meg a Pisti huje es szerelmes a Juliba.
division
@reagens: Az természetes hogy Orbánt lámpavasra, eddig ér el a magyarok zömének értelmi képessége.
Most Soros van soron:-)
reagens
@division: Ezeké ér el addig, mert ezek a hörgésen kívül semmit nem tudnak, csak lincselniElmegyógy banda mind!
justhpeter
@division: Csekély a különbség az ügyben. Az uszítást nem Soros találta ki. Orbánt pedig nem likvidálni kell, hanem életfogytiglani kényszermunkára ítélni a bandájával együtt. Egyszer legyen már lehetősége a munkával is megismerkedni, ha már ilyen "magyarkeresztény" módon uszít mások kárára.
csipetke
Ez volt Orbán célja,a gyűlöletkeltés.Jó néhány elmeroggyantnál el is érte,hogy az utcákon firkálgassanak...
silber13
@csipetke: Ha ez volt a csúti hippopotamus célja, akkor nem más, mint egy pökhendi,hungarofób alak!
simmering73
Kiszólt a lyuk a gödörből: "mert ezek a hörgésen kívül semmit nem tudnak, csak lincselni.Elmegyógy banda mind!"
tothjani
Soros a világháboruban éppen a gázkamra elől menekült.
De a Fasiszta-Fidesz azóta is sajnálja hogy néhány zsidónak sikerült megszökni.
Gratulálok a Választóknak!!
tothjani
@csipetke: Az Iszlám állam azt hirdeti hogy a Nyugati-Keresztények le akarják pusztítani az országukat és lerombolni kultúrájukat.
Néhányan ezt olyan komolyan veszik hogy az életük árán is el akarják pusztítani a züllött keresztényeket.
Nálunk ha azt mondaná a Fidesz itt egy bomba robbantsátok fel Sorost, hát volna büdös bunkó aki már indulna is!
desiro
Eva Kovacs a faszbukon. Megint leszoptad gorbánt vagy még ezután következik.Te hülye
3.14csa Ne ugass bele a magyarok dolgába nem itt élsz azt sem tudod mik történnek, mennyit lopott a csuti csődöröd a magyar emberektől.KUSS NEKED!!!
reagens
A "demokratikus oldal" nagy része csak akasztana, lincselne. A mérsékelt oldas börtönözik!
Az egész banda viszont a süllyesztőben van, nem kell velük törődni, de kell tudni, milyen lelkük van!
silber13
@durbincs: Már megint hülyeségeket beszél! Meg kellene tanulni a szavak jelentését, bár magának teljesen mindegy!Maga egy nagy barna, büdös fuvallat, ha nem értené: egy bűzgyűrűfütty!
nemfideszes
A 30-as évek Németországában is így kezdődtek a dolgok...
nemfideszes
@reagens: Eddig még csak fidesz híveket láttam akasztott Gyurcsány bábúval vonulni, közben azt skandálva, hogy "Gyurcsányt a Dunába a többit pedig utána"... úgyhogy majd akkor járjon a pofád ha csuti bábuval látod ugyanezt fidesz birka!... Amúgy ez az eset sem a demokratikus ellenzék "lelkivilágát" mutatja.
reagens
@nemfideszes: Lelkivilágát? Ellenzéknek hol van olyan?
Amúgy itt naponta olvasni a Fidesz ellen, vagy erőszakra felhívó hozzászólásokat!
Olvasgass és okulj, mert van miért!
Senkinek nem kellene verbális akasztódist kiáltani, de hát magyarázhatom én ezt!
kiscsillag66
@papa.49: A sok agymosott pedig mindent elhisz. Rémes dolgokat művel a min.elnök! Ideje már elzavarni! Csak azt nem értem, mitől népszerű? Ettől a sok hazugságtól?
division
@nemfideszes: Orbán fejét is rúgta már le egy zenéhez cseppet sem konyító és művésznek sem nevezhető mondjuk úgy inkább inkább celeb figuránk, itt az oldalon meg állandóan lámpavas meg akasztófa a téma a Fidesz kapcsán, a többit hadd ne soroljam. Az erőszak erőteljesen jelen van az országban és azt nem a Fideszes hozzászólók skandálják előszeretettel. A magyar képes lenne bárkit megölni ha azt gondolja neki attól jobb lesz vagy a másiknak rosszabb.
division
@reagens: Felesleges, itt egy a lényeg: Minden rossz oka Orbán, Orbán egy geci, lámpavasra vele!"
reagens
@division: De csak teljesen demokratikus módon lógjon a vason támogatóival együtt és akkor megmarad az a tízezer marhárademokratikus "tömeg"!
silber13
@durbincs: A maga idétlen, hülye makogására nem vagyok kíváncsi, ergo: Paraszt kuss, mars a disznóólba!
silber13
@division: Ami azt illeti, igazad van, Dopeman és társai rapelése, nem tekinthető zenének, , mint ahogy én sem tekintem annak a metált meg a rapet. Nálam a könnyű zene az ELP-nél kezdődik és végződik. Egyébként a fejrugdosás... Nem tudom ki,melyik párt csürhe kezdte,a Gyurcsány bábú égetésével, akasztásával, megköpködésével, s mindezt a Fidesz sunyi biztatása mellett, a hatalom megszerzésének érdekében.
division
@silber13: Így van, mindkét tábor egyformán csinálja a balhét. Azt viszont hogy a metal nem zene...Csúnya volt:-))
silber13
@division: Nem azt mondom, hogy a metál telhjes egészében pocsék, mert van néhány szám, amiben megvillan valami zeneiség, de az agyontorzított gitár mindjárt agyoncsapja. Lehet, maradi vagyok, de maradok a progresszv zenét művelő bandáknál,. Nekem ezért " primus inter pares " az ELP! Kár értük...
division
@silber13: Elég sok számban megvillan a zeneiség benne:-)
silber13
@division: Lehetséges. Én a többszólamúság híve vagyok,szeretem, ha egyszerretöbb szólam kavarog és mégis egy egészet alkot. Ezért ragadtam le a barokk zenénél.
silber13
@durbincs: Buzeráns kuss! takarodjon a disznóólba,oda való!
silber13
@durbincs: Kuss és ne pofázik az értők dolgába Pont olyan szenilis, mint a háborodott elméjű csúti iguanodon. Beleugat mindenbe, miközben gőze nins semmiről, mert egy primitív tahó migráns!
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! takarodjon a disznóólba,oda való!
silber13
@durbincs: Nagyzási mániától eltelve olyanszakvakat használ, amik jelentéséről fingja nincs. ( példul:aktor )Egyebekben: Paraszt kuss! takarodjon a disznóólba,oda való!
quadrocopter
@durbincs: Mi van húgyagyú idióta barom? Nem fejlődsz - te f@sz? Vannak még csodák, te ökör! Látom megtaláltad a felkiáltójelet is! Ki segített - ökör?
Primitív gagyi majom!
quadrocopter
@durbincs: Mi van húgyagyú idióta barom? Nem fejlődsz - te f@sz? Vannak még csodák, te ökör! Látom megtaláltad a felkiáltójelet is! Ki segített - ökör?
Primitív gagyi majom!
quadrocopter
@durbincs: Mi van húgyagyú idióta barom? Nem fejlődsz - te f@sz?
Primitív gagyi majom!
Írásjelek még nem menni, magyar se menni?
1magyar
Ahhoz képest amit az öreg akar velünk tenni - semmiség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.