A Gresham Four Seasons luxushotelben fogyasztotta húsvétvasárnapi villásreggelijét Rogán Antal propagandaminiszter. Mindezt a 444 egyik olvasója vette észre. A miniszterelnök kabinetfőnöke a szálloda Kollázs nevű éttermében bruncholt, aminek az ára felnőtteknek 18 900 forint volt személyenként, 5 és 11 év közötti gyerekeknek pedig 9500 forint, ehhez jött még hozzá a 12 százalékos szervizdíj. A kormányoldal fiatal politikusainak hirtelen gazdagodását és fényűző életmódját firtató kérdésekre Rogán Antal néhány évvel ezelőtt az Indexnek azt mondta: „urizálni a szó szoros értelmében úri gyerekek tudnak, én parasztgyerek vagyok sajnos, annak születtem”.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezt az országot a Rogán-félék vezetik nyolcadik éve, ők sündörögnek a közpénzek körül. Rogán egész közéleti szerepvállalása botrányok, korrupciós ügyek és sunnyogások láncolata: a kenőpénzes zacskóktól, az áron alul értékesített ingatlanokon át a letelepedési kötvényes mocsokig, a feltalálásokig, a bűnözőkkel üzletelésig és a sajtó elől menekülő gerinctelenségig.
Ez az ember, egy ilyen ember ne kérje ki magának! Ennek az embernek egy valamihez van joga. Mélyen kussolni, és örülni, ameddig Polt Péter a legfőbb ügyész.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Én nem sajnálom. Ki tudja lesz-e rá lehetősége április 9-től ?
Eladott Ország
Ezt az országot a Rogán-félék vezetik nyolcadik éve, ők sündörögnek a közpénzek körül. Rogán egész közéleti szerepvállalása botrányok, korrupciós ügyek és sunnyogások láncolata: a kenőpénzes zacskóktól, az áron alul értékesített ingatlanokon át a letelepedési kötvényes mocsokig, a feltalálásokig, a bűnözőkkel üzletelésig és a sajtó elől menekülő gerinctelenségig.
Ez az ember, egy ilyen ember ne kérje ki magának! Ennek az embernek egy valamihez van joga. Mélyen kussolni, és örülni, ameddig Polt Péter a legfőbb ügyész.
Eladott Ország
Értem én, hogy minden út Rómába vezet, de hogy lehet, hogy ezek a fotók soha nem Tádzsikisztánban, Azerbajdzsánban, Kazahsztánban, vagy Moszkvában készülnek? Mi a fenét keresnek ezek a celebek és celebnék állandóan a rothadó-hanyatló Nyugaton, amelyet – mint a Rogán-féle propaganda üvölti a fülünkbe naphosszat – elleptek a kecskebaszó migránsok, amelynek kereszténysége és értékei romokban hevernek, ahol nincs közbiztonság, ahol Cecília szülőcsatornájára megannyi veszély leselkedik? Ennek az embernek már régen börtönben kellene ülnie a hűvösön, nem hogy a szájbatekert hivatalos jövedelmének sokszorosát költse el havonta és meggyőződése legyen ráadásul, hogy ő ezt megérdemli, neki ez jár. És majd ő lesz felháborodva, hogy Soros keze Rómába is betette a lábát, hogy e nemes államférfiú jól megérdemelt pihenését megzavarja. Szar lehet Rogán Antalnak lenni és azzal a tudattal tenni meg minden lépést, hogy bárhol felbukkanhat a világ tetszőleges sarkában egy magyar migráns, akinek köszönhetően az összeharácsolt milliárdokat sem lehet nyugodtan elkölteni. Én biztosan nem irigylem egy percre se! Megérdemled a pihenést és a szabadságot, Rogán! Megdolgoztál ezzel a fránya kötvénybiznisszel is, a napi gyűlöletadagunkról és hülyítésünkről nem is beszélve. A faszt érdekelné, hogy hol zabálsz és mennyiért hajtod álomra a fejed, ha úgy kormányoznátok, ahogy nem, ha nem próbálnátok másra kenni, amit ti követtek el és nem dörgölnétek bele a pofánkba minden alkalommal, hogy a hazudozás fél egészség.
mackoka46
Ugye milyen jól élnek a diktátor csicskák a pénzünkből ?
CsipkeRózsa
Nem kis összeg, ha a két felnőtt és a két gyerek is együtt volt a reggelin.

