A Fidesz szerint az LMP-s Szél Bernadett egyre több bizonyítékát adja annak, hogy ő is a "Soros-hálózat" zsebében van.

Így reagált a Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében az LMP miniszterelnök-jelöltjének szombati, budapesti országértékelő beszédére.

Csak a szokásos: Szél Bernadett országértékelőjére is reagált a Fidesz

MTI Fotó/Máthé Zoltán

A Fidesz közleményében kifejtette: korábban maga Szél Bernadett is egy bevándorlásszervező Soros-egyesületnél dolgozott, amely szerint a migránsok jobbak, mint a magyarok. Most pedig a magyar parlamentben és az Európai Parlamentben is Soros érdekeit szolgálja – fogalmaztak, felidézve, hogy az LMP az EP-ben eddig minden migránspárti javaslatot elfogadott.

A nagyobbik kormánypárt szerint Szél Bernadett egy újabb kiábrándító baloldali politikus, aki Soros zsebében van, s aki az LMP-ből is csak egy újabb kiábrándító baloldali pártot csinált – olvasható a közleményben.

(MTI)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem vagyok Bernike ellen, jo lenne egy tokos csaj vegre a sok idiota kozott. DE: akkor miert nem talal meg az lmp engem is? Mas part megtalalt e-mailben - csodalkoztam is, hogyan - igaz, en rajuk sem fogok szavazni, mert a moralom nem engedi meg, hogyha nem elek otthon, nem oda fizetem az adomat, hogy koveteljem meg, mit hogyan es foleg hogy KI csinalja azt az elkovetkezendo 4 evben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Esküszöm. Ezeknek van valami nyilatkozat generátoruk.
3dwhite
Mindennapos mint a Démoklész kardja a börtön kilàtàsban.
cikicakk55
Azért ez már beteges amit a FideSS csinál. Tényleg úgy festik le Sorost,mint ha maga lenne a sátán. Mint ha soros Armageddont, vagy Apokalipszist akarna csinálni Magyarországon,az országból. Én nem tudom ki hogy van vele,de én nem rettegek Sorostól. Amennyiben ártani akarna nekünk,lett volna rá épp elég ideje.Gondolom nem így a 90-hez közel jutna eszébe,hogy " Jaja! A bakancslistámon Magyarország likvidálása még hátra van" Ezt csak tényleg olyanok hiszik el,akiknek az agyát már totál átmosták.A holdudvar legnagyobb része tudja,hogy Soros terv nincs,Soros nem tervez semmit az ország ellen. Soros akkor sem tudná itt tartani a Migránsokat,ha oda láncolná őket valamelyik városban a fákhoz. Vinnék a fát is magukkal,de nyomorból nyomorba egyik sem akar menekülni. Lehet,hogy analfabéták és tudatlanok a modern világhoz,de nem hülyék.
Nessy
Érdekes a fidesznek Tusványoson még nem volt semmi baja Széll Bernadettel! Időközben "megvilágosodtak"? Vagy a gazdi berágott az LMP-re? Eddig nem volt kimutatható, hogy a hülyeség csoportosan fertőz! Most már bizonyosság!
Béla333
@Nessy: 20.19
Ne keverd össze az LMP-t a DK-val!
Az LMP egy nyílt vitán vett részt Gréczi/DK meg egy titkos találkozón borozgatott a Fidesszel Szekszárdon! Akkor nem inkább a DK tűnik Fidesz csicskának? De igen!
wagabund
..."Csak a szokásos: Szél Bernadett országértékelőjére is reagált a Fidesz"...

itt a krimóban minden nőt tisztelünk, pláne ha országot értékel...

illő tisztelettel mi is értékeltünk..lehangolóra sikeredett.
Nessy
@Béla333: Azt hiszem kissé elfogult vagy. Szíved joga. Egyik helyen sem voltam ott. Csak a tv-ben láttam, Ezért nem is minősítettem. Csak a tényt jegyeztem meg, hogy ott ült Orbánnal az pódiumon. :-))
Béla333
@Nessy: 21.28
Akkor nyilván valami montázst láttál, ugyanis Kósával vitázott, Orbán a közelben sem volt!
Ha nálad a "tény" csak ennyire biztos...
Nessy
Bocs, lehet, hogy rosszúl emlékszem a hiradóra.
Nessy
@Béla333: Egyébként megrögzött párton kívűli lévén, felőlem mindenki azzal beszél, akivel akar. Választani természetesen megyek, mint mindig.
karma1
@Nessy: Nahat. Tajekozatlan vagy. posvanyoson akkor csak a harrach-bulldog peter, Bernike, a kupaklala meg egy masik pasi volt, valoban. Ilyen ulesekre orban el sem megy, nem is volt ott, es kulonben is csusztatsz.
Nyilatkozott viszont Bernike olyan kerdesekrol, amihez posvanyosnak aztan a vilagon semmi koze sincs, mert a magyar berekhez, a magyar szakember-kivandorlashoz, demografiai kerdesekhez a romanoknak annyi kozuk van, mint nekunk a svajci banktitkokhoz. Es hat persze tamogatja a hataron tuliak szavazasat - lagymatagul megemliti, hogy ja, hat a magyar emigransoknak is meg kene adni talan a levelben szavazas jogat, - es teljes mellszelesseggel tamogatja Erdely autonomiai torekveseit is... Vagyis legyen Magyarorszag es Romania kozott egy kis senki foldje, akik onalloan eddig sem voltak kepesek elni, es ezutan sem lesznek ra kepesek.
Nem baj, nyerjen Berni a valasztasokon, egy no ugyis jobban tud takaritani, mint egy ferfi..

