Kiszelly Zoltán a Kodolányi János Főiskola és a Századvég Politikai Iskola tanára, az Orbán-kormány házi politológusa nagy igyekezetében, hogy a miniszterelnök aktuális "régi vágású kereszténydemokrata" Magyarország-építési tervét promotálja, véletlenül (?) neonáci oktatóképet posztolt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Shikari: Írod: "Európa az európaiaké" Mesélj már nekem akkor kérlek a fidesz által beengedett migránsokról...mind a 20-30 ezerről...egyik sem európai.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Ekkora marhaságot, hogy neonáci! Ez biz az alap ötlet! Kőkemény náci publikáció!
Sámannus
Nem szorul magyarázatra. Ha nem a fekáliában hemperegnek egyszerűen rosszul érzik magukat.
RonaGyuri
@Shikari: ezt mint kívülálló - mármint a normálisak közül - mondod! =))
RonaGyuri
Heti összefoglaló

Carl Maria Friedrich Ernst von Weber vagy Andrew Lloyd Webber is megirigyelhetné

A nagyeszű kiss-sally már megint hetet havat összehordott. A legszebb - még akkor is, ha a derék Mannfred semmi ilyesmit sem mondott sőt kifejezetten elítélte Orbánt -:
„Mannfred Weber, az Európai Néppárt brüsszeli frakcióvezetője is tisztázta: a migráció kapcsán Orbán hiteles politikus, a határzár a példa, nem a kötelező kvóta. Kölcsönösen előnyös tehát a Fidesz és a Néppárt kapcsolata, hiába magyarázza a tehetlen hazai ellenzék ennek ellenkezőjét. A nyakig adó¬sággal úszó déli tagállamokkal szemben Németországnak szüksége van a visegrádiakra, mi vagyunk a gazdasági hátország, de vannak feltételeink”
tudode
Szerencséje Európának, hogy a népességének "csak" 0,2%-át képviseli olyan "centrális" erő képzeletével, mintha legalább 25% képviseletében háborogna
.
Azé némi, nemű hasonlóság "már" felfedezhető a két HATALOMMÁNIÁSNÁL:
.
Közzététel: 2018. jan. 20.
------ Orbán és a migránsok (Hitler - A bukás paródia)
www.youtube.com/watch?v=yo4cG7CI2qU&start_radio=1&list=RDyo4cG7CI2qU
.
Totyog ezzel az egész ország a XX. században!
Nessy
Azért ebbe a nagy keresztény nekibuzdulásba, ha lehet, ne hozzák vissza a szent inkvizíciót, az autodafét, kerékbetörést és egyéb népszórakoztatást. A keresztes háborút már úgy is meg hirdette Orbán, csak épp az Unio ellen, amelynek a pénzét gyűjtik szorgosan a hívei.
Szerencséje volt anno Árpád vezérnek, hogy akkoriban még nem volt "Európa az Európaiaké"! Nem tudom mit léptek volna a barbár, pogány társulatra, amit mi képviseltünk, magyarok!
Azért ha lehet, a vegánokat ne tessenek megkövezni! Sem az élettársi kapcsolatban élő, gyermeket nevelő családokat átnevelő táborba küldeni.
RonaGyuri
@Shikari: miből gondolod, hogy te bármiféle szempontból társdalmilag elfogadott lennél??? =))
Nessy
@RonaGyuri: Ő igy gondolja! Hogy más vélemény és létezik, az számára nem elfogadható. Pedig az éremnek is három oldala van!
Hellcat
@Shikari: Írod: "Európa az európaiaké" Mesélj már nekem akkor kérlek a fidesz által beengedett migránsokról...mind a 20-30 ezerről...egyik sem európai.
RonaGyuri
@Hellcat: miért ez a sok bigott birka fideszes már mitől is lenne európai???
vladimir putin
@Shikari: már bocs, de a te nézeteidet a magyarok kábé egyharmada vallja magáénak:
- a nyomoronc munkanélküliek
- a közmunkások
- cigányok
- nyugger majmok
Hellcat
@RonaGyuri: Jogos...nem európai értékrendet képviselnek az biztos.
lópicigáspár
@vladimir putin: Az utolsó bekezdésben foglaltakat kikérem magamnak! Mi a faszért nem lehet odaírni, hogy tisztelet a kivételnek!!?
kereső
Freud itt is dolgozik. Feltűnő,hogy egyre többeknél,egyrre többször.
