Nagyinterjút adott év végén a kancelláriaminiszter. Sok aktuális kérdésben megnyilvánult. 

Gulyás Gergely szerint elülnek majd a tüntetések, a Fidesznek nem kell változtatnia a politikáján

Fotó: Facebook

Gulyás Gergely szerint Nagy Imrével semmi baj nincs. Kár a Horthy-korszakot mániákusan felemlegetni. Ő nem költözik a Várba a karmelita kolostorba a miniszterelnökkel, "helyhiány" miatt. Úgy látja: az MTVA-ban ha történt is hiba, az volt, hogy egyáltalán engedték belépni oda az ellenzéki képviselőket. Az ellenzéki akciókról és a tüntetésekről állítja: "közröhejjé válnak" és elülnek. Csak kisebbségi kormánynál nem működik ellenzék nélkül a parlament, a "rabszolgaság" nettó butaság, "rabszolgatörvény" nincs, és senki nem rontotta el. 

Kell új stratégia Önöknek a tüntetések miatt az EP-kampányra?

- Szerintem nem.

Arra kérdésre pedig, hogy véget érnek-e majd a tüntetések, azt válaszolta, hogy szerinte is elülnek majd, ahogy arra korábban Kövér László is utalt. A teljes interjú az ATV oldalán olvasható. 

(atv.hu)

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Te is elülhetnél a jó anyádba buzikám!!!De ahogy itt elnézlek olyan szopásra áll a szád!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Te is elülhetnél a jó anyádba buzikám!!!De ahogy itt elnézlek olyan szopásra áll a szád!!!
papa.49
Dudadani tudod mit mondott a sündisznó mikor lemászott a síkárkeféről ,,tévedni emberi dolog,, ezt jól vésd be abba a szerencsétlen FÉL BITNYI ZUGAGYADBA !!!
csipetke
Rebbenőszemű gulyás szerint...Lehet,hogy nem kéne nyilatkozgatnia saját véleménnyel,mert lehet,hogy repül,mint annyitisér jankó.Bár ez a seggfej meg is érdemelné
1magyar
Valaki mondja már meg hol van a MT-ben benne, hogy köteles a munkaadó kifizetni minden hónapban a túlórát?!
Nessy
@1magyar: Az régen volt! Aztán pártunk és kormányunk módosította. Először 12 hónap volt az elszámolás, most 36 hónap!
Eladott Ország
Egyszer eljön az igazság pillanata és semmi sem marad büntetlenül. Fel kell hívnom a jogász hülyegyerek ( vagy csak pénzért ostoba) figyelmét, arra, hogy egyszer eljön az igazság pillanata és semmi sem marad büntetlenül és ezt mi mással tenném, mint a bűnöző csúti cigány szavaival, melyek 2008.06.12-én a Hír TV-ben hangzottak el. Figyeljen nagyon Orbán Viktor! Remélem, a saját szavai legalább eljutnak az agyáig és felfogja, hogy magát és bűnbandáját sem fogja elkerülni a végzete, úgy hogy az ön szavaival kívánok magának boldog új évet és remélem, hogy sok-sok álmatlan éjszaka vár magára 2019-ben. "Nem igaz az a közfelfogás, miszerint a politikában semminek nincsen manapság következménye. Az igazság ennél sokkal kellemetlenebb, mindennek van következménye, csak nem kis darabokban méretik ki, hanem egyszerre a végén, de az hatalmas lesz, kedves barátaim. Nem tudjuk, melyik pillanatban érkezik el, nem tudjuk, mikor szakad be a födém, de be fog szakadni!"
www.facebook.com/elmult8ev/videos/1542139542507907/?t=0
1magyar
@Nessy: A legfőbb probléma ez. Bár ezt nem merik megtenni a munkaadók csak azzal aki máshová nem tud elmenni dolgozni - jelen pillanatban.
namihami
Csak vigyázat srácok, nehogy a végén még igaza legyen.
Sajnos, erre a "" leülésre"" már többször volt példa. Most kell észnél lenni és folyamatosan rakni a tűzre.
simmering73
Elültök majd ti a kóterben, mint a túzok, hogy a herkó verje ki a gyenge tejfogaidat.
