Az Orbánék által fabrikált, kényük-kedvükre módosítgatott alaptörvény valójában nem létezik. Orbánék állam ellenes bűncselekmények sorozatát hajtották végre. Máshol már vagy életfogytig börtönben vagy a lámpavason lógnának vagy több golyóval a fejükben feküdnének a fal mellett.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Így van! A mocskos rezsim illegitim, ergo: a tákolmánya is az!
A "magyar emberek" és a "keményen dolgozó kisemberek" megkérdezése ( NER-ezése ) nélkül fabrikálták össze home made a tákolmányt., egyetlen egy darab egyed szájszaga szerint (a Geci Őfelségéről vala szó) - olyan is lett!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Egyetértek Kolláth György alkotmányjogásszal. Az alaptörvény eleve nem létezik. Orbánékat azonnal bíróság elé kellene állítani vagy rögtön a falhoz.
quadrocopter
Így van! A mocskos rezsim illegitim, ergo: a tákolmánya is az!
A "magyar emberek" és a "keményen dolgozó kisemberek" megkérdezése ( NER-ezése ) nélkül fabrikálták össze home made a tákolmányt., egyetlen egy darab egyed szájszaga szerint (a Geci Őfelségéről vala szó) - olyan is lett!
advocat
Az Alaptörvény erősebb a mit tudom én minél, de nagyon erős. Igaz eddig hatszor módosították. De az csak ráncfelvarrás volt.
lampa laz
"Az Orbánék által fabrikált, kényük-kedvükre módosítgatott alaptörvény valójában nem létezik. Orbánék állam ellenes bűncselekmények sorozatát hajtották végre. Máshol már vagy életfogytig börtönben vagy a lámpavason lógnának vagy több golyóval a fejükben feküdnének a fal mellett."

Ehhez nincs mit hozzátenni.
verőce21
Kolláth? A bolondok néha szórakoztatóak, és ezért hálásak lehetünk nekik. :)
karma1
Nem volt joguk egyoldaluan, partszempontok miatt megszuntetni az Alkotmanyt!
Ezt mondom mar miota: Magyarorszag kormanya, tehat orban es a vabdaja illegitim modon uralkodik az orszag felett!!

De milyen ciki is lenne ez, hogyha az Unionak kene erre valamit mondania!...Nyo'c eve egy illegitim tronbitorloval szorakoznak az Unioban, aki raadasul szinte egyedulikent bomlasztja belulrol azt...
Jol valagbarugni vegre, es sittre, lampavasra vagy golyo ele - mindegy, csak tunjon el mindorokre...:o(((
tudode
Valójában egy félresikerült, nevelhetetlen "falusi gyerek" áldozata lett az ország!
.
Az első titkárnője, akit azért rúgott ki, az asztalra feltett lábbal közelve, mert otthon maradt a megbetegedett gyermekével.
.
A titkárnője azt mondta: ISTEN MENTSE MEG az országot attól, hogy kormányra kerüljön O1G!!!
.
Számtalanszor írtam le, hogy a PÁRT ALAPTÖRVÉNYE KUKA, vele együtt a SARKALATOS népnyúzó törvényeivel együtt, amint leáldozik a csillaga, mert az "átkos" óta HADICSELEZIK, ma mát törvényesítetten fogja be a hozzá csapódottak száját, LEKÖTELEZVE MINDENKIT, aki a közelébe kerül!
,
www.vg.hu/kozelet/kivettek-az-alkotmanybol-a-horn-gyula-negyotodos-szabalyat-318855/
.
"""""" Az alkotmánybírákat jelölő bizottságról szóló törvénytervezetbe a Fidesz belevett egy teljesen más módosító javaslatot is:
.
----- kivették az alkotmányból a Horn Gyula által betett négyötödös szabályt,
amely szerint
----- az új alkotmány előkészítésének szabályairól szóló országgyűlési határozat elfogadásához az országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges."""""
.
Sőt még a CSALÁSSAL MEGSZAVAZOTT PÁRT ALAPTÖRVÉNNYEL "is" visszaéltek
.
