A HírTV Sallai R. Benedek, LMP-s képviselőre hivatkozva számolt be arról, hogy Mészáros Lőrinc a rossz útviszonyok miatt helikopterrel közelíti meg Békés megyei vadászkastélyát. 

A hirtv.hu azt írja:

Mészáros Lőrinc átrepüli a vidék gondjait, meg Bélmegyer gondjait, helikopterrel érkezik meg – ahogyan a helyiek beszámolnak róla – a saját kastélyához

Hozzáteszik:

Mészáros így szállítja nem egyszer a saját vendégei is.

Az LMP-s politikus a kormányhoz címzett levelében érdeklődte meg, hogy mikor újítják fel a nagyon rossz állapotban lévő utakat, hogy az ott élők is használni tudják azokat. Sallai R. Benedek korábban a helyiektől tudta meg, hogy Mészáros Lőrinc helikopterrel közlekedik, így nincs is gondja a járhatatlan utakkal.

Így kerüli ki Mészáros Lőrinc a rossz utat – helikopterrel jár bélmegyeri vadászkastélyába

Fotó: HírTV/Facebook

Sallainak Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára válaszolt, ebből az derül ki, hogy

az útszakasz felújítását a Békés megyei önkormányzat nem tartja sürgősnek

- írja a Hír Tv weboldala.

Az már Dankó Béla, Békés megyei útügyi biztos honlapján olvasható, hogy tavaly augusztusban eldőlt, hogy mely utakat újítják fel a megyében. A 2017-es felújítások tervezete szerint országosan 444 km főúti és 119 km mellékúti szakasz újul meg összesen 69 milliárd forintból idén. Békés megyében 8 milliárd forintot költhettek el az idén, ebből összesen 53 kilométeres útszakaszt javítottak ki – írja a HVG.

