Tizenegy.

Rengeteg kép készült kedden az Országgyűlés alakuló ülésén, az egyik ilyen fotón Orbán Viktor látható hölgykoszorúban, miközben épp szelfit készítenek magukról.

Az MTI fotóján Orbán Viktor körül a Fidesz-KDNP frakciószövetségben található tizenegy női képviselő látható, amint épp közös szelfit készítenek

- szúrta ki a Blikk.

A kép az Országház főlépcsőjén az Országgyűlés alakuló ülése előtt készült.

Ennyi nővel szelfizett ma egyszerre Orbán Viktor – fotó

A Fidesz-KDNP frakciójának női képviselői közös fotót készítenek Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, az országgyűlési választásokon győztes pártszövetség miniszterelnök-jelöltjével az Országház főlépcsőjén az Országgyűlés alakuló ülése előtt 2018. május 8-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: Blikk

Fotó: MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Atya ég! Hogy néz ki ez az ember? Mint aki bár melyik pillanatban mereven előre esik és fel sem áll többé. Szerintem túl lett gyógyszerezve. Ennyi nő körében,minimum mosolyogni kéne,de nagyon úgy néz ki,hogy azt sem tudja hol van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
Atya ég! Hogy néz ki ez az ember? Mint aki bár melyik pillanatban mereven előre esik és fel sem áll többé. Szerintem túl lett gyógyszerezve. Ennyi nő körében,minimum mosolyogni kéne,de nagyon úgy néz ki,hogy azt sem tudja hol van.
CsipkeRózsa
Itt is csak a nők mosolyognak, Orbán nagyon "máshol van".
Commenter
@cikicakk55: csodálatos, fiatal és egy idősebb (ál) keresztény Barbie, a tészta-képű, agyilag bávatag Ken-nel. Ez jutott eszembe:
www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A
szep napot
Anyja is mondta neki, hogy ne nezze egesz ejjel a cartoonnetworkot. llyen arcokat egy reggel 8-as zh-n lehet latni.
papa.49
A semmibe révedő vizenyős szemek bizony árulkodnak, hamarosan befellegzik ennek a gádzsónak, nagyon szarul néz ki, hátha szerencsénk is lesz !!!
nezelodo
Csak nem csodatévő a főnök, és szelfivel intézi az anyává tevést, mint a Gazsi fia kézrátétellel a gyógyítást? Istenem Istenem, mivé lett Mária országa?!
Commenter
@cikicakk55: Ápolónő vagy (voltál) mi lehet benne haloperidol? Nem mert az totálisan kiütné, jól gondolom? Intravénásan kaphatott valami farmakológiai koktélt. A szeme üveges, vizenyős...kérdés, h. a kép alapján neked beszámíthatónak és cselekvőképesnek tűnik-e?
egyvandor
Hasonló elzsírosodást kívánok a hölgykoszorúnak, (telik rá kontrollálatlan közpénzünkből) ha már beálltak gombnyomogató zombinak az ország egyetlen elhízott pocakos hivatalosan jegyzett focistája sportembere alá.
egyvandor
@papa.49: Ne légy túl optimista. Brezsnyevet támasztékokkal hurcolászták hosszú időkön át a hatalom stabilitásának érdekében.
Rózsika Hatházi
Nem értem, honnan van az a sok, ízlésficamodott, dugatlan p...a, aki erre a kivénhedt, hordóhasú kan cigóra cuppan.
nevemnick
Lehet, hogy pont akkor ,,hiccentett"...
cikicakk55
@Commenter: Ha régóta kapja a Haloperidolt,és a Leponexet,akkor üti így ki azt aji szedi,mint ahogy a csuti kinéz. Te vagy én egy fél szemtől csak az egyik fajtából napokra bekómáznánk. Ő gondolom hizzá van szokva és ezért nem borult még fel,de az
agykapacítása az a 4% sír le róla. Minden esetre ezt a fényképet biztos nem fogja bekeretezve kirakni a parlament folyosójára.
Commenter