Eladott Ország
Tehát senki nem áll a tüntetések mögött, csak az a bizonyos huszonhárom ember tartja rettegésben a kormánypártot, miközben Orbán Viktor beszédeire megindul a fél ország, egy nagyrendezvényen , pedig csatlakozik hozzá a másik fele is, plusz a határon túli területek és Madagaszkár délkeleti része. Konkrétan a fideszesek többen tudnak lenni az utcán, mint a hülye libsik és most jön a lényeg, amikor Freud mester kikönyököl Gulyás Gergely tágra nyílt csecsemőszemén: meg köll fontolni a békemenetet. Gulyás kolléga! Nem az van, hogy a békemenet marhára civil lángolás? Hiszen az ország legcivilebb csoportosulása, a CÖF hívta életre és szervezi (ezért fizetjük nekik a marhasok közpénzt), a Fidesz-kormánynak a világon semmi köze nincs hozzá. A drágakedves miniszter úr mit óhajt mérlegelni? Már a látszatra sem adnak? Már ilyen nyíltan felvállalják, hogy a békemenet nem más, mint egy közpénzen létrehozott mesterséges képződmény központilag szervezett buszokkal, összetrombitált résztvevőkkel? Vajon hány résztvevője lenne a bohóckodásnak, ha saját erőből, saját pénzből kellene összehozni a megjelenést? Ha nem a területi pártkatonák és polgármesterek mozgósítanának, ha nem a közpénzen hizlalt sportklubok adnák a buszokat, ha egyszerűen csak meghirdetnék az eseményt a közösségi oldalon és jönne mindenki, aki jönni akar? Az a gyanúm, Bayer Zsolt eléggé magára maradna Pataky Attilával (ha már nem ő a kedvenc, akkor Mándokival vagy akit aktuálisan magaskultúrának ítél meg a drágaminiszterelnökúr), cipelhetnék a nyelvtanilag megfejthetetlen transzparenst kettecskén.
tulipan
@Shikari: Szeretnéd,mi Te fizetett neokommunista-náci vándorcigány???
magyarbakancs
@Shikari:" A fizetett aktivisták, a felhergeltek és az ostobák majd fázni fognak és haza mennek. Már most is alig tudtak pár embert össze trombitálni."
Létszi,létszi,létszi csak egy fizetett aktivistát mutassál.
Clavigo
@Shikari: Megjōttél bozgor?? Mi újsàg a Duna-deltàban,,bocskoros? Hamar kiutàltak a Nàdasbòl,,bocskoros.
magyarbakancs
@Shikari: ki pénzeli?
Nem szóbeszédre hivatkozni hanem tényekkel számlával alá támasztani.!
magyarbakancs
@Shikari: Neked is boldog újévet és a családodnak minden jót kívánok .
magyarbakancs
@Shikari: Megdöntethetetlen bizonyíték van rá ,hogy a Fidesz lop.
Maga Mészáros Lőrinc.
Mert gondolom nem hiszed el ,hogy egy nyolc osztállyal rendelkező egyén hátszél nélkül 5-6 év alatt annyi pénzt tud össze hordatni a lepkékkel ,hogy dollár milliárdos lesz?
Az ,hogy a közbeszerzéseken rendre ö nyer.
Mint Orbán úr legjobb barátja ki kivételesen a miniszterelnök.
kamazuka
érdekes meállapítás.
Van benne valóság.
19. -20. századi, tüntetés tecnikai koreográfiákkal az ellenzéknek így esélye nincsen.
Ez tény.
Elad0tt 0rszág
@Shikari: Senki nem tud itt bizonyítani semmit csak vagdalkoznak. A fő gond itt az irigység, valószínűleg nekik még Tescós szaloncukorra sem futotta, amiért Mészáros volt a hibás meg az egész fidesz, sőt maga az egész világ, de ők nem:-))
Yoda69
@Elad0tt 0rszág: Jóember, te még más nick-ét is ellopod. Úgyhogy jobb ha kussolsz, mert hiteltelen vagy.