Hellcat
@Shikari: Én a hozzászólásodra reagáltam nem a cikkre...de látom akkora fogyatékos vagy, te is mint a csizmás...ha nem tudsz válaszolni akkor terelsz...
Hellcat
@Shikari: A fidesz többször is kijelentette hogy akik jönnek azok nem menekültek hanem gazdasági bevándorlók, aztán később csak migránsok lettek kollektíve...na most aki kötvényes az egyértelműen gazdasági bevándorló...tehát migráns. Az viszont biztos hogy nem európai...
Hellcat
@Shikari: Szóval akkor te is azt vallod, hogy a fizető migráns az jó migráns mi? Akkor nem zavar hogy ő nem európai? Jöhet nyugodtan elveheti a munkát...te nem bánod. Na akkor erről ennyit...
papa.49
Nem tévedett, csupán a belső valóját mutatta meg !!!
Hellcat
@Shikari: Eddig nem tudtam, hogy migránssimogató vagy.
csak úgy....
@Shikari: 11:18 Nem tudom más,hogyan van vele de nálam a "a családok megvédésére szavaztunk" -nál szakadt el a cérna,pedig fogadalmat tettem,hogy lökött egyénekkel többé nem vitatkozok!
Mitöl is véd ez a kormány?- az állítólagos migráncsoktól?- és az után kifújt!?
Az eladósodott családokat a kilakoltatástól az éhendögléstöl megvédi ? A kilátástalanságukban öngyilkosokat mitöl és hogyan védi?
Védi a családokat a fiatalokat,hogy ne kényszerüljenek külföldre?A szülök a gyerekeiket a nagyszülök az unokákat évente pár napot láthatják...? Szerinted ez normális , öket ki védi?
Ki védi a diákokat és a tanárokat ha valamiröl más a véleményük ? Jaaa ,az ne legyen nekik!?
Szerinted úgy vóna normális az ország mint egy marha nagy ökrös szekér,mindenki járomba és a viki ülne a bakon,ostorral a kezibe?
Inkább robbantson föl egy tetves terrorista...
Clavigo
@Shikari: Tehát csak pénz kérdése,,,a migráncs-kérdés,,bunkókám.Mesélhetnél arról te beteg,,,hogy ki fizeti vissza ( a nem ellenörzött hátterű szutykoknak ),az 5 éves kifutás után a kötvény árát,,kamatostól.?? Apropó,,te hugyagyú..Te tudod azt,,hogy a kötvény-pénzek miért offshore számlálkra mennek,,,és miért nem pl. a magyar államkasszába ?? Te akkora ökör vagy,,vazzze,,,hogy Veled szántani lehetne.
Hellcat
@Shikari: Aki itt nem gondolkodik az te vagy...sokadszorra bizonyítod be...mint például most is. :)
csak úgy....
@Shikari: te európai pöcs..."Amelyik hajlandó az európai értékrendet magáénak vallani és beilleszkedik, azzal semmi bajom nincs" ...hisz te magad nem fogtad föl el az európai értékrendet...
tulipan
Aki pedig mást (volna) és ezért szavazott a narancsos, tolvaj,hazug, rabló, maffia hordára, az megérdemli amit kap!!!
www.napi.hu/magyar_gazdasag/erik_a_pofon_a_kisnyugdijasoknak_es_a_szegenyeknek_ezt_tervezi_a_kormany.662377.html
tulipan
Egyáltalán, ha MI, magunkat nem számítjuk, akkor ki is, itt Europában a "migráns"???
Hellcat
@Shikari: Múltkor is bizonyítékot kértél, küldtem, aztán bekussoltál...
Hellcat
@Shikari: Ez most nem tudom hogy jött ide, vagy nem nekem szántad vagy terelsz megint.
Nessy
Kormányunknak a "család" a gyermekek iskolába járásáig család. Beteg a gyermek, ápolni kell egy életen át? Harmincezer ápolási díjból igazán megoldható. A szülők megöregszenek, kicsi a nyugdíjuk? Egy minimálbéres (miután a munkavállalók nagy része arra van bejelentve, sőt nem is kap többet.) minden gond nélkül el tudja tartani a családját, a szüleit.
