Az összefogásért küzd a hódmezővásárhelyi polgármester, aki szerint győzelme azért félelmetes a Fidesznek, mert megmutatja, milyen gyorsan eltűnik az emberekből a félelem.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
ATTÓL FÉLEK, EZ A VISSZANYAL A FAGYI TIPIKUS ESETE LESZ!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Nagyon remélem,hogy észbekapnak az emberek.Jó lenne,ha a Hódmezővásárhelyi példa országos lenne áprilisra...
Commenter
Márki-Zay Péter bátor és tisztességes ember, ahogy Hadházy Ákos is, aki volt pártja korrupt mivoltára elsőként hívta fel a "zemberek" figyelmét. Jó egészséget, hosszú és sikeres politikai karriert kivánok neki és Hadházy Ákosnak is, csak remélhetőleg nem az orbáni, hanem egy tisztességes, az ország érdekét szem előtt tartó és azért dolgozó új, valóban demokratikus politikai rendszerben.
troll5
ATTÓL FÉLEK, EZ A VISSZANYAL A FAGYI TIPIKUS ESETE LESZ!
Csizmás Kond
...Ősszel számolják a pipéket... az hogy most ő egy hősnek képzeli magát , csak akkor lesz elismerhető ha a kampánydumánál egyebet is kell csináljon.
Peller Anikó
"Aki azt mondja, hogy nem hajlandó összefogni a Jobbikkal a nemzet megmentéséért, az a nemzet számára áruló."

Nagyon értelmes riport, azzal egészíteném ki, hogy aki nem hajlandó összefogni a nemzet megmentéséért, az a nemzet számára áruló, gazember. Mert mindenkivel össze kell fogni ennek érdekében. Az összes ellenzéki erőre szükség van.
szép új világ
@Csizmás Kond: Nem szoktam kötözködni, de hagy kérdezzem meg! A jelenlegi kormány a "kampánydumánál" mit csinált többet? Értelmes választ várok, nem libsizést, meg mocskolódást, mert azzal nem engem minősítesz!
Várom megtisztelő válaszod!
peterkelemen
Ellenőrzéseket kapott a Vuk sörőző, nem mertek aláírni az emberek, nem követték annyian a facebookon, mint amennyien valójában akarták volna, de féltek...nos ez a fideSS egy rohadt, aljas, mocskos maffia amelyik a megfélelmlítésekre alapozva akar nyerni. A börtönben a helyük !
peterkelemen
A fideSS valójában egy erőszakos, agresszív kisebbség ne hagyjuk, hogy továbbra is ők diktáljanak és uralkodjnaka a többség felett!!!
Csizmás Kond
@szép új világ: A jelenlegi kormány a megmaradásáért kell kampányoljon és azt bizonyítsa hogy amit megígért azt meg is tette. Amúgy semmi bajom Márkival, viszont egy új nyertes ha már megnyerte akkor nem kampányolnia kéne hanem azon munkálkodjon, hogy beváltsa az ígéreteit...(ne úgy mint az elsőt ).
...a beszédei alapján úgy értékeltem, hogy nincs tehetsége csak egyfajta akarnoksága...önkéntesnek vagy önfeláldozónak és jelképnek tekinti magát...ez pedig csak hátrányára lesz a mesterségére.
Csizmás Kond
@Horizont:...már annyiszor elmondtam...mindenki szurkoljon annak akinek akar...és ne idegesítse, hogy a másik kinek szurkol...
...és soha semmilyen menetbe nem szokásom járni.
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem is szeretném hogy legyen...:)
csipetke
@szép új világ: 8:47 Ugyan nem tőlem kérdezted,de ha belekotyoghatok,válaszolok.Ez a kormány sok-sok milliárd forintot elsz@rt a miniszterelnök hobbijára,egészen elképesztően meggazdagította a holdudvarát,kényük-kedvük szerint változtatják a jogszabályokat,törvényeket,mikor mire van szükségük.Elképzelhetetlenül sok pénzt tüntettek el nyomtalanul.Eközben hagyták teljesen tönkremenni az egészségügyet,az oktatást,hagyták külföldre vándorolni a szakembereket.Egyszóval:-hazavágták az országot.A sok hazugságot már nem is érdemes említeni...