www.youtube.com/watch?v=EfPy7MV4nSg
Béla333
@karma1: 22.06
Sajnálom, hogy már sokadszor kell azt írnom, hogy te szándékosan hazudsz! Most is!
Nem tudsz egy olyan nyilatkozatot sem ide idézni, ami igazolná azt, amit állítasz!
Ellenben az LMP és Szél Bernadett mindig is azt mondta, hogy a határon túli magyaroknak nem kellene szavazati jogot adni, de ha már most megvan nekik, akkor a szavazati jogot nem kellene a választási kampány részévé tenni.
A külföldön dolgozó, élő magyar állampolgárok szavazási lehetőségéért küzdött mindig is az LMP, hogy ők is tudjanak úgy szavazni levélben, ahogy a határon túli magyarok tudnak.
Hogy ne kelljen esetleg sokszáz kilométert utazni, órákig sorba állni ahhoz, hogy leadhassák a szavazatukat.
Ezt már sokadszor írom le neked és mivel újra és újra elkezdesz hazugságokat írogatni, mocskolódni, ezért vagyok kénytelen arra kérni, hogy ne tedd! Ne menj le ilyen szintre!
Magadat alázod meg az állandó hazudozással!
karma1
Nem vagyok Bernike ellen, jo lenne egy tokos csaj vegre a sok idiota kozott. DE: akkor miert nem talal meg az lmp engem is? Mas part megtalalt e-mailben - csodalkoztam is, hogyan - igaz, en rajuk sem fogok szavazni, mert a moralom nem engedi meg, hogyha nem elek otthon, nem oda fizetem az adomat, hogy koveteljem meg, mit hogyan es foleg hogy KI csinalja azt az elkovetkezendo 4 evben.
Béla333
@Nessy: 22.03
Ebben közösek vagyunk: a párton kívüliségben is és abban is, hogy megyünk szavazni!
Béla333
@karma1: 22.32
A Facebook-on az LMP összes megmozdulása fent van.
Plakátkampányra vagy megvásárolt piár riporta nincs pénzük.
Van egy pár szórólapjuk az elképzelésükről. Ha "megtalálást" meg úgy érted, hogy nem szimpatikusak neked, akkor a miértre a választ te tudod megmondani.
Azzal nem értek egyet, hogy nem akarsz szavazni, ha még megvan a magyar állampolgárságod is, hiszen eléggé tájékozott vagy a hazai eseményekről, de te tudod!
JAJMÁR
Hajrá Szél Betti!
Egyébként az utcákon velük, az LMP képviselőivel, lehet találkozni. Kiraknak egy asztalt, egy táblát, oda lehet menni, érdeklődni, prospektusokat osztogatnak. .Csak lmp-s stadiont láttam, én más párt képviselőivel nem találkoztam még nyilvános közterületen. Egyszer állított meg egy dk-s csoport, talán ősszel - azt hiszem aláírásgyűjtés miatt -, azóta se látom őket. Hajrá LMP, a munka meghozza az eredményt. Ha azt mondja a közmédia, hogy már majdnem 10 %, akkor több az... :)
Talán van esély, kezdek reménykedni :)))