Forrás: HVG, hirtv.hu

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
oszt mégis mivel mennyen ez a geci??? ha már az arrogáns tonyó is kopterrel jár a lagziba???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Azért ez nincs mindenhol így...Czunyinénak pl KEM-ben nincs helikopterezni lehetősége úgyhogy Bokodon első dolga volt megcsináltatni az utakat...mert ugye minden "szentnek" maga felé.
1magyar
Kóka is röpködött anno állandóan.
dr. prédikátor
oszt mégis mivel mennyen ez a geci??? ha már az arrogáns tonyó is kopterrel jár a lagziba???
Eladott Ország
Jön még a kutyára dér. A múltkor betéved ide Bélmegyerbe ,valahogy egy albán turistacsoport. Azok mit össze nem fényképeztek, édes jó istenem! Azt hitték, egy világtól elzárt ősi törzset találtak, közben meg csak benőtte az utat a gaz, mert megszüntették az egyetlen buszt is ide, mert nem tud a gödrökön átjönni, pénz meg nincs a felújításra. Jó, az megtéveszthette a fejlettebb országból érkezett turistákat, hogy magunk csinálta fáklyával világítunk, de csak azóta, hogy a Tiborcz gyerek felújította nekünk a közvilágítást. Igaz, vizet is a kerekeskútról hordunk, de nem azért, mintha ne jönne a csapból, mert jön. Csak sárga is, meg büdös is. Se inni nem lehet belőle, se mosni benne. Mert mit lehet mást csinálni Bélmegyeren? Annyira nincs orvos a környéken se, hogy már van saját füvesasszonyunk, a fitymaszűkülettől a vakbélgyulladásig az kezel mindent. Internet helyett tenyérjósunk van, telefon helyett meg itt vannak a vénasszonyok. Munka nincs, az egész falu az erdőn gyűjti a gombát egész nyáron, azt esszük következő nyárig. Lényeg , hogy a nemzet géniuszának/polihisztorának telik mindenre és a fellegekben jár.
quadrocopter
@1magyar: Mészáros nem miniszter! Ahogyan Rogán-Tróger sem volt még az anno.
Qqberci
Lölőke, fox te még aprókavicsot talicskázni a kátyukba, csíkos ruhában...
Qqberci
@1magyar: Kóka a saját pénzén helikopterezett, helikopterezik...
1magyar
Senkinek nem kellene ekkora hatalom és pénz a földön!
nezelodo
Na hát ezek szerint a szegény Mészáros nem stróman Lőrinc az első kárvallottja a GülüTóni belvárosi tanyafejlesztésének!? Lehet, hogy az EU az ő útjára szánt pénzét tapsolta el a szakonyfalui legényke a fővárosban?
iluminati
Győzike családja netán? Mi lehet a kastélyban? arany keretes tükör ?Trón nagyságú fotelek?...Soha nem értettem minek ez a fényűzés... a kopórsóba nem fér bele minden...
cikicakk55
Az a baj ezekkel az utakkal,hogy soha nem fog kifogyni a csinálni való,még a főbb utakon sem. Szerintem már az alapból kilopják a hozzávalókat,mert csak nálunk, egy év alatt a tiszta új aszfalt burkolat már repedezik,már kátyúsodik. Nem tudom,Ausztriában,Németországban,Hollandiában,hogy tudják megoldani,hogy mire a végére érnek egy 100 km-es szakasznak,nem kell elölről kezdeni a már elkészült utakat foldozgatni.?Csak egy példát tudok írni,mert azt az utat elég gyakran megteszem.A Hódmezővásárhely,-Szeged közti Tisza Hidat,Tavasztól Őszig,szinte mindig foltozgatják. Nem tudunk úgy arra menni,hogy a híd valamelyik szakaszát épp ne egy sávosítsák,a az útburkolat nem felújítása,befoldozása miatt.Arról nem beszélve,hogy ezek a foltok annyira döcögőssé teszik az egész utat,hogy az unokák gyakran a nyelvüket harapják el.
Eladott Ország
@cikicakk55: Ha megkérdezik, hogy miért kerül többe az alföldön 1 km autópálya, mint a horvát hegyekben, akkor faarccal belemondja az illetékes a kamerába, hogy azért, mert nálunk sokkal több a "műtárgy" (felüljáró, lehajtó, pihenőhely).
És ezzel annyiba is marad a kérdezősködés. és ugye a völgyhidakról meg alagutakról még nem is beszéltünk. Csak sima, 1 km autópályáról ...
HATSZOROS ár! Ekkora pofátlanságot! Szó szerint a szemünk előtt loptak össze több tízmilliárd forintot, és a golfklub hűvős szobájában, a legdrágább bort iszogatva meg rajtunk röhögnek, az idióta magyarokon, akiknél MINDENT meg lehet csinálni, következmények nélkül ...Ekkora egy birkanemzet nincs még egy ..
csipetke
@1magyar: Ó,várjuk csak ki a végét!Magasról lehet jó nagyot esni.Majd ha itt lesz az ideje,és Pénztáros stróman Lőrincnek tejelnie kell a gazdájának,kiváncsi vagyok,mi marad neki..Biztos nem fog éhenhalni aztán se,de talán már leszáll a földre,és nem lesz olyan arrogáns nagyképű gyökér,mint most.
anka
@iluminati: - ugyan olyan meztelen valaggal megy a másvilágra mint ahogyan jött!
cikicakk55