Eriksson
"Márki-Zay Péter: Trianon jön, ha újra nyer a Fidesz"
Ez a Márki-Zay tud valamit, vagy csak teszi az eszét?
Edmond Dantes
@Eriksson: Érti ,hogy mit jelent Trianon,mint szimbólum? Az ország megosztását!!! A polgármester fején találta a szöget,a Fidesz valóban befejezheti azt az árokásó munkát,amit elkezdett és egyre durvábban folytat.Emlékszik például az utóbbi harminc év legaljasabb mondatára? "A haza nem lehet ellenzékben" majd napjainkban: "Ha nem mi nyerünk,Magyarország elveszik" Ezeket sem érti?
Eriksson
@Edmond Dantes: Hogy én mire emlékszem és mire gondolok, az most másodlagos. Egy a lényeg, Egy magát függetlennek mondó polgármester tehet-e nyilvánosan ilyen kijelentést anélkül, hogy megtagadná függetlenségét.
Vagy egyáltalán nem független.
human
Néztem a cikk alatt a hozzászólásokat. Hát kapja a támadást a Lázár hívektől rendesen. Egyik nagyobb hülyeség, mint a másik.
human
@peterkelemen: Úgy tudom a felesége vállalkozása is ellenőrzést kapott amint kiderült, hogy mégis vállalja a jelöltséget polgármesternek.
human
@Eriksson: Trianont, a megosztást most jelentette be Orbán. Számára csak fideszesek léteznek. A többi ember ellenség. De ezt szerintem te már tudtad.
human
@Csizmás Kond: Ugyanazt írod, mint néhány kritikusa a kommentekben. Ha valóban érdekel, hogy mit csinál, akkor menj fel a facebook oldalára és nézd meg a közgyűléseket vagy a heti online konzultációkat, riportokat. Rohadt sokat dolgozik. Átvenni egy várost nem kis munka. De neki ez nem újdonság. Megbirkózik vele, hisz több multi cégnél dolgozott vezetőként.
troll5
@Horizont: Ki nyal, kinek nyal, és hova nyal?! Ki nevet a végén?! Egy biztos, 10 millió honpolgár szív így is, meg úgy is!!!
troll5
@Horizont: Én a maradék 8 millió miatt jobban aggódok...
Eriksson
@human: Akkor Márki-Zay csak tud valamit. De miért tolja magát előre, egyelőre még nem miniszterelnök, csak Hódmezővásárhely FÜGGETLEN polgármestere. Vagy tud már valamit? Ő a várományosa egy esetleges előrehozott választásoknak? Ő lenne az első FÜGGETLEN miniszterelnök?
Eriksson
@Horizont: Csókollak drágám. Látom előléptél politikai elemzőnek. (ahhoz viszont értened kellene a politikához, mert az egy kőkemény szakma, nem nyálas és elfogult civilek gyülekezete).
Eriksson
@Horizont: Persze, hogy lehet. Pl. egy főzőműsorban. Gyurcsány mellett kuktaként.
Eriksson
@Horizont: Én sem bántottalak drágám, távol álljon tőlem.
Hogy ki mellett állok? Sokszor megmondtam már, hogy független vagyok. (csak úgy, mint Márki-Zay) :))) A véleményem az enyém, nem mások alakítják. Ezért próbálok mindig objektívnak maradni. Fő az elfogulatlanság.
kereső
@Eriksson: Úgy vagy Te független,mint ahogy én fideszes.
kereső
@Eriksson: ahogy te független! Nem tudsz értelmezni?Nem tartalak függetlennek.Sőt!!!