@cikicakk55: Mindkét gyógyszer antipszichotikum, skizofréniára van, jól tudom? Tehát a saját maga által bevallott hajlamból fullos betegség lett.A haloperidolt viszont szokták olyan betegen is alkalmazni aki nem pszichiátriai hanem neurológiai betegség miatt veszélyes, mert nem fogja fel saját állapotát. Ha valóban megáll a feltételezés hogy Haloperidol + Leponex kombó tartja lábon akkor ha tisztességes lenne az orvosa ezennel megszegné az esküjét (vannak ugye speciális esetek!) és előállna ezzel akkor OV már le sem tehetné az esküt csütörtökön! Fullosan alkalmatlan az ország vezetésére (már) feltételezett betegsége okán is, hogy mást ne is említsek!
cikicakk55
@Commenter: Sajnos Orbán mentálisan romlott állapotát már azok is észre veszi,akik semmilyen egészségügyi ismeretekkel nem rendelkeznek. Nyílt titok a Grazi elmeosztályi kezelése. A szájnyalogatása,az állandóan zsebre dugott keze mind a gyógyszerei mellékhatását leleplező mozdulatok.Az arca lárva jellegü kinézete szintén az agy és a psziché kóros állapotát jellemzi. A Leponexet és a Haloperidolt mint a két legerősebb agyra ható gyógyszer említettem,de ott a Teperin, a Tegretol,a Xanax, a depridol,az Andaxin, Demalgonil,Pipolfen,stb. Rengeteg gyógyszer van,ami néha nem árt a hozzászokás( nem rászokás) miatt átvariálni. Szerintem Orbán kényszerbeteg,személyiség zavaros, és mániákus is
Nála a hatalomfüggőség és a mohóság,ami kényszerré vált. Ezekért bár mit megtenne és itt nincs gát,mindenen átcsörtet,és hatalma tudatában bár mire képes. Viszont minden pillanatában ott a rettegés,hogy ezt elveszítheti,hisz érzi,hogy még saját emberei is tartanak tőle és egyből szembe fordulnának ellene,ha az Ő biztonságuk,vagy szabadságuk van veszélyben. Ez az erős félelem alvászavart,magatartási problémákat,( sírógörcs,dührohamok,pánikrohamok johetnek ki rajta. Nehéz lehet a gyógyszerezése,mert egy EU- s tárgyalásra ilyen állapotban jelenne meg,mint a képen is látszik,már rég megtagadnák vele a közös munkát.
Commenter
@papa.49: legalább olyan szarul, mint a mosott rongy amit legalább egy éjszakára a mosogépben felejtettek non-stop járaton!
Commenter
@cikicakk55: A pipolfen még létezik?! Azt hittem be lett tiltva mint a lítium és sok más...A pipolfent a nőgyógyászat területén is bevetették egykor a veszélyeztett terheseknél akarták így megakadályozni a koraszülést...
Jozefina
Remélhetőleg ezek mid szülni fognak neki!!!???
cikicakk55
@Commenter: Igen a pipolfen a terhes nőknél volt javasolt,mert megelőzte a méhösszehúzódást az izomlazító hatása miatt. Ettől is voltak álmosak a pipolfent szedő kismamák állandóan. A lítiumot és a pipolfent is a kórházakban még adják,de van ahol már más néven. Nem maga a gyógyszer volt a gond,hanem az összetevők,a kísérő anyagok voltak károsak a szervezetre. Ki kellett kísérletezni olyan kísérő anyagot,ami a gyógyszer hatását megőrzi,de a nem ért a májnak,vesének,hasnyálmirigynek,gyomornak,stb. Ezek a szervek a leg érintettebbek a gyógyszer hatásai miatt. Igaz én már több mint 13 éve nem dolgozom a kórházban,de látogatóba voltam már és a fiamtól is szoktam ezt-azt hallani. A gyógyszerekben azért nem annyira vagyok már otthon,de bő egy évvel ezelőtt a Pipolfent még láttam az orvosi vizsgálóban egy pszichiátriai rendelőben.Rengeteg új gyógyszer van és rengeteg olyat tiltottak be,amit pedig évekig szedtünk azzal,hogy mennyire jó gyógyszer,közben kiderült,hogy mennyire ártottunk vele magunknak.
CsipkeRózsa
@Jozefina: ma, 13:09

