Kis migránsozás és sok-sok ígéret, amelyeket a kormány mostani irányvonalával lehet elérni – a magyar gazdaságpolitika irányítói az MKIK évnyitóján vázolták fel gazdasági elképzeléseiket. Nyugdíjemelés, a Tungsram, az Ikarus és a Medicor felvirágoztatása és teljes foglalkoztatottság is van a tervek között. 2010-ben a válság közepén lépett hivatalba a második Orbán-kormány, amely az azóta beindult fellendülésnek köszönhetően ma már sikerekről beszél, sőt, Matolcsy György Tündérmesét emlegetett. Cikksorozatunkban bemutatjuk, mennyiben járult hozzá a Fidesz-KDNP gazdaságpolitikája az elmúlt nyolc évben ehhez az eredményhez, mi van a dicshimnuszok mögött, és mire kell számítanunk a gazdaságban, ha a következő négy évben is Orbán Viktor marad a kormány élén. 2022-re teljes foglalkoztatást ígért Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó rendezvényén. A konferencián az elmúlt nyolc év gazdaságpolitikájának minden alakítója (a miniszterelnökön kívül Parragh...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem rövid fennállásom óta, mindig Ausztriát akarjuk utolérni. Csak ezzel egy a baj, hogy az osztrákok az Istennek nem akarnak visszamenni vagy száz esztendőt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Az mozgássérült eb és a Nagy Hantás Humanoid esete forog fenn...
quadrocopter
Ja és a lopás-sorozat is sokba kerül...nekünk, nem nekik!
Nessy
Nem rövid fennállásom óta, mindig Ausztriát akarjuk utolérni. Csak ezzel egy a baj, hogy az osztrákok az Istennek nem akarnak visszamenni vagy száz esztendőt!
csipetke
Már az átkosban is azt mondogatták a fejesek,hogy pár éven belülutolérjük az osztrákokat.Ennek már idestova 40-50 éve.Ha ez a rablóbanda nem nyúlja le azt a temérdek eu-s pénzt,kicsit közelebb jutottunk volna a célhoz
F_Viktor
Ez a kancsal maffiózó nagyon jól tudja, hogy soha nem érjük utol még Csehországot, Szlovéniát sem amíg végleg nem takarodnak el a politikából, gazdaságból, közéletből!
Zeta
Ki fig rá emlekezni, hogy mit hazudtak, 30 év tá latából?
Na ezért mernek ígérgetni.
RonaGyuri
az elmúlt nyolc év gazdaságpolitikájának minden alakítója igen egyből lehetett volna vinni őket a sittre! =))
Borsodi
Magyarország kettészakadt a Csuti kisvasút 30 -év múlva meg közelíti Ausztriát! Matolcsyék már megelőzték Luxemburgot! Ha rajtuk múlik Etiópia lesz Borsodból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.