Eladott Ország
Jogászok gyöngye:" Az ellenzéki akciókról és a tüntetésekről állítja: "közröhejjé válnak" és elülnek." Akkor azért kellett a rabszolgatörvényt képviselői indítvánnyal beterjeszteni, társadalmi egyeztetés nélkül?! És ezek vezetik az országot, ezek vezetik így az országot. Egymás lábszagát becsukott szemmel is felismerik és követik a falon túl is, és nem engedik el egymás enyves kezét akkor sem, amikor mások hálát adnának, ha megnyílna alattuk a föld. Már régen több mint kétségbeejtő, hogy a legszélesebb társadalmi rétegeket érintő, komoly törvénymódosításokat ebben az országban Kósa Lajos (szellemi Kékestető) kaliberű alakokra bízzák és utána meg is magyarázzák. Ezen a 93 ezer négyzetkilométeren érdemes tanulni, teperni, dolgozni, kitartani, kockázatot és áldozatokat vállalni, hiszen itt mindenki érdemei és a tehetsége alapján boldogulhat, itt nem fordulhat elő az, ami miatt Kövér pojáca naponta eltemeti Nyugat-Európát, hogy tudniillik a saját politikai elitje becsüli le és veszi semmibe a népet. Hát kurvára nem érdemes. Kósa Lajos ilyetén piedesztálra emelésénél már megint célravezetőbb lett volna egyenesen belehugyozni a drágamagyaremberek szájába, körülbelül ugyanaz lett volna az üzenete. Ahol Kósa Lajosnak látatlanban hinni lehet, ott a nép csak erre érdemes. És ez mindaddig így is lesz, ameddig a drága nép nem veszi a fáradságot és nem tolja bele Kövér pofáját a saját mocskába. Hogy bármit gondol is ő az ellenzékről, a nép nem blöfföl és nem handabandázik. Ehhez hangosan és érthetően a kormány tudtára kell adni, hogy a magyarok 83 százaléka nemcsak a karosszékből utasítja el Kósáék-Kövérék rabszolgatörvényét. youtu.be/XWy6ylxPwjk
csak úgy....
@Elad0tt 0rszág: @Shikari: magaddal társalogsz,te kretén !?
Elad0tt 0rszág
@csak úgy...: Semmi közöm Shikarihoz te fasz! Nehéz felfognod? Anyád majma.
Elad0tt 0rszág
@Shikari: Ítélkezni azt tudnak mások felett, de hogy kicsit magukba is belenézzenek az már nem megy.
csak úgy....
@Elad0tt 0rszág: persze..., hasadt a tudatod.
több nicked van mint tiszta alsógatyád ...
Nessy
@Shikari: @Elad0tt 0rszág: meghajlok szellemi és irodalmi nagyságuk előtt! Önöknek ez a természetes, van aki nem megy egy szint alá.
Boldog Újévet!
Elad0tt 0rszág
@csak úgy...: Kb. tízen itt röhögünk rajtad a jachton bólé ivás közben:-)) Shikari nincs közöttük. Te fasz.
Elad0tt 0rszág
@Shikari: Ami valljuk be, nem egyszerű. A nagy szabadelvűség szerintük emberi érték, azaz lehet törni, zúzni, szitkozódni, vádolni, gyerekeket molesztálni, buzulni, csak dolgozni nem akarnak. Köcsög szinte minden liberális.
CsipkeRózsa
Azt mondta, hogy "majd megunják, és hazamennek" ?
Elad0tt 0rszág
@CsipkeRózsa: "Lesznek konfliktusok, lesznek tüntetések. Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az országgyűlési választások után, május 25-én az MSZP-frakció alakuló ülésén"
csak úgy....
@Elad0tt 0rszág: agyadra ment a tüskevár, tutajos...
max. 10 egered lehet, cs. tibi laci.
Elad0tt 0rszág
@csak úgy...: Nagyon nemes fajták, többet érnek mint te:-)
Lepényleső
Azt nem is várja senki,hogy a fidesz változtatni fog a politikáján,hiszen még egy elnyomó
rezsim sem hajolt meg a nép akaratától,mindig csak a felbőszített haragjától-tűnt el?
Aztán a vihar elültét követően újra csak ők vannak nyeregben,mindegy milyen elven,
csak a többség munkájából kiskirály lehessen? "Ezek bizony ugyanazok!" - jelen esetben
még a személyük sem változott?
babp1982
O1G mentes Boldog új évet mindenkinek kivéve a fideSS csicskákat!!!
Desischado
Remélem, ez az elbizakodottság fogja okozni a veszteteket gergőke! A következő szilvesztert adja az ég, hogy a börtönben töltsétek!
balos
Eddig sem gondoltam,hogy ember ez a végtermék,de minden szava bizonyítja,hogy a fán élő majom hozzá képest ész lény!
libellle
@Elad0tt 0rszág: www.debreceninap.hu/orszag/2018/03/29/jsa/
a külföldi ujságirók megállapitooták, hogy egy felanalfabet lett Magyarország leggazdagabb stromannja
Elad0tt 0rszág
@libellle: Külföld elmehet a fenébe. Aki itt él nem azzal foglalkozik mit írnak a kinti szennylapok.