A csemete becsülettel jár iskolába, csak nincs pénz külön órákra, ír olyan PISA felmérőt, hogy annak a rendje!
A pedagógus megmondta a véleményét? Leváltották, eltanácsolták, áthelyezték, semmisnek tekintették a pályázatát.
A kötvények ára már régen sehol sincs , ergo a költségvetésből kell visszafizetni. Miből is lesz pénz a költségvetésben? Ha emlékeim nem csalnak, a befizetett adókból és ma már a járulékokból is.
A TAO szintén a költségvetés bevételi oldalát csökkenti, mert a cég közvetlenül utalja a megfelelő sport célra.
Mindenki dolgozhat,aki akar. Attól függ, melyik sarkában él az országnak! A nyugati végeken már javában szedik az epret Ausztriában ki legálisan, ki feketén.
Nyugalom, lesz ez még rosszabb is!
csak úgy....
@Shikari: a nulla te vagy ! ez egy posvány reklám szöveg amit te szajózol és a valóságról fogalmad nincs! saccra ...gazdag,fideszes szülök cinikus kölyke egy sikeres érettseggi ;) után... BMW a garázsban,fidelitas tagkönyv a szíved fölött és mind ezért a kedves papa és a párt csak azt várja el töled,hogy vegyülj el az alattvalók között és napi szinten baxd föl az idegeiket...
Clavigo
@Shikari: "" szkenneljek be " egy " migráncs" által vásárolt, offshore számlára fizetett,,letelepedési kötvény számláját..???...Öreg,,Te olyan buta vagy,hogy a helyedben elásnám magamat.
csak úgy....
@Shikari: faxán el lett baxva Mohácsnál is...
Clavigo
@Shikari: Minek rugózzak ?? Te olyan buta vagy,,,hogy normális ember a lábát nem törölné beléd,,kicsi cujkás.
csak úgy....
@Shikari: miattam ne búsulj kis komám ,nem szorulok sem észre sem viktóriánus ajándékokra ...EUs pénzböl , eselleg ha ösmered a nemzethy vö urat,aki világosságot árult , nem ártana nálad sem a nyakadra egy erösebb halogén ...
csak úgy....
@Shikari: "@csak úgy...: Vagy Sztálingrádnál!" -Csak nem ott is jeleskedett a magyar? :( Szar lehettél történelemböl...
csak úgy....
@Shikari: ne játszd meg nekem az olvasottat ;) Solohovtól a Csendes Dont olvastad?
Gyakorlatilag az anarchisták (mint te) ,az akkori lippsizök taszították a ruszkikat a CCCP be és viktorotok is inkább anarchista mint demokrata meg keresztény ,...a libbsiröl ne is beszéljünk.
Egy népet agyilag úgy szétbaxarintani mint azt viktor és társai, erre még nem volt példa Európában ! csak egy példa,te útálsz engem ismeretlenül mert más a véleményem dolgokrór mint neked,...de ha már ott tartunk,hogy ki kit pocskondiáz...,szánalmas vagy!
csak úgy....
@Shikari: na ettü tartottam ! sok sikert Woronyezsnél ;) te hülyébb vagy mint azt merem remélni!
Clavigo
@Shikari: Te kib@szott ,sötét hülye vagy,,,ember.
csak úgy....
@Shikari: na ne izélj! fogsz te még csodálkozni ökröcském ! a fönököd hülyeségeiböl csokrot lehetne kötni a fiatal demokratától az illibsiig ;) és mos a régi vágásu ...már le sem merem írni mert mire végeztem már megint másra gondolt...,te egy jó kutya vagy ,buta de hüséges...
Clavigo
@Shikari: Mit jelent az,,hogy " libsi ",,,te félkegyelmű szopóautómata ?
csak úgy....
@Clavigo: Fingja nincs de az egyetlen idegen szó amit ,ha nem is helyesen de ki bír mondani...
csak úgy....
@Shikari: eszem a kényszer mosolyod te möchte gern náci ;)
tulipan
@Shikari: Hát még neked,, ha oda teleptik a közeledbe, az arabjaikat ! hahaha
tulipan
@durbincs: Pont olyan "picsigó", mint Te??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.