A Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, hogy mielőbb, még februárban terjessze az Országgyűlés elé a "Stop Soros" törvénytervezetet – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnap az MTI-nek.

A napokban megbizonyosodhattunk arról, hogy a Stop Soros törvényjavaslatot minél hamarabb el kell fogadnia a parlamentnek, megálljt kell parancsolni a bevándorlást szervezőknek és az azt finanszírozóknak, mert ezek tovább akarják növelni a befolyásukat

- fogalmazott a politikus.

Kifejtette: az elmúlt napokban Soros György zárt ajtók mögött tárgyalt az Európai Unió vezetőivel, és az Európai Parlament is megkezdte az ENSZ migránscsomagjának a tárgyalását.

A Fidesz még magasabb fokozatba kapcsolja a totális sorosozást

Hollik István szerint ezeknek az iránya teljesen egyértelmű: legalizálni akarják a bevándorlást, el akarják mosni a legális és az illegális bevándorlás közötti határvonalakat, alapvető joggá akarják tenni a migrációt.

A brüsszeli vitában is azt lehetett hallani – folytatta –, hogy ők a migrációra alapvetően jó dologként tekintenek, ahogyan az ENSZ "migrációs paktuma" is fogalmaz: "kölcsönös és komplex kapcsolat van az országok fejlődése és a migráció között", vagyis azt állítják, a bevándorlás jó az ENSZ tagállamainak.

Létre akarják hozni például a "klímamenekült" kategóriát, ami önmagában tízmilliós nagyságrendben növelné az Európát elárasztó migránsok számát – mondta a KDNP-s képviselő.

Úgy fogalmazott: Brüsszel, az ENSZ még több befolyást akar adni a Soros-féle NGO-knak, amelyek mindenféle módon segítik és szervezik a bevándorlást.

Magyarország azonban nem akar bevándorlóország lenni, ezért kéri a Fidesz-KDNP a "Stop Soros" mihamarabbi parlamenti beterjesztését – közölte.

A kormánypártok célja egyértelmű: a bevándorlást szervező, ezzel a magyarok akarata ellen dolgozó szervezetek munkáját átláthatóvá kell tenni, és jogállami keretek között, de megnehezíteni – mondta Hollik István.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán, aki életében nem dolgozott és ingyen tanulhatott a Kádár-érában, majd Soros pénzén élősködött...nos pont ő az, aki komcsizik és sorosozik. Szégyen ami ma Magyarországon zajlik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maszk
Szabálytalan a plakát, mert nem adja meg, hogy ki terjeszti !!! !!! !!!
maszk
Azért így "!!! !!! !!!", mert, ha ki akarsz emelni valamit Q sok felkiáltó-, vagy kérdőjellel, akkor lekorlátoz 3, azaz háromra.

De ha így megszakítod, akkor Q sok felkiáltó-, vagy kérdőjellel tudod megtámogatni a maximális elégedetlenségedet.
maszk
Hogy orbánék nem bírnak egyetlen törvényt sem betartani, az egy dolog (személyiségzavar, bűnöző hajlam), de ezek a saját maguk által hozott törvényeket sem bírják betartani - és ez már tényleg nagy gáz !!! !!! !!!
maszk
Várjál, most kipróbálok valamit. Ha idézőjel közé teszem, talán engedi összefüggően a 15 felkiáltó-, vagy kérdőjelet:

próba 1: "!!!"
próba 2: "???"
maszk
Látod, nem sikerül. Az idézőjel között legalább 15 felkiáltó-, ill. kérdőjelet tettem, de lekorlátozta 3, azaz háromra.
wagabund
Ma reggel ismét hallottam a rádijóból, hogy az ensz főtitkára szerint európa népei lassan elkorcsosulnak...ezért szükséges a vérfrissítés...ezt pedig csak több millió egészséges afrikai, és más, jó vérvonalú fiatal (felnőtt) férfi európába telepítésével lehet megoldani...