2012. március. 07. 20:50 ITTHON
Vörös Imre: alkotmányellenes puccsal élnek Orbánék?
.
""""Alkotmányellenes puccsnak tekinthető-e, ha a kétharmados többség visszaél a szabad választáson szerzett jogaival? - ezt elemzi Vörös Imre jogász-akadémikus az e heti HVG-ben megjelent írásában. A volt alkotmánybíró szerint a sarkalatos törvények bebetonozó hatása ellenére egy egyszerű többségű kormány sem lesz eszköztelen."""""
.
Ezen HADICSELEK MELLETT eltörpül minden csínytevése, mert valójában az ÁLLAM az ő szája íze szerint ugyan működik, de valójában HATÁLYOS ALKOTMÁNY HIÁNYÁBAN úgy, mint egy BAZÁR!!!
Sámannus
A tetejébe egy áll doctor is oda piszkolt az aljára,
Ezért nevezzük ma is alap izének.
colibri
@verőce21: Lehet, hogy te jól szórakozol ezen, de nincs jogalapod az alkotmányjogászt bolondnak titulálni! A bolondok a te oldaladon vannak, bár tudom, agymosott narancsködben ez nem tátható!
papa.49
A Kolláth Györgyöt lehet fikázni de az biztos a sok parlamentben ,,MELEGEDŐ jog-ész,, a picsába sincs mellette tudásban, se emberségben !!!
verőce21
@colibri: (22:23) Szeretem a gyengeségemet. Mint életem értelméhez ragaszkodom a tökéletlenségemhez. :)
Sámannus
@papa.49: Még a 2008-as népszavazást engedélyező AB döntéshez megjegyzést megfogalmazó bíró jelezte, hogy a referendum az állam működésének alapjait támadja, és annak szétveréséhez vezethet.
Megállapíthatjuk ez is volt a célja, és ezerrel ezen fáradoznak illiberóék! Mire észbe kapunk a környező országok maffiái szét lopnak mindent.Úgy néz ki, hogy az állampolgársági cirkuszt is erre használják ki.
peterkelemen
Orbánt ezzel kell tám,adni nem a lopásokkal. Orbánék állam elleni bűncselekmények sorozatát hajtották végre. Börtönben a helyük nem a választásokon!
Pálinkás Pál
@verőce21: Majd akkor fogunk igazán szórakozni,amikor kiruglyák a zsámolyt a narancshorda lába alól!!!
Commenter
@quadrocopter: Köszönjük hogy végre kimondta egy alkotmányjogászazt, amit ki kellett. Orbán arra hivatkozva törölte el a Magyar Köztársaság (és nem a Magyar Népköztársaság!) alkotmányát, és (ezzel együtt a Magyar Köztársaságot is) hogy idézem "rákosista". Ha rákosista akkor miért esküdött fel egy szerinte illegitim alkotmányra? Tette mindezt jogi végzettséggel. Most már hivatalos: Orbán és hatalma illegitim, gyakorlatilag megpuccsolta a hatályos, demokratikus alkotmányt és az államformát miután demokratikus módon hatalomra került. Ezt a paradoxont. Mit keres még Orbán és kormánya a helyén? Nagyon rossz helyen vannak, menjenek már lejebb, arrébb, innen el.
Pálinkás Pál
@Pálinkás Pál: kirúgják.../mellényúltam /:)
Commenter
@Commenter: jav lejjebb. Ez már minden határon túl megy ami itt van, és még mindig miniszterelnök ez az eszement áldemokrata puccsista.
Commenter
@colibri: nem hogy bolondnak nem titulálhatja, megjegyzést sem tehet rá, mert aki itt futóbolond,és ámokfutó, az pont az ő gazdája!
karma1
@peterkelemen: Bocsanat: Ezzel IS kell tamadni, nemcsak a lopasokkal...Mert a lopasok is leteztek, leteznek, viszont volt, amit utolag tehetett bele az alapkatyvaszba, amit ugy formalt a sajat kenyere-kedvere, mint ovodas a gyurmat.