@Eladott Ország: Így van! Ez a másik,hogy egy csomó felesleges dologra is kifizetik,a valóságos ár legalább háromszorosát.Sokkal kevesebbet kéne toldani- foldani az utakat és akkor futná a falusi utak legkisebb utcájára is a pénzből,ha már az eredeti aszfaltba mindenből annyit raknának,hogy kibírja az időjárás viszontagságait. Pedig ha azt nézzük,nálunk nincsenek olyan hatalmas szélsőségek az időjárásban.Nálunk a tél,mint igazi tél,elég tájidegen. Épp úgy mint a tartós 40 fok fölötti kánikula is. Valamiért a Forró Floridai aszfalt utakat nem kell toldozni foldozni,pedig ott aztán tudnak szélsőséges időjárások lenni. Nálunk elég egy év és az a kevés hó,ami télen leesik és az a pár napos fagyos idő,még a - 20 körül van az idő pont elég ahhoz,hogy az 1 éves aszfalt törjön,repedjen,szétcsússzon. Persze a Völgyhidak elviszik a pénzt,meg a 3x felárazások is,így nem csoda,ha épül is akkor egy IV. osztályú aszfalt utat sikerül átadni.
Lepényleső
Miért is lenne sürgős? Ej ráérünk arra még,messze jár a fejlődés?
papa.49
Gyerekek kérek egy BUK-ot )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dr prebikátor
én is helikoppterrel utazok
még a vécére is
quadrocopter
@Shikari: Aki nem a saját képességeinek, szorgalmának köszönheti a milliárdokat, hanem egy busás haveri kapcsolatnak, az csak a Dunába lépjen!
nezelodo
@anka: Ezt a zsidó tesóik úgy mondják, a halotti kabáton nincsen zseb... De az örökösöknek annál nagyobb zsebük van.
egyvandor
Fideszes mamikák látták hogy a helikoptereket még a gázszerelők konjunktúrája idejében vette és értetlenkednek "mé vagyunk ijen iligyek"
egyvandor
Csak abban reménykedhet az ember hogy a helikopterét magyar átlagbérért javítja aki éppen elérhető a munkapiacon..
egyvandor
@1magyar: "Kóka is röpködött anno állandóan."
Kóka az állam csecse nélkül is meg tudta engedni magának. (előbb hivatkozhatnál valamire amiből kiderül, hogy közpénzen tette) Kavarni a zavarosban nem elegáns, fideszes, suttyó) dolog.
nezelodo
@Shikari: Hát nincs könnyű helyzetben azon kevesek között, akiket az úr kiválasztott. Még nehezebb helyzetben lesz szegény, ha úgy hozza a sors, hogy ő is G-nek nevezi majd a gazdit, ha meri...
Lehet rosszabb forgatókönyv, amikor azt vallja, parancsra tettem kényszerítettek rá, én nem tudtam, nem így akartam, szóval ismerős sokszor ismétlődő szöveg. Biztos nem tudja, hogy miként jártak a hű, egykori családi összejárós, együtt ebédelős barátok az első királyság előtti időből, a gyóntató-keresztelő papjától a Kishercegen át a Trogyi papáig, és a sor folyamatosan bővűl... A Lajos meg kiplakátolja mindannyiuk ítéletét.
verőce21
Igen régi mérések igazolják, hogy aki gyűjt, annak van.
papa.49
@anka: Tegyünk róla hogy így legyen )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@Eriksson: Ez nem szúnyog ez egy hatalmas DÖGLÉGY ))))))))))))))))
egyvandor
@1magyar: "Senkinek nem kellene ekkora hatalom és pénz a földön!"
Ettől működik a ner. Ez a Gorbán hatalmának a záloga. Enélkül nem nyalnák naponta többször tisztára a sz@ros gatyáját.
Eriksson
@egyvandor: Oszt mit gondolsz? Kóka miből szerezte mesés vagyonát?
1magyar
@egyvandor: Soros is a vagyonával teszi tönkre a kontinensünket.
1magyar
@egyvandor: Gondolom szegény Kóka reggel 6-tól este 10-ig dolgozott és sikerült neki akkora vagyont összehozni?
Qqberci
@papa.49: Elég oda egy vállról indítható háziáldás is...
papa.49
@Qqberci: Kérds milyen magasan repül a szarjankó ???
csipetke
@Shikari: Így,ahogy mondod,ebben a sorrendben.Most minden szavad igaz volt.
Desischado
Remélem, megérem még azt a napot, mikor ezt a semmire se jó, tolvaj herét vezetőszáron viszik a bíróságra, és életfogytiglan lesz az ítélet!
terlasz
Mindenki azzal röpköd, amivel akar, ha nem lopott pénzből teszi, mint a nemzet mészárosa.
terlasz
@1magyar: Kóka a versenyszférában az eszével szerezte a pénzét éppúgy, mint Soros.
Az utóbbi egyik nagy hibája az, hogy kitaníttatta Orbánt, aki ellene fordulva a nevével hülyíti az ostoba népét.
1magyar
@terlasz: Versenyszférában, miniszterként?
1magyar
Egyébként tényleg, mi a francra költik az útdíjakból, benzinadóból sarcolt pénzeket?
nezelodo
@1magyar: A gázüzletág extraprofitját kifelejtetted, arról Mr Arábikát kérdezd. majd megvilágítja a haszonélvező led lámpáival a választ.
1magyar
@nezelodo: A gáz árát a szocik emelték, ill. a franciák, bár a szocik több segítséget adtak a kifizetéséhez. Csak hosszú távon nem vezetett sehova.
nezelodo
@1magyar: Látom nem akarod érteni, de ettől még háromszorosáért kapod Te is, a beszerzési árnak, a többi hova is megy? Az ismeretek helyett a migránsoktól rettegsz! MET, MET, MET, Garancsi-Dakota párosról nem hallottál még? Jó, Mr Arábika elcsiribálja a milliárdokat.
papa.49
@1magyar: Kókának informatikai cége volt mielőtt miniszter lett, ezt azért nem árt tudni ...
Mellesleg én is utálom a Kókát mert ritka szaralak az is, de a tény attól még tény marad !!!
1magyar
@papa.49: Én is ismerek több ember akinek informatikai cége van, volt de egy sem lett ilyen gazdag.
papa.49