az ensz főtitkára portugál, tehát európai...mondjuk, ha az ő nőjét, vagy a lányát is egy nagyfarkú lóbaszó kongói töcskölné, ahhoz mit szól(na)? mert ha semmit, az sem jogosítja fel arra, hogy hülyeségeket beszéljen..
Macskaszem
Melyik rádijót hallgattad? Csak nem a vajna nemzethy rádijót?
peterkelemen
Orbán, aki életében nem dolgozott és ingyen tanulhatott a Kádár-érában, majd Soros pénzén élősködött...nos pont ő az, aki komcsizik és sorosozik. Szégyen ami ma Magyarországon zajlik!
Nessy
Tényleg aranyos, mikor fogatlan, sokadik X-en túl lévő "idős hölgyek" mesélnek a megerőszakolásról. Nos, ehhez egyébként nem igazán kellenek migráncsok, Ezt echte honffyak is elő tudják adni, sőt elő is adták pár éve, egy 82 éves idő asszony esetében.
Viszont tényleg érezhető a félelem, a gyűlölet. Nem tudom mi lesz a vége, de hogy nem jó az biztos! Amikor nem létező pártot szidnak, nem létező népet gyűlölnek, amikor elfelejtenek gondolkozni, abból semmi jó nem származik, pártunkat és kormányunkat kivéve!
maszk
@Macskaszem: Nem, a három nem elég - néha sokszor sosem elég, amikor az igazságérzeted az egekig kiált, mert gyűlölöd a rosszat.
maszk
A plakáton nincs megjelölve, hogy ki terjeszti.
Ez szabálytalan.
Ezért fizetni kell valakinek.
maszk
Én ma éjjel megyek el aknamunkára.
A környéken az összes plakátot leszakítom.
Majd elkapnak, és kérdőre vonnak: Mit tettél?
Közpénzből, vagyis az én pénzemből hazudnak az arcomba?
A Q anyád!!!
Leszakítok mindent, és ha beperelsz, megyünk a nemzetközi bíróságra !!!
Eladott Ország
Azzal hogy Rogán bejelentette, “a magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz”, nyíltan megfenyegette a civilszervezeteket. Ez terror, ez a Gestapóra emléketető szervezet felállításának bejelentése. Rogán lesz a Gestapó főnöke. Az illegális bevándorlás propagálásának felel meg minden emberi szó, menekültek melletti kiállás, minden ellenzéki megnyilvánulás és kritikus sajtó is. Ez már nyílt fasizmus. Annak ellenére, hogy a törvény eredeti tervezete szerint a civilszervezeteknek magukat kellett volna feljelenteniük, hogy bűncselekményt követnek el, Rogán már pontosította az eljárás menetét: “a magyar hatóságok az ügyészségnek fognak javaslatot tenni, hogy vizsgálják meg egyes, magukról önbevallást nem adó szervezetek tevékenysége ebbe a körbe tartozik-e.” Nyilván Rogán propagandaminisztériuma gyűjti majd a gyanús eseteket, amikor a független Polt Péternek le kell csapnia a nép ellenségeire. Nem győzzük hangsúlyozni, mekkora a hivatalos ellenzék felelőssége. Ha most is csak a pártfinanszírozás érdekli őket, és hogy a pénzért bejussanak Orbán díszletparlamentjébe, akkor tényleg az ország szemetjévé válnak, és társtettesei a civilszervezetek és a maradék független sató üldözésének és felszámolásának. Tegyük hozzá, hogy a nyílt diktatúrára való áttérés nem rögtönzés. 2010 óta lehet tudni, hogy ez fog történni. Hét éve nem tettek ellene semmit. A rendszer jellege eddig is diktatúra volt, csak nem használtak erőszakot. Ha Orbán ezt a tervet végrehajtja, és az ellenzéke ezt tétlenül nézi a parlamenti büfében, akkor a magyar nép legnagyobb ellensége ez az ellenzék egyébként most is az, de akkor még a vak is láthatja.