Eriksson
@Horizont: @kereső: Ha valakinek más a véleménye mint a tietek, azt be kell skatulyázni. Világos.
kereső
@Eriksson: Nem skatulyázlak be.Csak Te magadat. Nagyon fura! képzeteid vannak a függetlenségről,és az objektivitásról.Mondjuk ez még rosszabb ,mintha nyiltan felvállalnád magadat.Magadat is megtéveszted-vagy tudatosan próbálsz minket megtéveszteni.
A függetlenség nem a vélemények másságának definiciója.
Eriksson
@kereső: Háááát.. te biztos jobban tudod.
Edmond Dantes
@Eriksson: A függetlenség nem azt jelenti,hogy hülye és nem látja azt,hogy mi történik ebben az országban.Azt jelenti,hogy nem pártpolitikus,ettől még nyugodtan bírálhat sőt bírálnia is kell egy aljas politikát.Függetlenül attól,hogy azt ki műveli.
Eriksson
@Edmond Dantes: Köszönöm. Így gondolom én is.
kissé felnőttem
Sajnálatos de igaz lehet Zay. ugyanis Trianon a hatalmi elit sorozatosan elkövetett kissebbségi politikájának következménye.Persze egyszerübb volt szépitve tálalni már abban a korban is. Fidelitaszos fiatalok megjegyzésére reagálva: 1848-as politikai hangulat van, bizony az. Ezt teremtette a gazda .A politikai kalandorság fenyegetés állandó testvérharc kisérte a történelmünket. Magyart uszitanak Magyarra EZ TÁN a XXI: század? már-már 1930-1940 németországi példája majd befenyegetve az ellenzék et 1944 Szállasi és keretlegényei? tán a perlelmenti őrség gyüjti be az ellenzéket ? hát kissé elkurvult a rendnek nevezett demokráciának csufolt uralkodói förmedvény " Te tetted ezt király " Arany Jánostól Ami müködik a megalázás lealázás lejáratás erről szól a KAMPÁNY szégyelni való egy az egyben ( kb. arról szól : én vagyok csak senki más, hát kösz nem kérek ebből
human
@Eriksson: Most komolyan meg vagy lepődve miért beszél annyit a korrupcióról és a kormányváltásról? Mert most lesz választás. Ezt nem nehéz kilogikázni.
Eleve azért akart polgármester lenni, hogy a városában felszámolja a korrupciót. Ezért szeretne kormányváltást is és a rá irányult figyelmet fel is használja arra, hogy felhívja a pártok és a választók figyelmét április 8 valódi tétjére.
Eriksson
@human: Hát jó, de akkor is. Egy független kisvárosi polginak nincs munkaköri leírása? Vagy a választási támogatásért cserébe így törleszt az ellenzéki pártoknak, hogy beleszól az országos politikába? Hamar benyújtották a számlát szegénynek.
human
@Eriksson: OK. Látom, hogy azt nem érted, hogy miért nem elégszik meg azzal, hogy polgármester lett. Miért nem elég neki a helyi ügyek intézése, a helyi korrupció feltárása? Úgy látod, hogy ez nem dolga egy polgármesternek.
De azt kell látni, hogy HMV nem egy kis sziget lett attól, hogy MZP lett a polgi. A polip csápjai ugyanúgy ott vannak a városban. Talán egy karját elvesztette, de még mindig meg tudja úgy szorongatni a várost, hogy az feladja a harcot. Ez történt Esztergomban.
Tehát MZP csak akkor reménykedhet hogy a korrupció soha nem tér vissza a városába, ha az azt irányító hatalmon tűnik el. Ezért kampányol a kormányváltás mellett.
Eriksson
@human: Nekem mégis az jut eszembe, hogy mindenki seperjen a saját háza táján, meg az, ha mindenki a maga dolgával foglalkozna, előbbre tartana a világ.
Ha ő helyi ügyek intézésére, a helyi korrupció feltárására tette fel az életét, úgy tegye azt. A városának ezzel segít a legtöbbet.
human
@Eriksson: A korrupció központosított. Ha a központ nem szűnik meg, akkor a korrupció marad.
Ezzel a "Nem az én dolgom." hozzáállással pont hogy soha a világon még semmi nem haladt előrébb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.