A Fidesz szerint az ellenzék még most sem tudják elfogadni a magyar emberek döntését – reagált a kormánypárt a Sargentini-jelentést megszavazó MSZP, DK és Párbeszéd vasárnapi budapesti tüntetésére.

Az ellenzéki politikusok "Brüsszelt és a bevándorláspárti politikusokat támogatták Strasbourgban, és őket képviselik idehaza is" – olvasható a Fidesz közleményében.

(MTI)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
A magyar emberek nem úgy döntöttek ahogy most van.Most úgy van,ahogy a bán döntött.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
A magyar emberek nem úgy döntöttek ahogy most van.Most úgy van,ahogy a bán döntött.
RonaGyuri
@Lepényleső: nem érted te ezt: aki nem úgy gondolja, ahogy azt ők szeretnék, az nem magyar az ő szemükben! =))
Manhattan
Annyira úúútálom, hogy engem, minket kizár a magyarságból, csak mert nem fideszes vagyok! Már magyar sem lehetek!?
kereső
@Manhattan: NEM!-legalábbis " amagyaremberek" nem. Az akarsz lenni?
kissé felnőttem
ha a kétmilliótok dirigál 8 milliónak az a diktatura, a Viktorotok ez ellen 2007 ben ágált buzditotta a fidelitaszt avagy akkorát hazudott volna a főnőkötök akkor ? vagy szemfényvesztő
kissé felnőttem
100 x leirtam , a Magyarország nem csak a fidesz-ből áll
de aki értelmes volt vagy szólt bedarálták a lejáratósdival a maszlag papagályosdi módszerével. Ma itt Göbbelsz ipari tanuló sem lehetne
Grafix69
Nem érdekes mit hadobálnak , rothadásnak indult a rendszer. Most az következik , hogy a fosósabbak szépen megszellőztetnek olyan dolgokat ami a királynak roppant kellemetlen lesz.Aztán minden megy a saját medrébe . Nem akarok jóslásokba bocsátkozni , de nem sok kétségem van , a rendszer még ebben az évben elbukik . Orbán is most tesz majd olyan dolgokat amiket még mi sem képzeltünk volna el róla.
SystemError
Ez a szardarab tényleg azt hiszi ő Magyarország és ezen belül is csak egyet lehet gondolni, nyilván azt, amiből neki pénze van. Kezded már érezni Viktor, hogy nem a nagy "Orbán"-ként mész a történelem könyvek oldalára, hanem egy tetves, tolvaj, hazaáruló diktátorként! :) Én tudom, hogy ebbe végleg bele is fogsz őrülni és már megvettem a pattogatott kukoricát is hozzá ...:) Egy biztos ez már a holtpont, innentől csak erőszakkal tudtok tovább menni, de az bukta Európa közepén! :)
Nessy
Már unalmas ez a szöveg! Csak és kizárólag a 2,3 millió fidesz szavazó a magyar ember? A többiek minek minősülnek? Ezek szerint több mint 6 millió ember nem magyar kis hazánkban? Az, hogy a 2,3 millió = 2/3-dal az sokat elmond a jelenlegi törvényeinkről, és azok megalkotóiról.
nevemnick
Nem magyar ember aki a nem a Nemzethy Trutymó Zrt-re szavazott?
Nos köcsögök, itt ebben a csonka országban nagyon sokan élnek olyanok, akik anyai, vagy apai ágon vissza tudják vezetni több évszázadra a magyar gyökereit. Ti, akik kikiáltottátok egy elmebajos hatására magatokat ,,jó magyarnak", több mint valószínű, hogy ,,gyüttmentek" vagytok.
cikicakk55
A fene essen belétek mocskos Fidesz patkányok. Nem az ellenzék nem tudja elfogadni a Sargentini jelentést,hanem ti nem tudjátok azt elfogadni. Ott az EP-ben szerencsére nem az általatok megszabott törvény szerint szavazhatnak az ott üldögélők. Ők nem a Fidesz médiát látják,olvassák,hallgatják. Ők a valóságot látják,hogy hülyére veszitek,vagy legalább is hülyének nézitek az egész országot. Az anyátok kínja szavazott meg benneteket. Nem 2/3 de az 1/3 sem lenne meg nektek,ha a törvényes,alkotmányos szavazási jogot betartottátok volna. Nem kéne állandóan a 2/3-al jönni. Ami van nektek az a lófütty és nem a 2/3.
anima
Pontosabban a magyar emberek egy részének döntését, akik így, vagy úgy függnek ettől az állatfarm rendszertől.
De inkább azt nem tudjuk elfogadni, hogy kétharmaddal magukra írták a választási rendszert, amit normális esetben csak őszpárti egyeztetéssel lehetett volna megváltoztatni.
De még így is csak ilyen-olyan csalás,trükközéssel, nemtelen módszerekkel tudtak megnyerni - ezer százalékra járatva a kormánypropagandát.

Akik nem rájuk szavaztak, mert máshogy gondolkodnak?
Azokat üldözik.
Az Orbán kormány magyar keresztényeket üldöz, és áll rajtuk bosszút, mert máshogy gondolkodnak.
Az Orbán kormány Európa legnagyobb keresztény üldözője !!!
anima
Orbán Viktort két gyerekét is Iványi keresztelte.
Közben kiderült, hogy Iványi máshogy gondolkodik, és ezért nem kaphat egyházi státuszt.
Akkor most Orbán Viktor két gyereke, akit Iványi keresztelt, érvénytelen, és pogánynak számítanak?
Grafix69
@anima: Igen érvénytelen , nekik mindig az az érvényes amit éppen a helyzet megkíván .
papa.49
Fitymasz MIKOR DÖNTÖTTEK A MAGYAR EMBEREK ERRŐL ???
Nem volt népszavazás !!!
Ergó HAZUDTOK MOST IS MINT MINDIG !!!
solidedge
Úgy látom drasztikusan fogy az ország népessége. Jelenleg 2,6 millió magyar él országunkban (ennyien szavaztak a Fideszre), a többi egyenlőre ismeretlen nemzetiségű.
Yoda69
A fideSS kormány illegitim. Csalással szereztek a gyozelmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.