De mindegy, ha jó sokan elmennek ápr.8.-án, és lelkiismeretük szerint arra szavaznak, aki nekik a leg...,, akkor igen nagy szakadás keletkezik a NER rendszerében. .
karma1
@Béla333: Felreertesz. En egy part kampanyara sem vagyok kivancsi, mert soha nem voltam semmilyen part tagja sem, nem is leszek (mondjuk mar nem is lehetnek), - en NEM fogok rakattintani egy part facebook-os oldalara sem, mert nem erdekelnek.
En azt mondtam, hogy az lmp NEM talalt meg engem, mas partok meg IGEN. Most lettem nekik fontos, a kerdesem mar csak az lenne, hogy mikeppen talaltak ram, milyen listabol? (Pl. a jobbik? Mert meg tevedesbol sem kattintanek az oldalukra, nem hogy direkt. )
Es pl. ha a kubatov lista egy mukodo dolog, akkor a futyisz miert nem talalt meg, mint kulfoldon elo magyart? Hatha rajuk szavaznek?
Na, ezeket a dolgokat nem tudja nekem senki sem megmagyarazni.
Viszont egyik partot sem en kerestem meg...ismetlem: ok talaltak meg engem...:o)))
JAJMÁR
@durbincs: Igen reményhal! Még élsz... legalábbis a farkad :)))
karma1
@JAJMÁR: Hat akkor egeszen rossz fele jarhattal, mert a mi kozos feszbukos ismeroseink kozul ketten is aktiv kitelepulok, igaz, a DK szineiben...:o))) Azok se rosszak,...:o)))) Csak mindenki menjen el es szavazzon a legerosebb orban ellenfelre - akkor meg lehet valtozas.
JAJMÁR
@karma1: 23:22 Lehet, hogy ők másfelé járnak, de az biztos, hogy ez az egyetlen eszköz maradt az ellenzék számára. Személyesen kell megszólítani az embereket, és nem telefonon, és nem elég a médián keresztül. Közel kell menni hozzájuk. Ezt egyébként még a fideszesek se nagyon teszik, utcán, biztos, hogy nem. Az LMP aktivistái megállnak, kipakolnak, akkor is, ha csak kevesen állnak meg előttük. Mert akik nem, azok is látják, hogy ott vannak. Sokat számít.
JAJMÁR
@durbincs: Unalmas vagy. Ugyanazt a bugyuta szöveget szúrod be mindig. Legalább változtatgasd, mert így saját magadtól is megcsömörlesz.
Segítek szívesen, először ismerd fel magadban a zűrzavart! aztán majd megmutatom neked mi az értékrend! Addig nem! értéket nem dobálok sárba!
(Sürgős, mert egy olyan Mo., ahol te vagy az igaz magyar, életképtelen. Halálkomolyan, farok!)
:))))
kereső
"Az LMP miniszterelnök-jelöltje szombati, budapesti országértékelő beszédében – idézve Antall József egykori miniszterelnököt – úgy fogalmazott: 15 millió magyar miniszterelnöke kíván lenni, de nemcsak a határon túli millióké, hanem az országot elhagyó százezreké is. "
kereső
Tisztelt miniszterjelölt-asszony!
Kérhetném,hogy annak a 9.766.401 főnek kivánjon miniszterelnöke lenni elsődlegesen,akik jelenleg Magyarország határain belül élnek?Mi legyünk már az elsők.Mi,akik most másod-és harmadrendű állampolgároknak érezzük magunkat,pedig a pénz,paripa ,fegyver-ami most,és úgy veszem ki a szavaiból ,ha Ön lesz ennek az országnak miniszterelnöke,akkor is-számolatlanul áramlik ki országból az egyházakhoz,és családtámogatásokra a kettős állampolgárságú magyarokhoz a mi általunk megtermelt jövedelemből.
Nem ismerem a román család-és szociálpolitikát.Ön bizonyára igen.
Miért kapjon a kettős állampolgár a mi jövedelmünkből családtámogatást?,amit bizonyára megkap a saját államától is.
Itthon,alapszabály,hogy senkinek nem jár kettős ellátás.Akkor ott miért?
Nem,nem vagyok irigy.Csak teljességgel igazságtalannak tartom a belföldön élő családokkal,gyermekekkel szemben.
Ez a 15.000.000 millió magyar miniszterelnöke,egyébként is kellemetlen!emlékeket idéz bennem.
Az első ,demokratikusan választott kormányfőnk is ezt mondta.Ezzel kezdődött minden.
Legyen szives gondolja ezt át.
Vagy Ön is beállt a szavazatvásárlók sorába?
Béla333
@kereső: 06.16
A szövegben ott van az "is" szócska is!
Nem ez vagy az, hanem ez is meg az is!
De tudod te ezt magadtól "is".!
