A Fidesz szerint a „Soros-hálózat” 2018-ban ugyanott folytatja tevékenységét, ahol tavaly abbahagyta, itthon, Brüsszelben és az Egyesült Államokban is támadja Magyarországot. Budai Gyula parlamenti képviselő azt mondta: a "Soros-hálózat" be akar avatkozni a magyar választási kampányba, és teljesen egyértelmű, hogy el akarja távolítani az Orbán-kormányt. A "Soros-hálózat" Magyarország elleni támadásai közé sorolta a jelentős részben "Soros György által fizetett" amerikai demokrata szenátorok Magyarországot elítélő jelentését, a brüsszeli "magyarellenes vitanapot", a magyar jogállamiság helyzetéről jelentést készítő európai parlamenti képviselő, Judith Sargentini budapesti látogatását, valamint a "Soros-egyetemen" tartott "migránspárti konferenciát". Budai szerint a "Soros-hálózat" ott volt a héten a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. ügyében is a bíróságon.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relleporp
Nem a Soros hálózat akarja eltávolítani, hanem a magyar emberek többsége szerintem. Áprilisban választás, lejárt az időtök, nem gondolod? Vagy talán már választást sem akartok, csak simán tovább élősködni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@Csizmás Kond: Mindenki előszőr a saját portáján rakjon rendet,utána mutogasson másokra.
Csizmás Kond
@hetöndöe: a te állításodból...ugyanis előálltál egy olyan cikkel ahol leír mittudom hány adólemaradót és azt állítod hogy azért nem szabad a Soros adósumákolásával foglalkozni mert itt is sokan sumákolnak.
...és szerintem rendet fognak rakni...de annak sokan nem fognak örülni.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...pucéran nem is olyan kövér...
Pálinkás Pál
Akinek 20-nál magasabb az IQ-ja az mind el akar titeket távolítani te marha!!!
Equus
Budai mélts. úr minden kijelentésére érdemes odafigyelni, mert az úgy igaz, mint az
is, hogy Varsányi (Hörömpő) Lajos a halála után egy aláírásra megjelent a Budai mélts. ór irodájában egy aláírás erejéig, pedig már jóval korábban meghalt volt.

A Mélts. úr tudja mit beszél... pontosabban: miért beszél.
A pénzért beszél, mint a párttársai.
Mert jobb ám szívni a nép vérit gazdagon, mint üldögélni a vidéki kisváros, Ráckeve, húgyszagú ügyvédi irodájában és várni a tyúkperekre készülő ügyfelekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.