cs.n.
@maszk: 14.07-re: Rajta van, csak alig észrevehető, lent van a jobb szélén.
Pálinkás Pál
@wagabund: Az ENSZ főtitkár nem nevezhető Európainak,mert Portugál cigány...az évszázados keveredés a mórokkal,niggerekkel megtette a hatását!!! Az utolsó európai főtitkár Kurt Waldheim volt 1981-ig!!!
cikicakk55
@Eladott Ország: Sajnos az ellenzék semmit nem fog tenni. Jó vastag vaj réteg van minden ellenzéki párt tagjaink a fején.Persze nem minden tagnak,de bőven vannak.Ezért nem is mernek Orbán ellen komolyan harcolni. Itt ha valaki tehet valamit Orbánék ellen az csak a Magyar nép. Ha nem akarunk nyílt forradalmat,már pedig ez senkinek nem érdeke,hisz akkor gyermekeinkért,unokáinkért,férjeinkért aggódhatnánk.Ráadásul Orbán kezében van a hadsereg, a rendőrség, az Ügyészség és még Áder is. A nép nem sokra menne azzal a fegyverrel amivel rendelkezik.Pár vadász van az emberek közt,akiknek van vadászpuskájuk. A többinek mi van? Ásók,kapa,gereblye? A panellakóknak meg klopfoló. Csak is a szavazásoknál van esélyünk valamit változtatni.Meg kell győzni a bizonytalanokat,hogy menjenek el szavazni.Ez az ellenzék dolga lenne,de ők el vannak foglalva azzal,hogy kivel akarjanak összefogni és kivel nem. nem értik meg,hogy annyira szét vannak darabolva,hogy két párt összefogása kevés. Az összes ellenzéki pártnak össze kéne fogni,és ezt szajkózni minden fele. Tudom,hogy a médiát és az újságokat elvették tőlük,de rengeteg online felület van ahol ezt hirdethetik Pár ellenzéki láttam is a facebookon,de ott sem a népet biztatják, hanem saját magukat fényezik és elmondják mit csinálnának ha nyernének. Előszőr nyerjenek már! Azt kéne nekik a néppel megértetni,mit tegyenek,hogy Orbán elveszítse az egyed uralmát.
namihami
Ebből a sorozatból mennyit készíttettek és mennyiért? Mennyit kellett fizettünk érte közpénz-magánpénz viszonylatban?
És a döntő kérdés:: mekkora volt a haveri nyomda, plakáthely-tulajdonos és főleg a megbízó haszna ezen az újabb (de valószinüleg nem utolsó) bizniszen?
cikicakk55
Néztem csütörtökön a Kormányinfót. Valamelyik újságíró a vége felé( most bő 3 órás volt,rengeteg kérdéssel) megkérdezte Orbántól,hogy kinek az ötlete volt a kerítés annak idején.Toroczkai Lászlóé,válaszolt Rogán. Aztán megkérdezte,hogy Toroczkai melyik párthoz tartozik,válasz. Jobbikhoz. Aztán kiderült,hogy a jobbik kezdte a kerítés megépítésének a szervezését is.Többször is kiálltak a kerítés haszna mellett.A többi párt a DK-t kivéve sem tiltakozott a kerítés ellen,csak nem sok értelmét látta. Szerintük,ha hirtelen tényleg megindulna a Törökországban rekedt tömeg,akkor a kerítés nem sokat érne.Ebben igazuk is van,de azért ennyi menekült mellett ami most próbálkozik,csak többet ér a kerítés mint a semmi. Ezért nem értem a FideSSt mit keres Vona a plakáton. Nem vagyok jobbikos,nem is hiszek Vonában a régi Náci dumái miatt.Amivel most kampányolnak ellene,az Iszlám vallás dicsőítése, azt Orbán is megcsinálta,úgy hogy ezzel kár Vonát piszkálni.Lényeg,hogy megint milliárdok mennek el közpénzből ezekre a plakátokra,miközben az egészségügyi dolgozók fizetéséért már mióta lobbiznak a pártok,de csak húzódik a dolog.