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: Az hogy a csúti strómanja féleszű, ahhoz elég csak néhány kérdést feltenni Mészáros Lölönek és a kilencszavas szókincsével seperc alatt lelepleződik.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--LUP-k_4O--/w_1160/75zLTLrQSHYoCG8Bs.jpeg
Para van: Mészáros Lőrinc arcára ráugrott a közpénzfacehugger, és nem ereszti
libellle
@Elad0tt 0rszág: igaz csak küldjük a pénzt, hogy megtöbbet vásárolhasson viktor
tudode
Ehhez nincs több hozzátenni való, mint
.
hvg.hu/kultura/20160316_Versbe_szedtek_Orban_beszedet
.
.,
(...) És akkor, íme, a vers a fenti kifejezésekkel:
,
"Mától én is filozófus lettem.
Botcsinálta. Kielégületlen.
Emberjogi falka. Fáradt,
vérgőzös, mint egy gazdaállat.
Kívánlak, mint egy hervatag virágot -
mint jakobinus a délibábot.
Arctalan világerő, bezárva
Egy magyargyűlölő bolsevik krónikába." """
.
Kér ezekért a TISZTA tekinTETŰNEK tűnőkért, előttük ha igaz, az ÉLET!
Elad0tt 0rszág
@libellle: Te küldöd vagy az EU? Nagyon nem mindegy.
Nessy
@Elad0tt 0rszág: Na, ezt mond Szíjjártónak, Kovács Zoltánnak és a többieknek! Helyből bakot ugranak, ha rosszat szólnak pártunk és ormányunk nagy vezéréről, kit szerintük csak hódolat illet, és nem bírálat. Jön a "hazugság, Soros bérenc, Brüsszel, bánccsák a magyarokat..." Ja, a leírtakat cáfolni nem igazán tudják!
libellle
@Elad0tt 0rszág: Na super intelligens a válaszod. Mégis mit gondolsz, hogy milyen pénzböl küld oda az EU. A nyugati polgárok adoiból ami kb 90 % annak az összegnek amit az EU osztogathat. De miután ilyen magas IQ-val rendelkezel válszolhatsz de én már nem találom értelmet a további konversationak.
libellle
@Nessy: Na a saját párttársa mondta az arcába, hogy lop a Sargentini döntésen.
Elad0tt 0rszág
@libellle: Tisztában vagyok az EU - s pénzek eredetével, csak úgy adtad elő mintha te volnál a fő forrás.
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: EU-s pénzből az EU-t szidni, az ám a nem mindennapi. EU-s támogatásból vett önkormányzati kisbuszokkal szállították a nézőket Orbán Viktor EU-gyalázó beszédére.
444.hu/2018/10/24/eu-s-tamogatasbol-vett-onkormanyzati-kisbuszokkal-szallitottak-a-nezoket-orban-viktor-eu-gyalazo-beszedere
Hogy ezek a buszok a helyi idősek otthonából, szociális intézményekből, vagy honnan máshonnan hozták a fanatikus rajongókat, azt nem lehet tudni. Magyarázat minden bizonnyal lesz. Biztos vagyok abban, hogy ezek az emberek élnek-halnak Orbán Viktorért, ezért az önkormányzat ezzel a meglepetéssel szeretett volna kedveskedni számukra. Ez akár így volt, akár nem, ezeket a buszokat nem erre kapták. Pártrendezvényekre – Orbán Viktor beszédei azok, főleg ha választási kampánnyal köti össze – ugyanis nem önkormányzati buszokkal szokás embereket vinni. Európai demokráciákban legalábbis biztosan nem.
libellle
@Elad0tt 0rszág: Igen az én pénzem is. Mi harman fizetünk nem kevés adot a családomban. Vagyis absolut érintettek vagyunk, ugyanis érdekel bennünket hogy mire költik az adínkat és, azt különösen nem kedveljük amikor hatalmas mértékben meglopnak.
