Az ingyenes hódmezővásárhelyi Csak! című sajtótermékben sikerült újabb támadást indítani.

Az Index szúrta ki, hogy a hódmezővásárhelyi ingyenes sajtótermékben (amelyet az Origo egyik munkatársa készít, és Kaminsky Fanni a kiadója, aki Orbán Viktor Facebook-oldalának kezelője) a keresztrejtvény megfejtése eléggé áthallásos lett.

Keresztrejtvényben is támadja a Fidesz Márki-Zay Pétert

Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

A megfejtés ugyanis ez volt: 

Az otthonszülés veszélybe sodorhatja a babát és az anyát is. Ne kockáztasson, bízza magát igazi orvosokra!

Mint ismert, a Fidesz nemrég azzal támadta be Márki-Zay Péter független hódmezővásárhelyi polgármestert, hogy felesége (Márki-Zayné Vincze Felícia) szülésznőként érintett volt egy nyolchetes csecsemő halálában (a feleség szülésznőként volt ott a szülésnél, amely otthoni körülmények közt történt), Márki-Zay pedig az otthonszülést lebonyolító cég ügyvezetője volt akkoriban.

(A 24.hu interjút készített Márki-Zay Péterrel és feleségével az ügyben.)

2012 óta egyébként legális az otthonszülés Magyarországon.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
"Mi soha nem vetemednénk arra" ... ugye hazug dög fideszesek?? Mi volna, ha békén hagynátok már végre, élni hagynátok a másképp vélekedőket?? Nem látja a sok idióta támogatótok, hogy az egész politikátok egy rosszindulatú, mások meggyalázásra, eltaposására épülő, hazug, kereszténységhez semmi köze magatartás?? Remélem, visszakapjátok ezt a rengeteg mocskot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
No majd ti is fogtok lubickolni a retyóban, amit összehoztatok teljesen legálisan.
colibri
"Mi soha nem vetemednénk arra" ... ugye hazug dög fideszesek?? Mi volna, ha békén hagynátok már végre, élni hagynátok a másképp vélekedőket?? Nem látja a sok idióta támogatótok, hogy az egész politikátok egy rosszindulatú, mások meggyalázásra, eltaposására épülő, hazug, kereszténységhez semmi köze magatartás?? Remélem, visszakapjátok ezt a rengeteg mocskot!
Dr plágium
@colibri: Soha nem fogják abba hagyni, mert ez élteti őket. Ha nem ilyen módon kampányolnának régen elnyelte volna őket a süllyesztő. A sok hiszékeny ember minden szavukat elhiszi és mire a bíróság kimondja hogy hazudtak már késő...
relatív
Ez a jelenség - mert politikának nem nevezhető, az szent - amit a regnáló és sleppje ( talpnyalói ) művel kormányzásnak becézve, az az emberi aljasságra épülő gyűlölet fenntartása, mert ez élteti, tarja hatalomban.

Az egész tevékenységük egy látvány köré ( ez sem nagyon változik, mert szűkkörű gondolkodásúak ) épül, ami az emberi gyengeség - alantas érzelmek - kihasználása révén tartható csak fenn. Aki átlátja tevékenységük gonoszságát az el IS fordul tőlük, a korábbi támogatás szégyenében IS !