Valoban igaz a feszbukos holgy bejegyzese is, hogy ezt az ellenzek kurta el, nem kicsit, nagyon...Mar regen, a legelejetol kezdve, amikor 2011-ben ader csak egyszer dobta vissza a 4-es pontot, de aztan alairta. Azzal meg is szunt vegervenyesen a demokracia Magyarorszagon.
peterkelemen
@karma1: Igen egyetértek és korrigálom ezzel is támadni kell.
Commenter
@quadrocopter: ugyanezt írtam én is, egyetértünk! Szimpla puccsista, állítólagos jogi végzettséggel: nos, mi is jár az alkotmányos rend megdöntéséért: úgy van, azért is börtön jár, nemcsak a kormányzati szinten művelt költségvetési csalásért, sikkasztásért!
Commenter
@papa.49: Valakit a nemi identitásában támadni azért mert jó szakember és amúgy nincs más érv ellene, mint vallási, nemi hovatartozása, vegytiszta rasszizmus. Egyébként most hogy Kolláth ezt így kimondta : egy illegitim hatalom báb (köztársasági) elnöke nem írhat ki választást, annak az eredménye semmis. Ideiglenes ügyvivői kormány kell, majd az kiírja a választásokat. Sebastian Kurz kancellár és a többi európai demokratikus EU állam pedig ne álljon szóba ezzel, az EU meg zárja már el azt a pénzcsapot, és azonnal függessze fel Mo. uniós tagságát. Teljes mértékben ki kell alóla húzni a szőnyeget, mielőtt tényleg elégtételt venne, és elszabadulna a pokol!
Commenter
@advocat: hogyan? de hisz azt mondta hogy idézem "kőbe van vésve". Hát szerencsére annyira hogy most már csak kőtörmelék, és annyit is ér!
karma1
@peterkelemen: Valamelyik maceraba biztosan bele fog bukni, hidd el, mar nem kell olyan sok... A tomegpszichozishoz mar csak egyetlen kis szikra kell, hogy igazan mukodjon: az utobbi 30 evben soha nem volt meg ekkora lutri a valasztas: annakidejen a KSH nem mert ekkorat hamisitani az adatokon, most viszont mar szinte minden felmero hivatal fideszkozeli , igy mar annyira eltavolodtak a valos szamoktol, hogyha vissza akarnak keresni az IGAZI adatokat, mar az sem sikerulne.
Mindez azert is tortenhetett meg, mert hozzanyultak a felmero cegek a vilagon mindenhol elfogadott meresi technikakhoz: igy tunt el egy tollvonassal tobb mint 400 ezer melyszegeny (mar nem merik a letminimumot, mert rajottek, hogy meg a minimalis feltetelek egy reszet sem tudjak megfeleltetni az adatoknak, tehat inkabb lemondtak ennek a mereserol.)
Ha pedig megvaltoztattak a meresi metodusokat, akkor az mar nem igazan azt fogja tukrozni, ami a valosag, hanem amit a kedves vezeto szeretne latni. Allitom, hogy rakosi pajtas idejeben sem mertek ennyire belenyulni a fontosabb adatokba. Es mivel csak nalunk megvaltoztattak a meresi metodusokat, igy mar a nemzetkozi mezonnyel sem vagyunk kompatibilisek, vagyis mas orszagokhoz viszonyitva nem igaz egyetlen felmeresunk sem.
En mindig mondtam, hogy a szamok egyszer radolnek a hazugokra, es akkor jaj a rezsimnek. Hat most ez is megtortenik, ahogy elnezem.
Eloszor tortent atrocitas posvanyoson, amikor egy Pesten elo erdelyi holgy nekiment volna a kerdeseivel orbannak: azonnal kirancigaltak a not onnan a biztonsagiak. Tehat en mar abban sem vagyok biztos, hogy az a rengeteg levelben szavazo mind orbanra szavaz-e majd, mert szerintem orban ott is megnehezitette a magyarok dolgat. Tuzeli, egymasnak forditja oket, nyiltan tamogatja az autonomiai kovetelesuket, amitol meg a romanok gorombulnak be a magyarokra ott. Ez a pali ahova beteszi a labat, ott mindent tonkretesz.