Pöpec
"A Fidesz közleményében kifejtette: korábban maga Szél Bernadett is egy bevándorlásszervező Soros-egyesületnél dolgozott, "
Korábban orbánt is Soros karolta fel meg a TASZ, és mekkora geci lett...
kereső
@Béla333: tudod te azt magadtól is!!,hogy nem érdekel az IS szócska. Már maga a megszólalás szellemisége az MDF-et idézi bennem.És nem fogok ezen Veled vitát nyitni.Jogom van a saját véleményemhez,ebben az "ügyben"IS!.
karma1
@JAJMÁR: Ha en olyan dozisban kapnam a plakatkampanyt Sorosrol, meg ugy altalaban a semmit sem jelento "Allitsuk meg Brusszelt!" cimu kampannyal kapcsolatban, akkor en egeszen biztos, hogy mar csak azert sem szavaznek a hirdetore, mert utalom, ha valaki fogyatekosnak nez, es ennyiszer ismetel meg egy nyilvanvalo baromsagot.
Szerintem nagyon sok ember van ezzel igy, hogy kialakul benne a "nehogy ma' az orbanek mondjak meg, hogy mit csinaljak?" cimu erzes, es erre a jelensegre oda kellett volna figyelniuk, de mivel semmifele dolgot nem csinalnak szakertokkel, igy ez lesz az eredmeny.
(Ezert van az is, hogyha egy kisgyereknek naponta 200 x elmondod, hogy "ne csinald, nem szabad, rossz vagy", akkor a gyerek kb. a 10. ismetlestol kezdve lexarja a parancsolgato feje't, egyszeruen immunissa valik a hangjara - amikor meg beszelni sem tud, akkor a hanglejtesere -, ezert aztan az anyukak kiborulnak, hisztiznek, es a vilagon semmit sem oldanak meg. )
Ha ezt az egesz propaganda eljarast rabiztak volna egy igazi szakertore, nem a koko's habonyra, - aki megprobal finkelstein hagyatekabol elni, otleteket venni -, akkor egeszen biztosan hatekonyabbak lennenek a hirdetesek.
Remeljuk, gyoz a tudomany, es balog pater elmondhatja ismet, hogy "tultoltuk a biciklit", a sikertelen valasztasok utan...:o))))
Pálinkás Pál
@Béla333: Fideszbérencek...mi meg nem akarunk a határon tuliak társai lenni ,semmilyen módon,azt már eljátszották a bérszavazók..Ezzel a hülye dumával rengetek szimpatizánst veszt az LMP..Talán el kéne gondolkodni!!!
kukac50
Aki az országunknak egy kicsit is jobb sorsot szeretne az a Fidesznek az ellensége!
Orbán amit a csaló rokkantaktól elvett azt oda adta a tolvaj bandájának!
Orbán szavaival csalók! Szalag mellett nehéz munkát végző emberek akik a munkába rokkantak bele 50- 60 éves korukra. Ma élhetnek 30 -40 ezer forintból,mert a felülvizsgáló orvosoknak ki volt adva,hogy minősítsék vissza Őket,hogy ne a fizetésük bizonyos részét kapják hanem csak alamizsnát! ! Ezt kaptuk a Fidesztől
tudode
Ez a Sorosozás vicc, hiszen már Kádár EZERSZER ÉLHETŐBB RENDSZERÉBEN "is" szerepet játszott, azaz FELKAROLTA "civil" korában a mi kis félresikerült VIKTÁTORUNKAT!
.
www.youtube.com/watch?v=4xGrl-JJpi8
.
Az a vicces az egészben, hogy Soros György maradt az ami volt, TÁMOGATJA, ÉS TÁMOGATTA a rendszer "civil" ellenállóit az első számú "soros kitartottal" szemben!
.
Ki gondolta volna, hogy ez a "falusi gyerek" is egyszer, na nem úgy, mint Kádár, de nagyon VACAK UTÁNZATA "is" ránő a SOHA NEM LÁTOTT ALATTVALÓI feJére, és BELERÓKÁZIK ABBA A TÁNYÉRBA, amelyből "már" az ÁTKOSBAN IS JÓKAT FALATOZOTT!
.
Soros talán NEM IS ISMERTE ezt a "vidéki gyereket", csak az ALAPÍTVÁNYÁT kukkolta ki, és jó időben jó helyen volt a KIS MIHASZNA!
magyarbakancs
@durbincs: nyasgem,nyasgem,nyasgem,nyasgem,nyasgem
magyarbakancs
@durbincs: Rozsomák cserélje a kapcát ? szaga akár az oposszumé ?
marék szotyi ésszel ? csak vergődik ? Orbitál pöttöm ?
Nessy
Mit gondoltok, nem a Soros keze van abban is, hogy ilyen pocsék hetünk lesz időjárás szempontjából?
Pálinkás Pál
@Béla333: Csakhogy majom,mint azt a felvétel is bizonyítja,nem volt semmiféle vita!!!Szépen kinyalta a fidesz valagát a bettikéd!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.