Átlépte a 329 forintos szintet a forint az euróval szemben tegnap este, amely ismét, néhány nap alatt már a sokadik történelmi mélypont.

Megállíthatatlanul esik a forint

Jelenleg 328 forint 50 fillér körüli áron kereskednek az euróval. A kormányszóvivő szerint: spekuláció is állhat a háttérben. A gyenge forint egyébként kihat a fogyasztásra, az exportra, a hitelekre, és nem utolsó sorban a nyaralásokra is.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Egy héten belül ez a második öngól. Először az egyik miniszterük állva mondta, hogy álljanak fel azok akik orosz érdekeknek politizálnak. Aztán most, hogy 330 Ft lesz az Euro spekulációt emlegetne. Igen. Meg kell nézni hogy hízik az MNB kamu alapítványainak vagyona. Fehéren és feketén ott a spekuláció és ott találják a spekulánsokat is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Lepényleső: Mennivel jobb? Nekik???
division
@tulipan: Anyád látom nem tanított meg a jó modorra, persze van akit nem lehet.
tulipan
@division: Mit válaszolt a tükröd??? BIZONY???
Grafix69
@division: Szerintem aki dicsekszik annak adni kell , aki meg sír attól elvenni . Ja és nem a pénz határozza meg az embert a pénz az a másik embert határozza meg akinek mondod.
Aki Én
@division: Anyád téged meg nem tanított meg, hogy a dicsekvés undorító és ellenszenves cselekedet?
Szandikám, nem változtál semmit, ugyan az a gyagyás kérkedő pöcs vagy. Titkon azért te is tudod, hogy valójában egy senki vagy, ezért erősíted itt magad idegenek előtt.
Szomorú, hogy ebből a tragikus hírből ennyi jött le neked :(
division
@Aki Én: Nem csak ez jött le, de miért is lenne nekem az rossz ha a 180 - ért vett nem kis összegemet most akár 300 felett is el tudom adni? Persze, ennél sokkal összetettebb a dolog, az üzleti életben nem a legszerencsésebb, csak tudod én már régen kiléptem onnan ahol voltam, és marhára nem érdekel senki nyomora. Még a tiéd sem:-) Senki volnék? Akkor csinálja mindenki utánam. Nem pofázni kell hanem tenni érte. A szüleim meg már sajnos nem tudnak nekem tanítani semmit, ilyen az élet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.