Kivéve az egy-két idősebbet.
Commenter
@cikicakk55: és tényleg megelőzte a koraszülést vagy csak úgy gondolták. Amit korábban is elmondtál és ha igaz a grazi kezelés akkor nagyon meglep a dolog mert akkor őfelségét nem a legmodernebb gyógyszerekkel kezelik, mert a kombó amit levezettél nemcsak hogy agyilag fizikailag üti ki, de számos fizikai (pl. súlyosan szervkárosító hatással is jár...de lelke rajta a kezelőorvosának. Én még eü dolgozó se vagyok, úgyhogy aki itt képben vagy a gyógyszerek területén az te vagy...én csak láttam pont a Kásler vezette intézményben hogy súlyos, daganatos nem pszichiátriai! betegeket hogyan ütnek ki haloperidollal és milyen utóhatásai is vannak ennek. Pipolfent még ilyenkor és és pszichátriai rendelőben...aztaa...ez nem semmi :(
Commenter
@cikicakk55: rettenetes amit írtál, hiszen kimondtad: beteg személyiség és elme, ilyen soha nem állhatna egy ország élén, immár negyedszer holnaptól.Szerintem az EU-s országok vezetői IS tisztában vannak az állapotával, hiszen nem biztos hogy ami Grazban történik az Grazban is marad...Ld. Lázár János "csodálatos" bécsi videóját...
cikicakk55
@Commenter: Sajnos nem előzte meg minden esetben a pipolfent a koraszülést. Nekem 9 vetélésem volt,mind a 9 a 19.- 25. hét közt. Pipolfent kaptam én is. Egy éve még biztos,hogy volt pipolfen,de fogalmam sincs,hogy használják-e? Szerencsére olyan beteg nincs a családomban,akiknek ilyen gyógyszerekre lenne szüksége. Azt tudom,hogy például az andaxin és a Coderit megtartotta a nevét,viszont egész más az összetétele. Ezt is onnan tudom,hogy még akkor váltották át,mikor én is dolgoztam. A coderitet a codein tartalma miatt,mert az Ópiát származék,(codeinum) az andaxint meg a kábító hatása miatt.Igaz,nem az a kábító hatása volt,mint egy igaz kábítószernek,de ki tudta ütni azokat akik rászoktak. Mostanában inkább a Xanax és pia koktél az ami a legveszélyesebb. Nem tudom Orbánt mivel kezelik,de a Graz az biztos. Az is biztos,hogy agyi és pszichiátriai problémái is vannak Orbánnak. Erről volt is a tévében egy riport. Kálmán Olga hívott meg valami nagy koponyát,aki ért a betegségek tüneteinek elemzéséhez és bejátszottak egy részt ahol Orbán nem vette észre,hogy videózzák és szerintem elengedte magát. Na ez a tudós ember mondta,hogy a tipikus Skizofrén jellegeket és annak a gyógyszereknek a mellékhatásait produkálja Orbán amit az ellen adnak. Ő mondta azt is,hogy ennek a betegségnek a kísérője a mániákus depresszió is. Nem vagyok orvos,ápolónő sem sajnos már régóta.
Commenter
@cikicakk55: Rokon kapott pipolphent anno mert veszélyeztetett terhes volt, szerencsére nála bevált. Részvétem a vetéléseid miatt, egy nővérnek még nehezebb lehet megélni ezt. Csak tippelni lehet hogy OV mit kap de "ütős" lehet a "cucc" az biztos.
Ő maga nyilatkozta azt is hogy évtizedek óta csak napi 4! órát alszik nos csoda, hogy a szervezete még nem dobta be az unalmast.Ha még mindig haloperidollal tömik meg Leponexel akkor az azt jelenti, ha jól tudom hogy más készítményekre (az újabbakra nem/sem) reagál. Az orvosa, vagy orvosai szégyellhetik magukat, mert látva ezt az ámokfutást, már rég meg kellett volna szólalniuk. Na nem baj majd a főonkológus itt is beveti a tízparancsolatot. Nem nézem holnap az eskütételt látni se bírom, azt se ahogy elmakogja az esküt meg a beszédét papírból mindent persze. Testi-lelki toprongy. Ne sajnáld valahol, hogy "azorbáni" eü-ben már nem vagy ápolónő...
cikicakk55
@Commenter: Annyiból sajnálom,hogy én szerettem a munkám. Az adiktológiát azt nem annyira,de az idős emberek ápolását és a szellemi fogyatékosokat is szerettem. Főleg a Down kórosokat. Ők annyira tudnak szeretni és kortól,nemtől függetlenül nagyon szerethetők. Orbánt én sem fogom nézni. Aránylag türelmes ember vagyok,de ez a féreg már annyit ártott az országnak,hogy nem lehet elviselni a látványát. Remélem egyszer " véletlen" túladagolják.
nezelodo
@Jozefina: tegnap 13:09. Ezeket elkápráztatta, és nem emlékeznek a zsíros állásért, hogy az elvbarátai és ő maga hogyan viselkedtek az előző ciklusban a nőkkel. Egyuttal Orbán számára le van tudva a következő évek nőpolitikája, a Laca meg elmondja majd, mihez (és mit) tartsák magukat illiberáliában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.