A kereszténység jelszavait harsogva annak értelmét megcsúfolva tevékenykednek. Várom, hogy a még most IS támogatóinak tűnők megtalálják emberi énjüket, értelmüket és elfordulnak az ilyen hatalomtól !!!
tudode
Az egy dolog, hogy a hithű BENNSZÜLÖTTEK hülye gyerek módjára szóraKÁZNAK egymással!
.
De az ÖKÖRFALVI nem hagyja ki repertoárjából azt az EU-t sem, amelynek KÖZEL HETVEN ÉVE köszönhető az a FELMÉRHETETLEN kincs, hogy .. b é k é b e n .. élhetünk!
.
Miközben csukogatja, nyitogatja a NYÍLÁSZÁRÓKAT, amelynek ORBITÁLIS eredménye az, hogy
.
-------------- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője.
.
444.hu/2018/03/14/igy-lett-magyarorszag-az-uj-hideghaboru-egyik-foszereploje
.
Így van az, amikor NEM TANÍTJÁK meg egy félresikerült kölöknek, hogy NEM LEHET CICÓZNI és szűznek maradni!
Jozefina
A végén ki kerül a keresztre??!!!
Ujabb tagpártok kérték a fidesz kizárását az EU Néppártból:
index.hu/kulfold/2019/02/28/harom_ujabb_tagpart_kerte_a_fidesz_kizarasat_a_neppartbol/
Eladott Ország
Fölösleges ezen fáradozni és tisztességből, emberi becsületből, szakmaiságból minden nap megbukva felnyalni a nemzeti együttműködés rendszerének összehugyozott padlóját. Immár széleskörű társadalmi konszenzus áll amögött a meggyőződés mögött, hogy a hatalommal vissza lehet élni, de egyáltalán nem érdemes. Abba eddig még mindenki belebukott. Előbb, vagy utóbb. Miért nem tanulunk már ebből az egészből? Miért teszünk úgy, mintha nem egy elcseszett diktatúrában élnénk, ahol az ország egyszemélyes vezetője akkor hazudik , amikor csak akar? Nem kéne asszisztálni ehhez a cirkuszhoz, amit Orbán (keresztény)demokráciának nevez, miközben mindannyian tudjuk, hogy ez nem más, mint diktatúra.
kep.index.hu/1/0/2092/20924/209249/20924954_0517c5612057b53c3cd583a5f17c7d75_wm.jpg
Macskaszem
@Jozefina: Az a baj, hogy a kizárás is a geci javára fog elsülni, mert azt fogja mondani, hogy azért zárták ki, mert foggal körömmel meg akar védeni bennünket a migráncsoktól. A híveknek elég ennyi, a többiek meg nem érdeklik
Commenter
@colibri: soha nem vetemednének arra, nem. Dehogynem. Elégtételt vesznek mindenen és mindenkin.
solidedge
Sötét emberekből sötét gondolatok jönnek. Közös jellemzőjük hogy egy Fidesz nevű pártban találtak otthonra.
Sámannus
Én az orosz szakértó Bayer Zsoltira hegyezném ki a keresztrejtvényt.. Olyan körettel,hogy lovagkeresztes hazaárulónk Megyen putyin fogadására és mondani neki hozzon az a tolmács mert nem érteni porúszki. Akit leküldtek Vásárhelyre kitalálni a szemétségeket a szarháziak.
papa.49
De nagyon bassza csőrüket, hogy Hódmező ,,elesett,, !!!
human
Annyira szánalmasak ezek a fideszesek. Szerintem ez már kontra produktív.
human
Azt is tudni kell, hogy az önkormányzat saját újságját a fideszes képviselő többség saját irányítása alá vonta azzal, hogy egy fideszes többségű bizottságot állítottak fel akik eldöntik mi kerülhet bele az önkormányzati újságba és mi nem. Márki-Zay Péter joggal aggódik, hogy nem lesz kiegyensúlyozott a lap tartalma a jövőben.
human
@papa.49: Persze, hogy fáj Orbánnak HMV eleste. De főleg Lázárnak. Innen indult ki Tiborcz ELIOS-os lámpa mutyija. Maga Lázár dicsekedett el vele. De még a trafikmutyi is ehhez a városhoz köthető. Meg hát Lázár sem pihenhet még le nyugodtan a vadászkastélyában amíg nem fideszes a városvezetés.
zoom.hu/wp-content/uploads/2018/02/11-2.jpg
papa.49
@human: Írtam tavaly beakartam oda menni a kastélyhoz de nem lehetett mert még az út is le van zárva, őrbódé meg minden ...
namihami
Ettől a keresztrejtvénytől kell az ellenzéknek a legkevésbé félnie. Nem tartom valószínűnek, hogy a fideszes és egyéb jobboldaliak között akár egy is akad, amelyiknek egy ilyen feladat ne okozna megoldhatatlan feladatot.
Keresztrejvény? Azoknak, akik már a leporellót is becsukják és félreteszik, mint bonyolult olvasmányt? A feladat megoldása kilátástalan a részükre.
CsipkeRózsa
Talán a jövő évi történelem könyvekben is benne lesz, ott is lejáratják, ha sikerül.
csipetke
A fidesz,orbánnal az élen,úgy ahogy van,mindennek a legalja.
Borsodi
@csipetke: Ezek semmi máshoz nem értenek,csak a bosszú állás, gyűlölet keltés, hazudozás, ígérgetések, ámítás, lopásokból áll a programjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.