Dr. Mészáros Gyula ny. repülő ezredes a Magyar Békekörben tartott előadásában kétségbe vonta hazánk NATO-tagságának legitimitását, mert a róla szóló népszavazás, az akkori törvények szerint érvénytelen volt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bár a kormány következetesen tagadja, hogy különleges viszony lenne a budapesti és a moszkvai vezetés között, a NATO nyugati tagállamai már nem bíznak Magyarországban. Úgy látják, hogy az ország orosz hírszerzési hídfővé vált. Orbánék nem egyszerűen köztörvényes bűnözők. Hazaárulók.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Itt a fényes bizonyítéka annak, hogy katonákat nem szabad a politika közelébe engedni.
relatív
A NATO léte IS erősen megkérdőjelezhető, mert a szocialista VSZ. felszámoltatásának okán már nincs legitimitása...

A politika katonai síkra fordítása pedig emberiség ellenes, függetlenül a témában véleményt nyilvánítók státuszától !!!
F_Viktor
@staro2: Ezzel az egyesülettel nem is a katonai háttér a gond, hanem arra lennék kíváncsi, hogy ki pénzeli ezt a nyíltan putyin barát bagázst.
Arra is kíváncsi lennék, hogy az orbán rezsim miért nem vegzálja őket, mikor "idegen érdekeket" képvisel...
Eladott Ország
Bár a kormány következetesen tagadja, hogy különleges viszony lenne a budapesti és a moszkvai vezetés között, a NATO nyugati tagállamai már nem bíznak Magyarországban. Úgy látják, hogy az ország orosz hírszerzési hídfővé vált. Orbánék nem egyszerűen köztörvényes bűnözők. Hazaárulók.
kereső
@F_Viktor: mert a putyini erők nem képviselnek "idegen érdekeket".Nálunk csak a civil szervezeteket és az ellenzéki pártok-persze nem mind-képviselnek idegen érdekeket.A putyini érdek "magyar"(értsd orbán) érdek.
tudode
Az még nem derült ki, hogy Árpád apánk által a Kárpát-medencében ide littyentett magyaroknak miben rejlik a .. m e g t a r t ó .. ereje, annak tükrében, v milyében, hogy képeSS volt/van elviselni a TATÁROKAT, a TÖRÖKÖK több száz éves uralmát, a a németek, az oroszok, sőt, a ma már KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL uralkodó FELCSÚT BÜSZKESÉGÉNEK a bekebelezését, ma már azzal KECSEGTETVE önmagát, hogy
.
MI VAGYUNK EURÓPA JÖVŐJE!
.
A MATO-tagsás ILLEGITIMITÁSA már csak hab az ország .. t o r t á. - j á n!!!
Eladott Ország
Dr. Mészáros Gyula ny. repülő ezredes elvtársnak: cdn.blog.hu/cs/csepeliek/image/nemeth_szilard_konyec.jpg
Kérdés, hogy csútiék és bűnbandája meddig megy el a falig, de az országot hagyja nyugodtan élni ő meg takarodjon a gulágra.
cdn.blog.hu/pr/progressziv/image/gulag.jpg
Nessy
Putyin, amint békés célokra használja a fegyvereit! Lásd Szaud Arábia, Krimi félsziget Ukrajna!
Drága Mészáros úr, ekkora baromságot ne mondjon, mert leszakad a mennyezet!
Sámannus
Úgy élvezem amikor a szarjankók okoskodnak, közben kilopnak mindent a fészekből amiben laknak. Független had micsodát vizionálnak. Ami most van hadsereg még a farokcsóválástól is összeomlana, olyan gagyi az egész. A cirádákkal tűzdelt sziporkázó elemzések csak azzal nem dicsekedik, hogy ki sért itt először jogot, hogyan kerültünk ide? Ez az ország szétverését is jelenti. A nagy maci a valagát törülné ki velünk.
Ha Orbán kirángatná a NATO-ból is az országot, akkor úgy állnánk Európa közepén mint a csupasz csiga, az taposna el minket aki épp erre jár. A maffiának nyolc évig egyéb gondja sem volt mint hogy teljesen védtelenné tegye az országot.
lampa laz
Nyugodjál békében gyula! Igazi régivágásu brezsnyevista vagy a lomonoszovos diplomáddal együtt. Az sem baj, ha pocakos vagy, mert a hülye dumád pont passzol orbán jövőképébe.
advocat
Kedves Ezredesem! Azért ennyire nem kellene. Talán még mindig Putyinra vársz? Végül is a népszavazás annyira volt érvénytelen, mint a migráncsoké. De 98 % szavazati arányra hivatkoznak. Ha egyikre lehet, a másikra miért nem? Úgy kormányilag. Egyébként élvezd az unokáid. Remélem vannak. Mert annak legalább van haszna. Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.