A Gellért Szállodában sem lehet túl olcsó. Otthon a legolcsóbb, de Rogánék megengedhetik maguknak a luxus étkezést is. Hála nekünk!
Clavigo
Tellik rá ,,,a kötvénybiznyákból,,,oszt jó napot.
CsipkeRózsa
Ez a reggeli 63 616 Ft-ba került, mennyit keres egy közmunkás, ha kap munkát?
relatív
Tudom, hogy nem ez a reggeli a legnagyobb gazsága, egye fene !

Az egész élet-lehetősége során tett döntései azok, melyekért jogosan tartja felelősnek a magyar nemzet, és számon IS kéri azokat !
CsipkeRózsa
@Clavigo: "Tellik rá ,,,a kötvénybiznyákból,,,oszt jó napot.

És a feltalálásokból.
X-ray
Pedig jobban mutatna a kezében a száraz kenyér avas szalonnával meg vöröshagymával...
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Beszéljünk akkor Rogán Bűnöző és Feltaláló Antalról is néhány szót. Mégpedig ezúttal nem a letelepedési kötvényes átverésről, hanem arról a cégről (Profitrade 90), amelyik 2013-14-ben közel egymilliárd forint uniós támogatást nyert el, többek közt Rogán Antal találmányának (elektronikus aláírás) fejlesztésére is, amelynek támogatásait az OLAF is vizsgálja. Nos, ez a cég 2015-ben több mint 41 millió forint osztalékot fizetett a tulajdonosoknak. A 24.hu füstbombája szerint ennek az összegnek – 41 millió és még 231 ezer forint – a nagy részét, azaz 41.228.000 forintot Svájcba utaltak a Central European Investment AG számlájára. Ez az a cég, aminek a székhelye pár utcányira van Rogán Antal korábbi bizalmasa és ügyvédje, Kertész Balázs svájci házától. Hogy erről a számláról végül ki tehette zsebre az összeget, soha nem fogjuk megtudni, ugyanis a cég az egyike annak a számos svájci cégnek, amelyeket azzal a céllal hoztak létre, hogy a svájci törvényeket kihasználva a rajtuk keresztül lebonyolított ügyletek részletei ne derülhessenek ki a nyilvánosság számára. Nem baj, mert a nyilvánosság egy része telibeszarná az egészet, úgyhogy.
Qqberci
"én parasztgyerek vagyok sajnos, annak születtem”. És bunkó is maradtál!...
Eladott Ország
@Qqberci: mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatWXGAPicture/29/28/292800_rogan_antal_es_felesege_szakonyfaluban_januarban.jpg
Már parlamenti szinten is (ahova azért választanak embereket, hogy képviseljenek) védik a megszerzett zsákmányt. Már a legnyilvánvalóbb bizonyítékok dacára is falaznak a korrupt félisteneiknek. A rendőrség nem nyomoz, az ügyészség nem emel vádat, a parlamenti gittegyletet pedig nem érdeklik a hivatalos dokumentumok. A civil társadalmat éppen most állítják falhoz, a törvényeket magukra szabták, a kör bezárult. Csodákban nem hiszek, az erőszaknak nem vagyok híve, de ezzel a szervezett gépezettel szemben brutálisan vesztésre állunk. Nem, mi büdös libsik, hanem mindenki. Mindenki, aki azért nyújtja a nyakát napi 8-12 órában, hogy Rogánnak nagyobb medencéje legyen. A büdös kurva életbe, abba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.