Az esetnek szemtanúja volt Csepregi János író, aki megpróbálta leállítani a kislánnyal ordibáló, a vonatkozó Facebook-poszt szerint középkorú nőt, de erre "mocskos hazaárulónak" nevezték őt, és hogy nem igazi honvéd, mert nincs esze, hogy "megállítsa az ilyeneket. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez orbán vétke.Ezt érte el az idióta megfélemlítő,uszító politikájával.Ez szégyen az egész országra.A Sorosozást,migráncsozást az alulinformált emberek nyalták be,akik a vajna tv-nél,vagy az m1-nél elakadtak,mert ezek tolták vég nélkül a rengeteg idióta hazugságot.Szomorú,hogy idejutottunk
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
micfild
@Shikari: A legnagyobb baj, hogy normálisnak gondolják a vénbanya viselkedését
lampa laz
Mi jöhet még, mert ez csak rosszabb lesz...
szép új világ
@Shikari: Természetesen ha Bayer Zsóti írta volna a cikket egy fordított felállásról, akkor gondolkodás nélkül elhinnéd.
ila51
Nem akarok semmi következtetést rátok erőltetni. Sajnos el vannak zárkózva az emberek. Elég egy kicsi inger , és a maguk tehetetlenségétől felrobbannak.
A múltkor egy ellenőrzés váltott ki népharagot egy olyan buszon , ahol első ajtós felszállás van . A gyújtózsinórt egy olyan öreg asszony lökte be , akinek jegy sem kell már . ...
Nessy
Sokan nem arra haragszanak akivel ordítanak, akit meglöknek, akit megsértenek. Rossz napjuk van, idegesek a az anyagi és egyéb problémáktól, egyedűl élnek, nincs kivel néha civódni stb.
Ilyenkor aki kéznél van, és bármiért rá lehet támadni akár szóvaj, akár könyökkel az lesz az áldozat. Lehet, hogy nyugodt, normális körülmények között eszébe nem jutna így viselkedni. Csak per pillanat az állandó migránsozás, a világ elleni harc, a nem létező támadások elleni védekezés, a naponta plakáton, hírekben áradó uszítás, gyűlölet
sokakat frusztrál, és feszültté tesz. Ahogy kinéz, ezt nem fogja abbahagyni pártunk és kormányunk, ergo csak rosszabb lesz a helyzet!
micfild
@Shikari: Mindenhonnan árad a gyűlölet
Jó neked ha nem tünt fel eddig.
csipetke
Ez orbán vétke.Ezt érte el az idióta megfélemlítő,uszító politikájával.Ez szégyen az egész országra.A Sorosozást,migráncsozást az alulinformált emberek nyalták be,akik a vajna tv-nél,vagy az m1-nél elakadtak,mert ezek tolták vég nélkül a rengeteg idióta hazugságot.Szomorú,hogy idejutottunk
csipetke
@Nessy: 19:37 Nyilván egy túlbuzgó fideszes vénasszony volt,akire hatott orbán agyatlan migráncsozása.Büszkék lehetnek,ellenséget látnak egy 14 éves kislányban..
Nessy
@csipetke: Ma megint okosabb lettem. Miután az ellenzék gyűlölködik, akkor ők rakták tele az országot a primitív Soros palkátokkal, az ellenzéki politikusok különböző, a tényekkel köszönő viszonyba sem lévő kerítésbontó, Soros báb stb. plakátjaival.
Nem is tudtam, hogy a libsibolsi, migránssimogató, hazaáruló és egyéb kedves jelzőkkel az ellenzék illeti azokat, akik nem kormánypárti hívek. Most nem tudom, mint civil önkéntes minek minősülök?
emerencia
Úgy kb. harmincöt éve egy gyönyörű fekete ikerpárral és hófehér mamájával utaztunk a buszon nap mint nap. Mindenki odavolt a két csokilányért, mosolyogtak rájuk, senki sem bántotta őket. Hova süllyedtünk???
Hellcat
@micfild: Ez a gyűlölködés ez olyan lehet mint amikor valaki hungarocell-t vág késsel...csak annak nem zavaró aki csinálja.
png
Ha ismétlem magam, bocs.

Állok a piros lámpánál.
Hallok dudálást.
Aztán megindul a keresztforgalom.
Három néger megy át a zebrán.
Aztán egy autó, aminek a hátsóablakából kilóg derékig egy magyar paraszt felsőtest, és az egyik keze ökölbe szorítva, míg a másik kezének tenyerével üti az ökölbe zárt kezét felülről (töcskölés jele?), aztán röhög vaskosat az orbánra szavazó primitív prosztó magyar getszi.
Borsodi
@csipetke: Ez volt a célja mindig mondtam,ezután a Magyarokat fogja össze uszítani a cigányokkal,majd jönnek az oroszok akik utálják a cigányokat.
advocat
Ne feledkezzen meg senki arról, hogy ma már az új tömegközlekedési eszközökön (de szép szó) van videokamera is. Szóval? Egyébként nem szidta a kormányt csak a vén k...át. De azért kormányunknak nem elhanyagolható a szerepe. Ebben sem! (Megjegyzem annak idején a zsidók elhurcolásakor sem volt ítélet. Az eredményt tudjuk.)
csipetke
@Nessy: 13:15 Civil önkéntes vagy?Na ez már súlyosbító tényező.Majd jól felkerülsz a Soros-bérenc listára oszt nézhecc...:)))
Nessy
@advocat: Pártunk és kormányunk a legősibb tulajdonságokat, a félelmet, és a másik gyűlöletét ébresztette föl. Ennek a következményei beláthatatlanok. Ezt már régen is mondtuk többen. Ezekben az atrocitásokban annyi szerepe van a kormánynak, hogy egyre gyakoribbak lesznek. Hiszen itt is egyre gyakoribb a bunkóság, a nem azonos véleményen lévők szidalmazása. Hogy melyik oldalról? Tessék visszaolvasni egy két kommentet.
lampa laz
@emerencia: Hasonló élményben nekem is volt részem. Mi felnőttek is rácsodálkoztunk a kislány bőrszínére és hajacskájára, de csak mert akkor még ritkaság volt nálunk az ilyen látvány. A gyerekek imádták a suliban, mert más volt mint ők, de ez a másság akkor egész más volt, a szeretetről és az elfogadásról szólt, ma viszont a kirekesztésről, gyűlöletről szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.