Elad0tt 0rszág
@libellle: Én is rengeteg adót fizetek be itthon, mégsem igazán érdekel mire költik, mivel úgyis be kell fizetnem. Mondjuk annak nem örülök hogy más családokat tartanak el belőle, akik nem hajlandóak dolgozni meg csak szülnek a vakvilágba. Sokkal szívesebben venném ha állatmenhelyekre meg útépítésre költenék.
Elad0tt 0rszág
@Eladott Ország: Úgy látom képes vagy a normális kommunikálásra is sokszor, ezért azt hiszem visszajövök egy másik névvel a Fideszt védeni, nem a te módosított nickeddel. Azt hiszem valóban nem voltam fair ezen a téren, főleg hogy nem is tudod miért csináltam. Okom volt rá, de azt hiszem nem így kellett volna. Ha meg mégis menne az anyázós stílus tovább lehet különböző nevekkel is csinálni:-))
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: A fidesznek a történelem szemétdombján van a helye, a bűnösöknek pedig a börtönben. A fideszen nincs mit védeni. Ez az ország egy történelmi esély szalasztott el, hogy felzárkózzon Európához, de a régiótól is leszakadtunk, igaz ebben nagy segítségére volt a jelenlegi ellenzék? is. Ezt a történelmi bűnt nem lehet feledni.
Elad0tt 0rszág
@Eladott Ország: Persze, nem is kell feledni, demokratikus választáson le kellett volna őket váltani, csak erre nem voltatok képesek. Innentől várhattok megint közel 4 évet.
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: A demokratikus választásról szó sincs, a fidesz nevű maffiaállamban.
" Egyébként nyugodtan meg lehet kérdezni több alkotmányjogászt. Mivel független, objektív véleményekre voltam kíváncsi, ezért én hat német jogásznak tettem fel a kérdést a magyar választások eredményeit és az adott országgyűlés összetételét tükrözve. Mind a hatan arra az eredményre jutottak, hogy egy ilyen választási rendszer alkotmányellenes, vagy ahogy náluk mondják, a "Grundgesetz"-be ütközne."
start.hubzilla.org/page/doc/az+%C3%A9vsz%C3%A1zad+csal%C3%A1sa+-+avagy+hogyan+vezess%C3%BCnk+egy+eg%C3%A9sz+orsz%C3%A1got+az+orr%C3%A1n%C3%A1l+fogva
www.facebook.com/sevaster1/videos/1059125917560319/
Az elégedetlenség, a pofátlan méretű közpénzlopások, az ország leszakadása a régiótól, olyan méretű társadalmi robbanást fog eredményezni, hogy ezt a szarházi bűnöző politikai kurva bandát négy éven belül el fogja seperni, de reményeim szerint még az idén mennek a lecsóba, a bűnösök meg a börtönbe hogy kifehéredjenek, ami a gazdaságnak sem ártana.
kissé felnőttem
Lázárt olvasd el , aztán majd nyugtával dicsérd a butaságot (napot )Az ország fele nyugodt, ti meg bajeros cöffel fenyegettek, Nyugdijast a nyugdijasra akiket a közpénzből babusgattok? riogattok ? majd ha az ország népe azt mondja elég !!!
akkor süllyedő hajó stilusban menekültök,
csak járnál országodban Nyitott szemmel nem kalákába meg konvolyba
180 km/ órás sebességgel, látnál és hallanál is dolgokat, nem ám csak a parlament a munkahyetek!!!
megváltozna a véleményed a való ország hangulatról DEMOKRATA !
Elad0tt 0rszág
@Eladott Ország: Nekem végtére is mindegy. Ha úgy van legyen másik párt, engem nem érint úgysem anyagilag, legfeljebb egy másik banda gyarapítja majd tovább milliárdokkal a saját vagyonát. Nekem teljesen mindegy ki lopja el az EU - s pénzeket.
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: Nincs ártatlan politikus, de amit ezek csináltak az már vérlázító. Elég csak összehasonlítást végezni a régiótársakkal. Ha ez így megy tovább az társadalmi katasztrófához vezet. Takarodni kell a fidesz maffiaállamnak!
solidedge
A Fidesz ne változtasson a politikáján. Mivel demokrácia van a 2,5 millió hülyének is kell lenni képviseletének a Parlamentben.
volvós
gergőke a fidesz egyik orális masinája !!!
tulipan
EZ a Bel Ami, egy végtelnül ostoba, fizetett SZÓCSŐ-LAKÁJ!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.