Lázár János még pénteken osztotta meg közösségi oldalán követőivel, hogy mit is vásárolt a makói piacon. Akkor csak egy fotót tett közzé az országgyűlési képviselő, most azonban egy videó is előkerült az eseményről.

Lázár János azért látogatott el a makói piacra, hogy édesanyjának vegyen egy seprűt.

Az egykori kancelláriaminiszter a piacozásról most egy videót is feltöltött Facebook oldalára. A felvételen látható, hogyan próbálta sepregetni az utca porát Lázár.

A videó mellé ezt írta:

Jön az önkormányzati választás, kell a seprű!

A térség országgyűlési képviselője egyébként a videó elején még alkudni is próbált az árusnál, ám kevés sikerrel járt, pedig saját bevallása szerint is nagy alkudozó.

Sokat jártam gyermekkoromban vásárokba az édesapámmal, nagy vásárokba, és ott megtanultam, hogy alkudni kell mindig.

Hozzátette:

hogy mindenhol szeret alkudozni, otthon, vagy éppen egy áruházban is, mindegy, hogy itthon van, vagy külföldön van.

Forrás: Promenad.hu, Blikk

Fotó: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Azért ennek a SÖPRŐ VÁSÁRLÁSNAK van üzenet értéke attól, aki talán a LEGFELKÉSZÜLTEBB fideszes "volt", passzra verte a POCAK NÁCI, mert nem szíveli a nála Ókosabb alattvalókat!
.
Annál is inkább, mivel BESÖPÖRT az utcájukba egy, két fricsKÁT:
.
------ Lázár feat. Polt: Szétlopták remix
.
https://www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE...
.
E,, E, Ő, Ő ŐK!!!
cikicakk55
Bezzeg a volt városában,Hódmezővásárhelyen nem mer felbukkanni. Itt is volt nem is olyan rég egy városi összefogás,ahol a város széli autóutat több km hosszan minimum 200 Hódmezővásárhelyi ember takarította a sok szétdobált lerakott kacattól. Érdekes,hogy a jelenlegi Polgármester fel tudta venni a szabadidő ruháját,kesztyűt és szemetes zsákot ragadott és egész reggel 9-től du.2 óráig velünk együtt takarított Se Rapcsákot( mondjuk Ő a súlya miatt nem is bírta volna) se Lázárt,se Almássyt nem láttuk egyszer sem takarítani,de nem is hirdettek ilyen programot. Régenne a város tájfutói takarították a Kása erdőt és környékét.
szép új világ
..."édesanyjának vegyen egy seprűt." Nálunk a hölgyek villamossal vagy busszal járnak.
Commenter
@cikicakk55: https://www.youtube.com/watch?v=0wEiXUanPfg...
itt miért nem söpört utcát inkább Az uszítás és a lejáratás helyett...
papa.49
Lézeresszarjankó oszt. számlát kértél.e aseprűről ???
papa.49
@cikicakk55: Oda hozzátok nem megy,most mindig Makón óberkodik ...
Cicamama55
Én nagyon kedvelem őt, hiányolom is a nagyon a napi politikai életből!
Horizont
@Cicamama55: Elcsodálkoztam..kedveled?
Nem tudom kedvelni semmiképp.
Egy sunyi, cinikus, harácsolós , hazug.
Cicamama55
@Horizont: Én mindig is kedveltem, nem tehetek róla! Sőt, Ádert és kicsit még Kövér Lászlót is! :)) Már régebben is leírtam ezt, kaptam is hideget-meleget érte, de nem érdekel! Ezt nem tudom megmagyarázni... A Kormányinfót rendszeresen néztem, míg ő tartotta, azóta nem érdekel!
qxy
Jó a kép.
Megfelelő embert a megfelelő helyre . söpörd a szart a szőnyeg alá .
Ez való a kezedbe nem a politika .
Cicamama55
@Horizont: Kiegészítem még azzal, hogy nekem például Z Kárpát Dániel, Karácsony Gergely, Jávor Benedek, sőt most Dobrev Klára is felkerült erre a listára. Nagy a párthovatartozást nézve a szórásom...:))
Sámannus
Janó te előbb a kastély előtt seperjél, de előbb fizesd ki az utat, mert az a városodnak fáj.
advocat
Pedig Vásárhelyen is van piac. És közelebb is van Kopáncshoz.
advocat
Most vettem észre!
Hogy lehet zsebredugott kézzel kezet fogni?
Ez tényleg egy paraszt, illetve bocsánat. Úgy látszik az illemről fogalma sincs, volt főnökétől is csak a zsebhokit tanulta. El.
papa.49