@1magyar: Mert például én se gazdagodtam meg a tudásom révén, míg más igen, ez az embertől függ, az egyik a szarból is aranyat tud csinálni, a másik meg befuccsol ilyen az élet !!!
Most ne beszéljünk azokról akik kormányzati pozícióban ülve lettek több száz milliárdosok, mert azok meg csalók, sikkasztók, és a bitófán lenne a helyük !!!
1magyar
@papa.49: Igen, a jókor van jó helyen bizony érvényes a gazdagokra.A tudás másodlagos.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 07:58 www.facebook.com/168ora/photos/a.10150349770587048.372811.308921667047/10152871265502048/?type=3
Az "illiberális" szó jelentése az angol-magyar szótár szerint
1. szabad emberhez nem méltó, szolgai, szervilis
2. közönséges, műveletlen, ordenáré
3. szűk látókörű, korlátolt, nem szabadelvű, antiliberális
4. szűkmarkú, kicsinyes, fukar
nezelodo
@Shikari: Barátság ellen tüntetni? Dehogy! Aki pl Orbán barátja annak már kész is az ítélete! Egykor a legendás Kisherceg is összejárós együtt ebédelős barát volt a vezérrel, aztán elsimicskásodott a barátság, a bankból meg eltűnt úgy 160 milliárd. Persze ez csak gyerekcsíny volt a MANYUP 3000 milliárdjához képest.
nezelodo
@Shikari: Persze, hogy törvényes volt, bizonyára emlékszel a jópofa ígéretre, hogy "jönnek az ügyvédek és elintézik, oszt' jónapot". Mára már ez az ígéret beigazolódott fenyegetéssé vált.
nezelodo
@Shikari: Még most is ízlelgetem az iménti megjegyzésedet, hogy a "MANYUP rendezése"... Ne zavarjon, hogy az érintettek másnak hívják az efféle rendezést, és az sem, hogy azért volt a "rendezés", mert a pénztárak eltőzsdézték a rájuk bízott összeget. Ehhez képest ma is a maradék pénztárak közel tíz százalékos hozamot könyvelnek el évente. Persze a kuszafogú Gabika, akit azóta is dugva tart az állampárt, bizonyára otthon a spejzban őrzi a pénzünket, mint a gyerekek pénzét egy cipős dobozban a fideszes tanár bácsi a fővárosban. Persze az afféle képzelgés libsi-bolsi rágalom csak. Igaz ezt nagyon nehéz lenne rám kenni, mert én sosem voltam libsi-bolsi elvbarátja a vezénylő tábornoknak, (Kerényitól koppintva), és olyan felmenőim sem voltak mint Orbánnak...
terlasz
@1magyar: Dehogy, ő már gazdag helikopter-tulajdonosként lett miniszter. Ezt megelőzően a nemzetközi piacon már komoly sikerei voltak. Semmi közöm az emberhez, de nem irigylem. Akihez a tehetsége révén dől a pénz azzal semmi bajom, így működik a kapitalizmus.
nezelodo
@Shikari: Jónak mondod, nevetnék is rajta, de más zajlik, már kicsit sem leplezve. A lopás az akkor is lopás, ha az ellenfeled, vagy a kedvenced teszi, nincs felmentés.
Borsodi
Nem kell irigyelni,minden egyes fillérért megdolgozott,amíg dolgozott! Ma már csak helyezkedik és milliomos.
bence
@Horizont: ! Az nem az Isten volt , hanem a G..i !
evacica
Na így viselkedik Orbán barátja, egy felkapaszkodott senki, aki intelligencia hiányban szenved! Madarat tolláról!
quadrocopter
@Shikari: Primitív agyadnak csak egy gyógyszere van - cserélj chipet!
nezelodo
@Shikari: Óh, nálunk úgy megy, hogy a fideszes bukott díszmadár a megkárosított üzlettársa számviteli képviselőjének az utcán kiabálja, jelents föl, ha mersz! Ez azért jelent valamit, nem? Felesleges is, hiszen a közel tíz éve nem működő cége maradék számlatömbjei azért elfogytak, (és eléggé sok tömb maradhatott), mindig akad balek aki ÁFÁ-ért számlát vesz. Az adóhatóság meg bevallja hogy szürke hályogja van. Majd kiélesedik a látása, ha a NER-n kívülivel akar leszámolni!
Na és Te is és a többi haszonélvező is ezért jön mindig a feljelentési javaslattal, úgy téve, mintha nem tudnád, a Polt útját állja mindegyik feljelentésnek. Hát csoda, ha ennyire elszemtelenednek?
nezelodo
@Shikari: Látom nem zavarnak azok a tények, hogy az illető bizonylaton aláírva vette át a később ki nem fizetett több millió Ft értékű árút. Persze megszokták abból az időből, amikor még jóval élénkebb pártszínekben pompáztak, ami időközben kifakult. Amúgy meddő a vita, nem szükségeltetik a vakon elkötelezett személyed a be nem tartott szerződésekhez. Persze ez csak egy csillapuló vita az ettől sokkal nagyobb, "nem bizonyítható" galádságokhoz képest. Természetesen nem akarlak meggyőzni a politikai oldalad hibáiról, hiszen tudjuk, egytől egyig feddhetetlen hívő katolikusok valamennyien, naponta mossák kezeiket, és szóba sem jöhet, hogy az övék maszatos lenne.Éppen olyan kétségbe vonhatatlan a tisztaságuk ahogy Orbán és a környezete sosem tanult a Soros féle színtársulat pénzén és intézményeiben, liberálisként, aki most közellenség lett.
További kellemes kétségektől és érdektől mentes imádatot kívánok a szeplőtelenek irányába. Eszedbe ne jusson olyan bűnös gondolat, amellyel kétségbe vonhatnád ezeknek a szenteknek a tisztaságát, és a jogosan bekövetkező szentté avatását.