Commenter
@karma1: valódi atombomba a csútiputyin: ahova lép ott kő kövön nem marad csak nagy rakás trutyi!
verőce21
@Pálinkás Pál: (08:47) "kiruglyák..."? -:( (Egy szóban két ordas hiba?)
Ez nem mellényúlás Palika, hanem az iskola hiánya. Téged nem lehet komolyan venni!
Pálinkás Pál
@verőce21: Te majom...számtalan hozzászólásomban találtál egy hibát,amit ráadásul egyből javítottam..Remélem párttársaiddal is ennyire kritikus vagy!!!
verőce21
(17:43) A hülyék néha szórakoztatóak, és ezért hálásak lehetünk nekik. :)
kereső
Vörös Imre alkotmányjogász -volt alkotmány biró 2012.novemberében:
Én nem nevesíthetem azt a pártot, amelyiknek ezek a változások előnyösek. A tény az, hogy a mindenkori relatív többséget hozó párt pozícióját erősíti fel végtelenül a már elfogadott választójogi törvény, amely a győztest tovább jutalmazza. A választási eljárási törvény tervezete pedig a kisebb pártok működését lehetetleníti el. Például előírja, hogy a választási körzetekben két pártdelegáltnak kell lennie: ha a pártok nem küldenek kettőt, akkor egyet sem küldhetnek. Ez lehetetlenné teszi az egész folyamat demokratikus kontrollját. A határon túli magyarok levélben történő regisztrációja ellenőrizhetetlen: senki nem tudja bizonyítani, hogy ki adta fel azt a levelet, például Ausztráliából, hogy nem holt lelkek százezrei küldik be azokat – a választás manipulálásának, a választási csalásoknak annyi lehetősége van elrejtve ezekben a jogszabályokban, amivel megszűnik a polgári demokrácia. A választási eljárási törvény elfogadása határvonal, amelyet ha átlép a kormánytöbbség, akkor ezzel befejezettnek tekinthető a hatalom kizárólagos birtoklására törekvés. A kétharmados törvények nagy száma miatt egyébként sincs tétje a választásoknak, ezzel a két választójogi jogszabállyal pedig a választások tisztasága, szabadsága alaposan megkérdőjelezhetővé válik.

Ellenzék hmmm...,hol voltatok?"hatalom kizárólagos birtoklása" Alaptörvény is tiltja.
advocat
Ha a kommenista alkotmány még 20 évig - közte 4 év Fidesz - jó volt. Akkor miért kellett újat hozni? Hogy Kötél aláírása legyen rajta. Mert amúgy nem sokat ér, ha már 4 módosításon is túl van, az agyagkeménységű alkotás.
kereső
Még egy kis Vörös Imre 2012-ból:
A volt alkotmánybíró érvelése szerint „nem a részről, hanem az egészről van szó. Lehetséges, hogy a médiatörvény, a bírák jogállásáról, az Alkotmánybíróság hatásköréről, a büntetőeljárásról szóló törvények rendelkezései önmagukban még akár alkotmányosnak is minősülnének. A rendszer egésze azonban fogaskerékszerűen egymásba illeszkedő hatalmi gépezetet, s azt a Kötcsén előre bejelentett „centrális erőteret” hozta létre, amely nem feltétlenül jogállami és demokratikus”.

„Nehéz nem szembenézni a tényekkel: alapos a gyanú arra, hogy kiépült a kizárólagos közhatalom-birtokláson alapuló hatalomgyakorlás rendszere. Ezt a köznyelv államcsínynek nevezi. Márpedig sem az egykori Magyar Köztársaságban, sem a mostani Magyarországon nem szabad államcsínyt végrehajtani. Alkotmányosan nem. A legitimitást - a törvényhozási úton végrehajtottságot - ugyanis felülírja az alkotmányosság” - érvel Vörös Imre jogászprofesszor.
peterkelemen
fideSS bűnök: lopások, csalások, népirtás, hazaárulás, állam elleni bűncselekmények. Ez minimum tényleges életfogytiglan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.