@advocat: Mit gondolsz az első főnöke, miért csak táskahordozónak alkalmazta ???
Desischado
Bár ez lenne a főfoglalkozásod, te rohadék. Közmunka bérért!
Horizont
@Cicamama55: A párthovatartozást másodszorra szoktam nézni.
Horizont
@Cicamama55: Most olvastam el az előző válaszod. Nem kapsz tőlem hideget se meleget. Csak csodálkozom, mert nem ilyennek "ismertelek" meg. Kövér??? Áder?? Hát Cicuskám több mint meglepő vagy:))) De nem baj ha nem vagyunk egyformák.
Dobrevet nem említeném ezekkel egy lapon se.
csipetke
A kedves mamának vett új járgányt?Bár lézerjankóval is felszállna az a seprű...
Commenter
@papa.49: Rapcsák András...mondjuk, én akkor láttam először Lázáron nem cinizmust, hanem valamiféle megrendülést, emberi megnyilvánulást az "annyitisér-féle" stb. kijelentések után amikor mikor Rapcsák meghalt.
Cicamama55
@Horizont: Attól, hogy valaki szimpatikus, lehetnek olyan ballépései, amik nagyon nem tetszenek. Csípőből senkit nem tudok leírni magamban, nekem ahhoz idő kell. Balog úr, Rogán, stb már ebben a kategóriában van! Én a politikai nézet alapján soha nem ítélkezem. Az a lényeg, mit és hogyan mond és tesz valaki és hogyan viselkedik. Én szeretem az egyenes, határozott, fejből beszélő embereket. Örülök annak, hogy ezzel a kificamodott ízlésemmel Nálad nem csaptam ki a biztosítékot! :))
szép új világ
@Cicamama55: Ballépései? Ej, de finoman fogalmaztál egy köztörvényes bűnözőről.
Horizont
@Cicamama55: Elfogadom ha másnak más tetszik csak támassza alá elfogadható érvekkel. Csipőből? Hiszen 30 éve köztünk élnek. Nem a politukai nézet számít hanem az EMBERI megnyilvánulásai, tettei. Na abban Áder és pláne Kövér mélyrepülést végzett. Nagyon mélyet. Ha gyarló emberi tulajdonságai miatt valakit elítélek és nem tudok tisztelni akkor neki nálam annyi. Pl. Márki Zay vallásos, konzervatív, jobboldali elkötekezettségű mégis tisztelem és becsülöm. Amúgy a politikát nem tudjuk kivenni az értékítéletünk pontjai alapján mivel nem ismerjük személyesen Kövér bácsi nem a szomszédom akivel az a bajom hogy felborítja a kukánkat. Nem tudom érthetően írtam - e le mire gondolok? Olyan ember nem tetszhet aki méltatlan erre. Márpedig Lázár, Kövér, Áder nagyon azok már már hazaárulók. Az embernek legalább az elvei és értékítélete maradjon meg.
Bocsika :-)
Cicamama55
@Horizont: Hazaárulózni most divat, ezzel bombázzák egymást az egyes politikai táborok. Ez a szó mára "értékét" veszítette. Ha a jogállam még élne, megőrizte volna régi valóját, nem itt tartana az ország! Ehhez mindegyik párt asszisztált...
Horizont
@Cicamama55: A "hazaszeretet" szó veszítette el az értékét.
A hazaárulást ki kell érdemleni. Sokan tették meg ezt.
Elárulták hazájukat, népüket.
A főni ebben orbán aztán jönnek a nyalonc csicskásai aztán meg a hívei.
Cicamama55
@Horizont: Nem! A haza szeretete őszintén él nagyon-nagyon sok emberben! Ennek a szónak az érzése bennünk él, s ezt senki nem tudja elvenni tőlünk. A hazaárulózás lett a divat ma. Amikor az ész érvek elfogynak, érdemi viták hiányában, gyorsan lehazaárulózzák egymást és ennyi...Persze, Orbán Viktor benne a főkolompos! Ő hallgattatta el az ellenzéki képviselőket, tette haszontalanná a Parlament működését, ami pedig ezeknek a vitáknak a helye kellene hogy legyen. Neki kezdettől fogva a fő hibája, hogy nincs "térlátása", "térhallása," nem veszi fontolóra a Fideszen kívülieket, meg sem próbálja megváltoztatni a nyilvánvalóan hibás döntéseit...Neki ez lesz a veszte. Az ő tábora is elkezdett ám zsugorodni, mert sokakban az érzetek lassan eljutnak agyakba.
libellle
Esetleg itt Bécsben kevesebb munkája lett volna annak a csigának. ( oh pardon a csigáktól)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok