Hiába hirdették nyilvános eseményként Szabó Zsolt fideszes képviselő vámospércsi fórumát, az ajtónállók nem engedték be a sajtó munkatársait. 

A volt hatvani polgármesterről a Magyar Nemzet írta meg, hogy 1,2 milliárd forintot tárol belizei offshore-számlákon. 

Szabó pénteki rendezvényére megpróbált bejutni a 24.hu stábja, de az ajtóban két marcona útjukat állta.

Az ajtóban álló két személy nem engedte be a stábunkat, és azt sem voltak hajlandóak elmondani, hogy kik ők. Azt mondták, ez nem lakossági fórum, hanem támogatói, és a támogatók nem így viselkednek.

Szabó Zsoltot végül a hátsó kijáraton csempészték ki az emberei, így kérdezni sem lehetett tőle

- írja a portál.

(24.hu, Mérce)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@Csizmás Kond: Közösségi ház. Politikai rendezvény. A sajátjaiknak, mert csak szimpatizánsokat engednek be. Így lehet félni a kérdésektől, így lehet távol tartani a nemkívánatos sajtót. Mert ez az igazi demokrácia :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Ennél már csak az lett volna jobb,ha megjelenik két rendőr,letarrtóztasái paranccsal,és vezető száron kiviszik ezt a jómadarat a saját kampány gyűléséről.Volt már rá példa.
kereső
@Horizont: csak úgy eljátszadoztam a gondolattal...,és lelki szemeim előtt felrémlett egy 2014-es eset.
Csizmás Kond
...ide jutottak a hazudozó, rágalmazó, szarakodásaikkal...a kutya sem áll szóba velük.
..nesze neked szabad kiszolgáló hazugsajtó...majd otthon megírnak egy rémesét és holnap az lesz a téma...
namihami
Meg kellett a ""kutyánk kölykét"" óvni attól a helyzettől, hogy ez is a kósaizmus szédítő magasságaiba emelkedjen. Ezen a szinten történő reakciók, így választás előtt, már nem kívánatosak. Ennyi ( egy Kósa)) elég oda. Az eddigieket pedig a rajongótábor vagy észre se vette vagy már el is feledte.
Nem kell a tűzzel játszani, mert éjjel bepisálhatunk.--mondta a Vezér.
vukkocska
@Csizmás Kond: A saját szemednek és fülednek hiszel? Nézd meg már a videót.
Csizmás Kond
@vukkocska: ...megnéztem...mit kéne másképp lássak ?
...te beengednél magadhoz olyan embert aki azelőtt rágalmazott ?
vukkocska
@Csizmás Kond: Közösségi ház. Politikai rendezvény. A sajátjaiknak, mert csak szimpatizánsokat engednek be. Így lehet félni a kérdésektől, így lehet távol tartani a nemkívánatos sajtót. Mert ez az igazi demokrácia :)
Hellcat
@vukkocska: Múltkor írta hogy nem hisz...vitaképtelen.
Csizmás Kond
@vukkocska: Lehet akármi, magánemberként részt vehet de az akkor sem munkaterület ha arra nincs engedélye.
...és erre biza törvény is van...tehát bárki firkász csak egy alkalmi igazolvánnyal nem mehet be akárhová, és nem tudósíthat csak úgy mert ő akar...ez a demokrácia...mert az ahol mindenki azt csinál amit akar az már anarchia.
vukkocska
@Csizmás Kond: A 24.hu-nak nem alkalmi igazolványa van. Nem meggyőzni akartalak bármiről, azt már tudom, veszett fejsze nyele lenne. Csupán a szemedre és a füledre asszociáltam. Hiba volt. Részemről befejezve. :)
Csizmás Kond
@vukkocska: Egy újságnak lehetnek alkalmi hírszerzői tehát az igazolványa csak arra szolgál, hogy a cikkét biztos megveszik de attól még az nem nyit minden kaput ha nincs delegációs akármi mellécsatolva...szóval egy munkaköri igazolvány nem jogosít semmire.
kereső
@Horizont: Molnár Gyula!-önkormi választás.Vagy 2015?
kereső
@Horizont: bocsi,csak már annyira keverem az elmultnyolcév eseményeit, ez a 2010-es önkorm.választáskor volt.Az idézést kampánygyűlésen kézbesitették molnárnak.
"Schneller Domonkos XI. kerületi fideszes képviselő 2007 őszén büntető feljelentést tett a Lágymányosi-öböl privatizációja és a Hadik kávéház ügyében. Az ügyészség három évvel később, közvetlenül a 2010-es önkormányzati választások előtt nagy TV-nyilvánosság előtt meggyanúsította Lakos Imre SZDSZ-es alpolgármester mellett Molnár Gyulát. Később aztán mind az öböl-ügyben, mind a Hadik-ügyben lezárták a nyomozást, a telekeladás ügyében indított perben pedig első fokon, 2012 szeptemberében felmentő ítélet született. 2013 októberében 8 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.[1][11] 2014 májusában a jogerős másodfokú ítéletet a Kúria hatályon kívül helyezte és felmentette Molnár Gyulát a hivatali visszaélés vádja alól.[12] Az ítélet jogerős."
bakegya
KLEPTOKRATÁK közt nincs helye a nyilvánosságnak!
advocat
Én megreszkíroztam volna, hogy hatósági emberrel (mondjuk rendőr) tisztáztatom, hogy miért nem engednek be. És a rendőr ha rögzíti az adataikat átadhatja nekem, hogy feljelenthessem. Írta a régi szolgálati szabályzat. Az újat - hála istennek - nem ismerem. De ne vagyok szomorú.
kulabombaafityiszre
Innentől kezdve az 1,2 milliárdos szabózsótika addig fog bújkálni a kubatov kopaszaival védve ameddig a vezér lesz hatalmon .Sajnálom ,mert ha a vezér megbukik akkor meg a sitten fog bújkálni hogy ugyanezek a kopaszok seggbe ne kúrják.
quadrocopter
A fostos bűnöző nem szereti a kérdéseket, főleg nem nyilvánosság előtt! Olyan szarházi fosós gagyi, mint a Geci!
Sámannus
Nocsak kezdenek felszívódni a patkányok.
lampa laz
Na ilyen kampány sem volt még, ahol a képviselőjelöltek bujkálva kampányoltak a szavazók elől.
Desischado
Aki nyakig sáros a bűnözésben, az viselkedik így! Az újságírónő helyében, feljelenteném őket.
bakegya
@lampa laz: nézd a túlvilágról is átszavazni képesekkel-egyetlen halottlátón keresztül is el van intézve minden-ki se kell találni ki ennek az akciónak a kitalálója,lebonyolítója és nyertese!HAJ-RÁ-MAGYAROK!-időt kell nyernünk-mondta viki és folytathatjuk,revansra várók még vannak!
evacica
Na ná félt, hogy megkérdik, hogy miből van az offsoros dohány?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.