Ft
qxy
De nagy lesz a bukás ha bukik Orbán. Aztaszéégyönt. A fején látszik hogy sugárzik az értelem belőle. Valósággal dől belőle mint tehénből a gané.Buta paprika Jancsi.
kokopelli
@quadrocopter: a saját lábán álló veje LED-es lámpái,a kikötővásárlása stb.
mind a "saját lábatokon" állásról beszél!Kinek lenne kedve feljelenteni a purdékat,
ha előre meg lenne az ítélet! 1930-as évek názi Németországa light" ;-)
Eladott Ország
@Shikari: ma, 12:06, Ott tegyen feljelentést, ahol állami szintre emelték a korrupciót? Az országban a legnagyobb bűnöző az állampárt!
kokopelli
@Eladott Ország: ..nem értelek! Megmondta a Lőrinc,hogy neki több esze van mint a
Zuckerberg-nek,és ő legalább minden évben tönkreteszi a dinnyehozamot,ha olyan
kedve van! A kis kopasz Fideszes dinnyefelelős meg mérgelődhet!..ß@r a szinkron?
quadrocopter
@Shikari: Ha itt valakinek szüksége van gyenge képességei miatt tanácsra, az csak te vagy!
Piti kis szolgalelkű csicska vagy, ez a szereped.

Gondoltál már arra, milyen lett volna az életed, ha a születésedkor nem csavarodik a nyakadra a köldökzsinór?
kokopelli
@quadrocopter: hagyd már a csórikámat,mert akaratlanul felvered a napi be-
vételét,amit tk. a te zsebedből fizet a főrabló "kincstárosa"!
kokopelli
@Shikari: mellé!Én a nyugdíjamat €-ban kapom nyugatról,és Bpestet élvezem!
Neked kell nyalnod a zsózsóért orbáncsicska!Rád illik a "prosti" definiciója! ..Vége!
kokopelli
@kokopelli: helyesbítek: Budapesten,ha akarom! ;-)
kokopelli
@Shikari: Ez az egész,nyaloncka!?Nem preferálok senkit,és a te "jogos feltétele-
zésedet" meg a scheggedbe dughatod,paralell az Orbánét nyalva! Ennyi!!
...már a magyarságomnál is buktád volt te szerves "fityeszklotyópapír!" ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.