quadrocopter
Direktbe kapcsolt a rezsimfosás...a sittkótól...
vadnarancs
Erre az álkeresztény gecire nem mondok semmit sem, csak miután elmeorvosi szakértő nyilatkozott róla, hogy ép elméjű vagy sem...
Qqberci
@Pálinkás Pál: Mi is volt a rangja az SS-ben?...
nem tibi
@cikicakk55: Én az egész plakátot nem étrem , mert a rajta lévők közül senki nem akar
kerít
éslebontást sem bevándorlást , sem hozzánk sem az Eu többi országába .
Az egész egy nagy csúsztatás , kampánylejáratás. Megint egy hazudozással elért karaktergyilkossági kísérletet láthatunk.
Senki ne mondja nekem hogy ilyen volomenü kérdésekben mint a tömegmigráció
egy ember dönt . Soros György . Asszem a rejtvény megoldása egy három betűs szó
amit természetesen nem mernek kimondani , ha pedig így van akkor sajnos kár a gőzért .
Amellett hogy a helyzet valódi hathatós és végleges megoldása szerintem még senkitől sem hangzott el .
babp1982
Akkor arogáns Tóni retteghet mint bevándorlás szervező:-))) Ezek a seggfejek tényleg maguk ellen akarnak törvényt hozni? Már 3000 migráncsot fogadtak be az enyves kezű Rogán 20000 migráncsáról nem is beszélve:-)))
babp1982
@Nessy: Azok a sokadik x én túl lévő hölgyek is szeretik a répát csak nem jutnak hozzá ezért irigykednek:-)))
Desischado
Ennek nem lesz jó vége, attól félek. Ha csak a magyarok végre nem ébrednek fel, és zavarják el ezt a gyűlöletkeltő, hazug, rablóbandát.
Pálinkás Pál
@Qqberci: Ezek tények...gondoltam hogy előjön a náci joker!
Eladott Ország
@Balo: tegnsap, 23:56 ; És mi lesz veletek Soros nélkül, ha az öreg feldobja a pacskert? Arra a gazdasági teljesítményetekre lesztek bazdmeg büszkék, hogy már a románok is beelőztek! Hogy már Európa seggében kullogunk minden területen. Lófaszjankók!
Eladott Ország
@Balo: Anyád seggét kellene nyalni te baromállat!
magyarbakancs
Ernyi erőt fordítanának más dogokra, talán jól éreznénk magunkat az országba.
Ludas Matyi
@Eladott Ország: Ez a Soros balhe mind csak kamu. En hallottam Nemetorszagban amikor azt mondta Soros, hogy nem a keleti orszagoknak kell a terroristakat, kriminelle nigger bandat befogadnia, hanem azon orszagok akik ezt anyagilag tamogatni is tudjak. Elsö sorban Nemetorszagra, Franciaorszagra es a Skandinawiara gondolt. Semmi szo nem esett arrol, hogy a keleti blokkot kenyszeriteni kellene ezen csürhe befogadasara!
Mit is keresnenek ezek a barmok ott ahol se munka, se love!
kiscsillag66
Ezek csak akkor nem hazudnak, ha csukva a szájuk!
kukac50
A Fidesznél felerősödött az elmebaj! Azt állítanak amit már megcáfoltak!
Ludas Matyi
@kiscsillag66: meg akkor is hazudnak a gyepes, kapzsi, buta szemükkel!
maszk
Egy icike-picike pocok pocakon pöckölt egy másik icike-picike pockot, mire a pocakon pöckölt icike-picike pocok is jól pocakon pöckölte az őt pocakon pöckölő icike-picike pockot.
Eladott Ország
@Ludas Matyi: Lóvé van, csak azt a fidesz szarházi , kleptokrata banda ellopja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.